Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Karácsonyi menü december 11.
A pillanat képe
Feltámadás
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
A Feltámadás varázslat az isteni hatalom kiterjedése, az örök élet titka. Ha magadra mondtad, nem kell többé attól tartanod, hogy egy-egy vérmesebb csata után Leah árnyvilágában fogsz kikötni.
Nézz szét a galériában!
Hungarian Card Expo - 2024.03.02.
Beholderes HKK verseny február 17. - Versenybeszámoló
Császárváros akció - 2024.02.20. - 2024.03.06.
Olimpiák eredmémyei
HKK további versenystatisztikák

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Versenybeszámolók (19270)
Túlélők Földje retró kiadás (10)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
[HKK Piac] Eladó lapok (141660)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9479)
[HKK Piac] Régi lapok (1520)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Grat. még egyszer

Egyébként szerintem ez nem csak a jó bontás volt, bár kellett az is, kioptimalizáltuk a deckeket, alaposan megnéztük, kinek melyik szín lenne jobb. Egyébként elsőre én azt éreztem, hogy inkább nekem kéne a zöld, neked a fekete...sokat gyengült volna mindkét deck, ha nem fordítjuk meg.
 
Gratulálok!
További sok sikert.

Azért Bubunak is grat persze.
 
Köszi a dicsérő szavakat Bubu Én is élveztem a meccset,végre egy formátum,ahol nem indulok óriási hátránnyal a gyengébb gyűjtim miatt Szerencsére,mint Bubu is mondta,jó bontásunk volt. A szimpla ok,hogy én "lefoglaltam" a hordázós részleget,az volt,hogy az olyan dekkek állnak közelebb hozzám, Bubu inkább a kontrollkodós fajta A dekkemben a 4 szín az Elenios-Sheran-Chara-din és a Tharr voltak. A dekk maga:

3 Molitár dob
2 Kronobogár
2 Ügyességpróba
1 Virágoskert
1 Piros lámpás ház
1 Pszi-ernyő

2 Lohd Haven hikoltása (ISZONYAT)
1 Lady Terilien (ja,hogy visszajön gyűjtőből kézbe? )
1 Gemina amulettje
1 Élő útvesztő
1 Toxikus spóra (szintén ISZONYAT)

2 Orgling szatócs
2 Csápmester
2 A feledés szelleme
1 Chloe
1 Dhojaktra
1 Orgling törzsfő
1 Kritikus tömeg
1 Tüskés végzetúr
1 Tulajdonságlopás (nerfelve,természetesen)
1 A sürgetés rúnája (ilyen lassú környezetben ez a lap is BRUTÁLIS!!!!)
1 Orgling birkozó(blank tölteléklap)

2 Ichinedar
2 Goblin vezér
2 Fejvadász

A dekkben sajnos leszedés nem volt annyi,mint Bubunak,így annyira nem is "simán" nyertem a meccseimet,mint Ő, sőt Mositól ki is kaptam.

1. Forduló: Véber Richárd,nagy visszavágó a múltkori draftért. Jó meccsek voltak,de sikerült behúznom 2-t is.
2-1 ide

2. Forduló: Véber Roli. Hát na,ma nem voltam családi kedvenc,az is biztos. Roli ment 1-0ra ha jól emlékszem, a másodikban viszont volt egy nagy fordításom: A Virágoskerttel elloptam a Halálmesterért,amivel leszedtem az ő Tüskés végzeturát, innen domináltam az asztalt és 1-2 kör múlva lesebeztem. A 3.ra kb. 10 percünk volt,kicsit összekaptuk magunkat és idő előtt be tudtuk fejezni, szerencsére itt is behúztam a meccset. Mellesleg Rolival nagyon szeretek játszani,nem ez volt már az első necces partynk,igaz a többség csak baráti összejöveteleken esik
2-1 ide

3. forduló: Bognár Bálint, Bálóval. Az első két körben egyszerűen jobban húztam,domináltam az asztalt és kb. semmit se tudott csinálni. Ha jól rémlik lent volt egy Gemina amulett,Goblin vezér,Ichinedar és egy Kronobogár. Bármi lejött,ment a levesbe így gyorsan fel is adta. A 3at becsületből behúzta,nem tudtam megindulni és legyakott volna,így odaadtam neki.
2-1ide

4. Forduló: Ugye,2 db 100%os játékos volt,én és Bubu,így most én küzdöttem meg Moschnitzka Ádám, Mosival. Sajnos ellen kijött az,amit anno a dekképítésnél beáldoztunk Bubuval, az én dekkemben nem sok leszedés volt. Mosi dekkje nagyon össze volt rakva, Kronobogarak, Rák, Piroslámpás ház, 3-3, Vámpírférgek, Az élet vize,miegymás. Sajnos ellene esélyem se volt,de ez előre látható volt,figyelve a fordulókat. Én is az asztal dominálására voltam felszerelkezve,de Mosi légvédelmi ágyúi ellen csak csúzlim volt De legalább játszottunk egy jót.
3-0 oda

Így összesítettben 21 ponttal elsők lettünk Bubuval, behúztuk a 2 UR-t,az enyém lett az éjfatty(igaz ezért kompenzáltam Bubut ), valamint a bontásból a Manifez és a kód.
Örülök neki,hogy végre lett egy kis sikerélményem, így a múltkori 3. hely pároson és ez a mostani 1. hely kicsit visszahozta a kedvem az egészhez Úgy tűnik,nálam igaz a mondás,hogy "párosával szép az élet"
 
Nos, akkor jöjjön egy beszámoló a modern kor első csapat frissen bontott versenyéről Pécsről!

A szabály egyszerű volt. Párok kapnak 6 Újjászületést, ebből kellett 2 db min. 35 lapos decket összerakni 4-szín és 3-lap korláttal. Ezután a játékosok egyéni verseny szerint játszanak, de a párok nem kerülhetnek össze! Ezért kézzel sorsoltam. A verseny cikissé vált, mert egyvalaki utolsó percben mondta le, így páratlanul lettünk. A kompenzáció végül az volt, hogy az egyedül maradt játékos 4 kiegből bonthatott.

A sorsoláson csináltunk egy kiemeléses rendszert, hogy ne jöjjön össze két nagyon erős, vagy nagyon gyenge pár.

A sorsolás során végül Niklai Bálintot kaptam meg, örültem neki, aktív játékos, aki nem húzza fel magát a kudarcok kapcsán! Néztük érdeklődve a kiegeket.

Niklai Bálint rögtön ráugrott a lilára, mivel egy nagy csomó orglingot bontottunk és volt egy törzsfőnök is köztük! A lilába volt még 1 Sürgetés rúna, egy tulajdonságlopás (nerfelt) meg pár erős lap, de átengedtem neki. Mivel ebből eldőlt, hogy ő fog inkább lényes vonalon mozogni, és ezek KF lények, a kékben meg 3 Molitár dobunk is volt, megkapta ő a dobokat és a kéket piroslámpás házzal és társaival. Ha már Kf lények, meg tárgyak, akkor egyértelmű volt a barna, 2 Goblin vezérrel, plusz pár jófajta lénnyel. Ok, Bálint deckje már majdnem kész, már csak az enyém kellene

Mivel Bálint egyértelműen hordázott, én a kontrollosabb, diretsebző lapokat néztem meg elsőre. A piros elég jó volt e téren, 3 Tirranda átka, 1 Negatív energia, 2 Tűzcsapás, volt még egy Öngyilkos féreg, egy Helvir, egy Démonporonty és egy Görényteki is. Plusz 3 Termonukleodoron, ez már elgondolkodtatott, hogy erre lehetne építeni, csak kellenek még nekem tömeges leszedések. A Fairlight nagyon optimálsinak tűnt, ugyanis 3 Láncvillám és 2 Elemi argon is volt. Értelmes gyngy azonban más nem volt, volt viszont 2 ritka, egy Megszakítás, és egy Phoebeus, hát persze, mennek be. A Raia szintén nem volt valami dúsgazdag, viszont a direksebzős-tömegirtásos vonalhoz 2 Középszer pusztulása és 2 Fantalas remekül illeszkedett. Ritkaként 1-1 UMK és Üsző jelent meg.
Még 3 színünk van. Rhatt nagyon blank volt, mert 2 Blokkoló, 2 Xed, 2 Trapéz és 2 Picinyke csoda volt, ezt kihagytuk. Marad a zöld és a fekete. Zöldből 2 Lohd Haven hikoltásunk is volt, de azonkívül csak 1-1-1 Toxikus spóra, Kamionoszaurusz és élő útvesztő volt, ami értelmes. Feketéből ritkánk nem volt, volt viszont 3 Morgan kisujja, 3 Csöpögő sav, és 1-1-1 Levi, mélységi zombi és vámpírféreg. Végül úgy döntöttünk, hogy bár Bálint leszedésből rosszabbul állt, mint én, mégis enyém a fekete, ugyanis egyrészt a Csöpögő savat az én deckem sokkal jobban ki tudja használni, másrészt nekem még csak 25 lapom volt, így ha én kapom a zöldet, akkor lesz ugyan 3 conterem, de 4-5 eléggé határest lapot be kellett volna tennem, Bálint viszont már a sok lila és kék lap miatt 30 lap fölött volt, így végül neki 37 lapos deckje lett, amiből picit tudtunk szelektálni, nekem meg 34, és az egyetlen Taumaturgia betételével lett belőle 35. Azt éreztem, mindketten elég jók vagyunk.


1. forduló: Párküzdelem volt, én Király Zsoltival, ő Véber Ricsivel, akik szintén egy párban voltak. Első meccsen Zsolti elég jól kezdett, és nem nagyon rakott ki tömegével lapokat, ami az én tömegirtásaim miatt nem volt igazán jó, ezenkívül a Démonporontya nagyon felbosszantott, főleg, miután már egy Tulajdonságlopással is megtápolta. Eddigre viszont én is a Termonukelodoronomat 4 izommal feltoltam ellene. Ekkor jött nálam egy Helvir, amivel lépéselőnybe kerültem vele szemben. De ekkorra már csak 4 Ép-m volt. Lesebeztem teljesen, de kaptam egy Visszavágást a képembe. Utána jött egy Sahran rák, kezdtem izgulni, a 4 Ép kevés, leszedésem nem volt. Kockztattam egyet. Zsoltinak 8 élete volt, lőttem lácnvillámmal, 4-et bele, ötöt a termoférgembe, 2-t semleges célpontba, majd meghalt ezzel a férgem, kértem 4 manát, Elemi argon, vissza egy tűzcsapás, még 4. Ezzel 0 manám volt, neki 0 ép-je. És egy gyenge pusztulás a kezében, kitette, sürgetés rúnájával egyet gyógyult. Röhej, de azon múlott, hogy a tulajdonságlopás után bedobtam egy vámpírféreg jelzőm a termonukleodoronnak. Ha az nincs raja, tudtam volna 5-öt lőni Zsóba és pont meghal. Második meccs simább volt ennél. A játék elején tömegirtásokkal leszedtem egy csomó lényét majd a sajátjaimmal megoldottam. Féltem a visszavágástól, ezért a középszert akkor tettem ki, amikor nekem is volt kinn mélységi zombim. Harmadik meccsre 5 percünk volt, gyorsan kellett nekimenni, teki, vámpírféreg, ütöttem ezerrel, lőttem és szerencsére nem volt gyógyulása. Utolsó körben nyertem.
2-1
Niklai Bálint szintén nyert.

2. Még egy párküzdelem. Én Bognár Bálinttal, ő Véber Rolival. Bálint látta, mit csinál a deckem, ezért nem nagyon tett ki lapokat, inkább lassítani próbált. Kezdetben ez oké is volt, azonban hossz távon tarthatatlan volt. Próbált Gaddarokkal, Ichinedarokkal és Kronobogarakkal operálni, ezek kellemetlenné is tették a játékot, de nem tudott elég agresszíven ütni így a fontos lapok lövése mellett kivártam. Ezenkívül a Taumaturgia-Csöpög sav kettős ne szerette. Második körben jól kezdett, Virágoskert, piroslámpás ház, kornobogár és 2 Ichinedar volt neki kinn a 2. körére. De ebben sem volt ütés...szépen kivártam a negyedik körig, majd lőttem az épületeit, jött az öngyilkos féreg, és már nem álltam rosszul. Thermonukelodoron megint kijött ezután, pár izmot kapott, aztán ugyan meghalt, de eddigre már nagy előnyöm volt, amit ki is használtam. Harmadikat nem játszotta le.
3-0
Niklai Bálint szintén nyert.


3 .forduló: Én Moschnitzka Ádámmal játszottam, aki Vasvári Isti párja volt. Bálint a másik Bálinttal . Mosi ellen izgalmas csata kerekedett az első meccsen, mert állandóan kinn volt egy kronobogár, ami rendhagyó módon eléggé lassította a deckem. Amikor próbáltam valahogy kiugrani Termoféreggel vagy Fantalassal, mindig volt leszedése. Csakhogy nekem is volt folyamatosan leszedésem a fontosabb lapjaira (Kronobogárra nem, mert nagyrészt sebző lövéseim voltak). Előbb-utóbb megélegeltem ezt a játékot, amikor nem volt sok lapja, akkor egyszerre termonukleodoron, Vámpírféreg, Fantalas. Mosi erre halál szelét tett, de volt rá counterem! Innen bedobta. Második meccsen már az elején előnyre ettem szert, amikor Termonukleodoron mellett Csöpögő savval lőttem ki a szaporodó férgét. Ez a kislapelőny igyekeztem beosztani, amennyirelehet, lassan fölénybe kerültem, amikor meg egy középszerrel az ő két lényét és egy mélységi zombimat kilőttem, bedobta. Harmadikat nem akarta lejátszani.
3-0
Niklai Bálint szintén nyert.

4. forduló: Döntő...de hogyan? Két 100%-os játékos volt, mi ketten, akik épp párban voltunk...párok nem játszhatnak egymás ellen. Utólag azt mondom, itt már lehetett volna, de mindegy. Így két lesorsolás volt. Én Simon Ricsivel, ő Moschnitzka Ádámmal. Ricsi volt az egyetlen párnélküli játékos. A játék elején kiderült, hogy elég hasonló lapokkal játszunk, 3 közös színnel.Nem is nagyon szereztünk az elején előnyt, ő Virágoskertje sokáig rákényszerített, hogy ne játszak asztalon, csak őt lőttem, végül megoldottam, de amiko a Taumaturgiámat raktam ki, nem fogyeltem oda, passzívan jött le, majd egy Levi leragasztotta. Ricsi kettőt is bontott abból a fekete lényből, ami 2-ért max. 4-eket lőn, azokat is le kellett szednem. De jött nekem is egy levi, így az ő lényei is leragatdak valahol. Innentől kb. topdeck jött, és itt jött elő a két pakli közötti különbség, ő előbb-utóbb húzott blank lapokat, én gyakorlatilag nem. Szép lassan fölé kerekedtem és megöltem. Második meccsen előjött a paklim agro vonala, Görényteki, vámpírféreg, mélységi zombi, majd lövések. Viszonylag yorsan megvolt. Harmadikat neki adtam, hogy tudjak virslit főzni
2-1
Niklai Bálint vereséget szenvedett Mositól.

Végül így egyéniben meg csapatban is versenyt nyertem, remek deckem volt. A 2 UR közül a ködóriás lett az enyém, de kaptam kis anyagi kompenzációt ezért cserébe . A 2Mágusok alkonyába volt egy Manifez, egy Sakita, egy Tárcsa és egy Békyló, Manifezt átadtam a Bálintnak, a többi az enyém lett. Én még bonthattam az egyéni győzelemért egy Világégést, korrektnek mondható Őrült montrix-Raia temploma bontással.

Sokak szerint ebben a versenyben nagy volt a randomfaktor, de én élveztem és szerintem jól működött a pakliépítés a Bálinttal!
 
Olvastam!
 
Tegnapi pörgősön a szerintem méltatlanul hanyagolt (sokszor lenézett) A különlegesség ereje nevú ultra ritka lapra építettem paklit. Nyilván nem minden lap flavoros és azért vannak benne spoilerek, de ugye a paklinak akkor is működnie kell, ha nem húzom fel a bűbájt. Azt azért megjegyezném, hogy amikor kijött a bűbáj, nem volt megállás és hamar felőröltem ellenfeleimet. Erről leginkább Schwartz úr tudna beszélni, hiszen ellene 6 életpontról jöttem vissza hála két ilyennek (meg persze két Karácsonynak) a 2. körömben!
Íme a deck:

Életenergia

3 Techiánaflux
3 A különlegesség ereje
3 Szirén gésa
2 Fezmin gépezete
1 Kurtz

3 Gemina könnyei
3 Földanya ereje
2 Karácsony
2 A természet rendje

3 Kyorg tudás
3 Kozmikus kapcsolat
3 Drakolder negátor
2 Energizáció

3 Csuszpit
3 Megsemmisítő csapás
3 Dornodon mosolya
2 Sötét mágia
2 A fájdalom ura
1 Szokatlan ceremónia

1 A mágia létsíkja

48 lap

A paklin magán nem változtatnék szinte semmit, maximum betennék egy harmadik Sötét mágiát!

Végül a 13 fordulóból lett 2 bukóm és 3 döntetlenem, ami a 2. helyre volt elég. Innen is nagy grat Petinek! Érett már egy győzelem.

A bukóimat egy Ősi rúnás dal decktől és egy Zarknod börtönétől szereztem. Előbbi sajnos megdobta a kezdést, míg én nem húztam abszolute semmi védekezős lapot vagy bármi hasznosat.... de Kutzot igen az a lényeg.
A börtön ellen meg az utolsó fordulóban kaptam ki (ezt a fordulót már kb senki sem akarta amúgy), ami nem meglepő alapvetően, de hogy a kezdőkezem 2 Techiánaflux és 1 Földanya ereje voltak, amikre a legoptib megoldást sikerült húznia ellenfelemnek igen. Sajnos a Xenó élösködő drágítása és leszedése nem volt túl opti nekem...kb 3 perc alatt befejeztük a meccset.

Ezeken kívül döntetlent játszottam Aranyi Ákos Sokszínűsége ellen, Valler Krisztián gomba paklija ellen és JuFe 5 követős köd deckje ellen.
Ákos ellen két Kozmikus dolgozott meg 3 negátor valamint a Búvó patakot is sikerült eltüntetni, így kicsit talán rosszabul jöttem ki az x-ből, de azért nem búslakodom.
JuFe ellen sajnos az idő fogyása miatt volt egy döntésem, amivel elértem, hogy a körébe ne tudjak beleszólni és szépen kipörgött. Itt még bármi lehetett volna, de miután szóltak hogy lejárt az idő inkább rámentem egy kör szakításra.
Valler doki ellen A természet rendje és annak többszöri visszavétele tartott életben mivel ingyen jött ellene. Az idő lejártakor már kezdtem felállni, mert 2 Kozmikus szintén dolgozott, a mindig 7-8 lapos kezét sikerült 3-ra redukálni, valamint a változóval bilincses kör jött én meg csak keresést hagytam nála, de hát ez van ha az ember lassan öl.

Összességében jó verseny volt és a pakli így is többet hozott, mint vártam tőle (főleg egy bilincset is sikerült kis szerencsével megverni), szóval elégedett voltam.
Gratulálok mindenkinek aki jó helyezést ért el, találkozunk Dungeonba! (Krisz ha olvasod légy szíves írj fel a kétszínesre. )
 
aztán vagy bejön vagy nem de az biztos
 
Beszámoló helyett az amatőr győztes deck receptje:

Próbálj ki egy népszerű dekket a verseny előtt másfél héttel, döntsd el, hogy azzal indulsz.

Jöjj rá, hogy erre mindenki készülni fog, ráadásul egy csomó helyzetet képtelen megoldani lapok híján.

Felkészülés és tesztelés helyett dolgozd hülyére magad a verseny előtt.

Ess haza hullafáradtan a verseny előtti éjjel. Pánikolj, hogy nincs dekked.

Válassz ki valamit, amivel még nemhogy versenyen, de sose játszottál. Úgy lapozd a mappákat, hogy ne ébressz fel senkit, KÜLÖNÖSEN a barátnődet ne.

Ess oda másnap a nevezés végére.

Húzd be a versenyt, opcionálisan: életedben először.

Köszönöm mindenkinek a meccseket!
 
Akkor ide most gyorsan beírom: bizonytalan ideig nem lesz büfé (amire amúgy a Beholdernek nincs ráhatása). Rendelős papírok rendelkezésre állnak, a környékbeli boltok nyitvatartását a versenykiírás nem tartalmazza .
 
Egy minibeszámoló a mai pörgősről:

Nekem úgy tűnt viszonylag kevesen voltunk, köszönhet a nem tudom minek. Kategóriánként talán 30pro-20am-15kezdő ránézésre. Éppenhogy leértem a versenyre - nem akartam hajnali vonattal menni, gondoltam elég a 8-as zónázóval - így éppen beestem kezdés előtt 5 percel, gyorsan decklist és kezdődhet is a móka.

A múltkor (1-2 hónapja) nem volt büfé, mert festettek vagy mi. Amit nagyon nem értettem:

Miért nem lehet beleírni abba a nyomorult versenykiírásba, hogy most sem lesz? Ennyire nehéz lett volna? Teljesen máshogy készül akkor az ember, se kaja, se csoki, se kávé, se sör stb.., és nincs 20 méterre kisbolt. Még jó, hogy volt nálam pár kifli, amit estére vettem. Na mindegy.

Elég változatos volt a paklik felhozatala – amatőrben indultam – és nem játszottam 2x ugyanolyan szabálylap, vagy követő ellen sem. Ennek örültem, de az eredményemnek kevésbé. Egy szokásosnak mondható KF – Lépéselőny dekkel mentem, ami nagyon hasonló volt az elmúlt 1-2 év ilyen dekkjeihez. Bár az esetek felében végigjátszottam a fordulót, még mindig azt tapasztaltam, hogy 1-1 szituba, ha belekerül az ember (mondjuk 0. kör), akkor onnan nem igen van kiút.

Egy példa: Engem speciel nem zavar a VH, sokkal inkább mondjuk a Techiáneflux, ami minden dekkben benne van, és a soxín is behúzza mindig kezdőkézre. Csalilap, megfogja vele, csalilap lekánterli, rendes lap ok majd leszedem valahogy, aztán túlvilág hívása visszaveszi, áramlik a okl.gömbje, visszaveszi karácsonnyal, valahogy mindig ott van az asztalon. Leütöm 0-ba gyógyul bufa segítségével, leütöm, gyógyul Szikrációval, majd felöről és nyer a sokadik körben. Igen hosszú és fordulatos volt a játék, de végig szinte a techiánefluxról szólt, meg talán a zsenitekiről. (Ez konkrétan egy jó meccs volt Fisher ellen, de ez a sokkal ritkábbik eset.)

A paklik különbözőek ugyan, de mindenki ugyanazt a 20 lapot használja, techiflux, kyorg, zseniteki, időlassító, gésa, negátor, sebzett vérfarkas, manifez, kánterek, meg 1-2 lap. Sok esetben. Persze itt pörgősön akad kivétel. Ezek a lapok mellé igazából mindegy, hogy soxínt, mezőt, edrát, bőség zavarát, bilincset, használ az ember, mert sok minden nem változik.

Ja igen és voltak az ilyenkor „szokásos” kombó dekkek is, amiket side nélkül nehézkes fölülbírálni, de persze ezekre a dekkekre itt lehet is számítani.
Olyan egyik szemem sír, a másik nevet effektus volt rajtam, mert sok szituban, hamar lock kerül az emberre, akkor csökken a morál, igaz ha nyer akkor emelkedik. Volt pár meccs, ahol nagyon gyorsan nyertem, de nem lettem volna az ellenfelem helyében (mondjuk szörnyidomítás, berzerker, berzerker, csillagszóró).

Azt próbálom meg fejtegetni, hogy sokszor az ember nem játszik (ahol a végén mindegy is, hogy nyer vagy veszít), hanem a mai HKK-ban gyorsan nyer vagy veszít, vagy majdnem nyert/vesztett szituációba kerül és nem játszik. Ki kezd, milyen a kezdőkéz, ott van-e sebzett vérfarkas, techiflux, stb, és van-e még esélyem? (nyilván amatőrben mindkét fél hibázhat, de profiban nem jellemző)
Én speciel hiányolom a Hatalom Korlátozása versenyeket és variánsait, mondjuk a zénes bontott szarok helyett jó lenne.

Összességében úgy érzem amatőrben jó verseny volt, de van bennem egy félsz, hogy merre halad tovább a játék, mert kicsit hiányolom a játékot. Persze lehet, hogy csak velem van a baj.

A többi beszámoló valószínűleg „normális” lesz, jó szórakozást!
 
Szia! Semmi baj. Ma valahogy felgyorsult az élet vagy csak én vagyok olyan szülőkkel "megáldva" akik hajszolják a pénzt a vállalkozásukban. Ami a lényeg, hogy jó ötlet a tábor s az olcsó paklik lehetősége. Üdv: papa
 
Papa!

Esetleg, ha a nyári szünetben tervezel nekik úszótábort ( vagy bárkinek ), érdemes lenne pár Blogos kezdőpaklit beszerezni arra az időre amikor nincsenek a medencében a gyerekek!
 
Hat, mi annyira nem siettunk akkoriban, de ez nyilvan sok mindentol fugg (mikor van az edzes vege, milyen messze laknak oda, mennyit kell meg tanulni, stb.). Csak egy javaslat volt, merthogy kertel .

Es persze gratula a gyerkocoknek!
 
Naaaa! Ez jó ötlet. Igazad van. Olcsó paklikat rakok össze nekik. A távolság meg sajna : más más kerületben laknak. Sőt Dunaharasztin is. No, ez lesz a megoldás. Pár nap múlva szeretnék majd kérni pár lapot a Hkk-s csapattól gyakori és nem gyakori lapokat. Köszönöm! Üdv: papa
 
Szia papa!

Szerintem most félreértetted Balázst és Dévet,nem akartak ők téged "betámadni". Mennyire laknak messze egymástól a srácok? Szerintem a Junior helyett érdemesebb lenne az olcsó,Zsolti által összerakott,toborzós dekkekből 1-1et adni nekik. Használhatóbb,mint a Junior és talán a kedvet is meghozná jobban a további játékhoz ;)
 
Helló!
Felismerted az érzést?
Igen, toporzékolok mert egy komoly kérdésre, kérésre egy semmitmondó választ kaptam és nem egy előremutatót.
Ez a korosztály még szülőkkel mennek haza. A felnőttek meg sietnek, kapkodnak. Hajszárítás, büfézés közben lenyomni egy meccset? Balázs régen volt alsós apuka.
Amúgy köszönjük a gratulációt. Megérdemlik a srácok.
Üdv: papa
 
Szerintem is felreertettel, arra gondoltam, hogy ha messze laknak, esetleg edzes utan tudnanak HKKzni egy kicsit. Amikor a fiam jart uszni, meg altalaban dumaltak utana a bufenel, hajat szaritottak, meg ilyenek.
 
Amúgy meg nagy gratula a tanítványoknak.
 
#hiszti

Szerintem (valószínű) félreértetted Balázst, vagy nem tudom.
 
Nahát! Hogy én erre nem gondoltam?

Jó! Akkor mást kapnak tőlem. Nem Hkk paklit. Minek ide toborzás úgyis olyan sokan vagyunk.... papa
 
Esetleg edzes utan az oltozoben vay a bufe elott?
 
Sziasztok! Egy rendhagyó versenybeszámoló a tegnapi napról. Fehérvárra azért nem tudtam menni mert a tanítványaimmal úszóversenyre mentem. A cél az volt és az elvárásom is, hogy mindenki a legjobb idejét ússza meg. Aztán, hogy az hányadik helyre elég az már a többiek idejétől is függ. Úgy érzem felkészülten vágtunk neki a versenynek s a formaidőzítés is optimális volt. A hét tanítványom összesen egy ezüstöt és két bronzérmet szerzett és ami a lényeg MINDENKI megúszta élete legjobbját. Szerintetek 1-1 Junior paklival ( 2.-7.-esek ) van értelme jutalmazni őket? Mert messze laknak egymástól s így nem tudnak játszani. Esetleg ötletek? Hátha őket is elkapja a Hkk érzés. Üdv:papa
 
Írok egy rövid beszámolót a tegnapi fehérvári hagyományosról:

Mivel nem volt biztos hogy eljutok a versenyre ezért nem készültem sokat, csak elővettem a legutóbbi versenyről megmaradt Villámháborús mérgező paklit és azzal indultam el (némi átalakítással persze).

Első fordulóban Marcika Chara-din követős hordáját kaptam, ami valljuk be nem egy álomellenfél, hiszen az én körömben is kapja a fattyat. Az első meccsen jól húztam, már az ő első körében eltudtam indulni. A másodikban már kicsit más volt a helyzet, nem volt gáz amíg nem jött a Kifejlett xenomorf. Ami nem is lett volna baj mert megakadályoztam, csak hogy kettő volt neki. De a harmadikban sikerült olyan helyzetbe kerülni hogy 3 counterem volt neki meg három lapja és következő körben ütök eleget. 2-1

Második fordulóban megkaptam Schwartz Józsit és a paklim tükörképét. Az első meccsen elég rosszul húztam, kár is részletezni. A második meccsen viszont nyert szituációból kaptam ki, mivel húzott egy Sakitát utána meg ütés előtt az anti-mágia miatt látta a kezemben a Kisebb jégdémont. Utóbbit az utolsó meccsen is megcsinálta. 0-3

Harmadik fordulóban Bálint Zsoltit és az éjfattyait kaptam. Szegény Zsolti az utóbbi időben mindig akkor kerül össze velem amikor Lassan járjazik én meg Villámháborúzok. Bocsánatot is kértem tőle, bár inkább a Villámháború kiadása miatt kéne valaki másnak. 3-0

Negyedik fordulóban Horváth Zsolt és a Korlátozásos víziói jöttek szembe. Hírhedt egy pakli. Kétszer kezdett, mind a két meccs úgy kezdődött, hogy Óriás patkány és Megrontott lélek (sőt talán még az is amit én kezdtem). Erre kétszer tudtam az ő körében Zanpókot építeni (na meg a háló se volt utolsó). Amikor én kezdtem akkor miután kiépültem kaptam egy Nax'rahnt második körben, ami utána folyamatosan Kumulatívozható lett, így esélyem se volt. 2-1

Ezzel a 4/3-al negyedik lettem.

u.i.: 1 Fürge manót, 2 Kerge darazsat meg 1 Sakitát még keresek a pakliba.
 
.
.
.
.
8. hely papa Arochossal ( K.H.-val) :-)))
 
1. Jufe - 5követő köd
2. Veszprémi Dani - bilincs
3. Kiskutyák - Soxín
 
Excelsiorban mi történt ?
 
Most tettem ki a beszámolót, lehet olvasni / nézni.
 
Mi volt a szombati blogos versenyen?
 
Szerintem lapnak is jó lenne.
 
1 dalolo troll
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.