Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Karom és csapata
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Karom és piciny csapata beleveti magát az árnyvadászatba a Ragnarok című könyv cselekményeiben.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Az eddig megjelent HKK kiegészítők listája

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Jo pontokat emlitesz, elemeznem oket.

Szerintem kulonbseget kell tenni akozott, hogy egyszeri vagy folyamatos befektetesbe kerul-e a VP megszerzese.

Tehat:
Egyszeri befektetes: itt nem az szamit hogy aranyert vagy hogyan lett meg... Ide sorolom a kurtot, zyelt, FNOt, KT kepessegeket (regen vagy trafo).

Folyamatos befektetes: krityo, varazsko, aranyfalo ladiko.

A Gravia/KT kepesseg + tengeri gyumolcs kulon kategoria, errol itt nem beszelnek... ezt inkabb hibas bevezetesnek lehet titulalni.

Talan lathato, hogy az egyszeri listabol csak a zyel katalizator nincs korlatozva. Mindegyik masik kepessegnek van egy viszonylag jol megkotott hatara (maxEP, koronkenti TVP). A zyel viszont korlatlanul potolja a "hianyzo" VP-t.

A tobbszori listabol a krityo is a varazsko korlatozva van. A ladiko pedig tetemes folyamatos arany befektetest igenyel, tehat, elvileg, hosszutavon ez nem mukodik -- egy karakter annyi aranyat nem tud kitermelni folyamatosan. Ha figyelembe veszed a javaslatomat az atadasi egyenlegrol (84. hozzaszolas), ami a rabszolgazast iranyozza mint egy potencialis aranyforrast, akkor lathatod, hogy a ladiko is egesz szepen korlatozva van (lehetne). Talan mar most is majdnem jo, hiszen tenyleg nagyon draga lett a ladiko hasznalat, akar rabszolgazassal sem olyan egyszeru biztositani az aranyat. Itt-ott hasznalattal pedig semmi baj. Ismet leszogezem, magaval a ladikoval semmi bajom. Az aranyatadassal azzal van.

Szoval, tovabbra is tartom, hogy a zyel egy kirivo eset, es a nagy mennyisegu VP-k megszerzeset tulsagosan megkonnyiti, es ezzel eltorzitja a jatek balanszot.

A megjegyzesed a korkozbeni regeneralasrol remek. Valoszinu ezen a teren lesznek tovabbi fejlesztesek (remeljuk). Ettol fuggetlenul a kor eleji regeneraciot sem kell elfelejteni.
 
Én nem érzem, hogy ez akkora durva dolog lenne.
A VP mindíg is egy "pénzért is vehető" erőforrás volt a játékban.
Varázskő. Alacsony szinten (mondjuk 40-50-es szintig) a körönként +200 VP baromi sok fejlődés plusszt jelent, "mindössze" fordulónként 300 aranyért.
Aztán ott a manakristály. Pénzért az is elérhető, aukción én még nem láttam belőle hiányt. Aztán ugye ott az ezüstmágus kürt, amihez ugye full ryuku set kell, az se ingyen van, bár tény manapság relatíve olcsó. Aztán az említett katalizátor se ingyen van. Mondjuk 20 db katalizátor már 60 K ap, és az még nem a "korlátlan" kategória...
És most a legújabb: az aranytermő láda. És még átadható is.
Igenis a játék így lett megtervezve és úgy néz ki továbbra is ilyen irányba fejlődik. Több arany = több VP per forduló.

A katalizátor enc.ében sosem volt korlátozásról szó.
szvsz a korlát a karakter max VP-je, egy idő után nem az számít, mennyit regenerálsz kör elején, hanem hogy mennyi VP-t tudsz termelni forduló közben (vazsikő, manakrityó, kürt, trafó, VP-regn FNO-ból, tenger gyümölcse és d*gás stb stb.)

szvsz, ha a játékvezetés eddig nem akart ezen módosítani, ezután se fog. Vagy legalábbis nem radikálisan.
 
Akkor ezek szerint nem elveztem elonyt azzal mert kihasznaltam a katalizatort egy evig... es gond nelkul lehetne korlatozni.

Komolyra forditva a szot, olyan felteteles hatranyba kerulnek az alacsonyabb forduloszamuak, akik meg nem tudtak kello zyelt osszegyujteni, hogy nekik esetleg nem lesz meg a maxVP regen hasonlo forduloszamnal. Ez ugye vitathato hatrany, hiszen sok minden mas uj fejlesztes viszont elerheto szamukra. De azert leirni le kell. En amugy egyetertek, szerintem kulonosebb visszameno dolgok nem szuksegesek, bar esetleg egy forduloszamon alapulo korlatlan zyel hatast meg lehetne gondolni (azaz, bizonyos forduloszamig mehet a zyel, utana mar korlatozott).
 
Nezzuk az emlitett peldad:

a zyel katalizator hol okoz hatranyt a kozosseg tobbi reszere? Nem latom.
Hol okozott elonyt masokhoz kepest? A zyel katalizator MINDENKI szamara elerheto stuff.
 
En nyugiban vagyok. Az olyan ervek igazabol nem jonnek be, hogy de te mar kihasznaltad, stb... Erre reagaltam. Ha egy rossz szabaly van, akkor azt meg kell valtoztatni. Ha olyan merteku elonyt biztositott, mely a kozosseg tobbi reszere nezve elfogadhatatlan hatranyt okozott, akkor vagy visszamenoleg az elonyt el kell venni, vagy pedig egy idoszakra az elonyt masoknak biztositani kell.

Az nem megoldas, hogy nem valtoztatunk semmit egy rossz szabalyon.

Az mas kerdes, hogy itt egyaltalan nem tiszta, hogy ez egy rossz szabaly. En leirtam velemenyemet, javaslatkent. Szerintem, effektive penzert vasarolhato VP regeneracio nem jo. Ennek a fo oka a zyel katalizatorok nem letezo maximum hatasa.
 
Hihihi, na, jol beugrottam neked.

Nezzuk az enc-et:

Még szerencse, hogy a zyel katalizátor átadható (bár nem ellopható), különben sosem lennél képes összegyűjteni a 14 katalizátort, ami ahhoz szükséges, hogy minden egyes pulzánsod körönként 200 vp-t termeljen!

Sehol nem latok olyan kifejezest benne, hogy: maximum, maximalis, legfeljebb...

Szovegertelmezes mindkettonknek egyes, leulhetunk.
 
Igen. Es engem is erintene a korlatozas. Pedig most kezdek ganezni/erodozni... kellene az a VP. De szerintem ez a maradektalan VP nem jo a jateknak.

Masreszt pedig kb egy eve "csokoltam" bele ebbe a lehetosegbe. Megnezheted, nyilvanos.
 
Manus: miutan te mar fenekig belecsokoltal a zyel adta VP-regenbe, korlatozzak le masoknak? De rendes vagy... pffffffff.
 
Ezek az otletek talan visszafejlesztesnek/korlatozasnak nevezhetoek, de megemlitem oket.

1. A Kalandok Foldjen van egy korlatozas, mely alapjan a karaktereknek van egy osszetett egyenlege. Ennek a lenyege, hogy egy karakter amikor cuccot erteket kap, egy szamlalo ezt nyilvantartja. Szinttol fuggoen csak bizonyos osszesitett ertekig kaphat cuccot egy karakter. Amikor a karakter masnak ad cuccot, azoknak erteket szinten nyilvantartja a szamlalo, es azok levonodnak a szamlalobol. Tehat, ahhoz, hogy egy karakter hogy kaphasson cuccot, adnia is kell cuccot (egy kis lengesterrel). Kicsit olyan mint az aukcio... targyat felajanlasz, aranyat kapsz erte... Targyat veszel, aranyat fizetsz erte. Annyiban mas, hogy targyert targyat is lehetne adni, nem csak aranyat. Ez megoldas lehetne a rabszolgazas problemajara.

2. Varazspont fontos resze a jateknak. Tobb varazslo KT is indult, sokan probaltak varazslokka valni. Igazabol ez sosem teljesult be (kozelharc lett a meghatarozo csata forma, varazslatok csupan kiegeszito szerepuek), de lathato kulonbsegek voltak karakterek kozott a varazslo erejukben. Az eros karaktereknel ez mar eltunt, nem kis reszben a zyel katalizatoroknak koszonhetoen. Penzzel fuggvenyben barki vasarolhat extra VP regent, hiszen az enciklopedia utalasaval szemben nem 14 katalizatornal maximalizalodik a hatasa (pulzasonkent 200 VP), hanem eddig ismeretlen mertekig lehet novelni a VP regent. A VP regeneracio megnehezitese felertekelne a VP-t, es ezzel legalabb jobban megdolgoztatna a karaktereket, de inkabb valtozatosabba is tenne a karaktereket. Nem mindenki fektet bele annyi energiat VP-be, mint masba. Vannak akik TF-elnek, vannak akik psziznek, vannak akik IM-elnek, vannak akik VP-re hajtanak -- vagyis hajtottak mielott kiderult hogy nincs zyel korlat. Megitelesem szerint egy ilyen korlatozas segitene. Esetleg jovore nezve ujabb erdekes otletekhez vezethetne VP regeneracio teren (ujabb fejlesztesek, ujabb kepessegek, uj iranyvonalak)...
 
Nagy ötlet!

Valójában elég lenne annyi is, hogy a két forduló közben történő események mintájára, a karakterlapom is elérhető lenne a honlapon, és pl. legalább a KF-eléseket "fogd és rárakod a babára" jelleggel megoldhatnám. Vagy látnám, hogy kik vannak velem egy mezőn, és különböző interakciós beállításokkal (maradék TVP-ből) ezekkel találkozhatnék. Akár még a karakterek beszéltetését is meg tudnánk így oldani... Hű, micsoda perspektívák nyílnának meg így a játékban!

Na jó, ébresztő! Kicsit álmodoztam csak...
 
Talán a TF-et is tovább fejleszthetnék a "Sárkányölö",és a "Végzetúr"mintájára.Igy két forduló között,parkolás közben,is használhatnád a karidat.
Normálisan körűlnézhetnél, bevásárolhatnál a városban.
Kűldetéseket vehetnél fel,és hajthatnál végre.Karakter párbajok stb....
 
"Befogna sok ember szajat"... Igen, ez lehet a cel, a fizeto felhasznalokrol a szolgaltato igy gondolkodjon.

A fogalmazas ellenere a kulonbozo otleteket egesz jol osszefoglaltad. A ket otlet bevezetese sokakat boldogitana. Engem legalabbis biztos.
 
Mondjuk az nem baromság, hogy az EXT parancs "hatékonysága" legyen jobb...

Nem kell mindenkinek maxos játékhét, de ebben az esetben a negyedévenként kiadható parancs ne 1-2 fordulót adjon azoknak, akik beérték a játékhetüket...

15-20 játékhét már egész jó lenne, + az eventhez kötött extra, már befognás sok ember száját...
 
Nos, én is a fordulóár csökkentés mellet kardoskodnék, ez a jelenlét bónuszos dolog elég kafa, de a sok karisoknak ill. akiknek nincs sok lemaradásuk még mindig nem megoldás. Viszont ezen a vonalon érdemes volna még csiszolni. Új játékos toborzás érdekében meg lehetne mondjuk az első 100 ford kedvezményes,aztán vki vagy megszereti és játszik tovább vagy nem. De legalább nem lenne elretentve rögtön az elején, és meglátná a játékban a fantáziát, hogy nem csak 12 egytucat online játék.
Szóval rövidtávon lehet hogy jelentene némi bevétel kiesést, de hosszú távon +bevételt jelentene.(szerintem)



Illetve, jó volna a mostani ext parancsra kapott fordok számát megnövelni nem is kellene drasztikusan, ha 40-50 +fordot ki lehetne hozni a jelenlegihez képest az szerintem korrekt volna.
 
A GNen pedzegette valaki egy KTs licit lehetőségét! Szerintem ez most pont aktuális és szinte semmit sem kell fejleszteni hozzá!! A képlet egyszerű... továbbra is lehetne tolni az EK 500 1 és jönnek a manifesztumok és a belőlük kieső esszenciákból lehetne a TF talikon licitálni minden KTnak. Így nem veszne kárba ez a fejlesztés és egy újabb programmal bővölne a tali repetoárja is.
A tételek pedig mindíg valami közösen használható dolog lehetne pl:

- A nyertes KT választhat egy már létező KT képességet és ennek 1hónapon keresztül élvezheti a hatását
- minden KT tag kapna x EXTet / x MXTUt / KNOt sattara...
- Kapnának egy KT épületet
- Választhatnak +1 KT tárgyat
- Az EF parancs x TVPvel olcsóbb / TU

Így nagy vonalakban... akár az idein lehetne tesztelni.
És már msot is jöhetnek az építő kritikák ;)
 
megfogalmazd számomra is mi a lényeg.
Nem az utolérés, hanem h ha elfakktam vmit vagy új terület event stb, akkor ne kelljen már 1 hetet várni...
 
Én már két éve nem lépek a karakteremmel, de többé-kevésbé nyomon követem a TF-et. Attól még laikusnak számítok -ezzel is tisztában vagyok. Pls eszerint értékeljétek a hozzászólásom.
Játékhét: Mindenki a mostani maxot megkapja, az "élenjárók" pedig nem száz, hanem kétszáz fordulót kapnának pluszba. Persze nem azonnal, hanem mondjuk egy-két év leforgása (hasraütés szerűen írom a számokat) alatt folyamatosan adagolva válna ez számukra elérhetővé. Így a fejlesztés és a fejlődés üteme sem pörögne fel túlzottan.
UL, parancshely: 20-40-60 soros ul-ek fordulószámmal arányban, makrók alapból mondjuk Ryukutól.
Van még pár (rengeteg) elképzelésem, de azok teljesen kiforratlanok, totális hülyeségeket pedig nem szeretnék írni.

Üdv,
Melor
 
OFF:

Írtam hirtelen egy kommentet, de kicsit bántóra sikerült, tehát inkább kihagyom az elejét, a jóérzésűek úgyis ide tudják gondolni

Egyébként szerintem nem jók az arányok, mert ha vki 120k nettót keres, az nem 180k-ba kerül a foglalkoztatójának, hanem olyan 250k körüli összegbe.

Bocs az OFF-ért.

ON:

Szerintem igenis reális az árcsökkentés igénye, mert ha mással nem, ezzel biztosan lehetne gyakoribb lépésre serkenteni az új és régi játékosokat egyaránt.

Toborzómunka is kellene természetesen, a játékosi kör bővítéséhez.

A maxos játékhét tényleg kritizálható, de a jelenleginél gyakoribb lépési lehetőség kell, ez jól látható az igényekből.
 
És te magad írtad le, h ez nem verseny, Akkor miért akarok utolérni netán lehagyni valakit?


Kicsoda?
Maximum a saját karaktereimet méregetem egymáshoz, bár egy ideje nincs értelme a fordulóarányos összevetésnek... Úgy kb azóta, hogy Xil elindult...
Nem akarok én senkit lehagyni, vagy utolérni. AZ egyetlen célom, hogy akkor léphessek, amikor akarok, akár egy esemény vagy egy labirintus vagy küldetés miatt (itt nem a legújabb fejlesztésekre gondolok).

Nagyon szar érzés volt, hogy léphettem volna Ababoval a ryukunál lendületből párat, de nem volt semmi lemaradásom. Nem a küldetések miatt, csak a sikerek miatt tetszett. Ababo összesen - 1996. 05. 11 óta - fél évet állt, azt is azért, mert az albérletben nem volt internet 98-ban.
 
Ababo: igazad van, rosszul illetve nem egyértelműen fogalmaztam. Úgy értettem a sportot, h jobb körülményei vannak egy csapatnak, játékosnak, sportolónak, meg több pénzt kap érte stbstb. Pl egy magyar csapat (mondjuk football, mondjuk kézilabda, bármi), akkor fog világszínvonalú lenni, ha annyi embert meg annyi pénzt mozgat meg, mint az „élen járók”. Ha nem ölsz bele annyit, nem is fogod utolérni a nagyokat sosem! És ugye nem lehet odaadni 50ezer drukkert, vagy évi párszáz millió fontot egy „kis” csapatnak, h nesze, érd utól a nagyokat… És te magad írtad le, h ez nem verseny, Akkor miért akarok utolérni netán lehagyni valakit? És tudod anno nem emlékszem ennyi sírásra az ős varkaudar invázió kapcsán, pedig hát arról jó pár ezer karakter lemaradt, mert nem tudott róla, vagy épp nem ért oda, amíg lezajlott, vagy épp még nem volt olyan magas szintű. Ugyanez a quwarg invázió, amiben valljuk be semmi más nem volt, csak h a nagy/erős karakterek még erősebbek legyenek piszok gyorsan. Sorolhatnám…
Szappan: a példád csak azért rossz, mert így nem lehet összehasonlítani senkit a világon, mivel bill bácsit nem a windows eladásokból érte utol más a pénzügyi listán, és nem azért érték utol mert valakik szabályozták, h csak 5000 windowst adhat el évente!

Jah, és vitázni nincs értelme, pláne velem nem, úh a „rossz példa” meg a „rossz szót írtál ebbe a mondatba” jellegűeket pls mellőzni. Kösz!
 
Az előbbi a szinkronom volt
 
Ezt már megbeszéltem vele,pro és kontra
 
Rengeteg érvet, ellenérvet olvashattunk itt eddig. A nekem legjobban tetsző kombináció:

Árreform: olcsóbb forduló, és azonos árú 20-40 soros UL.
A játékosok nem költenének kevesebbet, legfeljebb többet lépnének. Új játékosok is érkeznének, régiek újrakezdenék. Talán még többletbevétel is keletkezne.

Valamit kezdeni a játékhetekkel: a maxos játékhét tényleg bírálható (bár lehet, hogy nincs jobb megoldás), de voltak itt ötletek: a félévente extra, meg rövidített játékhét stb... tehát ezzel is új játékosokat csábítani, és UL írásra sarkallni a passzív/lassan lépő játékosokat, figyelve arra, hogy ne legyen lázadás. Ez is többletbevétel.

Ha ezeket jól eltalálnák, és valóban többet költenének a játékosok TF-re összességében, akkor lenne kapacitás új programozóra, ezzel a gyorsabb játékmenetet ellátó fejlesztés problémája is megoldott.

Szívesen meghallgatnáma játékvezetés véleményét is egy átfogó TF-reformról.

Albertus: szerintem Szappan egész jól ismeri GRD-t
 
A lemaradassal rendelkezo karaktereket most nem figyelembe veve: a jatekhet rovidites eseten azt sem szabad elfelejteni, szamitasba venni, hogy pl. uj terulet (vagy kuldetes) keszitese idoben mondjuk 3-6 honap (kuldetes eseten nyilvan rovidebb). A playerek a rovidebb jatekhet okan pedig megrovidebb ido alatt fogjak megcsinalni az uj fejleszteseket, mint eddig, aztan lehet hallgatni a "nincsen eleg fejlesztes" rigmust Osszegezve: a programozasi kapacitas is kerdeses egy esetleges jatekhetrovidites eseten. (Es akkor nem beszeltunk arrol, hogy a felgyorsult sebesseg milyen minosegu fejleszteseket generalhatna... szerintem mar a utobbi egy-ket ev kivitelezesevel es minosegevel is problemak vannak.)
 
Nem rossz gondolat. Ha a játékhét mindenkinek 5 napos lenne (aki kiszedte a kereskedőhajóból a cuccot, annak 4), akkor gyakorlatilag 5/7-edére (2/3-ára) csökkenne az aktuális fordulóra való várakozási idő.

Ez a lemaradást egyáltalán nem érinti, hiszen a játékhét mindenkinek egyaránt ugyanannyi lenne.
Hm, minél többet agyalok rajta, annál jobban tetszik. Bravó! Remek ötlet!
 
Pedig de szeretnék maxos játékhetet...

Bár nem. Valójában azt szeretném, hogy sűrűbben léphessek. A maxos játékhét számomra egyet jelentene: ne hetente egyszer tudjak lépni a nyugati őskövület karimmal. 440 forcsi, 31-es szint nyugaton. Soha nem fog senkit utolérni, soha nem lesz táp kari, mégis vele élvezem a legjobban a játékot.

Pontosítok: élvezném. Nagyon tetszik a Pusztítós küldisor, de marha sokat kell benne caplatni. Nincs tiltott, nincs jokonbia, van viszont szekérkaraván, ami nem arra megy, amerre nekem jó lenne. Rengeteg TVP (rossz napokon 200+) megy a levesbe, mert nyugaton kissé ingerszegény a környezet, oltárokat építgetek feszt. Mindezek ellenére szeretnék hetente 2-3 alkalommal lépni. Ugyan a játékra szánt havi keretem határait feszegetném, de akkor is.

Szóval ne adjanak maxos játékhetet. Nekem az is elég lenne, ha a forcsi tetején azt látnám, hogy a 10-én táplált és lefutott forcsim után a következőt 12-én lehet táplálni.

Kicsit csapongtam, de remélem érthető.
 
Mindent meg lehet magyarázni pl. "egyre bölcsebb leszel, egyre rutinosabb túlélő/kalandozó/istenség ".
Lsd forcsi végi max.ÉP vagy +szerencse TF.

ezzel még az "öregek" is joban járnának + lenne motiváció a több lépésre (persze ne ész nélkül, lehetne maxolni stb.)

KdM
 
Nagyon elcsodálkoznál,ha látnád GRD mennyire "tápos".Egyébként kb igazad van.
 
Szoval a TF es tarsadalomert, az Oreg karakterekert ellenzed.... a max jatekhetet...! MEGERTEM TENYLEG DE..........
Megkerdem En az Oreg TF tarsadalommal mi lesz ha nem lesz fejlesztes? Nem lesz semmi, mert nem jatszanak elegen......?????? NEM FOGJA MEGERNI......Ha megnezed a Ganyek ezert kerultek be...., mert maar nyoszorogtek sokan..., CSAK három 15 eve jatszo embert tudnek mondani aki nem hagyta volna abba a jatekot( az elmult 1,5 évben) haa van miert lepnie, de NEM volt fejlesztes......!

Dana megkozelittem mashogy a dolgot.......!

Akkor jelen pillanatban van 300 személy aki havi szinten kolt 4000 ft a jatekra..., ami ugye 1,2 milla, amibol ki kell fizezni paar dolgot havi szinten....,
programozo netto 120 k ami a Kft nek kerul 180 ba, feketen kap meg melle 70 k hufot mondjuk,
Jatekvezer: 120 k ami 180 ba kerul meg kap mondjuk 30 k feketen....., van Kati aki csak keruljon 120 ba brutto, akkor egyeb koltseg havi szinten mondjuk 120 k.. ez osszesen 700 k huf amit fixen fizetni kell havonta.... mondjuk marad 500 ezer...., amit ha kivesznek vagy osztalekkent vagy munkaberkent 60-35 %!!! ami lejon rola....!!! mondjuk 4 fele osztva 50 k marad havonta.... nekik! Legalisan..... ha olcsobb lenne a fordulo akkor maradna mondjuk 25 k ! EN tudom miert nem lesz olcsobb a jatek jelen állás alllapjan!

Vagyis azt akartam kihozni ebbol hogy lasssan eljon az az ido amikor mar nem fogja megerni uzemeltetni a jatekot......!

1. Árreform
Joo gondolat szerintem is kellene, viszont NEM fogjak megtenni mert TEE sem mondanal le mondjuk havonta 30 k hufrol hogy a Kytec meg 3 evig uzemeljen......!!!!!!!! Szoval ha belatod HAA nem akkor is a megoldas az KELL hogy legyen hogy uj allomanyt kell toborozni!!

A masik 3 otlet franko HA lesz kinek.... , mert lassan fogy a nep nem lesz kinek......! NEm lesz miert megcsinalni akkor......!!!

Megegyszer leirom En nem kibaszni akarok az Oreg karikkal hanem a jatekot meginditani hogy szeretett Csotanykaim ahogy TZ mondana meeg lepkedhessenek vagy 10 evig.....!

Clark ne haragudj de hulyeseget irtal...... : Miben lehet utolerni masokat a valos eletben.... ! Mindenben........: csak gondolj bele egy jopar evig Bill Getcz (nem tudom hogy irjak) volt a vilag legazdagabb embere..., de leszorult mert jott Voren Buffet......, Ez nem versenyszellem? Utolerte?
Mindent a versenyszellem mozgat (ami az esetek tulnyomo tobbsegeben a penz nagysaga a valos eletben) Azert alakulnak gyarak cegek, hogy utolerjenek vkit ezt tuzik ki CELul.....! Vmi uton modon elerik vagy nem..... TF en ujonnan indulo karaktereknek ez NEM adatik meg, mert SOHA NEM erik utol GRD t mondjuk, vagy Rizit......
Ezert nem is jon az uj allomany!

Nekem ez a velemenyem...., es akkor is kell a maxos jatekhet vagy kozel maxos.., hogy Gipsz Jakabb ki tudja tuzni maganak celul hogy 3 even belul utolerem GRDt, vagy Rizit vagy akarkit.......! Igy lehet nyerni majd egy par embert.....
 
Van némi lemaradásom, de nem célom "befutni" vagy beérni az élen haladókat. Az egyszerűen nem az én játékstílusom. Más (online) játékokban eszembe sem jutna, hogy egyáltalán beérhetem őket. Nyugatról indultam, még rajzoltam kézzel térképet , és floppin postán kaptam hypert. Egy mondjuk 150 fordulóval fiatalabb úgy elver, hogy talán el sem jutok közelharcig. De élvezem a lépéseket, a társaságot. Fejlesztésképp tényleg az inkább forduló mint szintfüggő tárgyak lennének jobbak, pl Bölcs Öreg Varázskardja +1 sebzés/100 forduló meg hasonlók.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.