Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Lélekenergia
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Miután egy galetki sikeresen legyűrt egyet a Rúvel Hegy mélyét lakó ocsmány torzszülöttek közül, kinyerheti annak felszabaduló lélekenergiáit. Az így nyert dolog a fejlődés alapvető velejárója.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Legendák Viadala (44)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
látom, sokat nem felejtettél :-)
 
Like
 
Azert szerencsere a Nemzeti a legtobb HKK-st erdekli eddigi tapasztalataink szerint.
 
Igazabol bar egzotikum volna, nem hinnem, hogy sok bajnokot erdekel egy ilyen verseny. Engem anno meg a nemzetik sem erdekeltek Bar egyre veletlenul elmentem 3 napra
 
Ja, es hogy visszakanyarodjak: ha mas Nemzeti Bajnok jar erre, jelezhetne, hogy erdekli-e ez a lehetoseg.
 
Az utolso mondatod miatt nem kell aggodnod.
Max. a jatekosrol hallottak legtobben, a 3szoros Nemzeti Bajnokrol, annak kivalo volt Tamas. Az embert meg nem ismerik mar a kezdok (no, persze, kiveve, aki ezt a topicot olvassa...).
 
Nem azt írtam hogy a játék semmi,de annyira tuti nem nagy dolog hogy valaki ennyire elszálljon magától.Azért ha valaki arra nagypofájú hogy jó a hobbijában(mert ez max az) akkor azért menjen már el a picsába
 
Ha számodra semmi a játék, akkor miért haragszol rá ennyire?
 
Mondjuk a hkk tényleg az dolog amiben ha elérsz valamit nagy pofád lehet rá.
 
Ne etessétek a trollt
 
Nem védem, távol álljon tőlem, tényleg érdekes volt a stílusa, de az ok nélkült azért erősnek érzem...duplázni sem tudott senki sem, ő pedig háromszoros bajnok... de mondom megint ez nem mentség a viselkedésére
 
fújj de unszimpatikus!
 
részemről lezártam.Ennek a majomnak akkora lett a pofája hogy rá se fér a fejére.Kár 1 ilyen miatt koptatni a billentyűzetet...Csak az a baj hogy 1 ilyen faszra sok kezdő néz fel,a semmiért
 
Már ne haragudj, de az ilyen öntelt köcsögök mint te tényleg jobb, ha eltakarodnak a hazánkból!

Az, hogy itt rajolsz a semmin és olyanoknak próbálod osztani az észt, akiket abszolút nem érdekel a véleményed, az engem hidegen hagy.
De egy ilyen hazaáruló hülyegyerek-féle hozzászólást nem gondoltam volna hogy olvasok ezen a honlapon...

Ha van moderátor, jó lenne ha kitörölné a hozzászólásaidat (s akkor már az én jelenlegi szövegemre sem lenne itt szükség).
 
A személyes nézeteltéréseiteket vigyétek már légyszi privát csatornára, mert nagyjából senki sem kíváncsi rá.
 
Azért az is valami, hogy olvasod a beho forumot
 
A tenyen nem valtoztat, mint emlitettem mindossze az ertelmi kepessegeink kozotti szakadekra mutat ra a stilusbeli kulnbseg. Ha esetleg ismertel volna szemelyesen -bar ekkora parasztokkal azert kihagyom a spanolast- tudnad, hogy 10 centirol is a kepedbe mondom, a velemenyem akarkinek -ne aggodj, mostanaban valoszinuleg nem lesz ra alkalom-. Furcsa, hogy Peti milyen regi gamer es sose hallottam felole semmit, tutti az En hibam.

Ezzel en zartam is az offolast, gondolom azert az utolso szo meg Teged illet -ekkora intelligenciaval rendelkezoknek ez fontos szokott lenni-, ugyhogy keress valami tahoparaszt szokincsgeneratort esetleg egy karomkodas fejlesztot, mert a picsa, gyoker, kocsog es tarsai mar unalmasak annak ellenere, hogy segitenek megerteni lelki vilagod (es szellemi kepessegeid ) melysegeit.

No, have a nice day, lassan el kellene induljak a szaros 3000 £ os fizumert csinalni is valamit.

Lehet nem boldogit de jo ha van ))
 
Ez azthiszem természetes.Sztem nem is várná el senki, hogy a HKK miatt utazgassunk sok sok ezer kilométert.Ez csak egy felvetés volt. Ha nem érsz rá,de mégis szeretnél véleményt nyilvánítani akkor annyi, hogy:Kösz, hogy gondoltatok rám,de nem jön össze.
De a te kinyilatkoztatásod valóban kissé bicskanyitogató volt bár asszem kezd ez elfajulni tehát sztem zárjátok le a dolgot.
 
Azért mert szépen küldesz el valakit a picsába ez nem változtat a tényen.Ugyan olyan nagypofájú gyökér vagy.Csak az a fura hogy az ilyenek mint te addig "ilyenek" amíg megvan a távolság.Persze Peti hozzászólása sem volt helyénvaló de a tény az tény.Te csak egy saját magától elszállt hülyegyerek vagy.A south parknak van egy idevágó része.Csak nehogy te is beszagolj a lábad közé miközben nézed.
 
Azon elgondolkoztal mar, hogy miert dusul Mo. "ontelt kocsogokkel"??? Lehet, hogy aki unja oket eljon?

Asszem a hozzaszolasok stilusabol egyertelmuen leszurheto az adott illetok szellemi kepessegei pontosabban azok hianya
 
Az ilyen seggfejek, mint Te, takarodjanak is ki az országból! Öntelt Köcsögökből itthon is van elég! A Hőskorszak megjelenése óta Hkk-zom, és rengeteg dologban nem értek egyet a Beholderrel, de ilyen megnyilvánulást kizárólag Egysejtűek tesznek!
Menj szépen vissza dolgozni a 4000 Eur./hó-s munkahelyedre, nem sajnáljuk tőled! Ne fárassz minket a baromságaiddal!

Török Péter
 
Ha nem sport próbáld ki és meglátjuk beledöglessz e.

Egyébként jó ötlet.Írja le bazdmeg mindenki azt amire gondol.Nem tartozik a témához vagy leszarja mindenki?Nem számít!Éljen az anarchia!

Ha nem te írtad azt az első kommentet hanem hasonló stílusban valami tegnap regisztrált anonim harcos egyből itt lenne 15 "profi" hogy elküldje a halál faszára zsokénak.
 
Ne haragudjon magassagos cenzor ur, hogy leirtam mit gondolok, nem tudtam, hogy csak olyan formatumban szabad ami minden kenyes izlesnek megfelel.

Erre (a nepnevelesi kiserletedre, ha nem lenne egyertelmu) nem vesztegetnek tobb idot.

Ja: a hogyan toljunk minel tobb szteroidot meg hogyan kenjunk magunkra minel tobb dihydroxyacetone-t meg erythrulose-t pedig nem sport, attol fuggetlenul hogy "versenyeket" rendeznek belole...
 
A sportolók egy része köcsög egy másik része meg nem.De azért nem hiszem hogy bárki megteheti hogy saját magára verje a faszát a tükörben.Most is nagyon fent hordod az orrodat csak azt nem értem mi a faszra?
Arra céloztam az előbb hogy NORMÁLISABBAN is meg lehetett volna nyilvánulni.
Vagy amire Darkmelon célzott: ha nem tudsz építő jellegű vagy legalább semleges hozzászólást írni inkább fogd be
 
1. Mi van? Pont ez az, semmi
2. Ez az alazat szoveg eleg kelet-europai, ott se volt a vedjegyem, itt meg vegkepp nem az
3. Hasznald google baratunkat a vilagbajnok sportolok hozzaszolasairol es rajossz, hogy kb. szazszor annyi hasonlo "megnyilvanulas" akad azoktol akik elertek valamit is
4. Tisztelet az fontos, de olyat nem tisztelek aki erre nem szolgalt ra (az egy dolog, hogy Te nem tudsz rola -valoszinuleg mert SEMMI KOZOD HOZZA-, akikhez szolt -es meg paran- tudjak mirol van szo)
5. Semmilyen "lehetoseg" nem volt, csak 5leteles
6. Hazudjak??? Akkor tessek: nem orulok, hogy nincs a Behohoz semmi kozom es szomorkodom amiert a Wizards of the Coast-hoz, es a William Hill-hez egyre tobb...
 
És akkor mivan?Azért mert valami elértél egy kártyajátékban mutathatnál kicsit több alázatot...Sportoló vagyok és a sportomban ismerek több világbajnokot akik ilyen megnyilvánulást soha nem tennének senkivel/semmivel kapcsolatban.Tudod...Tisztelet!

Feldobnak 1 ilyen lehetőséget,elég lett volna annyit beírni hogy bocs de nem érdekel.Nem ilyen örülök hogy nincs közöm a behóhoz dumákat tolni
 
Erre meg inkabb nem is mondok semmit, azt se tudom ki vagy...
 
Inkabb realistanak hivnam, a regi arcokrol akirol tudok minimum harom (akiknek van esze ) nem Mo.-n el, es nem fogja hipp-hopp atszervezgetni a hetkoznapjait ergo a semmiert.
 
kicsit túl nagy az arc...
 
Köszönjük Emese a konstruktív hozzászólást...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.