Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Wyvernek
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A kép megörökíti, ahogyan a wyvernek lesben állnak a magasban húzódó sziklákon a Vastmarki ütközet című könyvben.
Nézz szét a galériában!
Páros verseny a hétvégén
HKK várható módosítások, nerfek (július 1.)
Épülettervező pályázat 2. - eredményhirdetés
LXI. Alanori Olimpia
Varázsdimenzió lapbemutató 2. hét

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8150)
Épülettervező pályázat 2. - eredményhirdetés (9)
HKK várható módosítások, nerfek (július 1.) (29)
60. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2024.06.15. PROGRAMJA (5)
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (60)
Lapötletek (64971)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | ...
Nézet:
-Haladgattok én így mondanám.Én többet várnék,de ez az én problémám tudom.

-Én pedig pont erre gondoltam.Látható HAO kamu fapados streamje(bocs HAO ISZONYAT volt ezúton is ezer hála) is milyen felkapott volt anélkül, hogy bárki behypeolta volna előre hogy lesz ilyen. Képzeld el mi lenne ha erre jobban rágyúrnátok és rendszeresen lenne a behós versenyekről hasonló.
Kezdetben simán elég akár fapadosan és ha látjátok, hogy bizony van rá kereslet lehet tovább nyitni efelé "kicsit " áldozva is rá.

Amit említettem a Mai HKK versenyek fül monitoringozása létezik? Ha igen milyen számokat hoz? Jól sejtem, hogy érzékelhető extra kattintást generál az adott időszakban?

-Nyilván minőségi megvágott anyagokra is nagy szükség lenne,de ez tudom rengeteg meló ehhez kellene kb egy félállású fiatal player aki nem aranyárba első sorban lelkesedésből tolja,de még ilyesmire se számítok mert tudom ez nem igazi realitás.
Viszont lehetne videó pályázatokat kiírni,így generálva tartalmakat.Különböző témákban pl party felvétel,deck építés,party elemzés,meta elemzés stb stb.Nyereménynek meg persze lehetne szórni némi boostert,Ur, free verseny regisztrációt.
Természtesen erről is a közösség szavazna ezzel is növelve az aktivitást(akár a szavazók+kommentelők között is hinteni valami apróságot mondjuk ingyen verseny belépőt).

-Ez a rákeresel a neten kezdetű kommet is arról árulkodik mennyire nem érzed milyen lehetőségek vannak ebben...és azt sem érzed át milyen ISZONYAT addictive jó cuccot készítettetek. Hidd el az ÖSSZES videót láttam amit feltöltöttetek(de a 90%át annak is amit más pakolt fel) és hidd el nem egy "egyed"-i (haha) cserebogár vagyok.Szerintem az aktív/fél aktív játékosok nagy %-a szerintem elmondhatja ezt magáról.
Az meg hogy mennyi meló van benne szintén eltudom képzelni hisz tudod jól, hogy én is gyártottam HKK-s tartalmakat (lehetőségemhez mérten),így ezt nem tudom miért kellett külön kiemelni.

-Ha van mit dícsérek is, mint ahogy már írtam egyszer.
A nemzeti hagyi döntőről készült videót ketten kommentelték. Elárulhatom az egyik a "Juhász Ferenc nick" mögé bújva én voltam és persze likeoltam is az adott videót.

Biztos baszogatásnak neadja ég trollkodásnak tűnik amit csinálok olykor,de cél csupán annyi, hogy kritizáljak.Ugyanis ha nincs kritika, fejlődés sincs...
 
Okt 31, Debrecen nem lett hozzá adva az országjáróhoz.
 
A jó hír az, hogy már sok éve nyitottunk ebbe az irányba...

Itt konkrétan nem arra gondolok, hogy egyszerűen csak egy mobiltelefonnal streamelni egy épp zajló mérkőzést, hanem minőségi, rendesen megvágott, kommentált videókat felrakni a rangosabb versenymérkőzésekről.

A HKK annyira nem egyszerű játék, ha tényleg érteni is akarod, mi történik, kell a kommentár, az meg hogy a kijátszott lapok rögtön meg is jelennek, jól olvasható formában, szintén nagyon hasznos.

Ha rákeresel a neten, látod, mennyi ilyen videót csináltunk már, ebben nagyon sok munkánk van.

Egyébként JuFe, Nika stb ha szeretnétek, hogy még többet foglalkozzunk ezzel, annyit tegyetek már meg - nektek ez tényleg nem kerül semmibe - hogy ezekre a videókra tesztek egy like-ot.
 
Azért az, amit ti írtok az nem 2 Forint beruházás. (Nem végtelenül sok, de nem ilyen leülök, s csinálom típusú dolog.)
Jufe, azt elvileg te tudod is, hogy mennyi időt kell tölteni egy videó elkészítésével, hogy az jól is nézzen ki. (Ha valaki nem tudná, nem 5 perc, nem is egy óra, felrakni a kártyákat a feliratokat egy videóra, hogy minden a megfelelő helyen és időben jelenjen meg.) Ez stream-mel sincs másképp. Egy játékot streamelni ugye azért "könnyebb", mert a gépeden fut, a gépnek maximum a Webkamerát kell hozzáillesztenie a képhez, amit bármelyik OBS program tud.
Egy külső közvetítésnél a gépnek a kamera által küldött videójelet fel kell dolgoznia, azt továbbítani a netre, ez kicsit azért megterhelőbb, némi csúszás biztosan lesz benne. A gépem ezt elvileg tudná, itt továbbra is a net a kérdés. A FB erre nem alkalmas, s igazából a Youtube sem az a felület, ami a legjobb streamelésre. Van Twitch fiókom, azon az oldalon simán meg lehet csinálni.

Nekem vannak cuccaim hozzá (egy jeltovábbító kellene még, de ha az nem is lenne a kisebbik kamera tud wifin kommunikálni).
Azt írtam több helyen is, hogy a szűk keresztmetszet egyértelműen az internet. A Boccia klubban egy honlapfrissítés megy, de több órás live streamet az a net nem bír el. Ezen felül, ha jól akarná az ember csinálni, akkor jó lenne, ha a live nem ilyen 360p-ben, vagy 480p-ben menne, jó lenne minimum HD-ben nézni.
Én megcsinálnám, de nem úgy, hogy minden technikai feltételt én teremtek elő, meg saját költségen utazgatok az országban.
 
Réges rég erre fele kellene nyitnia a cégnek.Nem tudom mikor látja be végre a Kft, hogy ebbe kellene invesztálni(ráadásul nem is sokat) mert ez már régen nem a jövő,de lassan nem is a jelen zenéje...
Hao ad hoc streamelése is komoly viszonyítási pont lehetne és remélem van lehetőség a honlapon monitoringozni, hogy a "Mai HKK versenyek" fület milyen gyakran frissitik egyesek az adott esetekben. Meglepődnék ha nem emelte volna meg jelentősen a honlap nézettségét csak ez a "minimális" fejlesztés is.
 
Valóban nem kellene lesörpörni az asztalról az ötletet, mert ennél olcsóbb, és hatékonyabb reklámot el se tudok képzelni! Egy bemutatóversenyre elmegy mondjuk 100 ember. Egy ilyen stream-et meg megnézne 8-900, alsó hangon. Inkább azon kellene dolgozni, hogy a jövőben minden egyes behós versenyről stream menjen fixen.
Szerintem.
 
Soon...
 
Igen ez pont olyan és mégis sok millió ember követ rengeteg streamet meg sport tv műsort nap mint nap.
 
ISZONYAT lenne valami hasonló kontent a jelenlegi szituban.
 
...és máris indulnak a zug-hkk versenyek, mint amerikában a szesztilalom idején az italcsempészés...
 
Semmi gond, a ti / te felelősségetek, csináljátok belátásotok szerint.

Én az előrendelésemmel biztosan támogatni fogom ennek a kiegnek a megjelenését is, de egy ilyen miniversenyen nem tudnék jó szívvel részt venni.
 
Elnézést a durva hasonlatért, de ahelyett, hogy én bontok csinálok paklit és játszom, youtube-on nézni ahogy mindezt egy játékos csinálja helyettem, kb. olyan lehet, mint valami egész más, az emberiség egésze által gyakorolt sportot nézni a neten, ahelyett, hogy te magad csinálod

Ha bárki úgy véli, hogy akár 10 fős baráti társaságokra osztva megcsinálni a frissen bontottot "illegális", akkor szerinte az is ugyanúgy az, ha a tesztelők csinálják ugyanezt.
 
Szia,

nyilván minden idegszálam tiltakozik ellene, de ne szerintem se kéne erőltetni ezt a bemutató versenyt, és ha esetleg le is megy a 30 nap, akkor is valószínűbb, hogy dec. 9 és karácsony között nem lesz lehetőség pótolni.

Viszont ami valamennyire pótolhatná az élményt, ha tartanátok tesztelői részvétellel (nyilván aki vállalja) egy zártkörű 8 fős mini-frissen bontottat, ahol minden résztvevő külön YouTube live csatornán követhető a bontás pillanatától a versenyzésig, és egy 3 körös minitornát lejátszanátok.

Lehetne interaktív jelleget vinni bele, hogy XY versenyző kommentálja is, hogy a bontásból mit rak be a játszott lapok közé az elején, mi nézők meg tippelhetnének, hogy pl. a TEAM HD mennyi meccset fog nyerni, lehet virtuális UR-sorsolás vásárlásért, illetve az előrendelők között, stb. Van elég sok ötlet, amivel könnyen össze lehet hozni egy aránylag korrekt egész napos programot ebből, nem lesz ugyanolyan, de legalább valami.
 
Nagy érvágás ez minden HKK-snak, de talán még az lenne a legjobb, ha a "bemutató" versenyt elengednénk, és amint a lehetőségek engedik csinálnánk egy frissen bontottat, ahogyan augusztusban is. A találkozót így is úgy is napolni kell. Azzal együtt kellene megtartani a versenyt, amint arra lehetőség adódik.

szerintem
 
A jelen szituáció fényében nem kérdés, hogy az országjárót meghosszabbítjuk márc. 31-ig (majd lesz hír is róla).

A súlyosabb kérdés, hogy mi lesz a 28-i találkozóval, megtartani a korábbi formában sajnos nem fogjuk tudni.

Maximum egy olyan lehetőség merült fel, a szabályok betartása mellett, hogy 9 barátommal leülünk vhol játszani szombat délelőtt (esetleg egy másik helyszínen, Balázs vagy más is leül 9 barátjával), majd délután másokkal futunk össze, és ugyanez vasárnap is. És aztán minden csoport legjobbját meghívjuk egy újabb, "döntő" baráti találkozóra...
Egy új kiegészítő megjelenésekor a frissen bontott formátum - és ez különösen igaz most a vadonatúj, csillogó CM-es tasakokra - olyasmi, ami azért sokunk nem szeretne semmiképp sem kihagyni. Ezért ha van bármilyen törvényes mód, hogy az élményről ne maradjunk le, akkor azt nem kellene elengedni.
 
Szeretnélek kérni Benneteket, hogy legyen meghosszabbítva az országjáró feladat is, mert jelen körülmények között nem teljesíthető (egyetlen helyszín hiányzik).

Soha jobbkor nem kezdhettem volna újra a HKK-t... - . -
 
A mai bejelentések tükrében egy 2021. február 28. jól jönne.
 
Általános rendezvény tilalom.....
 
Meg lesz tartva a találkozó, és a frissen bontott verseny?
 
Nagyon szépen köszönjük! Üdv: papa
 
Igény az volna rá
 
A HSZ lett kitolva szept. 30-ig, és így a következő HSZ félév márc. 31-ig tart.

De ha igény van rá, az országjáró feladatot is ki tudjuk tolni márc. 31-ig, ha van, akinek ezen múlik a lapja, hiszen tényleg kimaradt 3 hónap, bár 1 éves viszonylatban ez valószínűleg kevesebbet számít, mint a féléves HSZnél.
 
Sziasztok, az Országjáró feladat is tolva lesz x hónappal a március-április-májusi versenyek kimaradása miatt? Valahol már szóba került ez.
 
rendben, továbbitom a fejlesztőnek, hamarosan javitjuk!
 
Sziasztok! A fekete főnix nem jön elő a lapkeresőben ha a főnix altípusra kattintok. Tudnátok javítani? Köszönöm:papa
 
Komolyan nem értem mi benne a bonyolult
 
Jön a jó öreg mező-verő.
 
inzert Challenge accepted meme here
!!!
 
No problem, elfogadom, neha kis tulzassal probalod az igazad bizonyitani, megesik velem is .
peace
 
Nem, valoban nem. Altalaban remenytelennek lattam a helyzetet mezo ellen, igy erdemben nem is keszultem ellene(d).
De elfogadom a kihivast. Ha nem mezovel jossz, es ez az ara, hat legyen. Egy kezemen megszamolom hanyszor vittem mezot versenyre, de legalabb kiprobalom.
 
  ... | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.