Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Quwarg ősmágus
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földjén a manaszint oly magas, hogy még a quwargok - ezek az apró bogarak - egyes egyedei is képesek a varázslásra. Közülök a tapaszaltabbak apró varrótűkből készítenek varázsbotot maguknak. Őket hívják a kalandozók quwarg ősmágusoknak.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala 2024 videók
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Lapötletek (64965)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
HKK kérdés? (47092)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 |
Nézet:
- Nem kerültem, magamtól jöttem. Illetve... ez se igaz így, teljesen. Sheran papnői küldtek, hogy állítsak fel a városban egy szentélyt az istennő számára, és hogy tanítsam itt az embereket. A lehetőségeim adottak voltak a Tanács számára: fiatal, olvasott növendék voltam, papnőként pedig hűséges és buzgó. Sokáig az innen nyugatra fekvő Távolrév városában szolgáltam, most pedig ide rendeltek, mert itt van rám szükség.
 
-Hehe -int a törp, majd szédítő sebességgel belök mégegy felest. *hát igen.. törpünk igazi Leonardó lenne az ivás művészetében*

-Meséljen valamit, hogy került ide a városba?
 
- Látom, kezd fáradni... - mondja szüntelen mosollyal a lány, miközben tovább lóbálja a lábát.

Van ebben a láblóbálásban valami különleges... Az ember egy pillanatra azt hiheti, hogy a láblóbálásnak művészete van, és egy valódi művésznővel áll szemben... Egy idő után meglehetősen szédítő követni. : )

- Ami azt illeti, nincs egyedül. Ettől a kis italozástól én is csöppet elálmosodtam. B )
 
-Jah arra a találkozásra gondol -fújja ki a levegőt megnyugodva a törp- igen persze, hogyne emlékeznék.
 
- Pedig találkoztunk már. Utat engedett nekem, amikor először a városba érkezett, nem emlékszik? A vendégkönyvben pedig láttam, hogy a mellettem lévő szobát vette ki... Furcsa, tudja, én ahhoz szoktam hozzá, hogy a nevek mindig beszélnek. Ahogy az én nevem is: a Helena "Reménysugarat" jelent, a Gohen pedig "Kegyelt"-et. Édesanyám után kaptam a Lastanda nevet, ami "Hontalan"-t jelent. Tudja, hogy a Raptor mit jelent? Nem vagyok benne biztos, hogy az eredete is innen jön...
 
Lord Raptor.. hmm.. hosszú sora van annak.
A Raptor-t az "igazi családom" adta, a lord rangot pedig nem lenne elég az este elmondani. Kalandos útja van annak, és azóta -bár nem túl büszkén- de viselem.
 
-Ön ismerne engem? Ugyan, ez biztos puszta véletlen, még nem találkoztunk! -a "találkoztunkra" megremeg a bariton.
-Az italban nem hiszek, de mindig kitartó hű barát, és jó hallgatótárs. Én nem hiszem magam senkinél külömbnek -folytatja- és nem is ölték meg varázslók a szüleimet, bár rólluk csak hallomásból tudok. Az "igazi családom" sohasem fordulna el töllem, hisz közéjük tartozom..
 
Vidáman felkacag.

- Hihi... Maguk aztán tényleg furcsa fickók ebben a városban... az egyik a kezemre liheg, a másik meg kezet távcsókol... Lord Raptor... és honnan kapta a nevét? Vagy ez a családneve...?
 
*megilletődik, bár látszik rajta, hogy valaha az udvari körök etikettjéhez is konyított, de nem tud hirtelen mit kezdeni a helyzettel. Nem sokkat tétovázik, lendül is -de a múltkori tolakodó elf pédájából okulva- igen távolról csókot "dob" a hamvas kézre.*
 
- Ó, bocsásson meg... Azt hittem, már ismerjük egymást... Láttam a nevét a vendégkönyvben. Az én nevem Helena en Lastanda von Gohen - hadarja el gyorsan, mint egy betanult verset, és a kezét nyújtja Raptornak.
 
- Furcsa egy életfilozófia... - mondja és belekortyol az italba. Lány létére meglepően jól bírja... - Én nem igazán tenném a magamévá, de nem azért jöttem, hogy megtérítsek bárkit is... Hm... Szóval maga is azok közül a... _titokzatos_ _nagy_ _harcosok_ közül való, ugye?

Hangjából kiérezni az enyhe iróniát. Egy vállrándítással tudomásul veszi a dolgot, majd a poharát nyújtja a következő adagért.

- Rengeteg helyen jártam már, és túl sok harcossal találkoztam. Soha nem értettem meg őket. Legtöbbjük azt hitte, ő a legkülönb ember a világon, csak mert a szüleit megölte egy gonosz varázsló, de ők aztán bosszúra esküdtek. Ez idáig még rendben is volt, sőt, kislánykoromban még nagyon romantikusnak is tartottam az effélét, de később be kellett látnom: manapság minden második férfinak megöli a szüleit egy gonosz varázsló, hogy ő aztán bosszúra esküdjön. Egy darabig izgatott a kérdés, hogy ugyanarról a varázslóról van-e vajon szó... Ma már különösebben ez se érdekel... : ) Látom, azért maga az italban is hisz... - hajtja fel végül a második adagot, és azonnal tartja a poharat a következőért.

Tényleg finom az óbor.

És ez a nő _tényleg_ jól bírja az italt... O: )
 
-Jajj de faragatlan vagyok! -kiált fel a törp- hiszen még e sem mutatkoztam! A nevem: Lord Raptor
És az Ön becses neve?
 
*elővesz az asztal alól valami gégedöngölő dugipárlatot a pult alól, majd tölt kettőjüknek*

-Én .. messziről érkeztem. Én is védelmező vagyok, de nem isteneket védek. Ha úgy tetszik, Én egy eszme védelmezője vagyok. Sokat jártam, merre a küldetésem vitt, és megtanultam, hogy az isteneknek nem jó a játékszerévé válni, nem érhet valakit nagyobb csapás, minthogy halála után valamely isten magához emeli lelkét, és egy elzárt isteni létsíkon tengeti tovább a gyarló lelkének örökkévalóságát.
Hikk, haarrrghhehh -huzza le a kupicát- ííj, én csak saját magamban hiszek, abban amit tudok, abban amire képes vagyok és persze ebben -csörrenti meg harci kalapácsát.
 
- Hihi, jó sokat ihatott, ha teológiáról kíván beszélni... - nevet fel vidáman. - Sheran istennő, ő maga, a természet és a harmónia. Ő ragyog rád a Nap sugaraival, ő csillog rád az éjszaka csillagaiból, ő mosolyog rád a tavasszal kinyíló virágokból, ő dalol neked a pacsirták hangján, ő hűsít téged a forrás vizéből, ő szól hozzád, amikor kinyitod a szemedet és a füledet...

Halványan elmosolyodik, ahogy ezeket a szavakat elmondja. Kellemes érzés önti el a szívét, valahányszor is Sheranról szól.

- Az életemet az ő kezébe tettem le. A papnője vagyok és szolgálóleánya. Harcosa és védelmezője. Tanítója és prófétája... Szóval, lesz valami a felesemből...? - vesz egy hirtelen fordulatot a monológja. : ) - És maga? Honnan való?
 
*hallgat a tanácsra, bár nem a borbol iszik, hanem pálinkásbutykosát húzza meg, oldódik is a kedve kicsit*

-Sheran milyen isten széphölgy? -kezdi a beszélgetést.
 
Nagyjából egy zuhanyzásra elegendő idő telhetett el, mióte eltűnt a forgatagban. // O: ) // Amikor visszaérkezik, mosolyogva könyököl a pultra és kíváncsian néz Raptor szemébe. El nem tudja képzelni, hogy miért van így elkenődve, holott a fél város itt mulat.

- Hm... ahogy nézem, a felesemet már megitta a nép... Na sebaj.

A lány felpattan a pultra, és elhelyezkedik Raptor mellett, majd lóbálni kezdi a lábát.

- Elég letörtnek tűnik... Szerintem igyon egy pohárral. Ma ünnep van, és még tart a nap! Sheran áldja meg a szőlőt, amiből ez a csodás bor született... - ízlel meg egy pohár finom óbort. : )
 
*bár a kocsma tele van emberekkel és zenészekkel, mégis egyedül érzi magát :'( *
 
// Egy olyan húsz percre el... //
 
Kitesz vagy féltucat töményet:
-Erre a legközelebbiek a vendégeim!
Majd hirtelen tülekedés a kupicák irányába és elis túnt a "folyékony jószándék".
Azok a bizonyos bögyös macák is egyre inkább öntenek a garatra, így oldva fel gátlásaikat, amikor...
 
Az egyik pörgés lendülete egészen a pultig sodorja el. Összezilált hajjal, a tánctól felperzselt vérrel, vad pillantással állapodik meg tekintete Lord Raptoron.

- Rövidet. Erőset. Ííííííík...

Az utóbbi nyekkenést egy testes gladiátornak köszönheti, aki úgy néz ki, mintha most ugrott volna elő egy olcsó tinimagazin címlapjáról, és - természetesen - úgy táncol, mint John Travolta és Frank Sinatra egyszerre. O: ) A férfi magához rántja, és a lány már el is tűnik a táncoló kavalkád közepén valahol...

Kezdi élvezni az estét... : )
 
//elnézést kérek! az előzőt privát válaszként akartam elküldeni//

A törp közben átvette Titusz helyét, és osztja az italokat. Most Ő sem a hétköznapi ruhájában van. Aranysárga palást fedi vállát, és bíbor ünnepi ruha van rajta. A harci kalapácsa -most csak díszként- oldalán fityeg.

-Ki mit kér inni drága komáim?
 
Hali.
Hát ez tényleg nem a mi fórumtopicunkba illet.
Magam részéről foggalmam nincs hogy lehet ilyet csinálni, és a többi fórumozónak sem nagyon lehet.
Sztem programozni kell vmit (talán Java-val)

Üdv: Lord Raptor
 
hello!!
bocsánat ha nem ide illő, de hogy lehet ilyenfajta internetes játékot csinálni???márminthogy ha csinálsz egy cselekvést akkor kiad egy kalandot???és harcol is!!!meghogy jönnek a cselekvések!!!kérem nagyon szépen térden állva könyörgök mondja el valaki!!!
 
Vidáman felkacag és újat kortyol a koktélból. A lába közben visszatarthatatlanul rángani kezd a ritmusra - még akkor is, ha a zenészek meglehetősen tág határok közt engedik értelmezni a ritmus fogalmát...

Egy idő után azon kapja magát, hogy a koktélja annak minden alkoholtartalmával együtt elfogyott, és éppen egy izmos matróz karjaiból pörög ki a szédületes Rock & Roll közben, vidáman felkiált, miközben egy újabb matróz - az egész kísértetiesen hasonlít egy Pet Shop Boys felvonulásra : ) - ragadja el és folytatja vele a táncot. : )
 
-Á dehogy! Én is kicsit későn jöttem. - jelenik meg Titusz. Igen vadítoan néz ki. Nem a megszokott kocsmaros kötény és ruha van rajta hanem igazi "macho" a kor divatjának megfelelő öltözékben feszít. Övén egy gyönyörű díszkard, kezében boroskupa.
- Khm khm. Tisztelt egybegyültek. Kezdődjék hát a party! Nekem sajnos mennem kell egy kis időre, de majd még benézek! (úgy egy órácska múlva!)
Addigis szóljon a zene! Folyon a bor. De csak óvatosan! A gólem majd vigyáz a rendre!
Jó mulatást! -
A zenekar rákezd egy igen hangulatos számra, majd a buli hangulatát feljebbtolandó bedülöngél vay tíz részeg és énekelni kezdenek! Sorra jön még pár kalandozó! Hiszen ma buli van!
 
-Ugyan dehogy! Tedd le magad, ha még jönnek páran kezdődik a mulatság! -majd legurítja a poharában éktelenkedő olajos löttyöt.
 
Egy halványkék pallát és egy egyszerű aranyláncot visel mindössze, a fülledt éjszakára való tekintettel. Egyik kezében egy pohár különös színű koktéllal, arcán nyugodt, kedves mosollyal sétál le szinte királynői lassúsággal a lépcsőn. O: )

- Kellemes estét mindenkinek... - mosolyogja és belekortyol a koktélba. - Remélem, nem késtem el nagyon... : )
 
-Bhhhraaazzeeg! -esik be a törpe.
-Ez a kis pálinka nagyobbat ütött mint gondoltam, bocs a késésért!
 
// 9 körül megin benézek! gyertek! //
 
Estére jár már az idő - a kocsma bezár. De persze nem a törzsvendégek számára. Titusz mindent előkészített, a délelőtti víznek nyoma sincs.
Helyette rengeteg ülőalkalmatosság, étel ital és helyes (és bögyös) táncosnők!
De ha már táncosnők akkor zenekar is dukál melléjük: Titusz meghívta a RockinTarkadia nevű kéteshírű eggyütest! Ezenkívűl egy troll harmonikus és egy mutáns hegedűs is a jóked érdekében jelenik meg.
Titusz várja a résztvevőket.
 
  ... | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.