Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Villámcsapás
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földjének kalandozói előszeretettel használják ezt a kezdő varázslók számára is könnyen elsajátítható, mégis igen hatékony varázslatot.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Turbó turbó (581. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Hát elég gáz lenne ha nem engedné meg.
 
Persze ha a Beho megengedi hogy a helyi forgalmazó, beszerzőtől vásárolt is beleszámítson, akkor nincs semilyen probléma.
 
Bubu aki téged megvádol, hogy nem díjazol rendesen annak velem is meggyűlik a baja, neked szerintem nem kell ilyesmiktől félned mert még az utolsó centeket is félrerakod hogy valamikor kieg lehessen belőle.




Amúgy az egy terület az valami új mértékegység lesz szerintem majd következő szabálykönyvben kiadják mi számit 1 területnek
 
Valoszinuleg ugy lesz, h a szomszedos megyek lesznek egy regio.

Tehat pl
kaposvar-kanizsa
pecs-kaposvar

utik egymast,viszont:
Pecs-Kanizsa mar nem.

(De ezt te ugyis nagyon jol tudod.)
Es nem km alapjan dol el hanem a jatekosok atfedese alapjan.

Es meg valami biztos, h a Beholderes verseny napjan mas nem szervezhet versenyt.
 
A támogatás most kb. 4 csomag, ennyi kell a szervezőnek is vásárolnia. Feltételezem elfogadják azt is, ha a helyi forgalmazótól veszitek a csomagot. (sok boltban ez a feltétele a versenynek)

Szal, ha van 10 nyert csomagod, és mondjuk 18an vagytok és 1 csomag megy fejenként a díjalapba, akkor pont elfogy az összes csomagod és még venned is kell a támogatás mellé 4-et.
Ha kisebb a létszám, vagy 1nél több csomag jut a díjalapba(nagyobb nev. díj), vagy nem osztod vissza az egész pénzt, akkor lehet a következő versenyre is marad a 10 csomagodból.

(a 2 idővihart átváltottam 1 kiegre, h egyszerűbb legyen)

Az tényleg jó kérdés, h mi számít "egy területnek". Ez biztosan hamarosan tisztázva lesz.
 
Szóval, ha nyerek 10 dekket akármilyen versenyen aztán úgy döntök, hogy rendezek egy versenyt, akkor vennem kell X dekket, ahelyett, hogy a meglévő kibontatlan dekkjeimet tenném bele a nyereményalapba ami nekem semmibe nem kerülne?
 
nincs ezekkel semmi gond..

Egy területen nem lehet egy nap több városban verseny

és mi számít egy területnek? x km? vagy megyehatár, stb...? jó lenne konkretizálni a további nézeteltérések elkerülése végett :P
 
ezzel lehet valahogy kikerülni az ügyeskedést - de tekintve, hogy a támogatás elég alacsony, neked csak még egyszer annyit kell a behótól venned, a többit úgy szerzed be, ahogy akarod
 
Nem, nekem a kieg beszerzés nem jön be. A többivel természetesen egyetértek...
 
te 1 ilyen lehúzós versenyszervező vagy? ha nem akkor mi a probléma?
 
Felőlem mondhatod ^^
 
sztem ez full jogos a behótól, hogy ne trükközenek ezzel.a szigorítások nagyrészére tényleg szükség volt, mert olyat halottam, hogy versenyszervező mondjuk csak második lett és az első kevesebb nyereményt kapott, mint kellett volna.
 
Igen tudja csak meg mindenki, h nekem koszonheti. Amire csak annyit tudok mondani, h azoknak a versenyszervezoknek semmi plusz bonyodalmuk es minuszuk nem lesz ebbol akik korrektul szerveztek a versenyeket. Akik meg nem igy tettek ....


Neked meg hanyszor kell elmondani, h pattanj le rolam.......?
 
Nincs itt semmi bonyodalom Onnan szerzitek be a decket ahonnan akarjátok, csak legyen annyi, amennyit a behó is küldött.
 
Ott a pont.
 
csatlakozom, én is olcsóbban kapom a díjakat a verseny napján, szóval nagy bukta lenne ha a behotól a rendes áron kéne venni
 
Minden versenyszervező tudja kinek kell köszönni a bonyodalmakat...
 
Nekem is ugyanaz a problémám mint Bubunak és Lord Xecutionernek, olcsóbban szerzem a kiegeket mint behótól tudnám, de még csak nem is boltban veszem a kiegeket, hanem szimpla játékosoktól akik eladnak és csak akkor veszek boltból ha nincs elég. Akkor ez így ezentúl nem járható út?
 
Szerintem ez a kitetel:
"Ezt a vásárlást el lehet intézni a beholderes versenyeken is, vagy akár előre több versenyre."
magaban foglalja azt, amit te javasolsz.
 
Bubu nyugodj meg ilyen problema nem lesz. Ez azokat a szervezoket erinti akik nem tudjak igazolni, h valoban raktak a tamogatas melle csomagokat.
Azt a Beholder magasrol le... h te a sarkanytuztol veszed vagy toluk....
 
Ez nekem sem tetszik, ugyanis én egy olyan boltban dolgozom, ahonnan be tudok szerezni 20%-os kedvezménnyel csomagokat. És a főnökömnél ki sem kell fizetnem rögtön, csak a verseny után, vagy amikor tudom, ráadásul ami fölösbe marad, azt vissza küldjük a szállítóval, és legközelebbre rendelünk. Ez nekem így megfelelő volt, uganis nem volt nagy kockázat a szervezésben, mivel a plusz paklikat nem kellett kifizetnem.

Az én véleményem szerint ez az egyik legrosszabb megoldás amit ki lehetett találni. Vagy a behó is adjon a versenyszervezőknek 20%-os kedvezményt...
 
Őszinén szólva, ez nekem nagyon nem tetszik, méghozzá több okból:

Nekünk a Sárkánytűz szaküzlet biztosított eddig kiegészítőket. Aminek volt egy komoly előnye, hogy 20% kedvezménnyel kaptuk ezeket. Tehát ezek után tulajdonképpen 4 nagykiegészítő erejéig nem a keedvezményes árat, hanem a rendes árat kell megfizetni, ami 228 ft-nyi többlet, négyszer, azaz 912 ft-tal, ami pont egy kedvezményes kiegészítő, tehát magyarán szólva ezzel eggyel kevesebb kieget oszthatok ki...nyilván, ennek barimore fognak örülni. És e mellett felmerül bennem a kérdés, hogy a rendelések postaköltségeit ki fogja megfizetni? Mert sztem azt a Beho nem állja. Tehát akkor szívjak én vele? Vagy ezt is hárítsam rá a versenyzőkre?



Lenne egy alternatív ötletem, de ehhez kérném a Beholder véleményét: Ha én mondjuk egy gyűjtődoboznyi kiegészítőt rendelnék, az már elég olcsó ahhoz, hogy ne legyen belőle baj, ne kelljen többletet fizetni a versenyzőknek. És akkor, miután én ezt megrendeltem, 20/4=5 versenyen keresztül én teljesítettem a saját kötelességemet. Ez így esetleg megfelelő lenne?
 
Maximálisan egyetértek, legalább nem lesz sumákolás az UR-kel és a paklik számával- aztán nézhetnek kifelé mint patkány a rőzse alól mostmár a kedves szervezők. (tisztelet a kivétel). Éppen ideje volt már ezen moódosítások és szabályok bevezetésének, Az meg hogy van bírói vizsgája vagy nincs ki nek kulázza le. Egy versenyen mindig lesznek kétes szituációk és kényes kérdések, amit még Tisztelt bíráink sem mindig képesek megítélni. Aztán amit a többség mond, az lesz úgyis egy vidéki versenyen. Sok lúd disznót öl.

Aztán meg az iskolákban lehetne klubokat szervezni (biztos van a suliban egy-két arc aki foglalkozik vele) és azokat támogatni.

Hajrá magyarok!! Le a K...csikkal!! Éljen a HAZA!
 
a bírói ez előtt sem a szervezőnek kellett hogy legyen, hanem a szervezőnek kellett tudnia biztosítani, ez most sem változott.

/má bocs de milyen verseny az, ahol nincs hitelesített bíró, de a támogatást élvezi???/
 
Akkor most már az is szervezhet versenyt akinek nincs bírói vizsgája?
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.