Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A Sikátorok Fényessége bérgyilkosai...
Küldd el képeslapként!
A Zangrozban székelő rettegett társaság tagjai mind-mind ilyen kétes külsővel megáldott, gonoszságban felülmúlhatatlan gazemberek. Lopnak, csalnak, ölnek, hol a saját megélhetésükért, hol szórakozásból, hol pedig azért mert megbízójuk szép summát fizet azért, hogy tegyenek meg valamit.
Nézz szét a galériában!
2. Yaurri titkosírás verseny
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-05-02 10:52:02 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
- A tekercs igen... megtaláltátok Lasael tekercsét. Gondoltam, hogy meg akar majd akadályozni abban, hogy kitörjek. Szerinte jobb lenne ha nem jönnénk a felszínre. Dehát neki már úgyis mindegy. Ezekszerint tehát nektek is végetek kell, hogy legyen. Zombik. Támagyatok! Arsha' shiunly. Ejrko, ldsi!
Majd a következő pillantban a mágus egy villanással eltűnik, ám a zombik azonnal támadásba lendülnek....
A csata kezdete előtt viszont észreveszitek hogy változik a szoba képe. Eltűnnek a meszelt falak, helyükre mohás barlangfal türemkedik. Egy barlang...ám a barlang bejárata bezárul lassan....

(fogalmatok sem lehet affelöl hogy mit történhetett a másik mágusal, ám félelmetes hiszen egy drow-varkaudar csetepaté kellős közepébe csöppentetek! Egyetlen visszaút az lehet ha megtaláljátok a mágust...)
 
-Hát nem te hívtál minket ide egy tekercsben? Inkább te magyarázkodj mágus! Miért hoztad ránk az álmot hozó ködöt és miért hívtál minket? -a törp megérzi a veszélyt, miszerint egy animált varkaudar túl közel lépet hozzá, reflexből előkapva harci kalapácsát mellkasába zúz a teremtménynek. Az kibírta a csapást, de az ütés erejétől hátratántorodva jól látható beszakított mellkasa.- Nos mágus, miért is hívtál minket?
 
Ahol egy drow mágus áll. Körülötte szerteszét halottak fekszenek. Vér borít mindent, a hullák nem normálisan haltak meg. Valamilyen erő tépte őket szét. Borzalmas látvány. Kicsit jobban megvizsgálva őket varkaudarok. Vajon...
- Elnézést urak a rendetlenségéert. De ezek a ványhadt varkaudarok nem imserik az otthon sérthetetlenségét. Healfallból özönlenek át, de hát mint láthatják kevés sikerrel... És önök mi járatban? Kapnak egy percet, hogy kitaláljanak valamilyen értelmes magyarázatot arra, hogy mit is keresnek Mélysötét bejáratánál! Vagy pedig....- a drow mágus int, és a hullák azzonal talpra állnak! Hörögve körbeveszik a kis kalandozó-csapatot.
Ám ekkor egy új személy érkezik meg. Titusz az.
- Héj ájj. Nélkülem nem lesz bunyó. Egyáltalán lesz bunyó? Ki ez az emb...drow?? Mi a fene van? Na valaki magyarázza el. - majd vigyorogva elkezdi idegesíteni az egyik zombit.
 
Mintha csak varázsütésre,de kinyílik az ajtó.Tömény gonszság tódul ki az ajtón,mire végigfut a hátunkon a hideg.Vérszag kering a levegőben. Még teljesen friss végtagok hevernek szanaszét.
-Jöjjenek be,kedves vendégeim!-szól egy magabiztos hang a forduló mögül.Mit tehetünk mást,be fordulunk az áldozó terembe,ahol.....
 
-Bár én nem használok mágiát, de gyerekkoromban én is jártam kobudera varázslónál! Na lássuk csak! Azzal tanulmányozni kezdi a rúnákat. Arca elöbb bizonytalanságot, majd koncentrációt végül önelégült mosolyt tükrözött.
-Na, most minden kiderül! És kántálni kezd.
-Nyílik a zár, ha a türelem vár. Táncol a kéz, a mágia kész. Izzik a lég, hát táncolj még. Gyengülnek a szálak, kattannak a zárak. Mélyül a kút, nyitva az út.
A kántálás végeztével...
 
-A lapon néhány rúna díszeleg,kobudera dialektus lehet.Te,mint kobudera,talán el tudod elvasni,s beengedne bennünket.
 
Rájöttek, talán jobb lett volna ha a varkaudarokat választják. A levezető utat lépcsők alkották, s végig a folyosón ismeretlen eredetű lények csontjai színesítették. A levegő nem meglepő módon, áporodott szagú volt. A falakon mágiához használt rúnák díszelegtek. Az út rövid ideig tartott, ám a sötétségnek köszönhetően óráknak tűnt. Hiába minden kísérlet a fény létrehozására! A lépcsősor végén, egy zárt ajtót pillantottak meg. Amit láthatóan körülfont a mágia fonala. Még díszesebb rúnák és vésetek, ide-oda cikázó fényes villanások.
-Na most hogyan tovább? Kérdezte kobuderánk.
 
-Egy drow mágus!-magyarázza Megfoghatatlanság.-Ne feledd,a sötételfek nem kedvelik a napfény.Ezenkívül egy áldozó oltár is lehet odalenn.
Ha gondoljátok,vissza is fordulhatunk.Bár nem ajánlom!-mutat a sikátor két vége felé,ahol tíz-tíz varkaudar harcos áldogall,kivont fegyverekkel.

Bemennek,s.....
 
Kobuderánk megszólalt.
-Honnan fogjuk tudni, hogy kivel is kell találkoznunk? Ismeri valaki ezt a Mágust? Alig mondta ki e szavakat, egy titkos átjáró nyílt meg a sikátor végében. A sötét lejárat a föld alá vezetett.
-Miféle varázsló bújik a föld alá? Nézett társaira értetlenül kobuderánk
 
Kiléptek a a főutcára,s elindultak a mágustoronyfelé.Kiértek egy tágas,macskaköves térre,s megpillantották a tornyot.
-Arra!-fordult egy keskeny sikátor felé Megfoghatatlanság.Végtére is elért a kiszemelt sikátor fordulójához a kalandozócsapat.Befordultak,s mentke egy kis ideig,mikor....
 
-A varázslótorony melletti harmadik sikátorhoz.-szól Megfoghatatlanság.Emeli az íját,szablyáját tokjába csúsztataja,sígy szól:-Indulhatunk!
 
A törp csörögve-zörögve felkel és így szól:
-Mire várunk? Induljunk! Mit ír a tekercs, hová kell mennünk?
 
-Szerintem menjünk! Harsan a kobudera hangja.
-Talán megtudunk valamit erről az egészről, és érdekelne hogy ki volt ez az alak. Na meg, egy kis mozgás sem ártana!
 
Egy porlepte alak lép be a fogadóba.Sunyi kinézetétől,Megfoghatatlanság gyanakodni kezd.Valamit szorongat tépett,s lyukas zubbonya alatt.És előhúz......egy tekercset.
-Vigyétek,vigyétek!!-kiabál suttogva.Ez egész irónikus.
Elénk dobja ''kincsét,, és már ki is sompolyog a fogadóbol.

Megfoghatatlanság felveszi,s elolvasa.
-Elf nyelven van,mi több,drow írásmód szerint.Egy találkára hívna minket.A határozott,ámde vékony vonású betűk,varázslóról árulkodnak.Elmenjünk a találkára,egy gonosz mágushoz?
 
-Ezek szerint az álom nem tartós! De azért megkeresném azt a varázslót! Mondja a kobuderránk.
-Most, hogy mindenki ébren van szerintem igyunk! Remélem hogy ma már nem lessz semmi váratlan dolog! Alig mondja ki a szavakat, amikor....
 
Szemrevaló fegyver!-bólogat Megfoghatatlanság.
 
Úgy látszik bajtársaim elhagyott minket az álomhozó szél.-kortyant sörébe Megfoghatatlanság.-Mielőtt mély álomba zuhantam volna,még láttam egy varázslót,valami szélről mormogni.Aztán se kép,se hang.-meséli.Arra ébredtem,hogy valakiépp rugdoss a rivális kocsmában,s szitkokat vág a fejemhez.Megtűzdeltem kissé nyilaimmal,aztán uzsgyi!Iderohantam,s Tituszzal rendet csaptunk a megmaradt részeg disznók közt.
 
A törp röhögve figyeli a hadakozókat:
-Hehe, látom megy az erőfitoktatás! Énnekem aztán nem kell ugrálnom az ilyen orkfattyak leterítéséhez, van aki elvégzi helyettem az ilyen piszkos munkát -mutat a kalandozókra- Nomeg ha egy is ide merészelne jönni, akkor gyorsan fejbekólintanám ezzel -megcsörrenti harci kalapácsát.
 
Kisvártatva Megfoghatalanság szablyája is befelyezte az ork életfonalának megszakítását.
-Hú,pajtik,jó kis bunyó volt!Mindenkinek egy sört,ezen alkalomból!-ül az asztalhoz elf barátunk.
 
Egyszer csak Tamás jön be az ajtón és meglátja az orkokat. Kvazárkardja zöld ívet vet amikor az egyik ork bele a padlóra fordul.
-Szevasz Vándor, Lord Raptor!-üdvözli barátait miközben csépeli az orkokat.
 
-KI ne hagyjatok ebből! Ordít a kobudera, és ő is fegyvere után kap. A neki legközelebb bűzölgő Ork-nek támad, és hatalmasat vág annak pofájába.
-Ez már döfi! Rég volt ilyen buli idebenn! Azzal tovább csépeli az orkot.
 
A kocsmáros épp letenné Lord Raptor törpsörét,mikor valaki berúgja az ajtót,s beviharzik.Bűze átható,zőld bőre tiszta mocsok.Ocsmány pofája ork vonásokról árulkodik.
-Aggyá' sört!-kiállt a kocsmáros felé.-Bűzös,hitvány kalandozófattyúk!Nyurga elfek,tömzsi törpék!Én vagyok a nagy ork,Valaki!

Szavai hallatán,általános felbolydulás támad.S,még nagyobb moraj fut végig a termen,mikor még hét ork lép be.Ez rágalom!Orkok egy tisztességes helyen?Ezt tűrhetetlen!Már emelik is a fegyvereitek...
 
Piát,a törpének,had aludjon egy kicsit!-szól az elf.

(gondoltam)
 
-Hé, ne ordítozzá má'! -veti oda a törp aztán legurít valami dolgot, ami csak távolról emlékeztet folyékony anyagra.

//ez nem chat, előfordulhat, hogy akár órák (napok) is eltelnek egy-egy válaszig. Evvan //
 
IGEN
 
Nem jön be a fogadóba senki?Morgó,Raptor?Hol van mindenki?
 
Egyáltalán társagok én valakivel!?!!!Gerduin aht nuifun!!!
 
Mondjuk ha kinyitnád a szád,s szavakat formálnál vele,gördülékenyebben menne a társalgás,Titusz uuelgan(testvér).
 
-Mi járatban errefelé,Titusz testvér?-kérdezte Megfoghatatlanság.-Elég kihalt ez a kocsma!REMÉLEM FELÉLED MÉG A HANGULAT!!
 
A fogadós kihozta a megrendelt sört,miközben Megfoghatatlanság(elf),beszélget Tituszzal.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.