Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Lávaóriás
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Vajon hol kezdődik a lávamező talaja és hol az óriás? Késő lesz ezt akkor eldönteni, amikor a szörnyeteg már rád támadt.
Nézz szét a galériában!
HKK a Board Game Expon
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő a Manaszipoly
Legendák Viadala 2024 videók
Varázsdimenzió lapbemutató 1. hét
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Lapötletek (64969)
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (28)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | ...
Nézet:
Mondja az, aki hoz egy Lassan járj!-at átkozott követővel, ami egy Legfőbb/Sheran/Raia vagy bármilyen követővel szemben ugyanolyan unfair, mint vele szemben a VH...
Nem a VH-val van baj, hanem azzal, hogy amatőrben nincs side.
Amatőrben legyen side vagy ha nincs, akkor legyen pörgős, és így leszarod azt a 2 VH-t, amivel összefutsz, mert a többi 8 ellenfeledet ledarálod gond nélkül.
 
Kezdőknél lehetnének tiltva az ultrák.
 
Én a kezdőknél játszottam járjal, szóval így biztos érthető lesz a következő megnyilvánulásom:
4 meccset játszottam ebből 2 vh-t kaptam ki... Szerintem ha nem is nerfelitek, vagy tiltjátok ki az összes meccsből, akkor legalább tilthatnátok a kezdők közül a vh-t, főleg úgy, hogy nem is lehetett sideot használni. Moás lassan járjam nem tudott egyszerűen mit kezdeni azzal, hogy oké, én most ősmágiát kérek.
Kicsit unfairnek tartom, hogy egy lap paklikat ver el.
 
Bár sok deck ellen igewn nagy hátrányból indul az erdő, a legnagyobb előnyt egyértelműen a villámháború teremti meg. Mező ellen is kikap általában (mondjuk emlékeim szerint csak egyszer kaptam ki mezőtől Mofe ellen)
 
Tudom, a köderdőre gondoltam.
 
Volt erdő.Lentebb János kommentje.
 
prifk -> profik
 
Valahol azt irta Barti, hogy az UR-ekkel van gondja
Ja es nem lattam Szanalmas tekit jatekban a prifknal (aki hasznalta, ott kivette, akit zavart ) mert csak mezos teki volt, Villamhaborus v. Sheran kovetos nem (pedig kicsit azert aggodtam rajta).
 
főleg a csatamezőket
 
Ja amúgy profiban tudomásom szerint nem volt villámháború, és talán 1 Változó
Az erdő bevert volna mindent
 
Pedig a Horváth klán híresen rossz játékosokból áll össze!!! MI TÖRTÉNT????
 
THX!
Grat srácok!
 
Csak mesélem, hogy a snassz mezei majdnem-gyngy 3 erdő + átkozott tűzdeckkel 5/2,5-öt futottam. Mindenkinek köszönöm az élményt, és én kérek elnézést a koncepció létezéséért.


J
 
Profi top 6ra emlékszem:
1. Horváth Dávid kék mező
2. Csető Zsolt lila követő + esztendők
3. Klujber Balázs teknős mező
4. Dönczi Krisztián sárga rejtett tartalék
5. én átkozott+járj farkas
6. Aranyi Ákos fairlight követő
 
Köszönöm.Grat a győztesekenek. Azért érdekel a top 3-5 ha esetleg megvan az is valaki buksijába.
 
Na tudjátok milyen kíváncsi vagyok...rittyencsétek ide izibe a topot please.
 
A rutin meg az évek:P
 
Korrektül érzed az utalásokat!
 
YESS!!!! Drukkoltam neki.Gart Fec epic deck!
Köszi az infót!
 
Igen, Ö! Mind az öt meccsét megnyerte.Lépéselönyös KF-es deckkel. Gratulálok neki. Szinte mindig félszeg mosollyal veszi át a nyereményét az a csepp ember. :-)))

Érdekesség: a N.Bajnok 21. (?), N.Bajnokság III. helyezettje 19. (?) lett a versenyen. Valahogy így. Azért nekik jó ez így mert most még csak lazán, könnyedén játszottak. Tudjátok én szívesen cserélnék velük eredményt. Mind a N.B-i, mind a mai nappal kapcsolatban. Ma 13. lettem. 34.-en voltunk. Üdv: papa
 
Kisfec? Remélem mert pénteken nagyon jól verette:P
 
Apró győzelem...
 
Na mi lett ma?:P
 
Gratula! Jók ezek a kallerek, csak hinni kell bennük és mákolni ezerrel
 
Na itt egy rövidke beszámoló tőlem is,mert a nép beszámolóéhségben szenved elvileg:

Szeptember 6.,szombat,Nyíregyháza,pörgős verseny

Mivel az év során sikerült 3 Tiltott mágust is nyernem és a kalandozók 80%-a gyaknemgyak,nem restelltem összedobni én is egy kalandozó paklit,habár sosem szerettem őket. Mindenesetre kaller követős koncepciót vetettem be lépéselőnnyel,bevállalva a mókafaktorral járó nagy bukásokat. A pakli viszont meglepően jól teljesített,hála a mostani kevés szabálylapos koncepcióknak.

1. forduló:

Zsolt atya,Manaáramlásos good stuff

Belőtte első cselekvésből a követőmet,ami várható volt.
Első körben azért kifért egy tiltott mágus,aminek megneveztem a káosz egyhangú libáit,hiszen azzal kezdett. Volt 2 a pakliban,a mágus kapott 2 izmot,majd egy csillagszórót. Zsolt benézte a Csilalgszórót és a mágust lelőve,még 2 élet vígan ficánkolt a máguson. Azonban így is nehéz volt,mert 2x is tudott Visszavágni (A SPOILER!),viszont sikerült mégis felülkerekedni,hiszen kevésben élt.

1:0


2. forduló:

Bege Miki,sokkövetős lila

Nyilván volt átkozottja...biztos bukóra számítottam,főleg,hogy Molluszk fattya foglalta az őrposztot. Aztán valahogy mégis jól jött ki a lépés,a Királyi fegyvernök ÉP-je 3 volt,így bátran hoztam le tőr mellett,ami bezúzott a tőr miatt kézben besült Cyronok hamvaiból egy elég tisztességeset. A kedvező paraméterei miatt a fatty feljött őrposztba és egy jó ütemben lehozott Zokneenho kiszedte a fattyat,ami a győzelmet jelentette. Nem gondoltam volna...

1:0

3. forduló:

Varga Krisztián, KF Lépéselőnnyel

Sajnos ő kezdett és egyáltalán nem szarul. Lőtte a követőmet,szajonn kidobatott 2 lapot,egyik egy felejtés ára volt,ennyi szerencsém volt. Szajonn kapott egy dudát,majd egy homokfutót és bezúzott egy kellemeset. Bukottnak tűnt a dolog. Húztam egy Cselvetést. a maradék 1 lapom mellé.
2 VP-m volt,1 SZK. 0-ból Cselvetettem,ami 1-re drágult,Szajonnra sérült 1.-et,maradt 5 Ép-je. Majd 1-ért egy felejtés ára a gyűjtőből sérített 4-et. Majd a nagy megvilágosodás,hogy Szajonnra még 1 és 0-ban vagy. Végül pedig a felismerést jelentő "Akkor meghaltam?!" kérdés,majd nagy nevetések a mákolásom miatt

1:0

4. forduló:

Tisza Ákos,átkozott követő,mert abból sosem elég,ganüiedek

Őszintén szólva nem emlékszem erre a meccsre,mert Ákos barátom folyton ezt a decket forgatja Annyi a lényeg,hogy nyertem xd

1:0

5. forduló:

Berczi Balázs,Sheran követő,ősi rúnával

Sajnos a kezdés nála,a húzás rossz. Nem érdemes ecsetelni a történteket,kijött a hangyást hoki,beleszólnom nem sikerült.

0:1

6. forduló:

Berei Krisztián,Krigises ganüidek

Nyilván kezd,nyilván átadja és nyilván kaptam sokféle szépséget a 0. körében a pofámba. Bukónak állt a dolog,aztán valahogy megoldottam, a 2 hálós ganüidet úgy sikerült leütnöm az őrposztból,hogy a Crimsonom megmaradt. Nincs háló? Akkor egy "végtelen" halafíres kombóval bezúzom a hiányzó ÉP-t.

1:0

Így végül sikerült hozni a versenyt kalandozókkal és ugyan nem fogtam be 5 víziólényt,mégis enyém lett a fele királyság.
 
Csak egy baj van ezzel, hogy te magad mondta: még a kombódat is kivették olykor. Inkább ez azt bizonyítja, hogy stabil a deck nem azt, hogy milyen erős a kombó.
 
Grat! Ha legközelebb is viszed, akkor ajánlom, hogy tegyél be 3 Kisebb zant, a hokikhoz nagyon jól be tud társulni.
Minél több győzelmet kívánok a tekiknek!
 
Grat Ákos és Balázs szép munka!
 
Rövid beszámoló. A héten tesztelgettem a tekimezőt és elég jól működött + a szánalmas tekit is ki akarom már régóta tiltatni, így jött az ötlet, hogy nyerni kellene már vele versenyt (a magasságos beholder kft.-nek ugyanis csak ez a valid érv kitiltásra).

Bele ment minden értelmes teknős (a szánalmas+here kombó is) + minden értelmes olcsóbbítás (szörnyidomítás és a hívókürt a 2 legjobb ezek közül) + 3 állati ösztön, ami átlagban 2.5 lapot vett kézbe. Kék teknős nincs, ezért bele ment egy szem szimbólum (csak mert)

1. forduló Brandt Gergely ősi rúnás tárgy. Nem nekem állt a matchup főleg úgy, hogy 20 oladalúval dobott kezdésre 2.-t, amire sikerült egy egyessel válaszolnom. Első meccsen nagyon gyorsan kiszedett, a veszedelmes kincses kombóval ölt. Második meccsen kezdeni tudtam és így sikerült kihozni x.-re, mert a körömben mindketten lesebeztük a másikat 0 ép alá (ő a vesze4delmes kincs aktivizálásával). Az is segített, hogy a kincs által kapott csontokból tudtam kipakolni a zsz ik-jú lapjaimat. Harmadik meccsen kezdett, de nagyon rosszul húzott (2 mágóra, valami fóki, meg még valami, amit elkincsezett), így itt sikerült lepörögnöm a 2 körszakítás után.
1.5-1.5

Második forduló Klujber "szexdoktorúr" Balázs bilincse ellen a csatamező tette a dolgát.
3-0

Harmadik forduló Bonyi bilincse. Ő kezdett kétszer. Elsőben sima win, másodikban besidolta a bufa kódexeket én meg a favorit side lapomat az okülüpaj robbanó gömbjét, amit mind a ketten be is húztunk. Ezt a meccset a cunami teknős nyerte meg, nem bírta a 3 körig ifjú teknőst húzuk dolgot. A harmadik meccsen deego, kódex, kódex volt a nyitása, így ezt a meccset nem akartam lejátszani.
2-1

Negyedik forduló Gáspár Tamás blokkolós mezője. 3 kyorg tudás 3 piros thargodan és 1 cselvetést vettem ki. Nem nagyon részletezem "végig uraltam a meccset" nem a játékossal voltak óriási problémák. A side lapok sem segítettek neki. (senkinek sem kinetikus féreg megold egy tekit ÉS?)
3-0

Döntő Baka ellen bilincs. Kezdett kétszer. Nem emlékszem már a részletekre, de az első kettőt nagyon simán nyertem a harmadikban meg kirakott 2 deegot meg még valami fincsi dolgot így azt bedobtam. Egy hibát az biztos, hogy elkövetett, mert a sheran oltáromat egyszer le tudta volna ütni, de valamilyen oknál fogva nem tette meg így köv körben kiterültem.
2-1

Nyertem egy mahomi gólemet és 5 dekket jó bontással.

Érdekesség, hogy asszem csak egyszer sikerült kétszer kezdenem, akkor is az ellenfél adta át a kezdést, mert volt nála 2 flux.

Az ellenfelek próbáltak különböző ravasz módon kiszedni 7 lapot a mezős dekkemből, de nem jártak sikerrel, volt aki a here+szánalmas kombó részleget vette ki, volt aki a counter részleget (bari+zeniteki), volt aki az olcsóbbítást. Szerintem nincs jó opció a kivételre, illetve nem árulom el azt, mert lehet még máskor is be fogom vetni eme nagyszerű dekket, hacsak ki nem tiltják a szánalmas teki imba bróken lapot addig.

Tehát még egyszere szeretném kérni a nagyra tisztelt beholder Kft.-t: A Szánalmas teknőst tiltsuk ki!!!!!!!!!!
 
Senki nem ír? Najó, akkor majd én...

Tegnap Ds verseny, 3szín 1-1 jellemből verseny.
Van egy új kedvenc hagyi dekkem ami ráadásul 2 fehér lap kivétele után meg is felelt ennek a kitételnek, így elindultam az életenergia + átkozott követős lényes kontroll-izével. Eredetileg ugyan úgy volt, hogy nem érek oda az első fordulóra, de végül ez is sikerült, a side is majdnem összeállt, mehetünk...
Igen családias 20fős mezőny gyűlt össze, remélem legközelebb többen leszünk

Első forduló
Elekes mester, kirakja a bilincset, én is vele szembe a kis dolgaimat, gondolom elkönyvelt egy gyors győzelmet, mert általában ez szokott történni ilyen szabálylap-követő felállással...
1. meccsen mutattam egy bufa kódexet, lejött egy kismassza, majd érkezett egy Patkány rénó (!) ami kezelgette a kezét... nem értettem, miért nem dobja be (utólag elmondta, hogy a hidrát várta), szépen lassan a srácok elszopogatták a 30 ÉPjét, elég hosszú meccs volt...
15lapos side után a 2. meccsen tudtam igen undorító módon kezdeni: rávédekeztem egy techifluxot, saját körben húztam még1et, és jött egy béklyó is... gégé, pár körig húzogatott, majd mikor kijött a lényem, bedobta. (Ez az igazi autó, semmi nem történik, csak forgatsz 2 kockát - Papp Ádám )
A harmadik meccsen varkaudar preventor tartotta sakkban amikor lejárt az idő 2,5-0,5

2. ellenfelem Tóth István (Papa) volt, lépéselőny + glionnal... végre működik az átkozott
Az első meccsen egészen megindult, moa szaporítótartály sorozatgyártotta a gnómokat, amíg nekem mindig másra volt sörgetőbb ellőni a megoldásokat, végül egyszer csak kidekkelődött, megoldottam egyesével az asztalát, és itt dobta be.
2. meccsen kezd, és egy követő láncai-elmecsapda-tébolyodott kezdőkézzel szemben tehetetlen voltam, 2. körben Zoárd bácsi is megérkezett...
A harmadik meccsen már az óriássárkány épp nekilátott vacsorázni belőle, de befejezni nem tudta, mert lejárt az idő
1,5-1,5 de az első meccs igen epikus volt

Következzen Baka, a második bilinccsel, de itt nem sikerült a bravúr...
Az első meccsen kezdőkézben volt 2 kyorg meg egy ősi legendák, majd megérkezett 2. körben a 3. kyorg is, bedobtam...
2. meccsen elég erősen többször kerültem szinte nyerő helyzetbe, de mindig iszonyú optimálisan tudta megoldani, előbb-utóbb pedig egy álomsík nála megoldotta hogy a lények le tudjanak hordázni...
A harmadik meccsen is hasonló volt a kép, de itt Vishera megoldotta a Torquant, majd ráraktam a lockot de megölni már nem tudtam, idő lejárt... eddig 3/3szor lejárt az idő, mondják itt az emberek hogy gyorsul a játék...

4. ellenfelem hazament, így ezt a fordulót azzal töltöttem, hogy integettem a buhholtzomnak

5. ellenfelem Gáspár Tomi blokkolós mezője, kiszedtem 3 felhők asszonyát meg tudja a halál még mit... első meccsen ott volt a béklyó-fluxi, de a stigmám kapott egy ewgbert mexxakot, majd hibáztam egyet amikor nem tudtam mivel kerülhetek bajba, és kiengedtem egy Bomtart (kegyetlen napot keresett) de viszonozta, ugyanis megnyomta a 3. körben (amikor még a béklyót nem lehet feláldozni) így ugyanaz történt, mintha bedobom a fluxit... végül azért jött egy 5izmos mikkeldorf, amit nem tudtam kezelni, majd mikor a béklyóm is kiszállt és produkált egy kör végi 9 lapot, bedobtam...
2. meccsen az első 7 lapból 4 kódexet húztam, ami semmiképp sem a legjobb barátom, de hát istenem, ez van ezt kell szeretni... 2t levett egy kegyetlen nap, de maradt 2, amiknek a súlya alatt előbb-utóbb bedobta...
3. meccsen kezdett és passzolt, nyitottam egy szem szimbólummal, és láttam hogy van cselvetése, kivettem a 3 kegyetlen napot majd miután nem cselvetett megleptem egy kódexxel következő működésekor a szimbólum megszabadította a 3 dornodon mosolytól, így nem volt több megoldása az eddigre megérkezett béklyóra (vagy a kódexre), és elkezdtem varkákkal csépelni mikörben egy ffang templom tartotta a spelleket féken... végül halálos morf is segített, hogy idő lejár előtt be tudjam vinni a 30 sebet ami ennek a dekknek nem könnyű...


Legnagyobb meglepetésemre végül 3. helyen végeztem Ákos (1.) és Baka (2.) mögött, igen felejthető bontással, de még mindig imádok ezzel a dekkel játszani
 
  ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.