Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Sephrenia, a styr varázslónő
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Sephrenia, styr varázslónő, Aphraelnek, a styr gyermekistennőnek a főpapnője és a pandion lovagrend mágiaoktatója is egyben. Jelentős szerepe volt Bhelliom nevű relikvia megszerzésében, és Azash, a gonosz, ősi styr isten elpusztításában.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
-Talán próbálkozhatnánk egy patkánnyal... lehet, hogy csak élőlényekre aktivizálódik.
Azzal felléptet, ki az épületből... egy közeli siktáorban meg is találja a kis jószágot, s visszatérve egyenest az ajtó felé lendíti... elvállik a dolog. Lehet, hogy a csatornákból nyílik másik ajtó az épületbe... vagy megint robbantaniuk kell. Mindesetre nem szeretné társait valami csapda áldozatává vállni... ő még el tudna menekülni egy Gyorsítás(Belső idő) segítségével, de a többiek... na mindegy. Lehet, hogy mindenkinek megvan a kis technikája a menekülésre.
 
A golyó ismét végig járja a termet, ám nem aktiválódik semmiféle csapda.
 
A goblin is feszülten figyeli a golyó mozgását.Kíváncsi milyen csapdákat rejt ez a ház.
 
Cigi... az kell most ide! Hát nem teketóriázik, gyorsan előkap egy szálat, s meggyújtatlanul hagyva illeszti ajkai közé... mint az már szokásává vált éles helyzetekben. Csapdák tehát vannak... egyenlőre nem tudja, mik is azok, de bizton tudja; Krieg golyócskája- vagy egy patkány- majd felfedi kilétüket. Lehet, hogy csak élőlényekre aktivizálódnak... egy profi dekástól még több is elvárható lenne.
-Fiúk... csapdák.
Mutat az ajtó felé, s hátrébb áll... teret hagy, hadd guruljon a golyócska.
Mi van, ha most ők kerültek szorult helyzetbe? Vadászból vadakká váltak? Csak pillanatnyi elmerengés volt ez, enyhe fejrázás kíséretében üzi ki a csalóka gondolatokat fejéből, hogy aztán azok az éterben keringve szálljanak tova...
 
Egyből amint lement vissza is tántorodott. Komoly veszélyt érzett az ajtókból, a falakból, a padlóból és a plafonból is. Persze lehetséges, hogy csak valami varázslókat összezavaró szerves dolog lett beépítve az említett helyekre...
 
Egyszerűen nem hiszi el, hogy nincsenek csapdák... legalább valami figyelmeztető rendzsernek lennie kéne, hogy a törp tudja- ide már nem jöhet vissza. Vagy tényleg nem védte be ezt az előteret? Mindenesetre készenlétben tartja fegyvereit, nem hagyja hogy meglepjék... hátra- hátra pillantgat, egyenlőre nem lát senkit... talán tényleg nincs csapda.
Meglepő gyorsasággal indul meg kifelé a fal mentén, mégis az első gyanús jelre megfeszülve áll meg, hogy fülelhessen, s felismerhesse a zaj- vagy egyéb zavaró tényező- forrását. Kéne találni valami megfigyelőhelyet, hogy a zsaruk nehogy rájuk törhessenek.
Rövid öszpontosítás után már a Hatodik érzék diszciplina figyelmezteti, ha valami rossz dolog van előkészületben...(20 percig nyomulok így)
Hamarosan visszaér az éplet elé, s az elf mögött figyeli, hogy Krieg mit csinál... végül megindul a jelzés nélküli ajtó felé.
//szal Rap majd figyelmeztess, hogyha rossz érzésem támad, mert akkor a kari tudni fogja, hogy azért csapdák is vannak...//
 
A csapat néhány biztonságos lépést tesz befelé és leguggol, hogy lássa a golyó útját. Az percekig csak araszol, de semmiféle csúnya csapda nem oltja ki az életét az Előtérben. Ez a helyiség szolgálhat parkolójául egy ide leguruló járműnek, ezt pár lenti olajfolt is bizonyítja. Lehet látni ezen kívül, hogy fent egy légtisztítóval ellátott ventillátor forog, valószínűleg, ha felmásznak az építménykocka tetejére, akkor onnan minden pusztítás nélkül bejuuthattak volna. Egy-egy emberi méretű vaskos duritánium ajtó választja el az Előteret két másik helyiségtől. A bal oldalin citromsárga háromszögbe foglalva elektromos veszélyre figyelmeztető szimbólum van nyomva.
 
Adam közben egy rövidke kis mormolás után egy fénypontot csal ki csonttőre hegyéből, amely zölden világítja be a helységet. Majd a golyó elgurul, és mindenki roppant csendben várja a fejleményeket...
 
A troll int társainak, hogy induljanak meg befelé.
- Figyeljetek a csapdákra... - avval egy kis biliárdgolyó méretű gömböt vesz elő, leteszi a földre, és elkezdi előre gurítani. A gömb elég gyorsan kezd mozogni, löki magát körbe körbe a helységben, így esetleg rászabadíthatja önmagára az esetleges csapdákat.
 
A rombolás nem várt eredményeként a garázsajtó felhúzómotorja kiszakadt a plafonból, így Kriegnek csupán egy tizedmásodpercen múlt az élete. Ha nincsenek huzalozótt reflexei, valószínűleg rádől és szétalpítja a kifelé dőlő nyílászáró. Bárhogy is, de szabad az út befelé!

Eközben az utcai szamuráj bázisán:
-Emberek, jelet vettem az egyik kisebb búvóhelyemről. Betört valaki. Sajnos az ajtó melletti biztonsági kamera -valószínűleg robbanás hatására- megsérült, így nem tudom ki a behatoló. Mielőtt elmegyünk a főbázisomra nézzünk körül. Van ott egy-két ertékes dolog, mely megőrzésre van nállam. Nem szeretném ha lába kelne.
 
Krieg arcán különösen otromba vigyor jelenik meg.
- Szeretem, ahogy gondolkodsz. Álljatok hátrébb!
A csapat odébállt, Krieg az ajtó előtt két méterrel legugolt, fegyverét teljesen feltöltötte, és az egyik lyuk szélére célzott: az energianyaláb hangos, sivító zaj keretében törte magát ki a csőből, hogy a lyukat kitágítsa..egy másfél-két méterrel.
 
-Akkor valakinek még hozzá kell toldania egy kicsit ahhoz a lyukhoz.
Pillant körbe... hát, úgy látszik az a valaki nem ő lesz... A bazi kardos elf simán tudna vágni egy akkora rést, hogy bejussanak, de... itt Krieg fegyverére lesz szükség. Legalábbis magában ezt állapította meg, így elsőre... hogy aztán mi lesz, azt csak találgathatja.
 
//hát a 06-tal kezdődő telszám már jó //

"...Ha valaki megtalálja, értesítsen engem a 06-450-53-53-as számon! Viszlát!" -fejeződik be a monitoron a törp által az adatjack tárjába rögzített üzenet, amit a Mátrixon fogott el.
-Kedves srác volt, meg kéne találni. A pénz rámeső részével már rendelkeztem, szétszórtam néhány zöld sejt bankszámlájára. Így tovább él A Gondolkodóról általuk alkotott kép, és tovább harcolnak a cég mérgei ellen. Csak egy kicsit tartottam meg, amiből néhány tartalékfelszerelést vettem. Ha ti is elköltöttétek amire akartátok, akkor keressük meg Sandet. De először gyertek el az én lakhelyemre,hozzuk el az én járművemet is az akcióra... a biztonság kedvéért.
 
-Sajnos a lyuk nem elég nagy ahhoz hogy be tudjunk menni.A teleportkészülékem falakon,tárgyakon nem visz át.Ahhoz össze kéne szerelnem,de az majdnem fél napot venne igénybe.Valahogy be kellene törni-mondja a goblin.
 
\\Na remélem, sikerül végre valami normálisat alkotni\\

A város plazmaképernyőin a kormányzó képe jelenik meg. -Nos, khmm. Üdvözlök minden kedves lakót! Szeretném tudatni önökkel, hogy a fiam eltűnt, és 500.000-es jutalmat ajánlok annak, aki megtalálja, és épségben visszahozza. Ja és legjobb űrhajómat, a Lightning Blackbirdöt is annak ajándékozom. Ha valaki megtalálja, értesítsen engem a 06-450-53-53-as számon! Viszlát! -mondja a kormányzó, majd a képek elsötétülnek.
 
Az üveg símánt végiggurult felelé, majd a takarás miatt eltűnt a szemek elől.

Eközben a roncsoknál:

A törp is beszállt végül az autóba, és visszaindultak álcázottan a fejvadász bázisára. Odaérve felveszik a pénzt és szétosztják. Már csak az a kérdés hogyan tovább?
 
A troll példáját követve Aadner is készenlétbe helyezi számszeríjait, várva hogy Dahas beteleportálja őket a törp bázisába. Az a lefelé vezető lépcső még nagyobb rajtárat is sejtethet akár, vagy egy titkos alagutat, amit beaknázhatnak...
De sajnos biztos benne, hogy valami akadályba fognak ütközni... mozgásérzékelők, esetleg egyéb csapdák... így hát hirtelen leereszti fegyvereit, odaszól Kriegékhez.
-Még ne!
Azzal felkap egy közeli sörös üveget, s bedobja a nyíláson-persze úgy, hogy földet éréskor ne törjön szét-, amit a detonáció alkotott.
 
//ööö...szedj össze minden értékeset, amit egy űrhajó roncsaiból gyorsan össze tudnál szedni...aztán ugrás a dzsippre, már cask Rap reagjára várunk, és húzunk vissza a bázisra...//
 
//Bocs, hogy nem voltam, csak kellet tanulni . De itt vagyok . Elolvastam mindent, de nem nagyon értem teljesen, mi hol vagyunk???????//
 
A troll a luk megvizsgálása után fegyvere szerelgetésébe kezd. Ezalatt újra magához ragadja a szót:
- Ne fecséreljünk több robbanószert.. Dahas, van elég szufla a teleport készülékedben hogy ide is bevigyél minket?
A kabátjából két cső került elő, egy vastagabb és egy vékonyabb: a csöveket az energiafegyverére illesztette, hisz a löveg csöve alatt volt két rés, pont ennek a két csőnek. Mindkét cső majdnem elért a főcső végéig. Krieg az egyik cső oldalán levő lyukakba söréteket illesztett, a másikba pedig beletette azt a fajta speciális bombát, amit az apóka ellen is használt. Aktiválta a biztonsági zárrendszert, nehogy véletlenül elsüljön..
 
A bombák elég nagy zajt csaptak detonációjukkor, ám egy-egy nagy lyukat ütöttek a garázsajtóra. Az azért nem szakadt be, mert belülről duritánium sodrony erősíti. Ám a réseken már lehetőségük van belátni: kis poros helyiség, ám erősen lefelé út vezet hosszan, sokat sejtető mélyvörös színű lámpák fényében. Túl nagy szögben megy lefelé az út ahhoz, hogy aztán a vízszintes folytatása végéig be lehessen látni kívülről.
 
A goblin szakértöen közelebb lép az ajtohoz,majd csapdát keres és megvizsgálja za ajtó erösségét.Tíz percig munkálkodik.Egyik tasakjából elövesz egy kis gömböt.Megcsavarja,mire két egynelö részre esik szét,majd ezt felrakja az ajtóra,megnyom rjatuk egy gombot-mire a bombák feltapadnak-majd igy szol:
-Csapdát nem találtam,ezeket a bombákat az ajtó kritikus pontjára tettem.És most fedezékbe-teszui hozzá mosolyogva,majd letávolodik az ajtótól és elbujik egy szemétkupac mögé.
 
Miután a Dahas nevezetű goblin átteleportálta őket a kerítésen, jobban megvizsgálja az "ajtót"... elvileg egy kisebb erejű bombával is be lehetne robbantani, nem kell ehhez TNT, vagy Nitroglicerin. Talán még az ő robbanófejes nyílvesszői is simán lyukat robbantanának... a két méteres hatótávolság viszont már túl nagy, úgyhogy ez kilőve.
-Szerintem Dahas egy kisebb bombával utat törhetne nekünk.
Pillant a trollra, hátha ő is felfedez valami logikusságot a dologban... Ám mi van, ha az ajtó tényleg megerősített? Senki sem tudhatja... próba szerencse alapon kell most cselekedniük.
 
-A kerítésen mindneképpen-mondja a gnóm,majd kütyüjét elökapja hozzáér a társaihoz,majd letünnke és a keritéstöl jó 10méternyire jelennek meg a terminálnál.Persze vigyázott,hogy semmi se legyen utban.
 
A troll állát vakargatva mormog.
-A robbantás túl kockázatos... Dahas, be tudsz minket teleportálni?
 
//Hát a csapatotokból egyedül a fegyvermániásotoknak van adatjackja. Márpedig a Mátrixon kívül nincs más terminál ahonnan adatokat szedhetnétek le. És -még ha nem is hét lakat alatt- őrzik az épületek alaprajzait az erőművet üzemeltető cégesek.//
 
//Akkor még mindig ott tartunk, hogy Krieg megkérdezte Dahast, hogy van-e vmi kütyüje a bejutáshoz, avagy sem. És akkor most várjuk Dahas válaszát...//
 
//De, de, kint vagyunk... egyenlőre körbe kéne járni, vagy simán robbantani egy picit. //
 
//Hohóó! Mikor jutottunk be a terminálba? Sztem még kint vunk, nem?//
 
A goblin körbenéz.
-Keressünk információt akár mit,csak jussunk valahogy tovább-ezzel egy asztalhoz lép és a rajta lévö vacakok közt kutakodik.
-Ja ért valaki a számitógéphez?Hátha van itt egy és vannak rajta adatok.Én ehhez barbár vagyok-az utolsó mondatot csak mormogja a bajsza alatt.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.