Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ra'ronn
(Ősök Városa galetki)
Küldd el képeslapként!
"Ra'ronn jól fel volt készülve az Ősök Városa legerősebb varázslatainak kivédésére. Arra azonban nem számított, hogy egy parányi energiatüske öli majd meg." - részlet Zoregblum professzor Hegymélyi Ki Kicsoda? c. művéből
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Turbó turbó (581. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
Lapötletek (64958)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Szia, igen van tervben februárra akció.

De, ha van ötlet szívesen elolvasom.
 
Hát, Ysdrullal egy fokkal jobb, de még mindig nem érzem az igazinak, de általában gyakorlati használat után látom csak igazán egy egy kérdésesebb lap/kombó erejét...
 
ok, azt benéztem, de ylsdrullal akkor is jó lesz elővenni, rémálommal meg akkor ha tudjuk zsznek áldozni, utánna meg semmizni
 
Pár dolog, ami felmerült:

1. Nem lesznek félévente promó lapok, mivel az ajándékkreditek évente nullázódnak.
2. Nyugalom, nem lesz trend a reagálhatatlanság. Ezek a lapok még az Alfa paklikkal egy időben, tavaly nyáron készültek el, azóta sok víz lefolyt a Dunán. Látjuk, hogy több ilyet nem nagyon akartok, hallgatni fogunk az igényekre.

Amúgy meg használja őket mindenki egészséggel, a Perzselő homok is remek, rugalmasan alkalmazható lap lett.
 
Azért olyanokat ne mondjunk már, hogy erre a lapra SZÜKSÉGE VOLT a HKK-nak, fél éve arról beszélünk, hogy nem kéne elvinni ebbe az irányba a játékot, erre megjelenik egy counter-Repro 2016 kezdetén.

A színének köszönhetően most már bármikor érkezhet az Achát-hatás, feel free to join.
 
Jah, kimaradt még :
Teljesen biznisz 2vp-ért egy passzív lényt a játékba tenni, hogy utána visszakeverje az ellenfél.
 
Alapvetően már jó régóta nincs értelme Erdővel játszani.
Túl nagy hátránya, hogy 2-1 lappal kezdesz mellette, ha csak simán 4 lappal kezdenél, tudnál mit kezdeni az ősmágia/védekezés egyéb lapokkal, de így , hogy max 2 lapod van valamit kezdeni... Az erdő bármennyire is nem szeretném, egyszerűen használhatatlan. Legalább is 3 erdő formában.

Jagumir szerintem botrányosan erős. Remélem innentől kezdve nem ez lesz a trend, mert iszonyat lesz megint a nemzeti, ahol minden deck ezekkel fog kezdődni... Remélem már több reagálhatatlan reakciót nem kap a játék...
Illetve több vagy univerzálisabb megoldások kellenének a forrásimmunis lapokra. Tudom hogy azoknak pont ez a lényegük, de akkor , volt már példa versenyen , hogy ilyenek fordították meg az állást ellenem, és még csak kezdeni sem tudtam ellene semmit.
 
Jarjba kellett mar egy ilyen counter, achat 2 es konnyebb es olcsobb is beszerezni, mas kontroll dekk nem hinnem hogy probalkozna vele.
A perzselo homok meg sok helyre jo lesz ami hasznal sargat, foleg lockba tudom elkepzelni, nem nehez megoldani de ha mar 2 lent van belole elegge meg kell fontolni hogy mit jatszik ki az ellen, sideba meg terulos dekkek ellen eleg jo.

Egyebkent felevente lesznek uj promo lapok? Errol tud valaki valamit?
 
Az Achát akkor is jobb a konfigurálhatósága miatt, ha csak 3 vp-d van, akkor ki tudod rakni reagálhatatlan kánterlényként, ha meg több, akkor kaphat pár buffot. Sőt még olcsóbbítani is lehet 7 törzzsel és hasonlókkal.

Azt kéne inkább meggondolni, hogy ezután mi értelme van erdővel játszani, amikor kijátszok egy lapot x+3-ért, amit az ellen megfog 4-ért egy leszedhetetlen lénnyel, amire nem lehet reagálni és még agyon is ver pár kör alatt.
 
A jagumir az acháttal ellentétben Ysdrull és rémálom kompatibilis is Szóval jó lesz velük az ellentől kirántani azt ysdrulnál ráadásul még nállunk is marad
 
Nem annyira bróken? Az achát ugyan ezt még ha olcsóbbítod 2-vel és az életet elfogadjuk forrásimmunitásnak akkor is 5 ért tudja. Beteg lap ez. Amúgy ne sírjon senki, el kell dobatni a faszba oszt kész
 
Azért egy Fájdalom szépsége szépet villanthat az a Homok...ok, nem egy top pakli, de oda jó, és azért ondjuk, bár ezek is már kivénhedt szabálylapok, egy tomboló csata vagy Hatásvadászat mellett 6-7 lapja van az ellenfélnek. Gondolkodom egy ilyesféle decken

A Jagumir nagyon jó lap, de azért remélem nem viszik túlzásba ezt a "nem lehet rá reagálni-megakadályoz egy lapot" kettőst.
 
A Perzselő homok jópofa, arcbalövős deckben tuti visszaadja a lapot és manát is, és még védekezni is tud, más kérdés, hogy a gyógyulós kontrollok mellett mennyire szívesen játszanak majd ilyesmi paklival.

A Jagumir meg... kánterelhetetlen, forrásimmúnis kánterlény, aki még nagy és mágikusat is véd... ilyen lapokat nem kellene kiadni. Egy fokkal kevésbé bróken, mint az Achát, mert az jöhet olcsóbban és konfigurálhatóbb, de ha sikerül kellőképp belassítani a játékot drágítással, hálóval, akármivel, akkor elég elmebeteg. (vagy egy Sötét mágia után, ami ugye szintén reagálhatatlan)

Szerintem a HKK egy többszemélyes játék, ahol fontosak az interakciók, döntési lehetőségek, és nem kéne ilyen Jagumir-szerű lapokkal megölni ezt a koncepciót.
 
Nem lenne baj a gyenge urekkel csak akkor lenne kicsit nagyobb tàmogatas a dijalapba.
Ez a perzselő homok nemertem miert kodos a Jagumir egynek elmegy.
 


nem akartam írni, hogy 5 év múlva már lehet nem is lesz HKK. A maják már megjövendölték
 
Te atya jó ég....Sokkot kaptam.
 
A B. Jagumirnál jó lett volna, ha le lehetne vinni az IK-ját, de érthető, hogy az túl erős lett volna. Bőven jó lesz ez most így is, de 5 év múlva már valószínűleg pont ezért fog kimaradni a paklikból.
A Perzselő homok viszont már valamivel gyengébb lett, egy kósza leszedés megoldja. Javaslom egy olyan képesség bevezetését, ami a nem-lény lapoknak is adna egy Élet jelzőhöz hasonló képességet, hogy védje valamennyire őket a leszedéstől, de mégse menjen el odáig a dolog, hogy rezisztencia kerül rájuk, mert akkor meg lehetetlen megoldani őket. A nem-lényes életjelző egy jó középút lenne.
 
3-at biztos beszerzem belőle.
 
Mint írtam jó lap,de ki fogja azt rendelni B. Jagumir mellet?
 
Meg hát minden tokentermelős pakli ellen is jó, és hát a tőrös vonulat most menő, a móluszk is fel-fel üti a fejét. Mindenféle hoki paklik ellen is hatásos tud lenni, szóval azért szerintem elég használható lap lett
 
A perzselő homok egy jó kontroll pakliba is befér, mint alternatív ölés. A homok nem néz sikerességet, így nyugodtan lekanterelheted az ellen lapjait, akkor is sebződik
 
Én már le is adtam a rendelésem (úton is 3 B. Jagumir) Bejött a BDV szerintem. Mindenki jól jár. B. Jagumir ha UR lenne 8000 alatt nem árulná senki. A homok befog ragadni mint az elhibázott. Jó lesz zsákbamacskába a behó talin. Egyébként az se rossz lap. Az Ur lapok gyengesége meg már lefutott téma. Csak kevesen vannak akik a gitt UR-t támogatják.
 
Ötletként merült fel bennem, hogy opcionálisan lehessen választani a versenygyőztesnek, hogy az UR helyett BDV-s lapot kér-e.

Esetleg csak a rangosabb versenyeken (beho profi kategória, 40 fő feletti Dungeon, nemzeti, találkozók, stb.).
 
Kissé erősre sikerült ezt a Jagumir. Apropó repülés miért nem került rá?

A perzselő homok a Tűzpakliba jó lesz, bár lehetett volna inkább dornodon.

Amúgy legyetek szíves ezt a reagálhatatlanságot elfelejteni támadó lapokról.

Emlékszem pár éve a Földanya ereje volt a legkeményebb egy AM:0 -val, mára már nem lehet rá reagálni... Értem, hogy amúgy 4 vp, de azért mellé kapsz egy elmebeteg lényt is...
 
Sok-sok évig megvolt úgy a játék, hogy az ultrák nem hogy gyengék, de konkrétan használhatatlanok voltak egy-két kivételtől eltekintve.
Most azért erről koránt sincs szó, még ha nem is Achát meg Búvópatak szint a mostani szett. Szóval szerintem kár messzemenő következtetéseket levonni.
 
Erősnek tünnek ezek a lapok...

Az irány azonban nekem egyáltalán nem tetszik, mivel az új Ultrák nagyon gyengék a BDV-s lapokhoz képest.

Bennem azért felmerül a kérdés. Mi a nagyobb teljesítmény: Versenyeket nyerni, vagy pénzt költeni vásárlásra?

Nagyon a pénzköltésre kezdik kihegyezni a dolgot a versenyzés kárára. Rövid távon nyilván egy kis plusz pénz, de hosszú távon a játék népszerűségének csökkenésével és kevesebb játékossal járhat a dolog, ami kevesebb pénzzel is fog járni nyilván.

Erősebb ultrákat szeretnék a jövőben, mert így egy versenygyőzelem leértékelődik nagyon, főleg vidéken a játék tömeges abbahagyásához vezethet.
 
Nagyon tetszetős mind a két lap!
 
A két új lap mellett természetesen továbbra is váltható a Pengecsapda és az Elhibázott varázslat is!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.