Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A frissen kivégzett áldozati orgling
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Hmm, élő áldozatra van szükség?" - Cheotox közelebb intette orgling teherhordóját. - "Gyere csak egy pillanatra, Móg!"
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás június + májusi eredményhirdetés
IV. Hungarian Card Expo 2024.06.08.
Varázsdimenzió előrendelés: 2024.06.03-tól.
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2.
Varázsdimenzió lapbemutató 4. hét

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
Megújult lapkereső és pakliszerkesztő (225)
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (85)
HKK kérdés? (47099)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8161)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2. (1)
Lapötletek (64972)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
Tolvajakció profi módra
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.

Utoljára ezt küldték:
Tolvajakció profi módra
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | ...
Nézet:
Mittomén asszem Tib volt éppen )
 
Hozzáértő arc alatt kit értesz?
 
Nemrég hozzáértő arcokkal saccoltunk kb 1200-at.
 
Hány aktív karakter van most Ghallán? Kb.
 
De akkor én is bevallom még a többit is; 94-95 táján Ashin Minh'Kai alakváltó nő nyugatról, pár kört játszottam vele de nem jött be, törölték. Lehet hogy vissza kéne állíttatni, lenne vagy 500 játékhete ))
Volt 6cm Aljzatbeton, szerintem lazán pályázhat a leghülyébb karakternévre. Elvileg rabszolgának induló troll nő volt, de aztán nem lett belőle semmi 10-20 kör után letámasztottuk, törölték
 
A papa meg asszem Lord Raver volt, ghallaszülött ember rulez
 
Nem semmi egy élettörténeted van neked hallod-e.
 
Feduert Chardonnay szülte? Ezt nem is tudtam))
Ez a nap híre nekem
 
Mint azt a munka gyümölcse enc.-e is írja: nem.
 
Sulyzo es munka gyumolcse... ha van nalam sulyzo, es TF 1 be van allitva, akkor munka gyumolcse mellett kapom az extra 30%-ot KT/EP parancsokra?

Koszi:
Manus
 
Ez egy programhiba szerintem abból adódott, hogy a hosszú táborozás alatt törölték azt a karaktert akivel találkoztam és véletlenszerű adatokat olvasott be a gép. Ugyanis nem tárolja a kinézetét a karakternek, hanem csak azt hogy kivel találkoztál, és a szöveget akkor generálja amikor te legközelebb lépsz. Tehát a 2-3 évvel ezelőtt látott karakter jelenlegi állapotát látod ) Zavaros mi?
 
Rabszolga: adott karakter csak azért van, hogy termelje az erőforrásokat, tárgyakat, aranyat, és azokat a gazdinak átpasszolja.
Törlés: régebben törölték a régóta inaktív karaktereket. Évek óta nem csinálnak ilyet
 
Na jó amúgy is hülye vagyok még sokmindenhez de ennek az első öt sorából szinte semmit nem értettem.
Ha ilyen értelmetlen fordulót kapsz mi a teendő? Reklamálsz? Kapsz akkor másikat? Vagy bogarászgasd szépen hátha megfejted?
 
Két kérdés:

- Miért és hogyan lesz egy JK rabsuolga?

"8. Bunkós Baldwin: Saját törpe volt, de csak 2 fordulót lépett, mert jöttek Raimundék. Törölték.

9. Olga von der Volga: Saját gnóm nő, 40 forcsit ért meg csak az előbbi ok miatt - szintén törölve."

Mi az, hogy törölve? Miért törölnek egy karit és ki az a Raimund?
 
Én 93-94 magasságában kezdtem, és röpke 4 éves
szünet után kezdtem nemrég újra :-))))


Ha már a karaktereknél tartunk

1. Aldaer di' Messetar: Ő volt az első karim, én indítottam. Elf a drága, és jelenleg egy haverom játszik vele. Most 460. forcsi környékén jár.

2. Raimund: átvett kari volt, de a legmagasabb szintű. Már 4 éve is keleten mászkált. Korona Bajnoka, alakváltó fickó, asszem 26-27. szintűként adtam át.

3. Chlovia: Aranysárkányos ember nő, szintén átvett kari volt. Brutális papnő volt már akkor is.

4. Dolores: Ghallán született kobudera, aki iszonyúan tápos volt akkor, és most is. 100. forcsi környékén adtam át, kb 19. szintűként.

5. Lady Elisa: őt vettem most vissza, illetve cseréltem egy '96-ban indított, így brutális lemaradású 2. forcsis alakváltó nőért. Természetesen ő is ghallaszülött kari, pszionistának indítottam, annak pedig most is durva :-)))

Aztán volt még egy csomó karakterem, akik csak azért voltak nálam, hogy ne töröljék/rúgják ki KT-ból őket, vagy nagy adósságú illetve egykori rabszolga karik, akiktől meg akartak szabadulni. Van köztük
pár ismertebb karakter is. :-)))

1. Fekete Tetű: Árnymanó, most ő a Maffia vezére. Kb. 800 arany adóssággal vettem át, ami akkoriban iszonyú pénz volt. 40 körüli lopása volt, és a városban láthatatlanul lopkodva 4-5 kör alatt simán letörlesztettük. :-))) Iszonyú jó játszani olyan karival,
aki szinte azt lop el, amit akar! Minden karinak volt mindene.

2. High Density: ő is árnymanó, prófétás rabszolga volt, és vele lényegében én is csak rabszolgáztam (akkoriban indultak Doloresék). A mostani olimpián első lett :-)))

3. Dalin: 170. forcsis, 17. szintű törpe volt, Raimunddal együtt érkezett, de 2-3 forcsi után tovább is adtam. Jó kari volt, de rögtön volt rá jelentkező. Az elsők között indult, és az ilyen karik mindig is kelendőek voltak.

4. Myslan Lien Ellyor: 60-70. forcsis 12-13. szintű, egész tápos elf kari volt. Nem sokáig maradt ő sem.

5. Ayakris: Aranysárkányos mutáns nő. Sihaya és asszem Don Caloni a szülei. Nem volt rossz, de korántsem volt erős.

6. Sindel: Fairlightos mutáns csajszi, pár forcsi erejéig vittem.

7. Silverina: Chlovia és Raimund lánya, én indítottam. 2-3 forduló után találtam neki gazdit. Ő elég jó tulajdonságokkal indult!

8. Bunkós Baldwin: Saját törpe volt, de csak 2 fordulót lépett, mert jöttek Raimundék. Törölték.

9. Olga von der Volga: Saját gnóm nő, 40 forcsit ért meg csak az előbbi ok miatt - szintén törölve.

10. Lynnenhof: 21. szintű árnymanó múmia, rabszolgaként került hozzám, aztán pár forduló után ment is. Ő volt a bosszálló karakterem, mert egyrészt jó tolvaj volt, másrészt múmiaként átkozgatta a szemétkedő karaktereket. Asszem Dornodon főpap volt, ami akkor elég tisztességes papi rangnak számított.

11. Fafhrd a svéd: szolgához képest nagyon erős volt. Egy szál gatyában érkezett. Kihozta a smaragd védőgyűrűt, sikerült beléptetni a híres Acél Öklök KT-ba, aztán már vitték is, mint a cukrot :-))) Ő volt az
egyik legdurvább harcos a gonoszok oldalán a toronyháborúban.

12. Cserno Billi: Ő 6-8 forcsit leledzett nálam. Sheranos mutans ficko. Nem volt rossz, de lehetett volna sokkal jobb is!

13. Jessica: Elindítottam és 2-3 fordulót léptem csak vele, aztán átadtam. Dolores gyereke volt, kobudera nőci. Brutális kari lehetett belőle is.

14. Niorah: alakváltó nő, 40-50. forcsi környékén volt nálam. Olimpiai bajnok volt valamikor nagyon régen. Szintén pár forcsi erejéig vittem.

15. Dr. A. Kula: Fogalmam sincs már, hogy honnan volt ez a kari, csak arra emlékszem, hogy alakváltó volt és valószínűleg Fairlightos.

16. Lassú Víz: 2. fordulós alakváltó nő, őt cseréltem vissza Elisára. Én indítottam, de nem sokkal utána kaptam Elisát 0. fordulósan.

Aztán volt még biztosan két mutáns karakter, mindkettő 0. fordulós, de nem én indítottam el őket. Az egyik Chlovia, a másik Dolores gyereke volt.

Hát röviden :-)) ennyi jutott eszembe - nem is volt több szerintem. Ha esetleg mégis eszembe jutna, akkor majd megírom ;-))

Alendar
 
95'febr. eleje: elindul az elso TF-es karakterem, Dess, egy arnymano ferfi nyugatrol... Ekkora mar eleget rohogtem a kozepiskolas kolesztarsaim forduloin. Emlexem a rambobogar nagyon megfogott... Volt a koleszban mindenfele faju es vallasu kari, csak epp arnymano nem... No, Dess ezert lett arnymano.
Mivel sokat AD&D-ztem, azt hittem a lopasban gatolnak a pancelok... Sokaig nem is viseltem komolyabb vertet a borpancelnal, bar megtehettem volna... Aztan egy masik tevhir hallatan: "a lopashoz szerencse kell", elkezdtem vadul TNOzni a szerencsem...
Ja, Dess eloszor Dornodonnak aldozott be, mert tetszett a runakoves bemutatkozo dumaja... Aztan mikor harcmuveszetre kert, ugy gondoltam, hogy az anyukajat... En nem fogok okolfityereszni, mint az altalam utalt kobcsik. Igy kialdoztam, irany Leah.
Ja, es eleg nagy KT-vandor lett Dess... Eloszor Mesterek Bandajas, de Esszty marhasagai miatt kilepett, mivel epp Szegeden tanultam es ott jo kis TF-es tarsasag volt, a Porszemek, igy hozzajuk leptem. (Itt volt a nyomi Mentha is... ;)) De ez a tarsasag szetszorodott egy ido utan, igy tovabballtam es az akkor elegge inaktiv es hirnevtelen MAFFIAba mentem. Kezdetben nagyon tetszett a dolog, es sokaig jol ereztem magam koztuk, aztan volt egy-ket dolog, ami mar nem igazan fert ossze az en jatekelvemmel, igy kileptem a "tap"-bol es bealltam vampirnak...
Huh, jo sokat szovegelek, hogy legyen mit olvasnotok... ;)
98 kornyeken az addig "kozosben" vitt Fafeju a Tudos karakter iranyitasa teljesen ram harult minden szempontbol, a tobbiek abbahagytak a TF-et, igy Ghalla legizmosabb karaktere azota nalam fut toretlenul...
2000ben atvettem egy regi koleszos tarsam abbahagyott karakteret, Kocsusz-t, es nyugaton sikerult osszehozni a szivem csucsket, a Szabad Kompaniat, aminek KT-vezerseget jelenleg is bitorlom...
Ennyi...

Dess
 
Miért kéne együtt futtatni ha különböző fejlettségűek? Mert általában azok. Az viszont jellemző hogy a karakterek segítik egymást tárgyakkal, infókkal.
 
Hát, Mentha esetében az volt hogy kicsit belebuktam, Sherantól átmentem Tharrhoz mert gyenge volt. Anno 95-96 táján 2-3 körig gyűjtöttem a VP-t és pénzt hogy beleportáljak fegyverismeretet venni, szóval iszonyatos szenvedés volt. El is ment a kedvem, meg lóvé sem volt átadtam egy havernak, azóta már vagy az 5. tulajdonosánál van Chardonnayt is átadtam és 2 évig nem TF-eztem, aztán 2000-ben újra kedvem támadt. Chardonnay-vel szerencsére csak 1-et lépett egy haverom, akinek átadtam, így gyorsan vissza is kértem ) Szóval kalandos volt! )
Ezt egyébként érdemes megnézni! A találkozások táborozás alatt igen bugos
http://www.beholder.hu/?m=tf&in=fordulo.php&karakter=TF4716&fordulo=62
 
Gondolom te kissrác vagy zsebpénzből, de a legtöbb TF-es már vén pöcs és melózik. Nekem kb 5 hétig tartott most 10K forint egy karakterrel. Plusz pár lépés egy másikkal. Most égetem a zsetont erősen, Chardonnay ma is kettő 40 sorosat lép! ))
 
Hehe... epp most talalkoztunk (itt Manus). Ahogy elnezem, minel tobb karakterrel jatszol, annal gyorsabban jutsz el barhova ;)
 
Fárasztó dolog ennyi hozzászólást végigolvasni... de megéri

Honnan a fenéből van nektek pénzetek több karakterre? Én csak alaronnal játszom, ghallai naptár szerint a világégés utáni 14. évben, Elenios haván a Csábítás napján érkezett nyugatról. Az valamikor három vagy naptári évvel ezelőtt volt...

Mennyi idő alatt lehet eljutni pl. a helytartói városokig? Én 170. fordulós vagyok most, és még mindig Fehérbércben és környékén. Ki akarok irtani egy gonosz kalandozót meg egy fekete griffet...
 
És ilyenkor ti együtt futtatjátok egy darabig a karikat vagy teljesen nulláról indultok?
 
Én is a 0. forcsisakat szeretem!!!
Volt már a pályafutásom alatt vagy 10-12
is nálam... többség nálam született.
Nő karakterek rulez :-))))

Miért adtad át Mentha-t?
Sajna én is megváltam egykori elf KT-s
karimtól, de most van kis elfem nekem
is Sositól :-)))
 
én is csak sajáttal játszok (értsd: saját név, nem, kinézet és faj választás). Williamette-t átvettem tulajdonképp, direkt nekem csinálták a szülei, de még 0 fordulósan, tehát a kinézetet, nevet én adtam meg neki, tehát sajátnak minősítem
 
Ez az!
Na ezen röhögtem hatalmasakat!
 
Húúú, én is csinálok kronológiát )

'98 augusztus: Bon'Sai'Kaine (kobudera, látszik, hogy rajta tanultam meg TFezni, nem épp a legjobb karakterem)
'98 október: Gabrielle (gnóm, kedvenc karakterem, most nevelgeti a kis mutáncsot, aki olyan okos lesz, mint az anyja és olyan szép, mint az apja )
2000 mittoménmikor: Staphylococcus (mutáns, 12 forduló után anyagi okok miatt átadtam, azóta nem hallottam róla)
2002 2. fele: Sid a Tomboló (troll, 116. fordulójában vettem át, aztán 20 forduló játék után rájöttem, hogy nem saját indítású karakterrel nem élvezem a játékot)
2003. február: FlyXan (alakváltó, feltörekvőben lévő ghallaszülött)
 
Ha mindkettőről jött UL OK ugyanabban a letöltésben, de nem az utolsót táplálták be akkor gáz van és szóljál azonnal! Velem is megtörtént már, javították.
 
nem gáz a 9-es szerencse, mert Sheran hívő. IM IM! Sokkal jobb így hogy az ügyessége a magasabb!
 
Jaja, az olvasnivalók között asszem megtalálod . K.vajó!
 
Jahm, ez egyéni kérdés hogy ki melyik fajhoz vonzódik ) Szerintem egyébként 90%-ban úgyis az határozza meg a karaktered táposságát hogy hogy játszol vele, a többi nem annyira fontos. (és a maradék 10%-ban is nagyon elenyésző a faj ) Szerintem mindenki válasszon fajt ízlés szerint és ne táp alapján
Nekem ilyen volt a kronológiám:
94 aug: Mentha Arvensis, elf férfi, nyugatról (átadtam)
97 vége: Chardonnay, ember nő, nyugatról (kedvencem )
00 nyara: Timna, elf nő, nyugatról (pihen)
00 vége: Williamette, elf férfi, ghallaszülött (ld lentebb most újra aktív)

Meg persze volt még régen próbálkozásom egy alakváltó csajjal meg egy troll nővel is, utóbbi rabszolga lett volna. Chardonnay 2 kölköt szült, ebből 1 elkódorgott, 1 meg Feduer Geladorf néven kalandozik egy haverom irányítása alatt. (hú de király statokkal született, papááám! Anyjafia!!! )
 
  ... | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.