Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Goblin vérszomj és kitartás
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Egy ideig még vicces volt a goblinok reménytelen törekvése, hogy kalandozót öljenek. De aztán jöttek, amikor épp nem figyeltem, jöttek, amikor épp nem értem volna rá effajta csatározásra, jöttek, miután krokaunokkal csatáztam, jöttek, amikor sebektől legyengülve a szabadban táboroztam... csoda hát, hogy elegem lett belőlük?
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Legendák Viadala (42)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
És lovasok!!!
Én is agyalok rajta egy ideje, hogy össze kellene rakni egy lovaspaklit, kíváncsi leszek a paklilistákra!
 
Wow a tgg 2.hely? Az azért nem semmi
 
1. Klujber Balázs - A sárkányok úrnője 6/6
2. Erdő Viktor - Törpe-gnóm Glion + Lépéselőny gnóm pakli (maki fejek!) 6/5
3. Khan Evart - Kyorg ősmágus + Lassan járj! éjfattyak 6/5
4. Gáspár Tamás - Zarknod bilincse lovasok 6/4.5

És külön öröm számomra, hogy közülük hármukkal megmérkőzhettem. Jó meccsek voltak még ha valamikor alul is maradtam és hisztiztem kicsit.
 
Na fajon mi történt?
 
Gratula! Szép volt.

Én is ilyet terveztem a behós profin legutóbb, de miután lemákoltam a Gice mezőjét 3:0-ra az első fordulóban, a maradék négy meccsen úsztam 2:1-re A sokszínek mondjuk kezdtek ellenem 2x, illetve GeFe ellen, amikor én kezdtem, akkor jött a Búvó patak és ősmágiás counterek Tanulság: csak korlátozott környezetben próbálkozz a deckkel.

Amúgy az Ősöreg ereje inkább abban rejlik, hogy olcsó a nekronja és egy körös kivégzésekre képes, főleg ha van félresikerült vadászat is

Nekem a Veszettel volt bajom, túl sok volt a nekronja, egyszer kidekkelődtem miatta és csak azért buktam.
 
Debrecen,2015,02.07. Egyedi verseny

A debreceni egyedi versenyünkről írnék egy kis beszámolót,egyrészt mert már rég írtam,másrészt pedig mert egy marginális koncepciót próbáltam ki ma,amivel nagyot lehet villanni,főleg ha random faktorral vegyítjük.

A formátum egyedi tiltott mágia,ami úgy nézett ki,hogy előzetes szavazás alapján mindenki kitilthatott 3 lapot és így állt össze egy pofás kis tiltólista. Nem szerepelhetett többek között a versenyen a dalnok,szánalmas teknős,techiánaflux,vagy hogy egy extrémebb lapot írjak,Caramain.

Elsődleges célom az volt,hogy a létjogosultságát firtassam a mai metában valamilyen drágítás szabálylapnak.A Lassan járj!-ra esett a választásom,aki kapott maga mellé egy Átkozott követőt és erre építettem egy vérfarkas paklit.

A 4 forduló az alábbi módon alakult:

1. Kovács Barnabás-Lassan járj!+ Kyorg ősmágus(éjfattyak)

Dupla kezdés nálam,kyorg nem működik,kis tempóhátrány ott. Elsőben horda,side után bekerült a Léleksajtolás,amit keresett a Ravasz. NYILVÁN kaptam a képembe egy Xenó királynőt,de sikerült legyorsulni. A harmadikban hasonlóan jártam,Léleksajtot kerestem,de a káosz hatalma kiszállította a kezem legjavát. Egy Vonyító pontot tudott tenni a meccs végére.

3:0

2. Berczi Balázs-Lassan járj!+ Kyorg ősmágus(kontroll)

Sajnos kétszer kezdhetett,beemelt nekem egy Sebzett farkast,amivel sikerült a kellő stressz rátenni már az első körben. Ment a hordázás nagyban,side után nem nagyon tudtam mit betenni,kiszedtem a főoperátorokat és bekerültek a Thauk,ugyanis a Kedvenc leginkább a Shomori tűzmágiát szerette előrántani,ha ölésre készült a pakli. Sikerült legyorsulni,a Veszett farkas is ütött. Harmadikban későn jött az ölése.

3:0

3. Tisza Ákos-Lépéselőny+Sárkány úrnő (sárkányok)

Örültem,hogy végre megtapasztalhattam az új sárkányok erejét,Ákos már régóta be akarta vetni a dögöket.Az Átkozott itt is nagyon jól jött.Anélkül nem lett volna esélyem. Elsőben side lapok híján sikerült legyakni a 20 ÉP-t. Side után a kezdés Ákosnál volt és félelmetes első kört kaptam...Szörnyidomítás egy Kaggal,sajnos nem kaptam Sebzetett,se Léleksajtot se a kezembe. Jött később még egy Kagg,sok-sok izommal. Nem is tudom,hogy fordult meg...A Hold ragyogása hozta talán vissza,nagyon beteg az a lap és a Holdlátó vérkutyát se sajnáltam túlzottan,mikor leesett. Volt jégszív is,Vonyító is,nem sokban éltem,de valahogy kijött. Talán csak a Lépéselőny manatermelése híján. Harmadikban behúztam egy Farkasgazdát,egy Nekronmágust és egy Megsemmisítő csapást.Átadtam. Nyilván tudta,hogy védekezést húztam,el is passzolta.Első körben nem mertem letenni semmit,hogy ne kelljen sok ÉP-t áldozni a csapásnak. Lejött egy Hegymélyi drakón,amit nagyon szívesen semmisítette meg a csapás. Utána a tempóhátrány miatt már elég jók voltak a lupus-ok...

3:0

4. Bege Gábor-Ősi rúna+Az álmok mestere (vízió)

Bege mesterrel előző este megbeszéltük ki mivel indul,ennek megfelelően voltak megoldások a side-ban. Megdobta a dupla kezdést. Rossz húzások ott,jók itt. Majd miután leütöttem,észrevettem,hogy nem side-oltam vissza az előző partyból...Bege úr felajánlotta,hogy side back és kezdjük az egészet újra,korrekt volt. Az előző partyból kivett főoperátort sikerült behúznom és az 1. körömben letenni. Gyakorlatilag az Átkozott és a moa hozta a meccset. Side után én kezdtem,de a laptöbblet ezúttal ott jelentette a sikert. Jöttek az óriáspatik,Timera gondolatok,nézni is rossz volt 3. partyban is ő kezdett,de itt sikerült behúzni egy Mágiagyilkost. A manát csak neki tartalékoltam. Begénél a húzások nem voltak az igaziak,így óvatosan kezdett mindenki a manaköltekezésel. Idő közben előrántottam egy zarándokot is. Kifért,4 élet+lenn a Mágiagyilkos,kicsit nyugodt voltam. Úgy voltam vele,hogy majd semmizek egyet,zarándokkal,aztán Mágiagyilkos is tud(kumulatív,spirál és Morgan szilánk volt a gyűjtőben,erre nem pazaroltam életet). Első cselekvésből kaptam egy Tünékenyt a zarándokra,ami meglehetősen fájt. Nem sikerült kellőképpen kiterülnie,egy Kurtz tartotta a frontvonalat. Hold ragyogása dobott nekem egy Őrjöngőt,az tépte a Kurtzot,be tudott ütni a Veszett is. Fordulatos meccsek voltak,de végül a szerencse és a Hold ragyogása nekem adták a győzelmet.

2:1

Így végül 12(+1) meccsből 1(!) bukott meccsel végeztek a farkaskák. Jó választásnak tűnt az Átkozott,sosem volt luft,a járj annál jobban,ha úgy vesszük

A 3 új farkas lapról:

-Sebzett vérfarkas:nagyon jó papír,főleg ha Farkasgazda mellett csípi meg a lapokat a farkasoknak hiánypótló lap,mindig örömmel láttam

-Ősöreg vérfarkas: 2-t használtam,nem igazán bizonyított,valószínűleg hamar ki fog szorulni,mert faék

-Félresikerült vadászat:nem bíztam benne,de jól működött. Az olcsóbbítás mindig jó,kör végén visszaadja a lapot,a +2 sebzés pedig pont arra jó,hogy a 3 őrposztban lévő farkas könnyűszerrel lecsípje az ellenfél maradék életét. Bejött a papír,egy meccsen konkrétan keresni akartam egy Nekronmágust,majd mikor megláttam a félresikerültet,megvilágosodtam,hogy így megvan a 20


Köszönöm a mai meccseket,élvezetesek voltak!
 
Ötletes deck.Grat hozzá!
 
Mai Dungeon egyszínű.

Kék gólem dekkel indultam, melynek az alapötletét Pásztor Szabolcs adta, a "fejlesztésében" pedig Elekes mester segített. Köszönet nekik!!!

A dekk így nézett ki:

A legfőbb követő - Átkozott követő, Antimágikus rakshallion, Elenios követője, Őrült Enkala az animátor

3 Apró morf
3 Lomha morf
3 Domináns morf
3 Halálos morf
2 Idéző morf
2 Harcias morf
2 Brutális morf
1 Mágiamorfáló
1 Védelmező morf
3 Sistergő istennyila
1 Álomvilág
3 Szirén lányka
3 Szirén kurtizán
3 Szirén gésa
2 Szirén papnő
1 Víziók
1 Suuzy csillogása
1 Képzelt háló
1 Tűnékeny csábítás
1 Nyomorult gyűjtögetés
1 A hallucináció börtöne
1 Felszabadító lélektánc
2 A szépség dühe
1 Elenios bűbája
1 Elzárás
1 Grobox fluxustörő
3 Zoárd itala

1. forduló Szolcsánszki Balázs - Leah követője
Kezdtem egy passzal, első körben megérkezett egy Sötétségszellem, meg egy Vérfarkas felderítő egy Jégszív társaságában, ütött 5-öt.
Mivel itt nem volt mit tenni jött nálam keresés után egy Apró morf Leah gólemként, majd kerestem egy kék lapot Elenios követőjével, így jött egy Lomha morf is Leah gólemként.
2 manás drágítással ütött újra, majd passz után megérkezett egy Domináns morf, passz, leesik az asztala, nincs semmije, passz, mégegy Domináns és vége is. 1-0

2. forduló MARCI - Sheran követője
Nem sikerült lepörögnie, a követőimet nem merte lőni, így a drágítás, és a Domináns morfok őt is bedarálták. 2-0

3. forduló Dömény úr - Manaáramlás + Tharr követője
Kezdett, első körében Goblin szurkáló, Goblin kulacs, BA-66... Nálam jött egy Apró morf. Ő erre nem pörgött le, de lőtte az Enkalát, ütött egyet a szurkálóval és passzolt. Húztam egy lapot, majd kerstem az Elenios követővel egy Sistergő istennyilát. Bukatta a manámat, mire megnyomnám a felhúzott Suuzy csillogását, kapott egy Zilakot, innen elúsztam. 0-1

4. forduló Erdős Viktor - Semleges csatamező - tekik
Kiszedtem 2-2 Holdnyelőt, Barátságost és Herét meg egy Cunamit.
Húztam 5 lapot, ő kezdett, lerakott egy Hívó kürtöt, amit Szépség dühével szedtem, majd jött egy Ifjú teki és egy Édesvízi. Én jövök, Suuzy csillogása, Szirén lányka lopja az ifjú tekit, majd ütött 1-et (itt rontottam, hogy ne hagytam hátul), ő jön, Zseniális teki, volt rá egy Gésám és loptam az Édesvízit. Azt hittem jól állok, volt a gyűjtőmben egy Képzelt háló is. Viktor kirak egy szánalmast, újrahasznosítja a gyűjtőm, visszaveszi, jön megint visszakapta az Édesvízit, Kölyökteki, végtelen mana... 0-1

5. forduló Brandt Gábor - Lassan járj + Átkozott - vérfarkasok
Esélytelen voltam 3. körre ki is szálltam. Nem jött az ital, ami fordíthatott volna 0-1

6. forduló Makó G. - Zarknod börtöne - kék szirénes, víziós dekk
Algoritmus beindult, Apró morf, ellopta papnővel, következő körében jött még1, majd rákerestem egy papnőt, loptam az egyik papnőjét, agyonvertem az övét, és innen nem tudott felállni. 1-0

7. forduló Dave - Semleges csatamező - piros
Nem sokra emlékszem sajnos, pedig igazán jó meccs volt, a végén Dave egy pokolszemmel tett pontot a meccs végére, miután a Trokija 8 jelzővel aludta az igazak álmát... 0-1

8. forduló Bognár Bálint - Molluszk, az ócskás - piros áldozós
Érdekesen indult, Baar-orkkal próbált megindulni, amiből jött egy vérfókusz. Nálam Apró morf. Köv körében csinál manát, jön egy Gépezet, kilövi a morfomat. Nálam Lomha morf, hogy ne tudja egyből megölni meg egy Apró. Köv körében újabb Szithon, majd antimágiára megmutatta, hogy van egy Vadász varkaudarja. Nálam erre + drágítás, Halálos leszedte a szithont, innen nem volt visszaút, Araytojást húzott, felálltam és nyertem. 1-0

9. forduló SzaTi - Lépéselőny - zöld
Nem tartott sokáig a meccs. Kezdett, Szörnyidomítás + Zseniális teki, ütött 7-et. Semmi megoldásom nem volt erre. 0-1

10. forduló Várnai Péter - Zarknod Bilincse - lila
Esélytelen voltam, próbáltam a húzott lapokból élni, de nem sokat tudtam tenni, simán felőrölt. 0-1

11. forduló Hetyey Gábor - Legfőbb követő (CHD+átkozott+Tokozó+Homályúr)
A sziréneknek köszönhetően jobban bírtam a követő nélküliséget, és lassan, de biztosan beőröltem a lila csúnyaságokat 1-0

12. forduló Trautmann Attila - Mérgező rakshallion
Újrakezdő játékos, sajnos nem volt neki meg minden lap, amit kirakott mindig letudtam kezelni, nagyon nehezen viselte a drágítást, és bár kétszer is sikerült asztalttakarítania a Domináns és Halálos morfok beőrölték. 1-0

13. forduló Robotkéz - Lépéselőny - Fókuszkristályok
Egy első körös Gyémánt fókuszkristály meg is pecsételte a sorsomat, próbáltam küzdeni, de nem sikerült. Sima meccs volt 0-1

14. forduló Kahn Evarth - Raia követője
Nem tetszett neki a drágítás, de az antiraksi jobban zavarta, így belőtte a követőmet, amire kiraktam egy Mágiamorfálót, meg egy Apró morfot, nála passz, köv körben ütöttem 2őt, és Halálos morffal próbáltam nyerni, kapott egy Panatánt, fogtam egy Apró morf áldozásával, majd kapott egy Erőst a maradék 1 manából...
Evarthnál jött egy Batkamanó ami ütött, köv körben megint kerestem Halálos morfot, kiraktam. Nincs counter, akkor 3. 1-0

15. forduló Papa - Arochos - barna
1. körben testőr. Nálam Apró morf. Köv körben még 1 testőr, kért egy jelzőt, nálam Domináns + Szirén kurtizán. Lopom az egyik testőrt, mana, Domináns. Nem jött nyerés, majd még 1 Domináns pontot is tett a meccs végére. 1-0

Összességében 8-7-et értem el a kezdetben mókának indult dekkel, ami a 12. helyre volt elég egy Caramin+Agysokkoló bontással.

Élveztem nagyon a játékot a paklival és hihetetlen játékélményt nyújt.
 
A Dungeon-kupa II. fordulójának végeredménye:

http://www.dungeon.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=775:hatalom- kartyai-kartyajatek-hkk-a-dungeon-kupa-ii-fordulojanak-vegeredmenye&catid=25:versenyek&Itemid=32[/url ]
 
valaki valamit a mai egyszínről?
 
Élménybeszámoló a debreceni speciális tiltott mágia versenyről. Tiltottak voltak olyan lapok, amelyeket mi magunk raktunk a pálya szélére. (2015-02-07)

(„Találkozás a régi egeremmel…” - Hofi)

Ez a nap jól indult, bár fáradtan tudtam felébredni, és szinte minden másodpercre jutott néhány sötét másik két lépés között a fürdőszoba felé, de mégiscsak sikerült felébredni. A pakli már tegnap este harcra készre lett fóliázva, és ismét egy jópofa Egérúttal indultam neki a debreceni tiltott versenynek. Az elgondolás már letisztulóban van, de még mindig vannak rajta kitüremkedések, úgyhogy ráspolyt elő újra…
Ezúttal még inkább az időhúzásra koncentráltam, hiszen 8 körig kell kihúznom, aztán az ellenfél pakolhat bátran, hiszen a szabálylapom megoldja a keleti kérdést. Mellé Átkozott követőt választottam társul (határozottan jó döntés volt), hiszen 4 ellenfelemből 3-nak taposta meg az első kör előtt az álmait.
A pakli drágító lapokra (Fortyogó zancsepp, Enkala szolgája, Lassú krabber, Törzsi dob, Méregcsapda) épített, és ezek mellett voltak helyszínek (Óriások földje, Álomvilág) és egyéb szívatások (Őrző lord, Varkaudar merénylő), melyek mind azt segítették volna elő, hogy minden lap drágább legyen, vagy ne sebezzen, vagy ne is aggódjon az ellenfél a következő lapján, mert majd én megszakítom a körét ügyesen és bátran. Ámen, alleluja!

1. Forduló – Jenei Virág (CHD követője)
Virág az egyike a kiválasztottjaimnak, aki helyet kapott a mentorálásban, hiszen szeretném elvezetni a nemzeti bajnokságig. De ez most nem az ő napja volt. Egyrészt a követőjének lőttek, másrészt sok esélye nem volt. Leütöttem a 8-ik kör előtt. De hát ezek a Vérszomjas karvalyok már csak ilyenek. Bocsi, Virág, ez van.
0-3 ide.

2. Forduló – Bege Gábor (Ősi rúna+Vízió követő)
Az elején még reménykedtem is, hiszen követő nincs, 3 lappal kezd, aztán majd meglátjuk. De hát ugye nem jöttek semmizések, ráadásul a karvalyt meg tudta fogni egy Hendiala pillantásával, vagy kacsintásával, vagy nem tudom mivel… De a lényeg, hogy a szerencse asszonya csak rápillanthatott csipás szemével a kockára, mert megdobta a párost. Megfogva ezzel a jó kis semmizésre kész Vérszomjas karvalyomat, s ezzel lehetetlenné tette számomra a játékot. 1 oda, de semmi vész. Side ide! A második fordulót ő kezdte, s most játsszunk kicsit. Kezemben:
2 Fortyogó zancsepp és 1 Méregcsapda, 1 Vérszomjas karvaly. Önök melyiket játszották volna ki?
Egy pillanatig én is gondolkodtam a dolgon, de aztán a zancsepp égetett foltot a játékba, mondván: minden drágítás drágítás, majd a következő körben megdobjuk még egy másikkal is… sőt, még kettőt iderakunk, aztán megnézzük, hogy Gabi vérnyomás változása meglátszik-e a homlokán kidülledő ereken. S persze 2 Morgan rontása volt a kezében… Anyám, borogass! A mellemre is, mami… Ez van, be is hozta a partit. Mert ugye kedves olvasó, önök is a zancseppet rakták volna ki? Hiszen kinek jut eszébe, hogy ott is lehet zanszilánk? Ugye, hogy így van ez? 2 oda.
A harmadik partit az én figyelmetlenségem adta oda, hiszen mikor semmiztem a karvalyommal (jó kis csirke ez, bárki bármit mond, de jobb lett volna egy [S] 3 semmizés [K] 1 semmizés), hát bizony ott hagytam egy Víziókat, mert gondoltam, hogy jobban zavar a Zajos léptek. De inkább tapicskolta volna össze a selyemfüggönyt a kazamatában, de így tudott keresni. Úgyhogy ennyi… leszedte, megoldott. Hülye Quwarg szellemtáncosok… Gratula, Gabikám, szép volt!
3-0 oda

3. Forduló – Mészáros Máté (Zarknod börtöne)
Az egyszem forduló, ahol nem kellett volna az átkozott, de kvázi mindegy lett a végére. Máté tűz deckkel tolta, s egész jól van összerakva az a pakli. Jó volt, hogy a földjeit a földjeimmel megoldottam (sárkány ellen sárkányfű, helyszín ellen helyszínelés), de a sok lövést nem bírtam. Az elsőt megnyerte, egyszerűen nem jött jól a deck, ő pedig terült, és néha derült jókat.
A második fordulóra jött a side, aztán én is kezdtem, drágítottam rögtön, majd jött a helyszín ott is, aztán itt is, aztán ismét ott, aztán itt (alapból 6 helyszín volt a deckemben), s a végén megoldott volna, de ugye a Lávaóriásokat nem lehet lelőni tűzvarázslatokkal, és olcsóbbítja őket az Óriások földje. HÖHÖ… Pörögtek felfelé az izmok, aztán a 6-ot sebző egyik varázslatát véletlenül az arcába robbantotta egy Tükörpajzs (Mekkora már az a lap! 6x9 centi!), és elég volt a gyógyítás, hogy túléljek még egy kört a 8-ik jelzőig. A második forduló simább volt, bár elég közel lavíroztunk itt is az ÉP-m számlálásában a 0-hoz, de a végén csak szét tudtam csapni a fejét egy nagyra hízott Togya orkkal. Mert miért ne?
1-2 ide

4. Forduló – Nagy Sándor (Építő rakshallion)
Ugye a követő kilövése megfogta alapból a pakliját. Jó deckje volt, bár van még mit javítani rajta, de vagy az Ősi béklyó tette be a kaput, vagy a követő hiánya. Bár a harmadik fordulóban szét tudta volna taposni a szép számat, ha nem figyelek, mert ugye a Kristálypalotának van egy képessége. Amit én eddig valahogy mindig átugrottam, mégpedig az aktivizálós rész. Ő pedig lerakott 2 Ködpalotát, ami sebez, aztán aktivizálni akarta őket a Kristálypalota építő lényeivel. De ugye figyelni kell, (igaz, Petikém?) és az Álomvilágban az álommanó talicskával hordta az aktív lényeire az álomport… be is aludt az összes, odabújtak Csipkerózsika mellé szépen. Így Sanyi csak 10-et tudott sebezni, s az nem volt elég a + ponthoz.
1-2 ide.

A végén 15-ból 5-ik lettem így (fél kieg.), de kárpótolta a nap hibáit és hiányosságait, hogy Marcika (másik tanítványom) 2-ik helyezést ért el piros hordájával! Gratula mindenkinek, ügyesek voltatok!

Béke!

Egérút – Átkozott követő

3 Vérszomjas karvaly
2 Méregcsapda
3 Varkaudar merénylő
3 Tolvaj klántag
3 Fortyogó zancsepp
3 Démoni bölcsesség
3 Togya ork
3 Óriások földje
3 Álomvilág
3 Törzsi dob
3 Lomha morf
2 Őrző lord
3 Lassú krabber
3 Csontlovas
3 Enkala szolgája
3 Ősi béklyó
 
Marci ma 4/3-mal egy teki-hokival 3. helyet szerzett a kezdő versenyen. Köszönjük Bartinak a supportot!

Apró örömök.
 
Picit csúszva, de jöjjön egy gyors beszámoló a januári első pécsi versenyről:

Nem volt valami változatos a Veszélyes faj mezőnye, hemzsegtek a legfőbb követős chd fattyak és a Repülő fattyak, de szép számmal voltak kalandozók is...meg 1-2 másfajta deck. Ezúttal bevállalós voltam, Sheran követős pók paklival vágtam neki a megmérettetésnek.


1. forduló: Véber Richárd, kalandozók vdőszentje-Ősi rúna, végzetúr. Az ő három lapos kezdése nekem jó lehet. Az első játékban az elején ugyan kaptam tőle egy erőst, de nem akadályozta meg a deckem hosszú távú terülését, második körre már megkínáltam egy 4 mérges borzalommal. A második meccsen az elején kaptam egy Cselvetés, majd jött Crimson és a körönkénti cselvetések. Próbáltam legalább követ forgatással lassítani és az ősmágiás pókokkal kicsit feljebb tornászni magam, de veszett ügy volt. A harmadik meccsen az elején egy Techiflux belassított, de szerencsére Ricsi háromlapos kezdése megint megbosszulta magát, nem tudott terülni. Hosszú távon egy Fetussal és egy Borzalommal felépítettem magam.
2-1


2. fordul: Bogdán Erik, Átkozott követő, Lassan járj, vérfarkasok. Az igazat megvallva ettől tartottam, de azért nem éreztem magam sansztalannak, okosan kell játszani, és kell egy kis szerencse. Az első meccsen hamar megtapasztaltam, hogy a deckje tele van counterekkel, bár lényt kitettem, de rendre léleksajt, sebzett farkas, meg még ki tudja, mi az isten...majd Erik megindult, hold ragyogása, kitesz vele egy másik lényt, majd kezéből is egyet, kész a harcra. De ekkor jött az én titkos fegyverem az alapból pakliban lévő kifejlett xeno formájában . Majd, hogy még szép is legyen, egy borzalom és egy fetus jött mellé. Na, innen terüljön ki újra! . Nem tudott. Második meccsen elején jött egy farkasgazda, én kerge darázst védekeztem, de sokra nem mentem vele, feltámadt, a darázst nem tudtam kihasználni, nem húztam zanpókot. Innentől gázban éreztem magam, hiába volt Pók nagyasszonyom, counterelte, ahogyan a tündérszúnyogomat is, a Méregcsapda magától nem sokra ment. Hamar éreztem a vesztem, de egy Nax Rahn még inkább tudatosította bennem ezt az apróságot. Harmadik meccs, kezdőkéz, két kifejlett...terülj Erik, kérlek Terült, mehetett vissza, nálam meg jött a nagyasszony, keresett Zanpókoot. Nagyasszony hamar elment mondjuk, de a kifejlett és a Zanpók kicsit garázdálkodhatott. Amikor éreztem, hogy meglehet, akkor előhúztam a helyszínemet, majd két Manaszövővel feltápoltam magam, és roham. Ezt nem élte túl. Kemény meccsek voltak.
2-1


3. forduló: Szabó Ricsi, Legfőbb követő (fattyak öregapja, CHD követő, Elenios követő, Átkozott követő). Még egy átkozott...nm baj, itt a gyorsaság a lényeg. Szerencsére most nem húztam kifejletteket a játék elején, az első körben viszont egy manaszövő-Zanpók-fekete özvegy-Fetus négyes nem tett rá jó hatást . Kaptam egy Repülő fattyat az első körben, de nem segített neki hosszú távon. Le tudtam gyorsulni. Második meccsen ő kezdett, de jól terültem nála, mertem kék követőt forgatni, jöttek a Repülő fattyak (azt hiszem 32 volt neki) de mindig tudtam elég lényt kitolni ellene, egyik körben meg beindultam, amikor elég manám volt. Harmadik meccs szintén gyors terülés volt.
3-0


4. forduló: Vasvári Isti ellen, lesorsolt döntő. Isti elég beteg összeállítással játszott: Átkozott követő-Felkészülés, ében íjászok, alapvetően az 5. körre akart egy nagyot lőni, addig lényekre vadászott. Tudtam, semmi értelme nincs annak, hogy az első körökben lerohanjan, de játszani lehet. Két zanpókkal, majd egy kifejlett xenoval végigpörgettem kétszer a decket, majd két borzalom lejött...ezzel nem sok mindent kezdett A második meccsen szerencsétlen módon képes voltam az összes borzalmam elnekronozni, ezért egy helyszín-kereséses terülést végeztem, hogy ne tudja büntetlenül lőni a lényeimet, közben fetusnak tartogattam a mérgeket. Isti deckje nem terült elég jó, így megoldottam mindenét, bedobta, mielőtt leüthettem volna. Harmadikat nem nyomtuk le.
2-0


Így végül nyertem egy Különlegesség erejét és egy kieget a pókocskáimmal . A kiegben egy feledhető, de azért nem katasztrofális Abarrun-Mogokok törvénye kettős volt. A dobgón utánam két legfőbb követős fatty-deck állt, Szabó Ricsi és Bognár Bálint.
 
Jhaj, elrontottad a játékomat!
 
Köszi!
 
https://hkkblog.wordpress.com/2015/01/26/versenybeszamolo-meg-nem-jott-el-az-utolso-dal-ideje/

itt van 1 Rox, gyanitom, hasonlit
 
Az bizony kegyetlen titkos, örülnék ha ismerném azt a lángelmét, aki azt a paklit összerakta.
 
a hkkblogon lesz majd beszámoló, abban biztosan benne lesz
 
Esetleg akinek megvan megosztaná azt a Rox pakli listát?
 
Aaa már emlékszem veled játszottam is elöl (Korlát gyűjtőgen)
 
Hello,

Lehet engem hallottál. Ki akartam próbálni a Boad'hun varázsital + fojtogató köd(új) kombót ezt mondtam is versenyen pár embernek, mikor szóba került. De sajnos lebetegedtem múlt hétvégére így nem volt energiám kitesztelni + későn jöttem rá, hogy csak 1 Boad'hunt hagytam meg anno a gyűjteményemben.
Szóval a jól bevált fehér hordával mentem végül egy stabil 4/6-ot.
Mindenesetre remélem valaki összerakja egyszer, kíváncsi vagyok, hogy működne.

Üdv: Kyb
 
zanszilánk*
 
Fél fülllel hallottam hogy volt aki zabszilánk paklit akart volna hozni Boad'hun varázsitallal de végül nem lettek meg neki a lapok. Én se az élmezőnyben sem hátul nem láttam sehol.
 
Én úgy láttam, hogy senki nem nyomta velük.
 
Nem lep meg túlságosan, de azért valamennyire örültem volna, ha mégis sikeresek lettek volna. Köszi.

Valaki írna egy beszámolót, aki rájuk épített paklit? (ha volt ilyen ember)
 
Kb sehogy.Első asztalokon nemigen próbálgatta senki.
 
A visszaengedett tiltott lapok hogyan szerepeltek?
 
semmi gond.

am megjegyezném, hogy a 3 HSZ dobogósnak sikerült ma dobogóra állnia.
 
ú bazzz épp mondtam Gabennal, hogy kiégtem ma a 6 fordulótól és írni sem tudok és igen...elnézést
 
Az a Zs az D, mint Dávid. azaz én!

am igen ez lett a sorrend.

Tegnapi fehérvári versenyek eredménye:

hagyi:
1. Barti - Rox
2. Valler Krisz - Lépéselőnyös kontroll
3. Király Zsolt - Sokszín

egyedi:
1. Szentkereszti Gábor
2. én
3. Klujber Balázs

És igen Barti jól mondja, a hétvégén 3 versenyen indultam, ahol mindig sikerült döntőznöm. szerencsére a mai összejött némi mákkal.
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.