Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Mechek párharca
Küldd el képeslapként!
A csatamechek egy ember által irányított harci egységek, a legfélelmetesebb fegyverek a Battletech világában.
Nézz szét a galériában!
Termékismertető - Kártyavédő fólia
Termékismertető - Kártyavédő fólia - Gamegenic
Termékismertető - Zén Legendái: Hordázás
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Résföld

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
Nézet:
... A kalandozók hümmögnek, gondolkodnak. Ezek szerint itt az idő a cselekedetre. Nem ülhetnek itt, csak úgy ölbe tett kézzel. Már épp szólni kívánna Titusz, mikor valaki dörömbölni kezd a frissiben összeszkábált ajtón!
- A borkommandó az!- néz ki az ablakon valamelyik kalandor.
- Bújjunk el a fölső szobákban! Páran menjetek a pincébe is!- suttogja Titusz majd megindul fölfelé. Közbe az ajtón kitartóan dörömbölnek, egyre dühödtebb tempóban.
- Nyisd ki kocsmáros, vagy halál fia vagy!- kiálltja valaki. Nem kell töb a kalandozóknak. Usgyi föl, ill le, de pár pillanat alatt mintha kihalt lenne a fogadó. Ekkor a kommandósok betörik az ajtót...
 
...egy sötét,sejtelmes alak ül a sarokban. Arcát csukja fedi el a kíváncsi hallgatóság elől, akik eddig nem is vették észre jelenlétét. Mondandóját félősen kissé hebegve kezdi:
- Ekkor... deült ki az igazság... az elikszír és a csodálatos ital története.. hazugság.. csak egy fedősztori.
Akkor páran a legfelsőbb körökből, rájöttek, hogy kezükben van minden idők legpusztítóbb fegyvere. Egy járvány! Szerencsére akkor egy hatalmas tűzmágia segítségével, amit Nord idézett megszabadultunk a fenyegetéstől. Az összeesküvés vezetői mind meghaltak,.. de később, sejtelem támadt fel, hogy a hordó és a gyilhos vírus létezik, és mit sem kell félni a varkaudaroktól, thargodanoktól és ryukuktól...
Hirtelen hallgat el a sötét alak, és ahogy jött úgy is megy el... csak egy fenyegetően jeges folt marad a helyén...
 
Megszólal a kobuderránk. Maga elé motyog, mintha észre sem vénné hogy mások is szeretnék hallani mondandóját. -Lehet, de nem biztos! Ez már régi történet, mondhatnám legenda suttogja! Réges régen amikor még a dédapám is kergette a fehérnépet, akkor is régi volt már.
-Na!! Hallani az unszolást.
-Azt beszélték, hogy létezik egy olyan elikszír amit ha vízhez adunk azzá válik amire szomjazunk! Mindenki boldog volt, kivéve a kereskedőket! Bizony! Oda a haszon! Így történt, hogy egy sötét éjszakán az elikszírnek nyoma veszett! Azt beszélték a népek, hogy még a felsőbb köröknek is benne volt a kezük. Igaz vagy nem ki tudja! Mindenesetre pár éve az hitték hogy meglelték az elikszírt. Gyorsan ki is próbálták, de szörnyű járvány lett belőle! Akkor alakult az a kommandó!
-Ez csak mese! Horkan fel valaki.
Erre eszmél a mesélő, és zavarodottan körbenéz.-Részegen az ember mi mindent összehord! Hebegi, majd a korsójára réved meredten.
Ekkor ujjabb mesélő szólal meg.....
 
... Az anyád rézfányfütyölős, hubernyákos hapmantyós ragezábulos úristenit te dög! -nos el is kezdi Titusz egy kellemes kis békélető beszéddel- szétrúgom azt a mocskos valagad te gané, mondd el gyorsan amit tudsz, és akkor nem adunk oda a Nyanyának aki köztudottan imádja az ilyen "friss" husikat. Nos mi a választásod???
- Ki az a Nyanya? -hörgi a szerencsétlen. Dirr kap egy pofont.
- Neked Naccságos asszony, te gané. Na mit válaszolsz? Mú?
- Pleh... nem tudok semmit... vagy igen... ill nem tudom izé- hörgi. Dirr kap mégegyet. Erre elájul.
- Jaj. Nem akartam, ennyitől nem kellet volna kidőlnie. Szerintem totál másnapos az ürge. Hadjuk majd felkel. Addig gondolkodjunk, hogy mit is kéne tenni. Meg mijez a hordó? Na asszem megszomjaztam. Valaki gurítson már föl egy pálinkás hordót, csapra szeretném verni.- mondja Titusz majd előveszi ezüst tubákos szelencéjét és előkapar belőle egy szál dohánysodringot. Gondterhelten rápöffent, majd járkálni kezd. Ekkor....
 
Újjabb egyórányi távollétben egyeznek meg, aztán jobra el! Hamar eltelik az egy óra, és kobuderánk egy fogollyal tér vissza! Apró emberke, görnyedt háttal és borvirágos orral rendelkezik. -A sötétben jött nekem, és azt mondta "egy óra múlva itt vagyok" gyanús volt így idehoztam! Olyan apró, hogy csak nála lehet a pici hordó! Egyébként valami Imre vagy Antal a neve. És folyton vigyorog!
Megkezdődik a vallatás...
 
A többiek ezalatt megbeszélik, hogy még a Borkommandó előtt meg kéne találniuk a kishordót. El is kezdik keresni...
 
Ottvan lénn a pincébe', mönnyé' lé érte! - lódítja Ámlin, és közben részegen vigyorog, mint a tejbetök.
 
Az ajtónyíláson keresztül új szereplő érkezik: Vérvörösalkonyfény.
Rövid vörös hajú alakváltó lány, gromakpáncélján nyugtalanul csillan egy fáklya fénye, mely a falon szerencsésen túlélte az alant történteket. Kecses vasaltbunkót szorongat ugyanolyan kezében, övéből bumerángok kandikálnak elő kíváncsian a kocsmabelsőre. Ami még feltűnik rajta, az egy míves lant, s köpenyén az Összhangzat Közös Tudat címere.
Kicsit meglepetten nézi az elétáruló dúlás nyomait, hiszen csak egy üveg jó vörösborért tért be a Rövidlátó Drakolderhez. Körülnézve bólint KT társa felé, de kérdése mindenkinek szól:
- Kaphatnék egy üveg jófajta vörösbort?
 
Morgó legurítja pálinkáját, majd odaveti:
Valami különleges szállítmányról esett pár szó, talán varázsital lehetett. Valami kicsi, egygallonos hordót emlegettek...
 
Ahol a többiek épp egy-egy pohár finom itókából (ki ki a saját kedvencét tatrva előnyben, no meg a szája elé) merítenek erőt a további cselekedetekhez.
- No jó - szólal meg Craz-, kinek mit sikerült kiderítenie?
 
...Elfi sem tétlenkedik, nyomban szökken párat és máris egy háztetőről követ egy kisseb csoportnyi bor-kommandóst. Valahogy így a háztetőkről mindíg kényelmesebb a kilátás, és érdekes módon erre nem figyelnek a buta elitesek. Persze ilyenre egy egyszerű halandó nem is képes.
A hosszas követésnek van is eredménye. Elfi kideríti, hogy a kommandósok egyenlőre rossz nyomon járnak. Azt hiszik, hogy Sutor Kragoru a sárkányával szállított illegális bort ide. Persze ennek megvan az oka... mindenhol sárkánypikkelyek vannak szétszóródva... és a város szélén gyanúsan nagy domb áll. Elfi úgy dönt eleget hallott mára, vissza is tér hát a megbeszélt találkahelyre ahol a többiek...
 
.... Titusz kicsit elgondolkodik-Szerintetek nincs köze egymáshoz a Borkommandónak és Ámlin rengeteg piájának? Nekem gyanús... de ez csak egy ötlet. Óvatosan srácok. Nem bukhatunk le mert akkor akár örökre be is zárhatják a Rövidlátó Drakoldert. Ugye ezt nem akarjátok.- szól Titusz A többiek fejüket rázzák, hát persze hogy nem akarják. Rendben. Akkor szóródjunk szét, és figyeljük meg, hogy mit csinálnak a kommandósok. Aztán egy órácskán belül itt jelentünk egymásnak. Nosza rajta. És Titusz el is tűnik az egyik ház kertjében...
 
A merész és bátor kalandozók hada, egy kissé gyámoltalanul közelít a lerombolt Helytartói Hivatalhoz. A hivatal körül ismeretlen egyenruhás szörnyszülöttek csoportosulnak. Ismeretlen jelvény díszeleg a zubonyokon! Egy hordó, vérvörös körben rajta egy halálfej! Mindenhonnan a megdöbbenés moraja hallatszik, majd pisszegés és egy két tompa puffanás! Kik ezek? Hallatszik egy remegő hang. A kínos csöndet egy mámorittas hang szakítja félbe! Én tudom! Ez a Yaurr Birodalom speciális Borkommandója! Csak tudnám miért verték szét a hivatalt?!
 
...Elfike gondolkozik egyet, megszámolja nyilait. Még van egy két tucatnyi jófajta tünde nyilvessző, aztán vésztartaléknak még ottvan pár bronzhegyű is, amit ugyan megvet, de ha éppen azt kell használni, tudja hogy a bal szemek ebbe sem szívesen kacsintanak bele! Felpatttan hát, formás domborulatain eligazgatja lánccingét, és mivel tudja, hogy Ő a legidősebb itt, szól a többieknek, hogy:
- Spuri van, talpra mindenki aztán menjünk!
A többiek mint jólnevelt férfiak isszák a szavait, és...
 
-Ezt meg miért mondtam?- döbben meg Titusz. A többiek értetlenül nézik. - Mit kedves Titusz? - kérdezi Elfi és közelebb hajol Tituszhoz. - Nem értem... nem emlékszem.. mi történt az előbb? A fickóra emlékszem de utána... mi a fene?
A kalandozók mind elkomorulnak. Az ivászat már rég végetért. Senkinek nem volt kedve inni, csak Radul iszogatta még egykedvűen borzalmas törp sörét, ami már meg is melegedett. Hümmögés, mormogás. Titusz ekkor feláll és beszélni kezd: - Kalandozótársaim, én amondó vagyok, hogy mi mint jó kalandozó révén menjünk és derítsük ki mi történt a helytartói hivatalban.
Sokan belegyeznek de van aki nem. Sokan csak tovább morognak.
-És mi van ha minket is elkapnak? Láttad te is mi történt a fickóval!- Na de Titusz a tettek embere. Nem hiába, híres kalandozó ő.
- Szóval. Ki tart velem a Helytartói hivatalba?....
 
Odakintről iszonyatos erejű mennydörgés rázza meg az egész fogadót. A kalandozók kirontanak az egykori ajtó helyén tátongó résen, keresztülgázolvan minden romhalmazon. Mi tagadás a kocsmát kicsit megviselték az elmúlt napok eseményei. Kiérve döbbenetes látvány tárul eléjük. Egy lelket sem látnak az utcákon, az ég beborult, fekete felhők takarják el az éltető napsütést. A helytartói hivatal irányából éles sikoltás hallatszik. Mindenki merev tekintettel figyeli a feléjük rohanó alakot. Nem sok minden látszik belőle ezért mindenki fegyverét szorondatva várja, hogy közelebb érjen. A figura már nem is fut inkább csak tétován vánszorog. Radul Titusszal előrébb lép, hogy segítsenek neki miközben Elfi és a többiek hátulról fedezik őket. Amikor odaérnek az összeesett emberhez meglátják szakadt mithril láncingjén a királyi címert. A teste hirtelen megvonaglik és hirtelen elkapja a közelebb hajoló Tituszt. Az próbál kiszabadulni, de a görcsös ujjak foggva tartják. A többiek azonnal a segítségére sietnek ám ekkor meglátják Titusz felemelt bal kezét. -Várjatok!- mondja. A félholt fickó egy futár lehetett minden bizonnyal. Valamit motyog Titusz fülébe! Amaz felemelkedik és holtsápadtan csak ennyit mond: - meghalt. A többiek körbe veszik és elkezdik faggatni. -Mond már min mondott! Ki volt ez a fickó? Ki intézte el ilyen csúnyán? - Éénn nem tudom, nem én neem....
Később már a kocsmában:
Csak azt mondta, hogy ez valami borzalmas volt és, hogy valami elkezdődött- felelte Titusz aki végre kezdett magához térni a sokkoló élmények után. - De -folytatta- mintha éreztem volna a saját bőrömön a fájdalmat, az elmémben a tengernyi szenvedést. Valami borzalmas dolog közelít felénk!
 
... -Ebből elég! -kiálltja Titusz és egy varázslatba kezd. Nem igazán ismert spell, egy gigaököl repül ki a jégmágus kezéből. Bele egyenest a pince plafonjába. A pince omladozni kezd, de szerencsére csak hátul. Méretes darabok hullanak a furkász fejére aki megondolja a dolgot és elvonul, sajnos egy egész hordónyi pálesszel eggyütt. Sebaj maradt még. -Gyorsan! - kiálltja Titusz- a hordókat föl! Egy kalandozóként gurítják a hordókat föl, míg Titusz egy tompítással tartja a plafont. Radul álltalában Elfi után cipeli a hordót, ugyanis a hölgy hátsója igen vonzó látvány. Mire sikerül az összes hordót fölvini Radul is begyűjt pár pofont.
Végül a plafon beszakad, ám a pia készlet nem vész kárba. Kicsit rendet raknak, és nekilátnak az újboli ivászatnak. Szegény gnóm odakint elszomorodik, ám a kalandozók igen jószívűek: behívják őt is egy (vagy több) kupa itókára. Nagyokat sóhajtoznak. Mégiscsak igazi kalandozó- kocsma ez a Rövidlátó! Akár le is éghet, beszakadhat-itt akkor is folyni fog a élet, na és a bor!!!
Kicsit később megérkezik az új kocsmáros egy nagy rakat itallal, na meg nagy rakás testőrrel. A kalandozók igen fáradtak és inkább nem kötnek bele a jövevénybe, aki mellesleg igen igen rendes is, mert nem akarja megvámolni a pincéből megmentett italokat. A rend újra helyre áll, úgy tűnik már semmi sem zavarhatja meg a békés italozást. Ám ekkor....
 
... Szaladna is mindenki ingyen sörözni ha nem lenne ingyen pálesz és bor a pincében... persze ott van még a furkász is.... aminek meg sem kottyanak Elfi jól irányzott nyilai! Ja hozzáteszem Elfi lead egy figyelmeztető lövést Radulra is az imént elszenvedett sérelemért, hiszen nem az a könnyen kapható nőci Ő.
Radul megérti a célzást főleg mivel a következő fülbevalóhoz nme kell átlyukasztani fülét.
A furkász eközben összetör egy horót amiből spriccel a bor a kalandozók arcába, pofájába...
 
Közjáték:
Eközben a szemközti sörsátor előtt álldogáló gnóm fintorogva veszi tudomásul, hogy megint csak a konkurenciánál zajlik az élet. Letekint a ruhájára varrt Kerekkorsó szimbólumra, és réveteg (vagy fátyolos) tekintettel emlékszik vissza azokra az időkre, amikor kalandozók tucatjai másztak ki négykézláb a sörsátorból.
-Igen -gondolja- nagyot változott a világ... Épp indulna vissza, amikor megpillantja az éppen menekülő kocsmárost.
-Megállj átokfajzat- kiáltja, és a férfi után ered...
A következő saroknál utól is éri, és kihasználva félelmetes testi erejét, a nyakánál fogva rántja vissza.
-Na most végre elbeszélgetünk. A kocsmád nyitása óta igen megcsappant a forgalmunk. Talán tudnál rajta segíteni?- kaján vigyor terül arcára miközben a falnak löki áldozatát.
-Könyörülj, rajtam borzalmas kalandozó. Most verik szét a kocsmámat, elfogyott minden pia...- tekintete riadt, halálfélelme van.
-Igen??????- új ötlet a fejében. Sietősen a fogadó felé indul, majd beérve körültekint. Mindenhol pusztulati állapot, összetört székek, asztalok. Újabb kaján vigyor, majd hirtelen teli torokból kiáltja el magát:
-Ingyen sör a sörsátorban...- majd a fogai között- amíg a készlet tart...
 
... a harc és káosz teljes. Radul elemében van, üt vág harap, bár Arany Elfi ezt zokon veszi, mert olyan helyen harapta meg a törp, hogy.... szóval kicsit elidőzve az állapotokon: a kalandozókat körbevették a kutyák és az elit gárdisták. Kicsit alábbhagy a harc, a kör bezárul. Egyre hátrébb és hátrébb araszolnak a kalandozók mire már egymás hátát érik. Szomorú a helyzet. Ám ne feledkezzünk meg Sutor Kragoruról sem. Ő az Anyóval töltötte az éjszaka idáig tartó részét ( ám a hangos zajra muszály volt lejönie. Őt követi a nyanya is. Sutor egy szál bakkura gatyában flangál és fenyegetően rázza a botját a katonák felé. A nyanya pedig idegesen huzza magára a köpenyét...
pillanatokig nézik egymást a kalandozók, utána újult erővel indulnak a harcba. Valahonnan a háttérből a Carmina Burana hallatszik... Titusz vashegyű lándzsájával lyuggat halálra egy katonát, Radul egyszerre kettőt csap nyakon vasalt bunkojával. Elfi nyilait tölti ujra és ujra. Egy nyil egy halott, jol van ez így. Végül a nagy kavarodásban, némi demezgetés, és horkantás után lecsöndesedik a környék. Döglött kutyák, halott gárdisták. A háttérből idegesítő gitárpengetés hallatszik. A sötétből megjelenik a furkász.......
 
...A csata zajlik tovább, de mostmár két frontos. Radul és Titusz az elit gárdistákat tartja fel a szűk léppcsőlejáróban, míg a többiek a kutyákkal harcolnak. Elfi továbbra is szaporán lövi a nyilakat, és hogy a feldühödött troll ne Tituszt támadja le, elé lő két figyelmeztető lövést. A troll erre tanúbizonyságot tesz fajtára eszéről és visszafordul a kutyákhoz!...
 
Ezt már Radul sem hagyhatja annyiban. Felizzik nyakában a Káosz szimbólum mire újabb 2 dög szétfröccsent agyvelővel zuhan a pince poros padlójára. Ezután mindenki aki csak befért a pincébe ádáz küzdelembe kezt a vérszomjas vagy inkább borra szomjas ebekkel. Vasalt bunkók csapdosnak, néha elszáll egy villám is. Egy tűzgolyó Tituszt találja seggbe aki erre reakcióból ellő egy jégcsóvált abba az irányba ahonnan a támadást sejtette. Ennek csak az lett az eredménye hogy szemközt talált egy termetes trollt aki most dühösen megindult felé. Közben a lépcső felől csörömpölés hallatszik ahogy az elit gárdisták és a rohamosztagosok lefelé masíroznak a pincébe...
 
... A kocsmáros meghallva a zörgést odalentről jobbnak látja ha inkább lelépp a helyszínről!... Eközben odalent a bátor pia akciócsoport szembetalálja magát egy rakat bolhakutyával... de nem ám az eccerű fajtából! Mind legalább kécce akkora mint rendes társaik, és két fejük van! De megjön a segítség is.. Arany Elfi akit a súlyos csörömpölések már véglek kiugrasztottak az ágyából... Előkapja tünde íjját és négy jól irányzott lövéssel leszed négyet a kutyák közül... persze bal szemen lövi őket ....
 
...ám a söntés másképp dönt. Sőt annyira dönt, hogy rádől a távozni kívánó kezdő tolvajra. Sajnos Morgó a söntés foglya lett! Ám a többi kalandozó mit sem törődik ezzel. Éppen a pincét rohamozzák meg, előretartott lándzsákkal, borosüvegekkel. Meg is teszik, hangos csattanással beszakad a pince ajtó és az összes kalandózó hangos kiálltással zuhan be valahová. Ám, ekkor azonban újra megjelenik a fogadós! De most nem egyedül jött, mellete egy egész osztag elit rohamosztagos menetel. Vezetőjük, a kapitány, berúgja az ajtót, mire a kocsmáros igen csúnyán néz, bár mindenki magasról tolja le. A rohamosztagosok felkészülnek a hosszú harcra, hiszen a kocsmáros vagy tucatnyi beásott kalandozóról beszélt. Ám nem találnak senkit. A kapitány elbotlik a felborult söntésben. Csúnyát káromkodik, leköpi a fogadóst és elvezeti alakulatát. A kocsmáros kéztördelve néz szét a szétivott fogadóban. -Hová lett a csürhe? - teszi fel a nyilvánvaló kérdést. A kalandozók épp most érnek talajt a pincében....
 
Morgó fejcsóválva nézi a csürhoid alakzatba felfejlődő kalandozókat, majd köpenye alá rejti Titusz erszényét. Csöndben kisomfordál az ajtón, bájbájt és csocsit mondva a söntéspultnak.
 
...ám ekkor a széttört ajtó mögül iszonyatos hörgés hallatszik. A kalandozók, bár mindegyik hadviselt és bátor, mégis összerezzenek. Először mindenki Radulra
gyanakszik, ám miután kiderül, hogy a törp az egyik asztal alatt horkol, kicsit távolabb huzódnak az ajtótól. Folyik a tárgyalás: ki nézze meg mi van a kocsmáros pincéjébe zárva? Ötletek merülnek fel: a kocsmáros egy őrző - védő hasnyákot rakott a pincébe, amit vész
esetén el lehet engedni. Titusz szerint egy fúró mürgönc nevű szörnyeteg, ami pillanatok alatt fel fogjazabálni a pince pia tartalmát. Ezért javasolja, hogy együtt rohamozzák meg a pincét, mielőtt még nem késő. Mindenki helyesel, és csatasorba állnak. Látszik, a Túlélők Földjén a nemes célokért a kalandozók mindig azonnal szövetkeznek jellemtől, fajtól függyetlenül. Szemükben elszántság, tovatűnt az ismeretlentől való félelem. A közösség ereje! Végül valamelyik elkiálltja magát: A PINCÉÉRT!!! És a dicsőséges kalandozók rohamra indulnak...
 
Feláll egy szénfekete egyenruhás alakváltó, aki eddig a sarokból figyelt csendesen boroskupáját markolászva, odalép a zárhoz, előveszi mesteri szablyáját és 3 jól irányzott erős vágással gyakorlatilag kivágja a vastag tölgyfaajtóból az egész szerkezetet. Mikor vigyorogva megfordul, láthatóvá válik a mellvértjére festett erősen kopott címerhez hasonlító díszítés: egy Csaták viharától tépett lobogó...
 
.... ám tíz minutum múlva a kocsmáros betört orral repül ki a kocsma ajtaján. Kiderült, hogy a sör amit amit hozott vizezett és a bor is gonyolék-trágyából lett erjesztve és ugyancsak higított. Ráadásul még Ámlin hordóit is meg akarta vámolni. Nos ez sok volt már derék kalandozóinknak, és ujból eltávollították az őt megillető helyről.
Hát igen manapság csak az megy fogadósnak aki öngyilkos jelölt és megunta az életét, vagy nagy menniységű pénzzel bír, hogy megfelelő számú testőrt fogadjon fel. Nos a mostani kocsmáros az első kategória leggyatrább eleme.... nos bár nincs kocsmáros, de pija sincs, mert az aljas dög még kidobatása előtt zsebrevágta a pince kulcsát. Teljes a letargia ám ekkor.....
 
A nagy kavarodás közepette kalandozó kobuderránk
elmélázik azon, hogy az ide-oda röpködő korsók, csészék,alátétek már nem ide tartoznak. Ennek következményeként, eltalálja egy repülő tárgy! Minek tartalmát mohón nyaldossa! Ismét hallani a röhögést!
Eközben a kocsmáros visszatér, és egyesek menekülő Árnymanót megszégyenítő sebességgel foglalják el helyüket. A széknélküliek kiesnek, azaz kirepülnek egy kis segítséggel! Megkezdődik a szokásos procedúra, a pult körűl ám.......


M.t !
Árny Vadász.
 
Craz az elf bárd a csetepatéhoz illő hangulatú zeneműbe kezd doronydudáján, ebben a cselekedetben csak kissé zavarja, hogy magára fordítja egynémely hős figyelmét. Kapva bíztató pillantásokat, s feléje repülő söröskorsót is.
No nem hiába elf őkegyelme, röptében elkapja a korsót, s kecses mozdulattal irányítja a feladó konok koponyája irányába...
 
  ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.