Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Izgalmas vadászat
(Könyv életkép)
Küldd el képeslapként!
Az élet mindig izgalmas az árnyak között, és nem mindig a fegyverek, vagy a mágia jelenti az igazi veszélyt.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Legendák Viadala (42)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Hejho!

En is olyan kiskarival lepos resztnemvevos belepofazos vagyok

Hadd jegyezzem meg, hogy ha a jatekban folyamatosan fognak feltunni az ilyen jellegu esemenyek, tehat mindig lesz egy amin reszt lehet venni, es mellette a jatek alapelemei (az eddigi questek) mindenkinek elerhetoek, akkor vegul is nincs nagy baj. Minden jatekos eldontheti, hogy a karakteret erositi, vagy ha mar eleg erosnek tartja, megprobal reszt venni az aktuais esemenyben. Es ha a TF vezetese korrekt, mindig, folyamatosan lesznek esemenyek.

Azzal, hogy a regi esemenyeket benn hagyjak, csak azt erik el, hogy az ujakon egyre kevesebb lesz az erdeklodo, mert ad1, ugyis ott lesz, ad2, mindig lesz mast/taposabat csinalni. Ez nemikepp koncentralja a jatekosok erofesziteseit - hangsulyozom, ha folyamatosan jonnek az uj, idoszakos questek - es mindenki donthet, hogy reszt akar-e benne venni vagy nem.

Szerintem ez nem hulyeseg, es csak panikhangulat is azert van, mert amint hallottam, az uj fejlesztes mostanaban ritka volt mint a feher hollo, es mindenki azt hiszi, valami komolyrol maradt le!

En kifejezetten orulok, ha a TF ilyen jatekstrukturava alakul ki. De ez persze nem azt jelenti, hogy orulok annak, hogy egy ujabb jatekos annyira felkapta ezen a vizet, hogy le akar allni, sem annak hogy valaki 10ezreket aldozott arra hogy reszt vehessen es eppen lemaradt! Ezt kifejezetten sajnalom. Ez kikuszobolheto lett volna a kulturankra annyira jellemzo halasztgatassal a kft reszerol, aminek a vege ugyanaz, csak mindenkire ezerszer raijesztenek, hogy most akkor mar soha tobbet...

Uff, szolott a kiskarakteres semmikozehozza belepofazos. Sok kincset, puhany szornyeket, gyenge masnapot:-)

Aron, alias Odusszeusz
 
Talan meg egy otlet, hogy heti egy lepes helyett lehessen heti otot lepni. Mondjuk 1/4-1/3 arert, fordulonkent. Ezzel lehetne az utemet novelni, mindenkinek eselyt adni. A bevetel is kicsit novekedne, amit be lehetne fektetni tobb fejlesztesbe - esetleg parhuzamosan.

Szemleletvaltas, de hat az idok valtoznak...
 
Talan a legjobb otletnek tenyleg az tunik hogy a kardot vagy a kardos szornyet vegyek ki, tobbi maradjon ahogy van. Ezzel meglett a dicsoseg is annak akinek jar, a tobbieknek meg a fejlesztes eredmenye/orome.

Mas teszta hogy lemaradas nelkul tenyleg eselytelen elen jarni ilyen temaban, de azt hiszem ezt olyan megoldhatatlan problema. Talan havi/kethavi fejlemenyekkel lehetne ugy utemezni hogy a lemaradas nelkuli karakterek is tudjanak lepest tartani.
 
Nézd, az nyilatkozzon akit az elkövetkezendő 1 éven belül érint ez a labi, téged nem még. Hidd el, ha ott tartanál ahol mi, építő kritika ide vagy oda, az elsők között lennél aki szaggatná a száját...

Bírom, hogy olyanok is beszólogatnak, akik egy karival sincsenek az event közelében sem, és osszák az észt olyanoknak, akik VALÓBAN tesznek, vagy tettek valamit. Ha lépsz mondjuk egy hónapban 10 kört, és rohadtul nem érdekel az invázó, ne szóljál már bele...

Én havonta több mint 50 köröket lépek, néha van 80-100 is... Szóval hagyjuk már... Ezt nem azért írtam le, hogy arcozzak, csak tény, akit ÉRDEKEL az event az had csinálja, mert így az igazságos, nem pedig az hogy 1-2 kari vagy ne adj isten 3 kari miatt KÉT HÉT után bezárjon a bazár... HÁNYINGER...
 
Hat kemeny, en se lennek boldog ha lemaradtam volna errol a tapos labirol! Ha ugy dontok elobb legyartom az ejkulcsot, most nem tudnam mire hasznalni, igy most lesz 1 honapom. Tenyleg van 10 kari aki megcsinalja? Tetu, Clod, Whitenor, Isten, Bene, Ramirez, amirol en tudok

Meg Bean-sidhe is mehet,de Lexendorinnal mar nem, mert atmentem legyartani a kulcsot
 
Na átírhatjuk lassan ezt a topkot "rinya" fórumra. Majd esténként össze ülünk egy üveg borral, egymás vállára borulunk és elsírjuk bánatunkat a holdfényben táncoló vidám koboldoknak!!
Tudom hogy a behórol van szó és ne legyek naív. DE abba bele gondolt már valaki, hogy esetleg egy év mulva már akkor sem csinálná meg ezt a labit senki ha lemaradást kapna érte?? Vagy csak én gondolom úgy hogy lesz alternatíva a labi kiváltására?? Gondoljunk bele az 5-10 éve táps kihagyhatatlan labikra Vangorf Lady Olivia. Igaz manapság már nincs ilyen de nem tudunk semmit arról h mit tervez a Kft... vagy van valaki aki tudja?? Hallgatom.

ui.: 1 építő jellegű kritikát nem láttam itt. Ez gáz!!
 
itt megint azokkal szurnak ki akik rendszeresen lepnek, nem gyujtik a lemaradast. mar a havi sokat lepek olcsobb forduloval kivettek egy gyufat nallam a dobozbol, mert engem szivatnak aki rendszeresen lep. ez egy ujabb gyufaszal. lassan kiurul a doboz es nekem nem lesz kedvem feltolteni, hoyg legyen mit kivenni belole...
 
Hat kemeny, en se lennek boldog ha lemaradtam volna errol a tapos labirol! Ha ugy dontok elobb legyartom az ejkulcsot, most nem tudnam mire hasznalni, igy most lesz 1 honapom. Tenyleg van 10 kari aki megcsinalja? Tetu, Clod, Whitenor, Isten, Bene, Ramirez, amirol en tudok.
 
Ja, meg hanyszor lehet bezarni a fegyvertarat?

Vagy esetleg most jon az, hogy aki eddig nem csinalta meg, az rohadjon bele a cipojebe, es azt sem fogja?

Ha lesz meg par ilyen megoldas, akkor en is befejeztem, es a 3 karakter allando lepegetese leall.
Azert, mert nem vettem (akar at is) olyan karaktert, akinek 600 fordulo lemaradasa van es nem volt havi 30-40k HUF jatszani, akkor mar nem is vagyok jatekos?

Speciel most kezdtem el Ababoval Zarknodozni, Xillel meg par fordulon belul itt fogom hagyni SF-et (mert nem jon a koponya, nekem meg nincs kedvem szarozni vele)... es mennek nyomni a 220+-os labikat.
Neki sincs tobb szaz fordulolemaradasa, mert ujszulottkent indult es a szuletesetol lepek, nem vartam eveket...
De ilyen módszerekkel elgondolkodtató, hogy érdemes-e elindulnia 220 felé...
 
Egyetertek! Allandoan megy a rinya,hogy a sok jatekosnak mennyi ido leprogramozni a kulonbozo kivansagait,erre ittvan egy szinte mindenkit erinto "tortenelmi esemeny",es par het alatt kiveszik. Akkor most ki a huje? Mar bocsanat..
Gondolom nem ket percbe kerult leprogramozni..
Es az sem eleg eros erv szvsz,hogy igy lesznek egyedi karakterek,nem csak a zarknodos kuldisor az egyeduli egyszereplos a jatekban,de mar keleten sot nyugaton is van olyan kaland,amit elmeletileg csak egyszer lehetne megcsinalni,utana mar okafogyotta valna!
Azaz miert pont most kezdtek el?
Lassan megolik a TFet..hatalmas ongol..
 
2008.01.23.
A ryuku szigeteki toborzóiroda sajnos nem tud küldetést adni azoknak, akik már szereztek ott lajstrom medált. Viszont ha ők a 766-os épületnél kiadják a H 1753 parancsot 5 TVP-ért, akkor megkapják a küldetést.

Erre Február 8-án jön a hír, hogy bezár a bazár? 2 hétre csinálnak 2 TK-t meg néhány labit?? EKKORA MARHASÁGOT AZ ÉLETBEN NEM HALLOTTAM MÉG!


Ez pedig kő keményen az egyik legnagyobb hülyeség a játék alatt... Ez ugyebár KÉT HÉT... én kérek elnézést....
 
Ez egy óriási baromság... és részemről óriási csalódás a TF játékvezetésben... átgondolatlan, se füle se farka... És gondolom marhára megérte a programozó munkája... hogy néhány karakter teljesíthesse az event-et. Egyszóval GRATULÁLOK! Még egy két ilyen bődületes, átgondolatlan hülyeség és a játékosok jelentős része kiszáll. Velem együtt. Köszönjük!!!
 
Istenek Talizmánjából mennyi készült? Zarknod hány fülbevalót veszített el éjfattyakkal vívott csata közben?

Az időszakos esemény egy dolog, és volt már olyan labi is, ami csak átmenetileg volt elérhető. Ettől függetlenül ez rossz ötlet.
 
egyetértek

Azt még megértem, hogy elvárják a játékosoktól, hogy haladjanak a fejlesztésekkel, hiszen sok munka van benne. Nekem is van olyan karim, akivel nyugaton maradok, és tudatosan mondok le a keleti fejlesztésekről. De mi van azokkal a játékosokkal, akik tegnap kezdték a játékot? Persze honorálni kell a 15 éve hűségeseket, de az újakat is bátorítani kellene. Vagy ezzel azt akarják sugallni a kicsiknek, hogy nyugi, ide úgyse érsz el soha?
 
mostanaban semmit nem gondolnak at,nemhogy tobb
jatekost szereznek igy,hanem csak vesztenek...
de lehet ez TIhor Miklos Celja???vagy csak nem felugyeli a TF-et ami eleg szomoru...
 
Nem teljesen értem, hogy mit akarnak, de remélem, hogy átgondolják.

(Délelőtt mintha lett volna egy Hunter-hozzászólás is... Vajon hova lett?? )
 
Aaaaa...
 
Remélem is nagyon, hogy nem engedelmeskednek a kard urának és még nagyobb sereggel támadják be a bagázst, de a labikat tk-t kár lenne kivenni
 
Clod: a csatalovasról eddig csak nyugaton hallottam, a labiban nem csak p.lándzsa van... Továbbá a csatalovas és társai nem kiskariknak való... De még a TOp-ot is megizzasztja. Persze könnyebb, mint a ganüid, ami szintén orbitális baromság és meggondolatlanság, legalábbis az esélyek a jelen tudással is lófütyi, 300FNO-> VICC. Átgondolatlan, értelmetlen fejlesztés, ahol meg van ráció, ott bezárják a kaput?

Igenis kihívás a 199-es, Hayamu 3x pattant le az őssárkányról... Na erről ennyit...
 
Ami meg végképp kiábrándító:

2008.01.23.
A ryuku szigeteki toborzóiroda sajnos nem tud küldetést adni azoknak, akik már szereztek ott lajstrom medált. Viszont ha ők a 766-os épületnél kiadják a H 1753 parancsot 5 TVP-ért, akkor megkapják a küldetést.

Erre Február 8-án jön a hír, hogy bezár a bazár? 2 hétre csinálnak 2 TK-t meg néhány labit?? EKKORA MARHASÁGOT AZ ÉLETBEN NEM HALLOTTAM MÉG!

Ez nem üzletpolitika, ez nem "partnership" ez egyszerűen meggondolatlanság, és globálisan hülye ötlet...
 
Clod:
konnyen beszelsz a cso masik vegerol, mert befutottal, es megcsinaltad a labit.
Persze, a tobbiek meg szivjanak gazt es ez igy jol is van. Hiszen, neked mar megvan.
A Pusztito Landzsa es a kristalyszilankok mellett nem elhanyagolhato a dragnit kiszedo spell sem. De mind1.
Szerintem ezt kemenyen elb*sztak, mert nem nevezheto tortenelmi esemenynek es foleg nem reszbefejezesenek, hogy akinek van lemaradasa az megcsinalja es kap erte 5 soros leirast, a tobbiek meg cokit az arcukba.
 
Az esemeny meg tovabb tart - azzal, hogy ki lett hozva a kard es le lett adva, meg a tamadasok nem szunnek meg.
Val. ezzel a vagassal probaljak atterelni a karaktereket a varkaudarok irtasara, azaz, hogy ne a labit nyomjak, ahnem a seregnek menjenek neki.
Pl. pusztito landzsat ezen tul is lehet majd csatalovasbol szerezni ( igaz, ez nehezebb feladat lesz, mint csak siman labibol szerezni ).
Es az 1 honap a TKra vonatkozik, nem pedig a labira - ha behasznaltad ott a lajstrom medalt es megvan a terkep, akkor majd ugy megy es akkor, amikor majd akarsz.
Erdekes fordulat, val. eloszor van olyan a TFen, hogy aki kivar es infok birtokaban lep, nem jar jobban, mint az, aki megy elolre esz nelkul.
Ez nem jelenti azt, hogy egyetertenek a lepessel, sot, mindenesetre erdekes, kivancsi lesz nagyon, hogy ki tudjak -e majd sirni a jatekosok a 199est mindenkinek.
 
én is remélem, hogy igy lesz!

ez egy idöszakos esemény része volt, vagy tápolsz máshol vagy tápolsz a 199be

valójában egy khór kardja van, már igy is túl sokan találták meg...
 
áááááááá

ennyi??
ennyi volt az esemény???

hát ez lószar, már bocsánat
 
Mi ez,egy rohadt versenyfutás?Azért a 199.labi elég táp,most akkor az első 5-6 "versenyzőnek" gyártjuk a tf-t,a többi mehet a levesbe?Ugye nem azt várják,hogy mint az őrült ugráljak sf-ről ryukura és vissza,mert jajisten mi lesz ha lemaradok,becsukják a labikat,igaz hogy x tk-ban rám várnak,de most ez a legfontosabb.És ha valaki csak hetente tud lépni,most ment át ryukura,ha mondjuk 57-58.szintü,akkor kiváncsi lennék hogy húzza be a két labit 4 forcsi alatt.
 
Erre csak annyit reagálnék, hogy mindíg hangoztatják a játékegyensúlyt, de ezzel elég rendesen odatennének neki. NAGYON meggondolatlan dolog ez ismét...

Mi a rossz abban, ha más is megszeri ugyanúgy mint ahogy Zarknod küldisort is csinálhat mindenki. Sztem abszolút nem kellene elvenni senkitől a lehetőséget, hogy megoldhassa ezt az event-et. Pontosan ha marad a TK meg labik attól lesz játékegyensúly, de ha kiveszik na attól borul minden... Legalábbis magas szinten... És aki később ér vagy ért oda? Az menjen kukoricát szedni a mezőre??

GRATS!
 
hi


ha megnezitek, minden ilyen kuldiben egyszemelyben csinaljatok, mentitek meg pl. Ghallat. lsd. Zarknod


ui: remelem, hogy igy lesz...
 
Erdekes huzas, meg ha valoszeru is...
Kivansi vagyok, hogy meghatral -e a Beho, avagy tartja magat, ez eleg meresz volt.
 
Ha ez valóban így lesz, azaz aki eddig nem kérte ki a 199-es labirintust, és nem kaphatja meg, akkor részemről befejezettnek tekintem a több mint 15 éves TF-es pályafutásomat!

Ekkora igazságtalanságot nem tudnék már lenyelni...
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.