Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a KGK?
Ismertető a játékról
Gyorstalpaló - Szabályok
Teljes szabálykönyv
Alternatív szabályok
Beszélgetés a tervezővel
KGK-t forgalmazó boltok
Chat, üzenőfal
Fórumok
Szavazások
Írások, novellák
Gyakori kérdések
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
KGK csere-bere (123)
KGK-ról általában (2080)
Melyik lapokat szereted legjobban a Káosz Galaktika Kártyajátékban? (112)
Szeretnél-e új Káosz Galaktika Kártyajáték kiegészítőt? (41)
Kombók és paklileírások (91)
Ami a szabályokból nem derül ki. (62)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Kösz, inkább maradok az angol kiegeknél, elég sok megvan papír formátumban - egyebek között a MitS és a New Seattle

92-es az a második kiadás lesz...márpedig abban sem így működnek a fókuszok A megkötésükhöz kell karma, a bekapcsolásukhoz nem.

A mesélő bárkit meg tud fogni. Uff
 
Lemarat: erröl beszéltem (írtam) edig is,hogy a varázslót kézben tudja trartani egy mesélö.
 
A fentartó fokuszokat a 1992-ben kiadot szabájkönyv szerint használjuk.

Kösz,de még arégiröl letöltötem.Ha érdekel eltudom jutatni a magja az MinS és a Seatle kiegeket magyarul.A Seatle kieg kifejezeten jó és részletes.
 
Nem, azért eltúlzásról szó nincs, főleg ha a mesélő kézben tartja a dolgot.

Ne csak az adeptusnak, a fenntartó fókusznak is nézz utána;-)

Kiegészítőkkel nem nagyon házalok, de bármelyik fájlcserélővel le tudsz szedni néhányat, ha szerencséd van, illetve a Corporate Security magyarul fent van itt, a honlapon. Vagy legalábbis a múltkor még fent volt
 
Az én kis lelki vilagomat bántja a táp kifejezés,mert felénk ez erősen negativ.Nekem nem tünik eltulzotnak a külömbségek a többi karakterrel szemben.
Vannak kiegeid digitális formában és el is tudnád jutatni hozzám?
Az adeptus dolognak meg utána nézek a 3. szerint.
 
"Hatékonyabban képes kihasználni a képességeit mert a többi karakter nem képes azokra amire a varázsló,..."

Mest megfogalmaztad azt, hogy miért erősebb a varázsló. Nem ezt állítom én is?

A harmadik kiadásban pedig egy kezdő adeptus partiban van a szamurájokkal, a hat pontjával.
 
Jah, mert a beavatott mágusok csapatostul rohangálnak...

Fókusz téma: öööö...nem pont az a téma, hogy a második kiadásban mi volt a táp, és miért jó hogy a harmadikban visszafogták? No, akkor meg nem értem, mire az érvelés...
Ezenkívül a fenntartó fókusz messze nem úgy működik, ahogy írod (sem a második, sem a harmadik kiadásban), ilyenformán az utolsó mondatnak semmi értelme... érdemes lenne elolvasni a szabályköny idevonatkozó részét...
 
NEEM!.... Hatékonyabban képes kihasználni a képességeit mert a többi karakter nem képes azokra amire a varázsló,ezért nélkülözhetetlen.

A másik véglet az adeptus.Kezdö karakterként nem igazán tudja felvenni senkível sem a versenyt. 6 pont ebből szinte semit nem lehet csinálni(kivétel,ha a mágja utját követi).
 
Ezt aláírom,de enek is meg van az elen szere a varászlat megtörés metamágikus képeség.Amiket a Mágja az árnyakban korlátoznak egy beavatás egy képeség.Ez jó igy szerintem. A megkötö fókuszokat petin legjobb tudomásom szerint,ha egyszer bekapcsolod és utána kikapcsolod akor ujra bele kell kötni a varázslatot 1 karmáért.Ezért van értelme a Grimoárban található rögzités m. képeségnek,ami még több karma.Nem a legjobb dolog egy fentartó fókuzs.
 
jah bocs van mesélőnk is de ha vki akr játékmesterkedni tőlem jöhet! na tschá
 
Hi aki akar a IV. kerben jáccani sh-t az írjon a der_predikator@freemail.hu -ra vagy a
dominator-ex@freemail.hu -ra van erős mágusunk (én) egy snipár szamurájunk (a dominator) van arc-unk rigónk dekásunk sh 3.kiadás szabájkönyvünk fegyverek könyve (!hamarosan!,már megrendeltem) kockák gyertya izipipa pia ...stb ami kell!
A lányoknak nagyon örülnénk mert sajna nem igazán jácotunk még hölgyekkel csak egy vámpírral (nem is volt jó az sh-ban!)na mindegy tünde-mágus rulez!!!
 
Nem is túl táp. A 3. kiadásban. Itt már szimplán csak nagyon erős, de ez rendjén is van. A 2. kiadásban atomtáp volt.
 
Ölég nehéz volt átlőni egy hatos manakorlát fókuszon... mert a bölcs mágus ugye legelőször azt kapcsolta be...
 
Száz százalékig nem értek egyet azal,hogy tul táp lenne egy varászó.Megfelelö eszközökkel kordában tudja tartani egy KM.Persze ugy,hogy ne roncsa el a játékot PL.:rejtéj,magikus zür...
Kokusz=fokusz.Egyépként a mágja még fejlödik.
 
Ami világit az az a kapú amit a kokuszba fektetet energia tart nyitva és ezen keresztül aramlik az energia az anyagivilágba.Ebböl következik,hoy egy területre hato varázs is átmegy.
Mindezt az elenség mágusa müvelte az asztrálból
 
Egy nagyobb varázslattól szédüljön is be.
A MitS-beli dolgok nélkül is tökéletesen használható egy varázsló. Azok már csak az extra tápok, nélkülük is vígan megvan.

Jah, és ott van a második kiadás egyik leggusztustalanabbul kihasználható tápja, hogy ha valaki a mágiaszintjénél nagyobb erővel mond el egy varázslatot, akkor fizikait sebződik (ha jól emlékszem így volt). Íg születtek az ötös mágiával rendelkező, hatos Hellblastokat nyomogató, Pain Resistance varázslattal és gyógyítással felszerelt mágusok...

Az az igazság, hogy rohadtul ráfért a varázslókra egy kis letápolás, mert az ember csak azt nem csinált meg velük, amit nem akart...
 
Persze, és bárkit le lehet lőni egy mesterlövészpuskával, tudjuk. Csakhogy én nem azt mondtam hogy sebezhetetlen lesz, hanem hogy bármilyen téren erősebb tud lenni egy szamurájnál, ráadásul sokkal hatékonyabban tudja támogatni a csapatot.

Ezzel a területre ható varázslatos dologgal nem igazán értem, mire akartál kilyukadni... tűzlabdát meg nem szokás csak úgy hajigálni mindenre, ami világít...

Persze mindez a második kiadásra vonatkozik...a harmadikban már elég jól megoldották a fókuszproblémát.
 
Eleinte elsüt egy-két nagyobb varázslatot és már el is szédült.
A felébret világban megjelentek a mágja használok és megváltozot az egyensuj.Ezt fogad el és bérej fel egy varázslot,de soha ne enged a hátad mögé.
A szárny bontogatás:A Grimoárban és MinS-ban van pár dolog ami még tágitja a lehetöségeket.Ezek a" lehetöségek"ami miat a varázslóknak többet kell tudnia.A tudás hiánya gyengiti a v.-kat,mert az NJK egy kicsivel többet tudnak akor ők nyernek.A tudás karmát ezsik PL.:beavatás,szövecséges szelem,varázslat,fokusz,szakértelmek...stb.
 
Hát igen,de afentártofokuszba karmába/eröpontba kerül mekötni a varázslatot.Ugyan olyan sebezhetö lesz töle mint egy tank az aknamezön(a területre ható varázslatoktól)
-Mh,valami világit az asztrálban-bumm!egy tűzlabda
 
Jah, ilyen meg nincs, hogy a varázsló "bontogatja a szárnyát". A varázsló abban a pillanatban tökéletesen használható, ahogy magalkottad. Kell két erős harci varázslat, néhány egyéb utility spell, és kész - képes majdnem ugyanolyan hatékonyan működni, mint 100 karmával később.
 
A legnagyobb táp eddig a fenntartó fókuszok voltak. A varázsló magára aggatott négyet-ötöt, pillanatok alatt aktiválta őket és úgy vonult harcba mint egy tank, kenterbe verve a szamurájokat - mind gyorsaságban, mind ellenállóságban.

Lehet hogy a szamuráj 150 karmánál king, de kenheti a hajára, ha nincs pénze fejleszteni a kibervereit.
 
Hoi!Végre fell tudtam csatlakozni.Szóval a varázslók letápolésát az eröpontokon értem kvesebb,de vehet 1-et 25000-ért.Ami azt jelenti,ha fell akarja növelni az eredeti 35-re amit az SR1 szerint kap akor máris odavan 250000.Ha kihasználja a lehetöséget akor 625000-ért kap még +25 pontot.Jó anyira nem veteték visza a varázslokat.A játék fojamán a egjobban zabálja a karmát,mig egy szamuály 150karma környékén már maga a tökéj,egy varázsló éppen bontogatja a szárnyát.
---Más SR2 érdekelne meg vásárlás céljából.
 
Akárhogy számolom az akkor is gyenge!!!!! az a szerencsétlen mágus!!!!!! nem értem hogy mi a táp????
 
Ha debreceni vagy felőlem jöheccc!

Írj a:frekin@freemail.hu-ra
 
Amúgy még keresünk egy JM-et is(Debrecenit).
 
Háj mindenki!Aki akar Debrecenben Shadowrun-ozni az írjon a frekin@freemail.hu-ra
 
Szvsz a mágusokra vastagon ráfért a letápolás... ezt a "gyenge kezdő mágus" dolgot kifejtenéd? A varázslókból lehetett kezdő karakterként a legundorítóbb tápokat kihozni...
 
Habár mindenki úgy dicséri a SR3-t nekem nem nyerte el maradéktalanul a tetszésem.
SR3 letápolta az amúgy is gyenge kezdö mágust.Szét szedte a harci szakértelmeket, de miért hagyta békén a technikai, fizikai, ismeret, szociális, jármüves és az é/j szakértelmeket...Sok a jó,de nem mindig az a jó ami új.
 
Üdv. Szeretnék beindítani Budapesten egy Shadowrun (SZEREP)játékos csapatot, kb. 4-5 fővel. Én most állok át, ezelőtt pár évvel MAGUS-t, Armageddont játszottam. Én 21 éves vagyok, de nem akarok korosztályt behatárolni. A bulihoz lesz hely is, 14. vagy 16. kerület, első menet 1-2 héten belül.

Ha valakit érdekel írjon, csók.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Termékeink | Írók és rajongók | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.