Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Árnytündér valóság
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Az éjfekete köntösben járó, csuklyát viselő, arctalan lények uruk, a halál istene által adott küldetéssel érkeztek földünkre: minden árnytündér kiirtásának szent céljával. Azonban hamar rá kellett ébredniük: az árnytündérek hatalma túl nagy, és már nem az ő erejükhöz fogható. Mivel küldetésük teljesítése nélkül Leah szolgái nem térhettek vissza a túlvilágra urukhoz, egyhangú életüket továbbra is az utukba sodródó kalandozólelkek likvidálásával mulatják.
Nézz szét a galériában!
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Lapötletek (64961)
HKK kérdés? (47091)
Legendák Viadala (47)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Persze, de nekem ez olyan fontos. Nekem azok a lapok amik nem szépek értéktelenek és ezt igy is kezelem. Mindenkinek más a fontos...nekem ez!
 
A korát fejből nem tudom, de nagyon rendes srác...valahol őt is meg lehet érteni, főleg ilyen körülmények közt...
 
raon most nem azé hogy beleszoljak de belehalsz ha kicsit meggyürödött a lap széle? ugyan ugy használható nem kell it ebböl ien nagy vitát csinálni.Yusuki meg megigéri legközeleb A4 esbe teszi a lapokat és kész. Most nem kell ezen vitatkozni akkor lapizsd ki ted 2 tefeonkönyv közé 1 napra oszt csá kivan lapulva a gyürödés meg tökmind1 mert nem az a lényeg a lapon.
 
Szerintem ha visszaolvasod az üzeneteimet látni fogod, hogy nem reagáltam egyből így, de miután kb a huszadik válaszüzenetben sem tükröződött, hogy akár csak az eszedbe jutna, hogy nem volt gyűrött a lap mikor feladtam, vagy esetleg nem csak neked lehet igazad, akkor picit felment bennem a pumpa.
Amúgy meg nem azzal van bajom, hogy olyan nagy érték az az armageddon, mert nem az, hanem hogy mire találok egy normális embert, akinek van és seréli is, addigra már rég évge a versenynek, mert minden hülye engem talál meg (tisztelet a kivételnek, és ezt most nem rád értettem). Amúgy ez sem zavarna, ha nekem kellett volna a lap, de haveromnak kell, beszereztem neki, és mondtam, hogy nyugodjon meg, jön a lapja postán. Most meg majd szépen mosolygok, és azt mondom neki, hogy "bocs, meggyűrődött útközben amit feladtam, de nem baj, használhatsz helyette méreg sodrát"?
Azt hiszem ez minden, amit mondani akartam, és most már nem is szeretnék foglalkozni ezzel az egésszel, mert csak felidegesítem magam a hülyeségen megint.
Ja, és még annyit, hogy az ember nevéből nem látszik a kora, és szerintem ez esetben tök mindegy, hány éves, az nem sok mindenen változtat, legfeljebb annyin, hogy ha 70 éves, akkor magázom.
 
Erre csak annyit, hogy a lap nem volt retek állapotú, bontottam egy csomagot, volt benne egy méreg sodra pl, amit küldtem. ahogy kibontottam, hazavittem betettem a mappába, és azóta ki se lett szedve egészen addig amíg fel nem adta, mivel nem használtam. Akkor kiváncsi lennék, mitől lett retek állapotú.
Mindegy, ez az egész nem ér annyit, hogy itt írogassak.
 
Teljesen egyetértek!
 
Noss az biztos hogy én visszaküldöm neki a lapokat, ez szerintem tiszta dolog. Van 2 egész hete hogy egy nyamvadt armageddont beszerezzen. Szerintem ezért nem kellett volna elküldenie a jó büdös francba, mert kb igy reagált rá. És nemtudom mit képzel magáról a srác,mert valsózinűleg nincs annyi idős mint én (21), de olyan szinten beszélt velem, mint ha 10évvel idősebb lenen nálam!
Szóval jóba már sosem leszünk az biztos...
 
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem irritál Muton03 sok topicba földobott laplistája
 
Kedves Raon, Tibi

Valamilyen sziinten már mindkettőtöket ismerem....Raonról csak bátyám mondott egy s mást, Tibiről viszont tudom, hogy megbízható, és nem szokott ilyeneket csinálni és eddig senkinek nem volt vele ilyen problémája, legalábbis nem tudok ilyenről.

Az, hogy egy lap összegyűrődött, az sztem van olyan ember, akit nem érdekel, másokat igen...ezt meg tudom érteni.

Viszont Tibinek (ha nem értettem félre az MSN beszélgetésünket) akkor ezek a lapok versenyre kellettek volna...és most egy gyűrődés miatt görcsölhet az újra beszerzésük miatt...ez nem biztos, hogy a legjobb...

Sztem ha Raopn nem akar cserélni, akkor küldje vissza a lapokat, az ok, de sztem úgy lenne korrekt, ha legalább kölcsönadod neki a lapojkat..........persze ezzel is lehet vitatkozni, de ez egy aranyközépút lenne, én úgy gondolom.
 
Sajna most ez nálunk nem megoldható,mert a srác ugy viselkedett, hogy szóba se állok vele többet. Nálad ez teljesen másképp zajlott!
 
Az a helyzet, hogy egy kis cetlibe volt becsomagolva és az ugye másképp hajlik mint a 4rét hajtott A4es lap, és lehet kicsúszott a sarka ami miatt meggyűrődött. Nem ugy szar hogy kopott,hanem gyűrött a sarka. De persze az is lehet hogy igy küldte el, csak én ezt alapból nem feltételeztem róla, de ki tudja....
Azt hogy egy ilyen szarság miatt kárt tegyek egy lapban az igen szánalmas lenne...ugyhogy ez a feltélezés eleve sértő volt tőle, arról ne is beszéljünk hogy miket irkált nekem....
 
én nemrég cseréltem raonnal és semmi probléma nem volt. ugyan 1-2 lap minőségére nálam is panaszkodott de megegyeztünk hogy legközelebb beszámitjuk. nálatok ez nem lenne jó megoldás? :P
 
Nem tudom összeszámolni hányszor cseréltem már postán de ha egy sz..r állapotú lapot kapok meg akkor az sz..r állapotú is volt!(habár nem tudom nálatok miféle igénytelen postások vannak)
Tehát eddigi tapasztalatom az ha egy lap retek állapotban érkezik meg akkor az retek állapotú is volt!
raon pedig tuti hogy nem tett kárt a lapban nem hiszemhogy ilyen kisstílűen járna el!
 
Látom nem érted. Írjam lassabban?
Nem a lap állapota miatt problémázok, hanem azért, mert azt a lapot akarod visszaküldeni nekem, amit én küldtem neked, nem pedig azt a lapot, amiben megegyeztünk. Amúgy nem érdekel, hogy a többiek mit gondolnak rólad, de ha te ezt tényleg úgy gondolod, hogy neked van igazad, akkor jobb ha tudják.
Ha postán cserélsz, akkor megvan a kockázata, hogy meggyűrődik a lap, vagy szétszakad, vagy spontánégés következik be, és elég a postás kezében. Ezzel számolni kéne mielőtt cserél az ember.
 
Ok, tőlem aztán bárhol folytathatjuk, csak azért írtam fel több helyre, mert priviben nem sok mindenre jutottunk.
Szóval ha válaszol, akkor én csak itt fogom folytatni, ha nektek így jobb.
 
Nem nyitok a dologról vitát, nem kell bizonyítgatnom,hogy nem tettem semmit a lapoddal. Számtalan ember ismer és nem fog rólam más gondolni, azért mert te ezt irogatod ide. Aki meg egy ember miatt elitél az meg vessen magára... Ha neked ez jól esik akkor irogasd csak a magadét,de engem ez már nem érdekel... Visszakapod a lapjaid olyan állapotban ahogy azt én kaptam!
 
Na, köszönöm
 
Raon, Yusuki!

Megkérhetlek titeket, hogy ne 2 fronton beszéljétek meg szitut!
 
de, így van!!
 
Idefigyelj, szerinted az normális, hogy megegyezünk a cserében, ELŐRE KÜLDÖM, mert neked kell versenyre, aztán vissza akarod küldeni a lajaimet, mert neked nem kell, és "meggyűrődött"? Mikor feadtam nem volt baja, semmi bizonyíték arra, hogy nem te gyűrted meg esetleg, hogy visszaküldhesd, mert csak 1 versenyre kellett.
Ha meg a csomagolással van bajod, akkor csomagold be ugyanúgy, és majd meglátjuk, lesz-e baja a lapnak. Mindig is így csomagoltam, és még soha semmi baj nem volt
Szerintem teljesen jogos, ha azt a lapot kérem, amiben megegyeztünk. Szerintetek nem így van?
 
Azt ahogy becsomagoltad arról viszont te tehetsz, ne mén!
 
Mikor én feladtam a lapot semmi baja nem volt. Arról nem én tehetek, ha a postás gyűrögeti a borítékot.
 
Ha valaki szar minőségű lapot küld nekem akkor azt vissza fogom neki küldeni! Ezt bátran válalom!!! Hisz mindig rákérdezek milyen minőségű a lap, mivel nekem nem ér semmit szar állapotban!
 
Na, ha esetleg raonnal cserélnétek, szólok, hogy jobb úgy megbeszélni, hogy ő küldje el előre a lapokat, különben lehet, hogy nem azt fogod megkapni, amiben megegyeztetek.
Gondoltam, felhívom rá a figyelmeteket.
 
ki tudja hogy ez az :
adolf kánya szokta küldeni a lapokat?
 
Kéne szolni valami heckernek, hogy tegye ki a honlapról vagy ilyesmi..........
 
hát, azvan, hogy hétköznap edzés, meg tanulás, szombaton futóedzés, és a futást és edzést ugyanugy élvezem mint a hkkt, de kicsit több értelmét látom, meg a hkkt már lassan tényleg unom, nem mutat nekem újat hiába jönnek új szabályok...
 
Kár!
Igazából megértelek az idő sajna elég nagy indok!
 
időm nincs, kezdem unni a dolgot, nincs ami vonzana, és ami a legnagyobb indok, nem tudom magam elképzelni amint 16 évesen, vagy felnőtt koromban hkkznék, teáht minek csináljam.
 
Egyre több arc tűnik el Hegymélyi barátom jól megfontoltad a döntésedet?
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.