Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Azash szobra
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A zafír rózsa című könyvből kiragadott képen éppen Martel, a kitagadott lovag - Sparhawk örök ellensége - térdel Azash, az ősi gonosz istenség szobra előtt.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Az átmászó troll hirtelen valami zsibbadást kezd érezni az oldalában, lenéz: a pult rongálódott lapjából három karomszerű penge csusszan vissza. A kivágódó öreg természetfeletti sebességgel szökdel végig az előtéren, felugrik, majd maga elé tarva katarjait lendületből repülve próbálja felnyársalni a goblint. Így -mégha sikerül is annak valami csoda folytán elugrani a csapás elől- már nem lesz ideje bemérni őt a teleportáló berendezéssel.
 
A goblin ismét a teleportáló készülékéért nyúl,majd megnyom egy rejtett gombot és valamit állitgatni kezd rajta.
-Menjetek egy pillanat és készen leszek!
 
A troll megindul a férfi után, robosztus alakja szabályosan szétzúzza a pultot, amikor Krieg megpróbál átmászni fölötte.
- Utánna! -bömböli társainak.
 
Az öreg lendültetből továbbszállt, de a földetérésnél elvágódott, mivel meglepte néhány kiberverének kikapcsolása. Egyedül passzív kiberverei és az ilyen hatásoktól levédett huzalozott gyorsasága úszta meg a kisülést. Hihetetlen sebességgel a pült mögé pördül, és elbújik amögött.
 
A troll szerencsére jó gyorsan dolgozott: már csak egy húzás, a gömb alakú bomba egyik oldala valósággal kinyílt, ezt pedig ellenfele felé nyújtotta az árnyvadász. Krieg bombája, hála a rádiusz-módosításnak, most egyenesen lövellte ki magából az impulzusokat, amelyek az összes implantátumot kikapcsolják. A troll tudta, ha ellenfelének sikerül is kirúgni a bombát a kezéből, már mindegy lesz: az impulzuskibocsájtás csak egy másodpercig tart. Az öreg rúgása eltalálta Krieg kezét, a kisült bomba fémes csattogással ért földet.
 
Az öreg látja, hogy valami rosz készül ellene. Zuhanása közben a csörlőről lelógó kötél végét elkapja, majd azon lendületet véve a troll felé repül. Ki akarja az eszközt rúgni az őt tartó kézből, kérdés, hogy Krieg elég gyors lesz-e elkerülni.
 
A troll nagyon szívesen elolvasztaná az öregembert, de ahhoz túl értékes. A zsebéből egy kis bombát vesz elő, amit időbe tart helyesen átállítania.. értékes egy ilyen eszköz, de nagyon veszélyes is.
 
Az öreg megunta a színjátékot. Igaz néha "jól esik neki" ha mások próbálnak meg kárt tenni benne, szeret szorongatott helyzetekből szabadulni. Idáig is csak azért hagyta eljutni a trollt és a bandáját, hogy valódi kihívással nézhessen szembe. Talán túl nagyra is sikerült. Az árnyvadászok csak annyit látnak, hogy az öreg becsukja a szemét, majd legközelebb kinyitván már eltüntek a szembogarai. Lepillant az -ekkor már alkarjából elődudorodó- wetware kijelzőre, mely egészségi állapotát írja ki: "A1-es fecskendő kiürítve, anyag a véráramban szétoszlatva. Az újratöltés lehetőségeiről kérdezze a biovert beültető kezelőorvosát"
Elégedetten bólint. Vékonyka testéből természetellenesen nagy izmok kezdenek kidagadni.. az izomkipótló bioverek könyörtelenül szedik ízekre a kötelet.
 
A troll az öreg férfi után siet, és a sörétest tartó kart megragadván rántja fel a földről a férfit. Maga felé fordítja, és az arcába mondja:
- Én próbáltam kedves lenni.
Az öregember, miután a troll finoman orrba- szájba verte, éppen úgy, hogy csak nagyon nagyon fájjon, de ne halljon bele, elájul. Mikor kinyitja a szemét, látja, hogy a plafonba egy csörlőt szerelt fel a troll, és most egy kötéllel bíbelődik.
- Mindig hordok magamnál egy ilyen készletet.. sose lehet tudni - szól Krieg, majd az öregember kezét a háta mögött összeköti. A hátrakötött kezet egy másik kötélhez csatlakoztatja, és felhúzza a csörlőre a férfit.. ebben a pozícióban a vállak nem túl sokáig bírják a terhelést.
- Nézze, akárhogy saccolok, maga fél órán belül jobban fog hasonlítani egy szeletelt marhára, mint egy élő emberre. Fáj? Tudom. Ha mesél nekem, leszedem. Ha nem...
 
-Öreg vagyok én már a hozzád hasonló forróvérű ifjoncok pimasz kérdezgetéséhez. Menj inkább utadra, és hagyj engem békén -köp egyet, hátat fordít, majd elkezd totyogni a wc irányába.

//told fel az arcod MSNre cody//
 
A troll otromba képe egyre-egyre sötétebb árnyalatokat vesz fel, amint látja, hogy az öreg nem túl segítőkész.
- A megtalálását bízza ránk. Megoldjuk. Hogy miért adná ki ezt az információt? Mert ha nem adja ki, mást fog kiadni magából.. ezt garantálhatom.
 
A troll fogalmazására az öreg leplezetlenül röhögni kezdett, közben odacsoszogott a pult egy fijókjához, és némi bagót vett elő belőle.
-Ahogy elnézlek titeket, hárman is kevesek lennétek felkutatni AZT a törpöt. Nagyon jó rejtőzködő. Külömben is, miért adnám ki nektek egy jó ismerősömet?
 
A troll arcán valahol tükröződik, hogy ezt a választ titkon remélte. Közelebb lépdelt a pulthoz, robosztus alkata olyan árnyékot vetett a pultra, hogy még az eddiginél is kevesebb fény látszott.
- Az úritörp néhány úriember orra alá komoly borsot tört, és ezek az úriemberek nekünk nagyon hálásak lesznek, ha az említett úritörpöt elvisszük nekik, hogy egy tea mellett tisztázhassák az ügyet.
 
// "üldözést". bocs//
 
A kérdés Adamben is felveti ezt a kérdést. Valójában ő sem tudja, hogy miért is üldözik őket. Ő az incidensből, ami kiválotta az üldézt, kimaradt. Így ő is érdelkődve fordul társai felé.
 
Az öreg rágott bagót köp a padlőra, láthatóan nem érinti meg a fegyver jelenléte. Továbbcsoszog a pult mögé, majd rákönyökölve így szól:
-Törpéből van egy rakás, az utcán is találhattok, ha kerestek. Azt minek keresitek ti pont azt a törpét?
 
//Pl. a mi helyzetünknél itt is beszállhatna vki, mert úgy látom elég állóvíz van Vmi szemtanú aki látta a törpöt a furgonnal v. ilyesmi. Ez is egy alkalom, h beszálljon vki. De ez csak egy példa //
 
//Persze szállj be nyugodtam, ide mindenki beleszólhat! Ha van vmi kérdésed írj nyugodtan bármelyikünknek!//
 
//ööö... nem igazán vagyok otthon ezekben a világokban, de beszállnék a játékba... már ha lehetséges.
Ezt csak úgy közöltem veletek... most pedig megyek visszaolvasni, hogy tudjam mi a fene van má'... //
 
//Nem rossz primentor ötlete de azon kívűl h lehetetlen amit csinálni akart Adammel, még nem igazán lenne ötletem a folytatáshoz.:P Egy csonttőrrel amúgy sem lehet az asztrál síkba menni. Meg nem is akarom h leszóljanak h ilyen meseszerű könnyű dolgokkal segítünk magunkon Így folytatom én is onna ahol ti vtok!//
 
//Jó volna tudni, hogy mi a csata színhelyén vagyunk-e. Mivel szétlőtte Hyv az adó-vevőt nem valószínű hogy halljuk az összeszólalkozást és a harcot. Ha nem vagyunk a csata színhelyén akkor tudasd velünk plz h mit is kéne csinálnunk ezen a bizonyos blckbird-en -_-//
 
Sand ismét beleszól a rádióba: -A Lightning Blackbirdöt én magam terveztem, teljesen titkos. Ja, és kötve hiszem, hogy fél órával ezelőtt értesültél róla, mivel mint mondtam, teljesen titkos, és épp öt perce nevezték el. Bár, könnyü annak, aki a kormányzói adatbázist használja... -mondta, majd széles mosoly futott végig az arcán. -Szóval szedjétek össze magatokat, elvégre nem magamat béreltem fel! Ebben a pillanatban kilövik a kezéböl a rádiót, majd egy ismerős hang röhög föl. -Sand, csak nem gondoltad, hogy megállíthatsz? -kérdezte gunyorosan Hvy -Dehogyisnem!-Felelte Sand, maj delőrántotta lézerkardját. Kétélű volt, narancssárga színű. Eközben Hvy is előrántotta a fegyverét, és elindult a harc...
 
//Én pedig szeretném megköszönni, hogy üde foltként lépsz be ide. Szerintem privát üzenetek segítségével kérhetsz beszervezési segítséget Mi ezen a fórumon kalandokat alkotunk egymásnak, azért szoktuk csak irányítani a karaktereket, hogy gördülékenyebben menjen. Ha jössz, mi tárt karokkal fogadunk.//
 
//Bocsánat, hogy összezavartam a dolgokat, de az utóbbi tizen-egynéhány hozzászólás során nekem úgy tűnt hogy mások is egy-egy összetartozó karaktercsoport történéseit mesélték, nem csak a saját karaktereikét. Másfelől az adott helyzetben nem nagyon tudtam volna értelmes módon új karaktert belevinni a játékba. Jobb lesz, ha (egyelőre) visszavonulok szemlélői szerepbe.//
 
A troll felemeli sugárfegyverét, és a plafon felé céloz vele maga mellett, csak hogy nyomatékosítsa: neki nagyobb a tűzereje.
- Információt. Egy törpét keresünk. Furgonnal.
 
//A másik pedig hogy azért a másik mesélésébe nem illik beleírni. Folytatom a szálat ott, ahol letetted, és visszakanyarodok a saját sztorimhoz. Megjegyezném jól átláttad a dolgokat, itt a finomított üzemanyagnál értékesebbel, információval is üzletelnek ;) //

Ekkor azomban valami neszt hall a fegyvermániás maga mögül. Nyílik a wc ajtó, majd egy nyeszlett, katáros farmernadrágos öreg emberke tűnik elő. Egy duplacsövű sörétes puskát húz maga után, bár nem úgy néz ki, hogy volna ereje megemelni. Inkább csak megtámasztja vele magát, meg hát a fegyver hatása kedvéért. Egy begyakorolt mozdulattal felrántja sliccét, kis, táskás szemeivel körbepillant, látszólag ügyet sem vetve a bent levőkre. A pulthoz botorkál, aszott, ráncos kezével megtámasztja magát, majd reszelős hangon odaszól:
-Mi olyannal szolgálhatok, amit a pult ezen oldaláról nem tudok kiadni? Tünjenek ki a raktáramból, nem szeretem a tolvajokat! -hogy nyomatékosítsa mondandóját hozzácsapja a puskatust a földhöz.
 
//Ööö...Primentor, ez nem mesefórum, hanem szerepjáték...
nem az a lényeg, hogy egy történetet csinálunk, hanem mindenki behozza a saját karakterét...tehát nem te irányítod a többiek karakterét, hanem csak a sajátodat...^^
most legalább már értem, miért róttad fel nekem, hogy mit csináljak az utcai szamurájommal...//
 
//Tényleg adni kellene valami izgalmasat ehhez a szálhoz, valami kis meglepit ...//

Miután Dahast végzett az ajtó előtti rész és az ajtó átvizsgálásával - szokatlanul negatív eredménnyel - intett a többieknek, hogy megpróbálkozhatnak a behatolással. Ám a nem túl nagy méretű helyiség sem tartogatott igazán nagy meglepetéseket: néhány rozsdás polc, rajtuk pár doboz még rozsdásabb, senkinek sem kellő ócska kacattal. Az egyetlen figyelemre méltó, sőt elgondolkoztató dolog az az egyik sarokban fellelhető csapóajtó volt.
- Olyan, mintha a helyi alvilágba nyílna. - szólalt meg a troll, miután mindhárman tüzetesen szem/detektor/ügyre vették. - Sűrűn használják, mégis azt a határt akarták elérni, hogy ennek az ellenkezője látszódjon.
- Szerintem az egész benzinkút csak takarás, a törp azért jött ide, hogy kapcsolatokkal találkozzon. Kapcsolatokkal, akikből szép szóval vagy erővel talán kiszedhetünk valamit.- fűzte tovább a gondolatmenetet a goblin, majd elgondolkodva az Adam felé fordult.
- Ott a helikopteres-vészhelyzetben csináltál valami hókuszpókuszt. Esetleg nem tudnál valahogyan feltünésmentesen lekémlelni a csapóajtón túlra?
Az elf lassan kimérten bólintott. - Igen ezt meg lehet oldani asztrális projekcióval, hacsak nincs valami védelem. Bár ez utóbbi olyan dolog ami felér egy "Vigyázat, itt egy mágus lakik!" felíratú táblával. Egy próbálkozást mindenesetre megér.
Ezután rituális mozdulatokkal letelepedett a földre, majd mielőtt átcsúszott volna az Asztrálba, még odaszólt a társainak: - Nagyon vigyázzatok a testemre, míg Odaát vagyok.
 
Az utcai szamuráj némán kiszáll a kocsiból, majd int társainak is...majd bekapcsolja a jármű álcázó-zavaró berendezését...a kis távirányítót övére függeszti, ha menekülni kell, lássák már meg a járművet...^^
Int a dekásnak meg a rigónak, hogy húzódjanak fedezékbe, majd bekapcsolja saját álcázó-zavaró berendezését és elektro-pajzsát...a személyi pajzsa mindig be van kapcsolva, de a sugárpajzsot nem aktivizálja...a halvány derengés felkeltheti a figyelmet...
Nesztelen léptekkel surran a dokkológyűrűk felé...két őr van a kapuban...az egyik hirtelen feléfordul, és homlokát ráncolja...feltűnt neki a levegő torzulása...egyszerre két dolog villan az agyába...az, hogy ez álcázó-berendezésre utal, és természetesen S'almeyna proton-erősítésű katarja...a másik őr éppen háttal áll, de amikor megpördül a tompa puffanásra, nem hall semmit...visszafordul, hogy bekapcsolja a riasztót, de akkor beleszalad valamibe...azaz egy katar szalad bele hasüregébe. Az árnyvadász beletörli fegyvereit a holttestbe, szereti tisztán tartani személyes tárgyait...körülnéz, majd amikor csak zárt ajtókkal szembesül, visszamegy, és felkapja a hullákat...a dzipphez rohan vele, így azok is automatikusan álcázva lesznek...a hajónaplóban csak a "Szolgálat közben eltűnt személy"-ek közé rakják, a holttesteket majd pár héttel később fogják megtalálni egy csatornában...
A takarítás után odaszalad társaihoz, kikapcsolja álcáját, és mutatja, hogy szabad a pálya...
//majd azért írd meg, mikkel szembesülünk...akár OFFban is, így nem maradunk le...//
 
Grai rálép a gázra, és a kanyarokban megdőlő dzsippet ügyesen korrigálja. Társai, nem érzik túl nagy biztonságban magukat, de a törp tudja mit csinál. Hamar megérkeznek a dokba. Mindenhol a homály uralkodik, a kikőtő nem tűnik túl barátságosnak. Grai kiküldi Slayert, hogy ellenőrizze a terepet.
-Nincs túl jó érzésem fiúk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.