Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Robot-rigó
(Shadowrun archetípus)
Küldd el képeslapként!
A rigók akkor is veszedelmesek tudnak lenni, ha éppen nincsenek a gépjükre csatlakozva. Egy rigó akár több harci és felderítő robotot is irányíthat egyszerre.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8141)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Tomoren reagalnek:

- igyekezni fogunk minimalis (max. 1/4 ora) csuszassal inditani a versenyt, ez gyakran sikerulni is szokott, most a HSZ es az orvendetesen nagy letszam miatt nem ment, elnezest erte. Figyelni fogunk ra, hogy 9-re valoban odaerjunk.

- 32 jatekosra tovabbra is 5 fordulo lesz, igy van egyertelmu gyoztes; elsosorban nem miattunk, hanem a jatekosok miatt

- elore megirt paklilistat elfogadjuk, sot javasoljuk annak, aki viszonylag keson erkezik; csak legyen olvashato

- mivel altalaban mi vagyunk a szuk keresztmetszet (nem szokasunk jatekosra varni 10 ora utan - kiveve neha videkieket, akik rajtuk kivul allo okbol kesnek), ezert tovabbra is a 'sorbanallos' modszert latom a leghatekonyabbnak.
 
Én mindig otthon írom kézzel, üres lapra, sosem volt stressz. Dungeonnak meg lehet e-mailben küldeni.
 
persze, előre meg kéne írni, az lenne a legjobb, nem kell letölteni meg variálni.
 
Nekem évek óta elfogadják a fénymásolt cartoon networkos lapok hátoldalára írt paklilistákat ( ) , nem hiszem ,hogy pont abból lenne a probléma hogy nem a beho egyedi listáját töltötted ki.

A lényeg, hogy legyen rajta aláírás
 
A pécsi különítmény úgy jött, hogy meg volt írva a paklilistája egy jóképű üres lapra, amin szerepelt:

1, név
2, szabáylap és/vagy követő
3, amatőr/profi
4, pakli pontos és olvasható leírása
5, side pontos és olvasható leírása

Nekik elfogadták...
 
Egyébként ha már itt tartunk, akartam kérdezni, hogy a paklilistához osztogatott nyomtatványt le lehet esetleg tölteni valahonnan? Mert ott is és a Dungeonben is jó 5-10 percet tudnék megspórolni ezzel, általában nem a helyszínen találom ki a végleges deckem. Vagy ha ott csinálok Excelben valami hasonlót, azt is elfogadják?
 
egy mikrofon talán segíthetne ezen a problémán, persze az se mártana, ha többen gondolnák úgy, hogy az aktuális mondanivalójuk várhat öt percet, míg meghallgatjuk Miklóst.
 
ezzel ne melhet vitatkozni, és sajnos mégis állandó probléma.

én is volt már, hogy késtem, de akkor azt tudtam felajánlani az ellenfélnek, hogy ha lejár is az idő, ő nyer, vagy side nélkül is játszottam már.

szerintem jobb lenne, ha midnenki csücsüln egy asztalnál, foglalkozna a paklijávan meg a listájával, és a szervezők mennének körbe ketten az előkészített nevezési összegért és paklilistáért, minthogy hatvanketten állnak sorba, akik közül néhányan kétszer is, mert külön neveznek, és külön íratnak alá... na ez a halál fölösleges. sok játékos eleve nem hoz magával mást, csak paklit, hogy az ilyen utolsó perces kölcsönkéregetések ne menjenek. megértem őket, én is egyre kevesebb lapot viszek magammal, hiszen én is előre elkérem, amit tudok.

tényleg lehetne valamivel zökkenőmentesebb és határozottab a lebonyolítás, arról nem beszélve, hogy amikor mindenkit érintő közlemény hangzi kel, és csak 20 ember hallja, az színtén nehezen tolárható, én is a fórumról értesültem róla, hogy volt valami amatőr nevezési díj szavazás, hát észre se vettem a helyszínen...
 
Nekem mindegy, hogy mikor indulok el otthonról és, hogy mikor érek haza, mivel:

1, 5.03-kor indul a Dombóvári vonat, aminek a csatlakozása a Baranya IC. Később hiába indulok el, mivel akkor olyan 10.40 környékén lennék a Déli pályaudvaron!
2, Hazafelé szintén az IC-vel jöttem és a Dombóvári csatlakozásom 22.50 környékén van Kaposváron. A vonat 19.56-kor indul a Déliből!
3, Mivel nem kaposvári vagyok hanem mezőcsokonyai, ezért kocsival visznek be a vonatra (mivel a hajnali busz nem ér be addigra) és kocsival is várnak éjjel Kaposváron (mivel az utolsó busz 10-40-kor elindul haza és NEM vár csatlakozást).

Másik ilyen dolog a "tarthálniuk kell fél decket" című műsor. Nincs ezzel semmi probléma, de kezdés előtt 10 perccel még körbe kell járni a fél nevező közönséget, hogy beszerezzen olyan lapokat, amiket a játékosok nagy része alapból használ. Alapvetően ez egy gyűjtögetős kártyajáték. Vegye mindenki a fáradtságot, és a szükséges lapokat kérje el legkésőbb 1 nappal a kezdés előtt. Ezzel talán meg lehet tisztelni azokat a játékosokat, akiknek egy ilyen verseny 20 órájukba kerül!
Jogos, hogy most volt a féléves HSZ hosszabbítás, de a következő versenyen ez már nem lesz akadály. A szörnyen laza helyi erőknek, meg kellene tisztelni azokat a játékosokat, akik "vidékről" vonatoznak és/vagy buszoznak el egy ilyen versenyre, hogy legkésőbb 10.00-kor megírt paklilistával és kész nevezéssel várják a kezdést.
Kinek nem inge ne vegye magára az előbbi pár sort. Ha az anyagiak és az egészségem engedik, valószínű, hogy visszatérő játékos leszek a Wekerlés profi asztaloknál, de ha sokszor azt kell látnom, hogy 10 óra előtt esnek be helyi erők, megírt paklilista nélkül, akkor lehet, hogy szerzek Nekik pár kellemetlen percet, mert Miklóssal ellentétben fel fogom emelni a hangom annyira, hogy az egész Wekerle attól zengjen.
 
Helló!

Révész Bence sem kapta meg az őt megillető legalább 40 hsz pontot, pedig pöfit is kapott
 
Ezen meg se lepődj! Egy kezemen meg tudnám számolni hányszor kezdtük el úgy nagyjából időben a versenyt. Egyszer megkérdeztem Miklóst, hogy miért nem lehet időben kezdeni, hiszen nekem is kb 4 órámba tellik beérni és ott vagyok időben. Az volt a válasz, hogy a vidékiekre kell várni általában... Pedig mindenki tudja, hogy a Pestiek egy része veszi lájtosan a kezdést, beesik 9:59re paklilista nélkül, úgy hogy még tarthálniuk kell fél decket... Szóval no komment...
Amikor perceken szokott múlni, hogy lekések 1-1buszt és +1órát kell várnom hazafelé, akkor szoktam ezeket az embereket emlegetni...
Egy kis szigorral elejét lehetne venni a dolognak szerintem!
A mostani kezdést illetően mentségükre szolgáljon, hogy HSZ nevezés is volt, de amit írtam az általánosságban igaz!
 
Kis érdekesség a versenyről, ami eléggé szálka lett a szememben. Kaposvárról Én felértem, neveztem és paklilistám is volt 10.15-re. Viszont volt pár olyan ember, aki még ez után érkezett meg a helyszínre és nem valószínűsítem, hogy az ország másik végéből érkeztek.
 
ez elég érdekes egy olyan versenyen ahol ennyire korlátozott a díjazás;
jó volt a verseny, legközelebb nem a versenyen fogom letesztelni az új paklimat, hanem mondjuk előtte
 
Elég kamu volt hogy egy vereséggel az első 5be se vagy bent.
 
32 pont határeset létszám, sztem is jobb lett volna +1 forduló.
 
Így viszont volt egyértelmű győztes.
 
5 embernek volt 12 pontja (grat nekik és a győztesnek)
miért nem volt egy 6.-ik forduló? Ekkora létszámnál már illene ráadásul az amatőrök miatt úgy is 1 órával tovább tart a verseny tehát még plusz időt se kell ott tölteniük a szervezőknek.
 
Grat a győzteseknek.
 
Felizardo Dániel
 
Konnyebb lesz javitaniuk, ha a neved is kiirod
 
Hsz tag vagyok, és nem írtak Hsz pontokat a nevem mellé. Javítsátok ezt ki légyszíves!
 
Arra gondoltam, ami csak ugy megy, porog ut meg dobat mint a Kelyhes csak kehely nelkul
 
hűha, tényleg sokféle pakli volt profiban

amúgy hagyományos molluszk alatt melyik verziót kell érteni?
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.