Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A csábítás trükkje
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Sokszor elég egy tekintet a férfiszív meghódításához, néha több csésze bájital sem elég. Talán az udvarlás és a szerelem rituáléi a legkülönlegesebb események a Túlélők Földjén.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (18)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64958)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
ÉN IS VALAMI HASONLÓ VÉLEMÉNNYEL VAGYOK RÓLAD.....NA EZT MEGBESZÉLTÜK CSÁ!
 
de erre most nagy szükség van...
az a véleményem borsó2-ről, hogy hülye egyrészt, másrészt pet és gyökérpörkölt és mellette még hazug is...
 
Nincs most erre nagy szükség?
 
Egy hasonlót már írtam, de most újra megteszem:

Szeretnék elnézést kérni minden olyan tisztességes (tehát nem rendbontó) fórumozótól, akit néhány hónappal ezelőtt megsértettem vagy akinek nagyon beszóltam. Így hirtelen Frandon, Xorex és tracyer jut eszembe, akiknek olyat mondtam, amit nem kellett volna, de biztos mások is vannak.
Szóval még egyszer, bocsánat!
 
Megnyugtatott.
 
Ha ez megnyugtat, én nem kezdek vitát ez ügyben.
 
Mivel tökéletesen mindegy, hogy valaki falusi, vagy városi, könyörgöm el ne kezdjétek még ezen is az összeszólalkozást.
 
Azért azt túlzás rólam, hogy vűáerosi vagyok....legalább 4-5 hónapot minden évben falun töltök (nem túlóztam). Szted miért nem cvoltam itt egész nyáron? Mert ott töltöttem az időmet.
 
mert teis pécsi vagy vazzeg. mi aszem város,de mindgy kedves városi
 
Úgy látom így estére egy kicsit lenyugodtak a kedélyek, a tegnap ésa tegnapelőtt az kész Klánok háborúja volt, egyik oldalon az értelmetlen topicnyitogatók-fikázók, a másik oldalon pedig azok akiknek már a hócipőjük is tele van az 515 topickal. Be kell hogy valljam, remélem azért lesz még egy-két ilyen jó kis vita, amiben lehet érvelgetni, szeretni meg gyűlölni egymást(ez egy kicsit furcsán hangzott. Mindenesetr egyetértek "HÓRUASSZAL" , miszerint beállítod magadnak a kedvenc topicjaid a többit meg magasról...De szerintem kellene valami olyan újítás, ami megoldja azt, hogy normális topicok szülessenek később és ne kelljen egymás fejéhez vágni olyan jelzőket, ami még a mai elfajzott világban is durvának számít. Moderátotoknak üzenem, hogy bár most is sokat foglalkoznak velük, később még több odafigyelést igényelnek a topicok, melyek az egyik legkedveltebb dolgok az oldalon, mégis velük van a legtöbb gond, ami igen szomorú...
 
Hát meg a kedvenc fórumok opció. De ha van fenn 3 blokkolós dekk topik akkor egyből lehet 3 helyen olvasni, jó, nem mind egyszerre aktív, de lehet zavaró.
 
Mindetnt átgondoltam, és szerintem annyira nem rossz ez a fórum. És már megtaláltam a tökéletest megoldást.Van ott fönn egy olyan hogfy kereső, azt kell hasznélni.
 
Nagyobb internetes fórumokon akár 2000 topic is lehet, mert sose vonják őket össze, pedig sok hasonló tartalmú, 1-2 hsz-t élő topicok is vannak köztük. Van, amelyik csak egy kérdés, amiről nem tudta az illető, hogy hol tegye fel. Keresni kell valamit egy ilyen rendszerben, és meg is van az eheti rejtvényem.
Én is azt szeretném, hogy mindenki szabadon nyithasson új topicokat, de azáltal, hogy vállalja, hogy aztán esetleg eltűnik.
 
Majndem mindenben egyetértek veled... (olyannyira, hogy holnaptól rövid időre el is tűnők a fórumról), kivéve az utolsó résszel.

Arról, aki mások idegesítésére nyit topicot, Raiso óta megvan a véleményem. Ha valmiért, akkor ezért tényleg nem szbad topicot nyitni.

"vagy csak nektek volt szabad?"---na ezt meg nem értem.
 
Más tipcokban aktívan szól hozzám.
 
Hű...asszem kezdem érteni amit múltkor mondtál...ez a gyerek tényleg nem normális...
Érdeklődő jellegű kérdés....hol van ilyenkor a moderátor??
 
bocsánat, de nagy tévedésben éltek. én még mindig az ALL Star véleményével értek leginkább egyet.

ez egy játék, amit legjobb személyesen játszani. asztalnál, kockákkal, kártyalapokkal. ez egy internettől független játék. a www.beholder.hu oldal elősegíti a játék népszerűsítését, de nem feltétele a játék népszerűségének. ezt igazolja, hogy, ha jól látom, az oldal ebben a formában csak 2003tól létezik, amikor is ez a játék már élt és virágzott. (tudom, hogy korábban is volt pl. lapkereső).
az, hogy a fórum így el van barmolva, csak annyit jelent, hogy sokan kerülik (a nagyobb játékosok közül), de attól még nem hagyták abba! de ennek részben ti is okai vagytok..

klikkesedtetek, s megvadult anyatigrisként véditek kicsiny fórumotokat. kiskölykökként az élettereteknek nem egész nap a gép előtt lenne a helye, hanem sicc ki a szabadba, játszani s a fórum nem (csak) a tiétek.

mellesleg gyarlóság 1-2 nyitott topik után megítélni embereket. lehet, hogy azok nem csak poénból, hanem a ti bosszantásotokra is nyíltak. vagy csak nektek volt szabad? ti is értelmileg csökkentek vagytok, ha bármelyik általatok nyitok topik nem tengett túl a tartalomtól?? a cél nem szentesíti az eszközt.
 
Sztem sok embert nem sértettél meg. Én is 'félvér falusi' vagyok, de nem sértődtem meg, mert tudtam, mit akarsz mondani.
 
Igen, természetesen én sem akarom, hogy idáig jusson a játék, mert az elég gáz lenne. Ismételten mondom, hogy SENKIT sem akratam megbántani azzal a jelzővel, amit már inkább le se írok. Én tiszetelem a falusi embereket és a parasztokat is, hisz ők ugyanúgy dolgoznak a mindennapi kenyerükért mint bárki más akár faluból, akár városból. Csak a mai társadalommal az a baj, hogy ezt elfelejtik és előszeretettel alkalmázzák káromkodásnak, sértésnek egymásra. Osztálytársammal azóta nem beszélek, mióta a székelyeket leparasztozta irodalom órán.
Ezzel pedig vissza is kanyarodtunk a talán egyik legbotrányosabb topic szaporodásra. Sajnos rengeteg olyan hkk-s van, aki pont olyan szinten van, mint az én említett osztálytársam, ezért csak vagy egymást fikázzák orrba-szályba, vagy olyan ostoba topicokat nyitnak meg, mint például fa-meg erdőszéli deck. Ha ez így megy tovább, akkor tényleg komolyabb intézkedések fognak bekövetkezni.
Még egyszer, ha mégis megsértettem valakit millió bocsánatot kérek, nem állt szándékomban.
 
nem
 
Remélem ehhez a kérdéshez nem fogunk a közeljövőben eljutni.
A játék lényege ugyanis maga a játék.
A falusi parasztról pedig annyit, hogy általában többet tud az életről, mint egy városlakó. Persze nem Te tehetsz róla, hogy ez a kifejezés így terjedt el, meg persze, hogy már nem azt jelenti, amit szó szerint jelentene, de éppen ezért nem túl szerencsés ezt a kifejezést használni az emberek értelmi szintjének fokmérőjeként.
Egyébként az írásod többi részével egyetértek. Béke Veled !
 
Kösz, hogy valaki legalább egyetért velem, és igen, tényleg városi vagyok. Egyéblént már a "falusi paraszt" kifejezésen is majdnem megint lett egy vita, ami egymás szidásához vezett volna. ..
 
Így van. Ez olyan emblematikus jelző, az elsődleges jelentéséhez rég köze nincs.
 
Kösz szépen, ez azért jól esett. Egyébként 7 éve disputázok, így a kultúrált beszéd és az érvelés tanát elsajátítottam...ez néha nagyon jól jön (sztem tananyagnak is be kéne vezetni, de most ez lényegtelen).

A topicok terén szinte mindenben egyet értek veled. 1-2 hozzáfűzés:

- Az sztem nem ok, hogy amihez x ideje nem szóltak hozzá,m azt törlik. Igaz, a topicok többségében ez reális, de pl. a Nemzeti bajnokság topic kb. 2 hónapig aktív, aztán 10-ig nem,m de ettől függetlenül van értelme. De az olyan idejemúlt topicokkal, mint a Nyári Szerepjátéktábor Velencén (ami 3-4 évve volt aktuális) tényleg kéne vmit kezdeni.
- A többi pontban tökélesten igazad van szerintem.
 
Megmondom őszintén nem érzem annyira durvának ezt a jelzőt...lehetett volna trágárabb módon is kifejteni.
 
oké legyen igazad, csak annyi, hogy te is városi vagy ezt mindenki leszűri ebből és én hogy faluban lakok pl. nem vagyok se paraszt, sem bunkó (na jó néha...) és ezt magamra vettem, de semmi okom nem volt rá... tehát sry
 
Mit gondolsz miért nem írtam neveket? Te is gondolkodhatnál 1ébként néha...
 
a falusi paraszttal meg te bántasz meg embereket... vegyétek már észre magatokat, hogy mit írtok vazz...
 
Nehéz időket élünk meg drága elvtársak!
Ezért szántam el magam, hogy írjak egy "kisebb" véleményt:
Egyre jobban kezdenek elfajulni az ostoba, hiábavaló topicok, amik csak arra jók, hogy egymást leszóljuk anélkül, hogy ismernénk egymást. Nézzétek meg a nem-csere topicok hozzászólóit: szinte mindegyikben ugyanaz a 8-10 ember írja le a véleményeit. Van, aki szerintem kultúráltan, van, aki falusi paraszt módján.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy észrevettétek-e: az amúgy horribilis, 515 topicból már rengetegben a HKK- ami egyébként ugye központ téma LENNE-már nem is szerepel! Én nem akarok személy szerint senkit se sértegetni, mert az nem az én stílusom és nem akarok egy levágott lófejjel ébredni reggel az ágyamban, de én egyre jobban egyetértek Bubu hozzászólásaival. Nem káromkodva, hanem rendesen, MAGYARUL fejti ki a véleményeit, amik általában igen velős érveket tartalmaznak. De egyesektől már a rosszullét kerülget, mert csak írjak a maguk gyökér "szlengnyelvén", hogy a te anyukád ilyen utcalány, meg hogy közösüljél egy meghatározatlan tárggyal. Nézzetek már szét: poénból nyissunk már meg 70 topicot, amiknek semmi értelme nincs, de lehet egymást szidni, meg a moderátoroknak munkát adni látástól mikulásig.
A legjobb megoldás talán az lenne, hogy az 515 topicból kitörölni a következőket:
-nem írtak bele már hónapok, esetleg ÉVEK óta
-értelmi szintjük körülbelül a romlott kenyérpiritók szintjén van
-ilyen típusóból már van 4-5 ugyanilyen, ezért vagy meghagyni a legkomolyabbat, vagy összevonni az összeset
- egymás szidásán, fikázásan, kiközösítésén kívül maximum egy üres HSZ van benne
Ha ezt mind végiggondoljátok, akkor bizony kiderül, hogy kb minimum 100(!) topicot simán lehetne törölni.
Egyébként még annyit, hogy nem kéne minden falunak meg kerületnek se topicot nyitni, ugyenez vonatkozik az ott zajló versenyekre is.
Végezetül pedig: ha ez így megy tovább, akkor azon se csodákoznék, ha a moderátorok megunnák a dolgot és nagyon, ismétlem NAGYON durva esetekben kitörölnék az összes értelemes topicot. Ez a következőkhöz vezetne:
-mivel SZERINTEM kb 70%-ban mindenkinek a kedvenc menüpontja a Fórumok, ezután az oldal látogatottsága rohamosan csökkeni kezdene
-szépen, lassan még a legnagyobb nevek is letisztulnának az oldalról
-ha ez is bekövetkezik, akkor a következő fog felmerülni: "Mi értelme akkor a weblapnak?!"
-és ha az előbbi, végzetes rémálmunk is valóra válik, akkor, kénytelen vagyok leírni, ez következik:"Mi értelme van akkor a JÁTÉKNAK...?"
 
Ez nem én voltam.........vszínű a Beho fórumon a Space a név előtt nem észrevehető. De ha vkit érdekel, akkor kattintson rá az iadataira és nézze meg az uccsó hsz-eit, abból kiderül, hogy nem én lehettem.


Nekem nem stílusom, hogy chaten lekáromkodjak bárkit is, ráadásul ha a moderátor ellenőrzi az IP-t, akkor is rájön, hogy fél 9 magasságában én leléptem a fórumról.
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.