Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Kvazársziklák: 523
Vasalt Bunkók: 450 (ez egy hetes infó)
S.I.A.: 773
 
A teljesség igénye nélkül - nem naprakészen:

Vértestvérek 1059
Sziklaöklök 1021
Ezüt Kígyó Szövetsége 1009
Összhangzat 601
A Korona Bajnokai 432
Erdők Vándorai 61
 
Csak érdekesség képp írhatna ide minden KT, hogy ki mennyit tolt már be
 
Mintha ez egy elcseszett verseny lenne...
 
Szerintem most már csak hosszas munkaval lehet ustokost csinalni es hip-hop nem lesz mar ustokos. Danair errol biztosan jobban tudna meselni, de a jatek eleje olyan messze van mar az elejetol hogy nagyon kemeny munkaval lehet csak az "elit" be bekerulni. Ottmaradni meg meg nehezebb, errol en tudnek meselni. A jatek olyan mint minden mas jatek, ha komolyan veszed jo vagy benne ha nem, akkor max csak atlagos.. Kerdezzetek meg egy repulegszimulator fan-t mennyi idot tolt a jatekkal... )
 
Főleg emiatt, eddig 4 karakter jelentkezett, illetve jelezte a szándékát a KT-nkba. Ja, és el csak olyan ment/megy, akit én rúgok ki. Senki nem gondolt a távozásra.
 
Gondolom Beho ki tudja statolni,mennyi mostanaban az atigazolas egyik KTbol masikba.
Gracca..szines lesz tenyleg a jatek.
 
33.szinten ma:
ek 500 1 t. energia kisütése: 500 1
{Csatastatisztika; sebzés: 394, sebződés: 657, gyógyulás: 126, összesen: -531 ÉP}
DEM
ek 500 1 t. energia kisütése: 500 1
Megölted!
Szereztél 1 entitás esszenciát. (ld. enc.) Eldobod az értéktelenné vált pikkelyes ptog trófeát, és kimetszel magadnak egy megfelelő entitás manifesztum trófeát. 17324 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 342, sebződés: 405, gyógyulás: 78, összesen: -327 ÉP}
[5 pontot használtál fel, van még 431.]

ek 500 1 t. energia kisütése: 500 1
DEM
{Csatastatisztika; sebzés: 379, sebződés: 666, gyógyulás: 118, összesen: -548 ÉP}
 
22. szinten simán üt 600 felett:

Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy fekete energia varázslatot, majd rád küldi. 35 életpontot vesztettél. Elszántan ellenfeledre rohansz. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered az entitás manifesztum farkát. (4 támadással 164 életpontot sebezve.) {GYD:} Pengepajzzsal kissé megkarcolgatod az entitás manifesztum jobb hátsó lábát. Kritikus ütés! (2 támadással 23 életpontot sebezve.) Az entitás manifesztum karmaival feltépi a torkodat! (4 támadástól 599 életpontot vesztesz.) (hárítasz: +120 ÉP.) Megújítod az áldomás varázslatot. [-8 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 187, sebződés: 634, gyógyulás: 120, összesen: -514 ÉP
 
Sajat karakterrel nem tapasztaltam, mert 2x szintum nincs, de a KT-ban jeleztek a tagok, hogy 20. - 30. szint kornyeken nagyon durva az entitas.
56. szinten es 53.-on is 5TVP-ert 30.000 koruli TP... (nem tul nagy sebzodessel - max. 900).

Szerintem alacsony szinten egy kicsit csokkenteni kene, vagy legalabb nekik engedelyezni, hogy varazsoljanak ra..
Na, jo, a vege csak poen volt.
 
Ezzel egyet is tudnék érteni meg nem is... Annó a varki eventről szorgalmasan lépve is megelőzött Benedict és olyan gyorsan lett vége az egésznek, hogy esélyem se volt mit tenni, mégse sírtam.

Ez az egész másról se szól csak a fa bevezetéséről... Jó dolog a történelmi esemény de nekem már majd minden karakteremet fogja, 3 hónapig nem léptem, most meg végre léphettem (volt időm UL-t írni), de ez az EF tiltás ha legalább ki lenne véve akkor tudnék végre haladni, így, hogy nincs ez nagyon nem tetszik, mert eléggé nagy a hátrány egy olyan KT-ban, ahol több képesség is EF-re épül, így hát ne haragudjon a világ, ha kifejezem a nemtetszésem, mert visszafogja a játékomat, és a KT-nkat ez az egész esemény.

Nem azt mondom sitty-sutty legyen vége, de valljuk be nagy nehezen beletoltunk 1000+ TU-t az EK 500-ba leöltünk 30+ entitást, és sehol semmi, entitásból még számláló sincs, csak az esszenciája...

Az a fájó hogy egyáltalán nem látom ennyi áldozat után sem a fényt az alagút végén...

Történjen már valami, azon kívül hogy bele van mindenki kényszerítve egy csőbe amin csak egyirányba mehetsz, ha előre akarsz jutni.

Két verzió van:
1. Ülsz és vársz, míg mások leszakítják neked a fáról a gyümölcsöt.
2. Teszel érte, hogy leessen a gyümölcs.

Részemről úgy érzem a Mi KT-nk a Vérvörös Légió elég szépen tett érte, mi voltunk a 2-ik, vagy 3-ik tudat aki elérte az 1000TU-t.

Az esszenciából feltalálni nem lehet, az entitás leölésekor pedig nem ír ki semmit se... Nem túl felemelő, hogy csináljam a vakvilágba, akár a heti egyet lépő parancshelyhiányos karijaimmal a "hobbikertészkedést".

Asszem joggal várhatunk végre valami történést...

Danair voltam

(Megjegyzés: Nem muszáj egyetérteni, de leírtam a másik oldalt is...)
 
Ezt a több mint 50 fordulót picit túlzásnak tartom. Ha pedig nem az, akkor nagyon rabszolgagyanús, vagy üstökös (azt meg minek érdekli egy ilyen esemény)

Az egészről a hír 2008.07.08-án jelent meg, ami a mai napig összesen 41 nap. Egy normálisan játszó karakternek ez 6, azaz hat!!! forduló csak.

Pl. Gorhudnak nincs lemaradása és úgy is hogy 6 naponta tud lépni és ellőtt pár kontinuum-tágitást is az ügy érdekében sem tudott többet lépni mint 9 forduló ez idő alatt.

Röviden. A mi KT-nk épp azon ügyködik, hogy egyáltalán elérjen addig, hogy entitást tudjon ölni. De ugye az nehéz olyan tagsággal, amelyik rendszeresen lép és ezért nincs lemaradása, hiába is adjuk ki az EK 500-at.

Én speciel nem igazán szeretném, hogy egyes nagy lemaradású karakterek miatt, akik naponta lépnek (akár többször is), ez az esemény is csak 1-2 karakter magánakciójáról szóljon akik utána megint lepihennek a következő alkalomig.
 
Vége lesz ennek az egész EK 500-asdinak valaha???

Több, mint 50 forduló óta nem szól nekem másról a játék, csak EK 500, eléggé lelombozó valljuk be, és semmi sem történik...

Semmi infó, hogy közeledünk vagy valami, pedig a KT-nk javában megölt vagy 30 entitást...

Mikor lesz már vége, vagy történik végre valami?
 
Ma deli lepes.

ek 500 3 t. energia kisütése: 500 3

A tudati entitás manifesztálására költesz 3 TU-t A tudati térben már 15630 tudatpontot raktároztatok el. A tér hirtelen cseppfolyóssá válik körülötted, majd örvényleni kezd és a valószerűtlen vortexből előtör valami iszonyat!

Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy fekete energia varázslat. 37 életpontot vesztettél. Meglengetve a pusztító lándzsát a másikra rontasz. Használod a Belső időt. Pusztító lándzsával néhányszor teljesen átdöföd az entitás manifesztum bal oldalát. (13 támadással 2818 életpontot sebezve.) Vízelementálod támad. (34 életpontot sebezve.) T'vadar tőrével jól megszurkálod az entitás manifesztum testét. (6 támadással 743 életpontot sebezve.) Vízelementálod az ellenfeled sejtjeiből táplálkozik. (28 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (36 sebzést okozott.) Az entitás manifesztum néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (4 támadástól 495 életpontot vesztesz.) Az entitás manifesztum most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Szereztél 1 entitás esszenciát. -3682 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3659, sebződés: 532, gyógyulás: 0, összesen: -532 ÉP}

lvl 64-re sovany es meg mindig minusz TP.
 
Üdv!
Olvasgattam ezt a fórumot, és lehet hogy mellémegy a hozzászólásom, akkor bocs. Úgy vettem észre itt kissé globálisabb problémák kerültek felvetésre, mint a mostani egyszeri esemény.
Azért a régi játékosok, akik tapasztaltak tudhatnák, hogy hatalmas a különbség a karakterek között, ergo nehéz játékegyensúlyról beszélni ill. inkább azt megvalósítani.
másik dolog: időnként vannak frissítő/egyszeri események, de mi lenne az un. játék örömével, ha mindent előre már tudnánk? sztem még kiábrándítóbb lenne (vagyis az optimalizátoroknak kedvezne).
Szal, valóban lehetett volna színesebb a kísérő szöveg, meg a felvezetés, de ne tudjunk már mindent előre!
De: ha sokáig akarunk még játszani (asszem itt ez a közös cél), akkor azért a hosszútávú lehetőségeket nem kéne kiherélni, ezért csak jobb a minél nehezebb és időben tovább tartó fejlesztés. (a több erőforrással rendelkező KT evidens, hogy előbb végez...)
Én problémának inkább az ilyen események lezajlásának mikéntjét érzem:
személyesen eddig anno a qwuarg invázióban vettem részt, alig 5-6 forcsi erejéig. Mindezt azért, mert a többi egyszerűen nem volt időben/térben elérhető (pl. túl gyorsan lezajlott).
És itt kapcsolódik a két dolog: túl gyors lett a játék. Ill. annak kedvez minden új fejlesztés, aki kivár és begyűjt pár lemaradást, utána ripsz-ropsz végignyomja azt, megint leáll, megvárja mi sül ki belőle...Aki meg hetente lép, csak néz és elszáll felette az újdonság, neadjisten lassan megunja a játékot.
Sztem itt kéne megfogni a játékot. Értem én, hogy az hozza a pénzt, ha félévente feltűnik egy üstökös-karakter napi lépésekkel, de hosszútávon ez csak a nagy különbségeket/feszültségeket generálja.

Most veszem észre mennyire "nyaltam" a játékvezetésnek
meg hosszú is lett uh The End.

KdM
 
Hát csak nem sikerül eltalálni, azért 21-ik szintre ez elég DÚRVA monc:

ek 500 1 t. energia kisütése: 500 1
A tudati entitás manifesztálására költesz 1 TU-t A tudati térben már 15351 tudatpontot raktároztatok el. A tér hirtelen cseppfolyóssá válik körülötted, majd örvényleni kezd és a valószerűtlen vortexből előtör valami iszonyat! (ld. enc.)


Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy fekete energia varázslat. 61 életpontot vesztettél. (-2 védekezés.) Meglengetve a varkaudar szablyát a másikra rontasz. Varkaudar szablyával kegyetlenül összevagdalod az entitás manifesztum testét. (4 támadással 160 életpontot sebezve.) Rövid karddal néhányszor meglegyinted az entitás manifesztum nyakát. (2 támadással 33 életpontot sebezve.) Kegyetlen ütéseket mér rád karmával az entitás manifesztum. (2 támadástól 319 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +64 ÉP.) Varkaudar szablyával végigvagdosod az entitás manifesztum bal oldalát. (3 támadással 121 életpontot sebezve.) Rövid karddal kicsit megvagdalod az entitás manifesztum testét. (2 támadással 33 életpontot sebezve.) Az entitás manifesztum karmaival feltépi a torkodat! (2 támadástól 318 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +64 ÉP.)
{Csatastatisztika; sebzés: 347, sebződés: 698, gyógyulás: 128, összesen: -570 ÉP}


Amint minden elfeketedik előtted, rádöbbensz, hogy életed utolsó pillanatához érkeztél. Csak a Halál vigyorát látod...
Feltámadsz! (+287 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 65.]
[5 pontot használtál fel, van még 60.]

ek 500 1 t. energia kisütése: 500 1
A tudati entitás manifesztálására költesz 1 TU-t A tudati térben már 15352 tudatpontot raktároztatok el. [5 pontot használtál fel, van még 55.]


ek 500 1 t. energia kisütése: 500 1
A tudati entitás manifesztálására költesz 1 TU-t A tudati térben már 15353 tudatpontot raktároztatok el. [5 pontot használtál fel, van még 50.]


ek 500 1 t. energia kisütése: 500 1
A tudati entitás manifesztálására költesz 1 TU-t A tudati térben már 15354 tudatpontot raktároztatok el. [5 pontot használtál fel, van még 45.]


ek 500 1 t. energia kisütése: 500 1
A tudati entitás manifesztálására költesz 1 TU-t A tudati térben már 15355 tudatpontot raktároztatok el. [5 pontot használtál fel, van még 40.]


ek 500 1 t. energia kisütése: 500 1
A tudati entitás manifesztálására költesz 1 TU-t A tudati térben már 15356 tudatpontot raktároztatok el. A tér hirtelen cseppfolyóssá válik körülötted, majd örvényleni kezd és a valószerűtlen vortexből előtör valami iszonyat!


Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy fekete energia. 32 életpontot vesztettél. Vad csatakiáltással, felemelve a varkaudar szablyát ellenfeledre rohansz. Varkaudar szablyával irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod az entitás manifesztum . (4 támadással 143 életpontot sebezve.) Rövid karddal néhányszor megcsapod az entitás manifesztum . (2 támadással 41 életpontot sebezve.) Az entitás manifesztum karmaival feltépi a torkodat! (3 támadástól 568 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +114 ÉP.)
{Csatastatisztika; sebzés: 184, sebződés: 600, gyógyulás: 114, összesen: -486 ÉP}


Minden elsötétül előtted... Ez már bizonyosan a halál.
Aztán mintha hideg vízzel teli vödörbe mártottad volna a fejed, miközben a lábad alól kirúgták a talajt: szédelegve tántorogsz, majd kinyitod a szemed. Túlélted! Hisz ez lehetetlen... Aztán, a deus ex machina hűlt helyét látva, rájössz, hogy mi is történt. A fantasztikus varázstárgy megmentett, és elrepített a veszély helyszínéről! Ráadásul még egy keveset gyógyított is rajtad. (+391 életerő.)


A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED
 
Szerintem holnap.
 
A lenyeg: addigra olheto legyen, mire 1000 fole erunk. Az meg a jovo het hetfoje.
 
jaja, de a kovetkezo patch utan majd en se fogom tudni megolni..)
 
A minusz TP-s problémát havítottuk az entitásnál.
Az entitás manifesztumot tovább egyensúlyozzuk, hogy jó legyen.

A cserénél megkapod a fás felfrissülést, és választasz egy másik 2 pontos régit.
 
Nektek soha, semmi se jo...
 
Igen, kicsit szanalmasra sikeredett.. 76 szinten -23 EP ket koros csata utan??

Üdvözlésképpen egy fekete energia varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Az immunitáskristály védelmez. Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát ellenfeledre rohansz. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered az entitás manifesztum bal hátsó lábát. Kritikus ütés! (16 támadással 4192 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (52 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd az entitás manifesztum . (13 támadással 1577 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (13 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (42 sebzést okozott.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (4 támadástól 15 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Romboló kalapácsával gyengén megütögeted az entitás manifesztum testét. (2 támadással 426 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (43 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal súrolod az entitás manifesztum testét. (1 támadással 122 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (40 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (31 sebzést okozott.) Az entitás manifesztum néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (4 támadástól 14 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Véres nyál csordul ki az entitás manifesztum száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Szereztél 1 entitás esszenciát. 25685 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 6538, sebződés: 29, gyógyulás: 6, összesen: -23 ÉP}
 
Ez entitás manifesztumon gyengítettünk. Bátran próbálgassa mindenki. Ha túl gyenge, szóljatok

Biztos meglincselnek érte... de szólok. Most meg túl könnyű lett... Tippre valahogy a kettő közé kellene belőni.
55-ös szinten :
Előtte: cc 6200 sebződés
Utána: cc 620 sebződés

Mondjuk valami ilyesmi adatokkal:
ÉP: szint*szint*1,1
Támadás: szint*2
(SZ-V-Ü egyaránt): szint*szint/25 +15
Ha 6-szor támad akkor mondjuk:
sebzés: 6* (szint*szint)/15

Így valami ilyesmi jönne ki:

25-ös szinten:
ÉP: 688
Támadás: 50
(SZ-V-Ü): 40-40-40
sebzés: 6* 42 (252 / kör)

40-es szinten:
ÉP: 1760
Támadás: 80
(SZ-V-Ü egyaránt): 79-79-79
sebzés: 6* 107 (642 / kör)

55-ös szinten:
ÉP: 3327
Támadás: 110
(SZ-V-Ü egyaránt): 136-136-136
sebzés: 6* 202 (1212 / kör)

65-ös szinten:
ÉP: 4647
Támadás: 130
(SZ-V-Ü egyaránt): 184-184-184
sebzés: 6* 282 (1692 / kör)

Így kb. azonos kihívás lenne mindenkinek. Kábé. Nyílván ez sem tökéletes, de kiindulópontnak mindenképpen jó.
 
Miért -TP jár a manifesztum leölésekor??

Javítsátok már ki, légyszives, mert ez így nagyon gáz.
 
fas frissules marad, a tiedet 2pontosra csereled.
Mar korabban is volt kerdes, ha nem itt, akkor a GN kapcsolodo forumaban
 
Gyors elméleti kérdés A JVnek.

A Ha a KT egy olyan képességet fejleszt ki ami meg van neki pl mentális frissülés. Akkor választhat egy cserét. Tehát:
a, megkapja a frissülést a fából és lecserélheti a már meglévőt egy másik 2pontosra.
b, Ha már meg van neki a frissülé akkor csak egy cserét kap a és ha a frissülést cseréli akkor lelke rajta és nem lesz neki??
 
Manussal teljes egészében egyet értek.
A behozhatatlan előnyök a legfrusztrálóbbak.
Legyen az akár a képességfa, akár akármi más.
Nincs is más hozzáfűznivalóm.
 
Már csak ez a -TP idegesítő, meg az hogy továbbra is Ő tud varizni rám, én meg rá nem... Se távfegyver...

65 szinten -1286TP volt az entitás...
 
Miért nem éri meg? Hiszen pont nyugaton nem várható olyan fejlesztés, ami feltételezi, hogy neked fullos fád van valamelyik ágon... Pont nyugati karaktereknél kevésbé gond szerintem, ha lassabban fejlődik a fa.

Szerintem pedig aki nyugaton van, és esélyét sem látja, hogy belátható időn bellül akárcsak egy képességet is ki tudjon fejleszteni a fából, ezt máshogy érzi.
Nem tudom tudtad-e, de a karakterek nyugaton kezdik a játékot. Ha már az elején sikerül elvenni a tőle kedvüket, mire számítasz később?
 
Ez entitás manifesztumon gyengítettünk. Bátran próbálgassa mindenki. Ha túl gyenge, szóljatok.

A képességek TU értéke változni fog, még gondolkozunk a kommentek alapján, a pontos számokon.

Azok a tudatok, akik EK 500-aznak(tak), de nem tudnak majd érdemben beleszólni az eseménybe, a végén kapnak valami kárpótlást.
Azok a tudatok és karakterek, akik az eseményben érdemben részt vesznek, kapnak jutalmat. Senki ne várjon gigászi dolgokat azért, hiszen a fő jutalom az új képességfa lesz.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.