Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Kalandozónők
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
A túlélés utáni mindennapos hajsza Ghallai női társadalmát sem kímélte. Gyakran előfordulhat hát, hogy edzettebbek társaiknál, előkelőbb helyeken végeznek az olimpián, illetve ők kerekednek felül a legádázabb szörnycsatában, valamint a jellemtelenek elleni harcban is! Vajon ők hogyan viszonyulnak ehhez a nemkért állapothoz?
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
//Hmm..én akartam iylesmit irni//

Dahas elöveszi laptopját,kicsit matat vele majd felsóhajt.Egy valahonnan ismerős zene szól.Dahas elkezdi a gombokat őrülten nyomogatni.
-Csaló!Nem is estem le!-kiált fel,majd felnéz a többiekre.-Hát igen a Supermario.Megunhatatlan-mosolyog,majd ismét beleveti magát a játékba.
 
S'almeyna unalmában a legyeket lövi az ionágyúval...fegyverkapcsolatával és célzóimplantátumával nem okoz neki különösebb nehézséget-még mozgó járműből sem-, hogy eltalálja az apró rovarokat...
 
//Nekem is megvan, de nem jött össze a csapat, ezért neigen használtam, és énse értem teljesen.//
 
\\Nem vállalkozna esetleg valaki arra, hogy megtanítson Shadowrunozni, online? Ugyanis megvettem a szabálykönyvet, de ez nekem kínai!\\
 
//Kikerültük a lézert mindannyian, mennénk a köv. próbára Rap! Leírhatnád h mi jön! És amúgy előfordulhat, hogy a csapdákon kívűl találunk is itt még vmit?) Azt mondtad, h ez csak egy kis mellékbázisa a törpnek, ennek ellenére elég komoly! Mi lesz a főbázison? Atombombák minden sarokban?))//
 
//Na neee Raptor ezt a teleportkészüléket ne szabd má meg.....//

A goblin elrendezgeti szütyőit,majd lefekszik,köpenyét eligazítja és kúszni kezd.Mivel sovány és kicsi nagyjából 20cm magasan van.Mikor a lézer átmegy felette készenlétbe áll,hogyha történne valami el tudjon gördülni.Miután a lézer áthaladt fölötte feláll,majd 2 lépésnyit eltávolodik.
 
Krieg érzi, hogy a gyúlékony gáz már nem jött utánuk, ezért nem bíz semmit a véletlenre: kilövi magát csizmáival, így sikerül nagyobb ívben átugrani a lézercsík felett, arra az esetre, ha az irányt változtatna.
 
Adam példáját követve ő is egy ugrással küszöböli ki a problémát, de úgy érzi, hogy ez valami csapda... ha ez a Gondolkozó olyan vérprofi, miért védené magát ilyen gagyi dologgal? Talán amikor már nem figyelnek rá, kétszeres sebességre gyorsít ez a nyaláb, és elkapja őket... deréktájban, nyaktájban... //Kaptár rulez//
Így hát rajta tartja a szemét, s várja a testvéreit is... akár csak egy figyelemelvonó is lehet ez... na midnegy, emberünk megint megindul, és ha újból rossz érzése támad akkor... akkor szólni fog Kriegéknek.
 
Az elf leakasztja hátáról kardját és előrecsúsztatja, hogy az a lézer átugrálása közben ne akadályozza súlyával. Elf létére természetesen leheletnyi könnyedséggel ugarja át a lézert, majd felemeli kardját, és várja a többieket.
 
Hamar be kerülnek, a gáz -érdekes módon- nem jön utánnuk. Egy négyszer négy méteres, és körülbelül tíz méter hosszú folyosón állnak. Ekkor az elfnek nagyon rossz érzése támad... hirtelen a mikroprojektorok egy lézercsíkot hoznak létre a terem túloldalán kb fél méter magassan, ami egy gyalogló ember sebességével közelíteni kezd. Valószínűleg a sebész szike erejű lézervágó nem túl kellemes ha eléri a karaktereket... bár a csapda ahhoz képest igen primitív: ha a közelbe ér átugrani (trollnak átlépni) is elég.

(ki hogy kerüli el a lézercsíkot?)

(A teleport telepei háromnegyedig wannak nagyjából töltve)
 
A goblin kivér,s mivel nem érkezik vészkiáltás odamegy ujdonsült barátjához hozzáér,majd mindketten az elf mellett teremnek.
-Mehetünk továbB...

//de alakithato a gázmax//
 
//Hány perc is telt el azóta, hogy bekapcsoltam a Hatodik érzéket? Elvileg húsz percig mehet...//
Előre megy, hisz... hisz nincs jó indoka, annyi hogy most ő megy előre. Hátrapillant Krieg felé, s odaszól Dahasnak.
-Itt már elfér nagydarab barátunk! Teleportálhatod!
Azzal még egy kicsit előrébb lép, nem szeretne odapréselődni a járat falához... ha valahonnan veszélyt érez, egyből közli a robbantástechnikussal.
 
//jut eszembe, trollméretű gázmaszkod biztos nincs. de a teleportálás rendben wan.//
 
//elmés ^^
a folyosó folytatása (és a következő ajtó) már troll méretű, oda viheted.//
 
-Tessék itt a megoldás-nyujt egy gázmaszkot a trollnak//D//.
Egyébként meg addig feltérképezem a helyet,és ha valahol kiszélesedik odateleportállak.
Ezzel elindul a folyoson,rmeélve hogy talál egy nagyob helyet.
 
Krieg nem esik kétségbe, picit összébb húzza magát.
- Ti menjetek előre! Dahas, mond, hogy át tudsz ezen a résen vinni engem!
 
Az ajtó fájdalmas recsegés keretében beszakadt, odaát egy igen nagy -troll- méretű folyósó következett. Ám a viszontagságok ezzel nem értek véget, hiszen a bejárat emberi méretű, így a trollnak azt ki kellene szélesíteni. Ami lőfegyverrel is legalább tíz perc. Valahogyan le kell állítani a gázt! Mivel a csapatban nincsen dekás -nomeg egy dekás bázisán valószínűleg Mátrix-oldalról igen nagy a biztonság- más megoldást kell találni. A következő folyosóra tekintve nem valószínű, hogy ott bármi segítséget találnának.
 
Igaz, hogy a trollnak hátul kellett volna lennie az ereje miatt, de nem baj így Adam tolta hátul a rudat. A troll hatalmas testétől semmit nem látott, de épp elég volt, hogy tudja, hogy hogy haladnak, hisz hallotta a troll szitkozódó szavait. Tehát nem ment. De hirtelen pár másodperc múlva érezte, ahogy mindegyikük teste előre dől, és az ajtó kifeszül...
 
A troll, miután cifra szitkokkal illette társait, majd majdnem porlasztotta magát az energiapajzson, az új helyzethez igazította magát: visszafordult, és teljes erejével elkezdte tolni a rudat, hogy az ajtó kifeszüljön.
 
Egy gyors mozdulattal kitér a troll taszigálásának területéről, s nézi, mit csinál a goblin... a váratlan esemény számára már előre jelezve volt, érezte a falak felől. Nem érdemes itt maradni, de a pajzs miatt nem tudnának kiszabadulni, hisz az elvágja a menekülési útjukat. Úgyhogy marad az előremenet.
A rudat elsőnek kapja el, lehetőleg úgy, hogy a vége megmaradjon a trollnak- ő a legerősebb négyük közül-, s várja a kardos elfet is.
Most nem használja pszijét, ha elsőre nem sikerül, akkor majd rásegít egy kis Energialökéssel.
 
A goblin a zsebének egyikébóől elővesz egy fémtárgyat amely korong alakú,és tapadókorong van az alján.Ezt a meggyengült zárra helyezi,majd elkezd bütykölni vele.Öt másodperc múlva egy rudat húz ki belőle,melyet meg lehet fogni,és a vége egy fémlapban végzödik.Persze ezt csak ő tudja a többiek nem,hiszen nem látnak be a korongon belülre.A fémlapban az egyik legerösebb mágnes van,ám a szerkezet csak aktivizálódik mikor közel kerül egy fémhez.A rudat kihuzzá a goblin,majd a társaihoz fordul:
-Fogjátok meg,és lökjétek az ajtó felé,be a korongba.A mágnes is nagyon erösiti a hatást,hát még ha többen nyomjuk neki az ajtónak.Ez egy erön alapuló nagyon ugyes eszköz.Lehet hogy még én is elbánnék a zárral,csak több idökellene,ami most nincs...
 
A tüzelést menten abbahagyja, elkezdi tuszkolni társait kifelé.
- Dahas, gyorsítsd meg a kijutásunk! - bömböli, mialatt próbálja elkerülni vesztüket.
 
A spray jó két perccel rövidíti meg előreláthatóan a nyítási időtartamot. Az elf hamarosan veszélyt kezdett érezni a falakból. Kireg energiapuskája elnyomja ama zajt, mely pedig talán az életüket is követelhetné. Percek fúrása majdnem révbe ér, már csak pár milliméternyi csík tartja a zárat. Ez persze nagyjából nyolc centis edzett acélnak megfelelő terhelést is kibír, lévén duritániumból van. Csupán a robbantásspecialisán múlik az életük, az egy határozott mozdulattal kirántja a kezéből a puskát.
-Gyúlékony anyag van a levegőben, érzem a szagát! -szól- Nem használhatunk semmiféle energia vagy hő alapú fegyvert mert felrobbanunk!
Körbenézve lehet is látni a falon néhánytucat gyanús nyílást, mely mintha eddig még nem lett volna ott. És a nyílások száma elkezd szaporodni! Az új nyílásból halványlila, a levegőnél is könnyebb gáz van, mely azonnal elkezd megülni a plafonon. A gyorsan elszaporodó nyílások egy pillanat alatt gyárkémény-teljesítménnyel nyomják be a -magasnövésű troll tapasztalatai szerint- kábító hatású gázt. Most ki kell sűrgössen találniuk valamit.
 
//mint már írtam, az energiafegyveremet segítségül véve, szétlövöm a szétfagyott rögzítőket.//
 
//rendben, akkor most megvárjuk, hogy a trollunk a maradék ajtórészt hogyan kívánja betörni.//
 
//Ok.A rajz nem fontos.Az a lényeg hogy betörjük az ajtót.Legyen mondjuk ecc pecc a jobb oldali ajto amire ráfujtam.arra tüzel a troLl//
 
//html barátomnak nem tetszett a rajz, ugyhogy nem tok mást javasolni, csak azt, h olvssátok el még1x a helyszínleítást tartalmazó hsz-t. esetleg ha dobtok e-mail címet, akkor küldök valami kinézhető rajzot//
 
//Arrrgh.. mit nem lehet érteni? Bementetek, láttok jobra és balra ajtót. Kaptatok egy erőteret magatok mögé.. ennyi. Analfabétáknak egy lenti rajz segít :PPP

___
| |
I x I
| |
| |
|>
 
//azért, mert Raptor nem hajlandó elárulni egyikünknek sem, mi lesz...//
 
// Én azt tom h hol vunk csak azért írtam, h Rapnak van-e vmi kifogásolnia a dologban, mert ő két ajtót emleget. És már kicsit én is eltévedtem ebben a bunkerben szal reméltem, h te átláthatóbb magyarázatot adsz Mer bekavart itt ez a pajzs meg a két ajtó...nehéz elképzelni. De úgy veszem észre nem csak nekem, hisz senkise vállalja be, h leírja, h most mi következik)//
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.