Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A labirintusok mélyén
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
Hiába haladsz minden lépésed tízszer megfontolva, minden ártó neszre különösképp figyelve, tökéletesre fejlesztett felderítés képességedben bízva, váratlan események akkor is történhetnek. Sose tudhatod, hogy a következő pillanatban csapdába lépsz, vagy egyszerűen az idő vasfogának megadva magát, rádomlik a barlang mennyezete.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Legendák Viadala (46)
HKK kérdés? (47087)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Szerintem itt és most le kéne zárni ezt a fórumot. A további szájtépés csak a játékosok és a játék kárára menne.
Mivel olyan végeredmény nem fog születni, amire mindenki azt mondaná, hogy ez okés, nincs értelme tovább vesződni.
Egyszerűen ennek tudatában kell tovább játszani és inkább arra figyelni, hogy megmarad e még a Tf vonzereje vagy egy hatalmas optimalizáló stratégiai játékká alakul tényleg, ahol minden egyes számnak értelme van. Ez nem a tőzsde ez egy fantasy játék. Persze, az is igaz, hogy jobban fejlődik az, aki minden egyes fordulójára rengeteg idöt és pénzt áldoz és mellete átgondoltan pontosan játszik.
Tudjatok a Tf találkozó után két feles pálinka között nosztalgiáztunk kicsit a "régi" időkről. Nem akarom ezt ide belekeverni, bug akkor is volt és még lesz is. De abban szerintem mindenki egyetért, hogy a hangulat akkor régen teljesen más volt. A Tf-vel akkor azért játszottak az emberek mert érezték, hogy ebben a hatalmas világban tehetnek bármit maszkalhatnak kalndozhatnak -> szerepjátszhatnak. És csak az embereken múlt. És senki ne mondja azt, hogy ez végleg meghalt a netes forduló megjelenésével és elterjedésével. A játékosok hozzáállása változott meg? Vagy az a pár "nagy játékos" eltűnése végleg elszürkítette a Tf hangulatát? Én bízom benne, hogy nem, és pár nagyszerű játékos még mindig van ,aki nem csak a tápolással és a végsőkig optimaizálással van elfoglalva hanem azzal is, hogy a rengeteg számadat mögött valami más is legyen. És itt nem akarom megsérteni sem CL-t sem a többieket, kedvelem őket és megértem, hogy miert csinaltak azt amit. A magas szintű játék-dolog bonyolult, én már csak azt nem értem, hogy miért nem lehet oda is becsempészni még egy kis szerepjátékot? (és itt meg kell említeni CL ligáját: egy kivételesen remek dolog! ezer hála és köszönet érte)
Bízom benne, hogy ez az esemény nem árnyékolja be a Tf világát és nem történik meg a legrosszabb, az a mi a ÖV el történt. Ugyanis nem akarok pár éven belül a Lángban huszadmagammal kiabálni a tombola alatt.

Titusz
 
Izé...láttad GN-en a legutóbbi levélváltást CL és Miklós közt? Ha te kapnál egy olyat, mit tennél?
 
en pedig pont a szoveg miatt nem irtam ala, mert csak feligazsag volt. Hianyzott belole az elozmeny, es a szandekossag tenye. Viszont jol ki volt emelve hogy ki hibazott es "csak" ezert kit buntetnek. A 80 alairasbol 50 barmikor alair barmit ami a Beholder ellen iranyul. Teszik ezt egy beholderes rendezvenyen ami megteremtette a lehetoseget a jatekra, jatekosokat hozott ossze es tart tobb mint 13 eve. Nem kell senki laba ele borulni, de sajat magunkal kicseszni sem.
 
nem tudok mindenki neveben nyilatkozni, de en peldaul nem a szoveg miatt irtam ala a lapot, ha az altalad irt szoveg lett volna akkor is alairom, ugyanis atgondoltam a dolgokat es nem lattam egyaltalan olyan nagy disznosagnak.
mellesleg ott volt a fordulo is, barki megnezhette ahogy egy forduloban adott el rengeteg osmateriat (amit nem is mind abban a forduloban teremtett), es atgondolhatta, hogy ez hogyan aranylik mas aranytermelesre rameno dolgokkal
 
errol amugy meselhetnel kicsit reszletesebben, mert eleg hihetetlennek tunik
 
Rav:
ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy igen bugoló vagy
1.Te magad irtad, hogy ennyi bugot találtál
2. Én egyet sem találtam, MIVEL NEM IS KERESEK !!!
 
csak ha azt hallod korulotted mindenkitol, hogy abbahagyja, vagy nem lep mar joideje es nem is fog, akkor hol van a lenyeg?
 
A nóta mindig a régi, bármit teszünk lesz egy pár ember aki leugatja és paradicsomot kezd dobálni a fórumokon, ehhez már hozzászoktam.
A számitógépes programok sajnos nem olyanok, mint egy kenyérpiritó, hogy vagy müködik, vagy nem. 150ezer sornyi programkódban mindig lesznek apró hibák, rosszul beállitott értékek, ha tetszik, ha nem, emberek vagyunk, néha hibázunk, nem lehet mindent tökéletesen letesztelni annak ellenére hogy megpróbáljuk. Ha persze ez hiba a játékos számára hátrányos, azonnal reklamál, és javitjuk. Ha viszont előnyös... Mindenkiben van valamiyen szintü erkölcsi érzés, de ahogy a szoftverek és filmek lopása sincs ebbe sokaknál beleépitve, úgy sok játékosnál a játékban való csalás sem. Annak ellenére, hogy kevés dologgal lehet a játéknak többet ártani, mint ezzel. A játékosoknak kötelessége lenne az ilyeneket is jelenteni, akár a számukra hátrányos hibákat. Sajnos, a jutalmazás sok esetben nem elég vonzerő, ezért van szükség arra, hogy a nem jelentés esetén a kiugró esetekben büntessünk. Sajnos, attól tartok, a büntetés nevetségesen enyhe volt.
Épp ezért nem értettem a cirkuszt amit a 3 érintett csinált a TF találkozón, több mint egy órán keresztül ugyanazt hajtogatták, hogy teljesen korrekt dolog volt amit csináltak. És talán még az is lehet, hogy a végére még saját maguk is elhitték.
Az aláirásgyüjtésről, már arra is sikerült több ezer aláirást gyüjteni valakinek, hogy tiltsák be a mérgező dihidrogén-oxidot. Ha az orrod elé tolnak egy papirt, hogy "gyanútlanul játszogatom, erre alkimiával kapok pár ezer aranyat, amelynek az értékét a Beholder teljesen korrektül beállitott, és most meg akarnak büntetni a gonoszok. nem jogos, ugye?" és ha ez a szöveg, hogy "százezerszám csaltam az aranyat pár TVPért mert találtam egy bugot, egy hónap alatt milliószám termeltük volna, neked a játékban emiatt minden 3x ennyibe került volna ezentúl, ja és nem először bukom le, most meg kapok valami pici büntetést, ugye mekkora disznóság?" akkor is aláirod???
 
Tisztelt Ügyvéd Úr!
Sok embernek nem tetszett, Tihor büntetése.
De ő nem ismeri a visszamenőleges hatály tilalmát, s azt sem, hogy nincs bücselekmény törvény nélkül.
De nem is ez a lényeg, készített egy játékot, amivel mi még mindig jól tudunk szórakozni, s ez a lényeg.
Az ő oldaláról tekintve, foggal-körömmel védi, azt amit alkotott, örködik a játék egyensullya felett, igaz szerintem is túl érzékenyen teszi ezt.
De a lényeg még mindig a társaság és a szórakozás! És, ha te abbahagyod e miatt, akkor nem vagy-e ugyanolyan érzékany mint ő?
 
Én nem tudtam elmenni a talira, de ezek alapján nem bántam meg, hogy teniszversenyre mentem. Tavaly ősszel újra kezdtem játszani, de nem gondoltam volna, hogy 10 év alatt ennyit változott a Kft.
Ettől függetlenül egyenlőre játszok tovább, élem a magam életét (főleg, hogy elvileg a talin kinn volt a karakterem 0. fordulója 92-ből..., Ha nem, jelezzétek!)
Ilyen hozzáállás egy nagy nulla. Támogatom a korábban említett szavazást és én is aláírom a petíciót. Főleg úgy, hogy én is programozok (NEM A BEHO-nak) és én eddig vállaltam a hibáimért a felelősséget.
 
Infláció, infláció.... Régebben 3 arany volt egy HUF.
 
jatekosok szoktak egymas kozott aranyat eladni zsetonert/forintert/akarmiert, ezt teny. a behonal max. kedvezmenyes befizetes van sztem...
 
Én nem azt írtam, aeanyért Forint, hanem hogy Forintért arany. 1 Forint=4 arany. Nem urban legend.

Az email címem a karikhoz: kapusokgyongye@axelero.hu
(ne használj angol szavakat a tárgyban, mert kiszórja a SPAM beállításom!)
 
ennek a 4:1 ap-huf valtasnak ne doljon be senki, ez tutira nem igaz!
 
enis ugy gondolom, hogy annyira torzak mar az informaciok, hogy a vegen mar nagy hulyesegek terjengenek tenyszeru informaciokent.
 
Biztos ez is valami urban legend...
 
mit jelent az hogy a beholdernel valtanak aranyat hufra? ez nekem uj
 
engem erdekelnek a karik. mi az email cimed?
 
Ja nem írtam, de én nem voltam érintve az ügyben és mélységesen egyetértek a 80 aláíróval. Vegyétek oda az enyémet is. És ha valaki egyszer bepereli a Beholdert jöhet hozzám segítségért. Már jogiért
 
Azt hiszem véglegesen elment a kedvem a játéktól. Az hogy a Beholdernél 1-2 ember (?) 1 Forint/4 arany értékben váltja a suskát (persze titokban a csókosoknak és akik pár 10 ronggyal megdobják így a "fejlesztést", az fair. Ellenben ha ők elbasznak valakit és így szerez pénzt az átkozott csaló. Szerenvcsére én annyira nem sok pénzt öltem a játékba, van még vagy 170 zsetonom, azt lelépem, de ha valakinek kell a karakterem (akár az egyik, akár mindkettő), annak eladom. Ez már gusztustalan, akár az olimpia. Tudjátok a foglalkozásomnál fogva bír 1-2 dolgot a gyomrom, de van amitől már az enyém is kifordul. Ez az. Ez olyan lenne, mint ha bevezetnék a 10%-os adókulcsot és amikor látják hogy nincs suska a Költségvetésben utólagosan mindenkit köteleznek a 38% különbözetének visszafizetésére és még jól meg is bírságolnák őket. Ha kimoderálják, akkor is ideírom basszák meg Beholderék.

Ja a karaktereim fordulói nyílvánosak, ha érdekel valakit. 1908 és 4258. Jelentkezzen akinek kell.

Wolfie
 
Hozzam ugyan nem jutott el az a bizonyos papir, de +1 alairast hozzaszamolhattok! (nem mintha barmit is erne, csak megis...) Tali vegen en is hallgattam a beszelgeteseteket es hat Miklos... Na mind1 nem akarok semmi rosszat mondani senkire.

Radul/Rideg Tamás
 
Mindig nevetek, amikor Miklos azt állitja, hogy Ő
kétszer annyi aláírást tudna szerezni.

Szerintem nem tudna szerezni.

De még itt van a lehetősége, hogy irjon ki rá
szavazást.

Kampányolhat is.

De szerintem ilyet nem mer megtenni, mert érdekes dolgok derülnének ki. (természetesen a szavazás előtt egyeztettnie kellene a három érintettel a szöveget, a korrektség miatt.)
 
Latod, mi magunknak pont ezert nem irtuk ala...
 
A frászt :P.
 
Jah még annyi, hogy akik aláírták a papírt, azok gondolom vállalják azt is, hogy ahogy mi, ők sem lépnek 3 hónapig szolidalitásból ;))
Köszi
 
lol max megemelik a duplajara a tfet
 
keves lenne a fizu...
 
Viccen kívül, úgy néz ki, a játékosok jobban vágják, mi is a TF, mint a készítők.
Hmm...

Javaslom, Chaar Lee, vagy más professzionális játékos legyen JV, szinte biztos vagyok benne, hogy jobb arányban, és hamarabb deítene fel hibákat, visszaéléseket. Sőt, talán még az is lehet, hogy ha rátalálna egy ilyenre nem herélné ki egyből a játékosokat.
 
Nah, tenyleg koszi mindenkinek, aki alairta a papirt, mi orultunk neki.
Miklostol igy utolag elnezest kerek, kicsit talan elragadtatam magam, mindazonaltal azt fenntartom, hogy nem korrekt a magatartasa, es most mar maximalisan ugy erzem, hogy nem hajlando "tobb, mint 10 ev jatekfejlesztoi tapasztalat" utan semmilyen szinten azokra figyelni, akik a jatekaval jatszanak, meg akkor sem, ha azok sokszor sokkal jobban ismerik mar a jatekat mint o.
 
Amikor elhangzott a "Mi az a tudati fétis?" kérdés én nem bírtam, kimentem és inkább ott nevettem.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.