Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Összeesküvés
Küldd el képeslapként!
Janny Wurts A fény szövetsége könyvsorozatának története az Összeesküvés kötetben bonyolódik tovább. A fenti képen ennek a borítóját láthatod.
Nézz szét a galériában!
Termékismertető - Kártyavédő fólia
Termékismertető - Kártyavédő fólia - Gamegenic
Termékismertető - Zén Legendái: Hordázás
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Résföld

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
Nézet:
Állj-állj! Kiált a kobudera.
Gondoljatok a múlkori eseményekre, hát megint ezt akarjátok? A válasz egy monumentális pofon képében érkezik. Néhány renegát kalandozó a múltból, percek alatt véget vet a rendzavarásnak. Majd felmossák kobuderránkat. Összeül a kocsma kamara, és a fogadó mögött létrehozzák az alkohol arénát.
Mostantól, akiknek nézeteltéréseik vannak ill. lesznek ott szíveskednek elintézni!

M.t !
Árny Vadász.
 
Ajjaj, Morgó gyorsan lenyúlja a két legközelebbi korsót, majd iszkiri az asztal alá!
 
A békés, punyadt esti iszogatást hirtelen megszakítja valami: odakintről iszonyatos ordibálás, kiáltozás majd harc zöreje hallatszik. Aztán egy óriási harcos rúgja be az ajtót.
- Megowulf vagyok! Kérek inni! Aztán bunyó!

A kalandozók összenéznek. Vigyor, kis igazítás az öltözéken és....
 
A sarokasztalnál a bárd csak a fejét csóválja az előbb történtekre, majd mivel végez tünde nyilai vértelenítésével, rendel egy üveg bort, s vadi új párdúcbőr övtáskájából előhajtogat egy papírlapot...
 
// ígyvan. nincs bosszúálló fogadós. //
 
Elcseszted, mindenki csak a saját nevében írhat! :P
 
A fogadós odasétál a vérzőszemű, pipalábú Ámlin urasághoz, egy felmosófával a kezében. „Ámlin, vagy felmosod a padlót, vagy veled törlöm fel!”. Ámlin arcáról elillan az előbbi határozottság és sorozatos bocsánatkérések közepette, elindul az ajtó felé…

Gyopi ;-)
 
- Hö, némmán, a gyíkarc nem bírja a piját! - köp ki Ámlin igen kultúrált módon a távozó sötét elf után.
 
... És a következő pillanatban egy vaspáncélos, szürke bőrü törpe gurul le a lépcsőn iszonyatos sebességgel. Hatalmas puffanással megérkezik az ivó padlójára, majd mintha mi sem történt volna föláll, és leporolja magát (közben folyamatosan morog). Imbolygó járással a pult mögé támolyog, lehajol, kotorászik, majd diadalittasan a magasba emel - egy söröskupát! Vállára vesz egy negyedhektós "SERITAL ZANGROZBÚ" feliratű hordócskát, a legközelebbi asztalhoz caplat vele, és lecsapja, de olyan erővel, hogy mindannyian azt hiszitek, ott helyben kettéhasad az asztallap. Csapolás, egy pislantás, és máris begurított két nagy korsóval! Híjnye de tud eza Ámlin!!
 
Ebben a pillanatban hatalmas robajjal kivágódik az ajtó. A terem minden vendége (még az asztal alatt fekvők is) a belépő alakra szegezik tekintetüket. Egy copfos hajú, fekete bőrű (ex drow :-) áll az ajtóban. Ruházata megtépázva, haja csimbókokban és egész teste sártól mocskosan beszennyezve. Beavatott szemeknek egy vad tivornya képe dereng fel… Ezt alátámasztani látszik a rengeteg borfolt és a messzire érződő cefre szaga. Mindez a másodpercek törtrésze alatt fut át a kalandozók agyán. Több idő már nem is marad a bámészkodásra, mert a hívatlan vendég elkapja kezét a szája elől és szörnyű hangok kíséretében a padlóra üríti gyomra tartalmát. Az ivó vendégei szikrát sem kapnak a meglepetéstől, a síri csendben csak a csöpögő büdös lé hangját hallani. A drow baljával az ajtófélfába kapaszkodva visszavonszolja magát az utcára, majd egy „elnézést” vakkantást kíséretében elcsoszog a sötét éjszakába… Szinte mindenki egy emberként kezd el üvöltözni és szidni az arcátlan betolakodót. Valaki fel is ismeri a tettest, Fürge Gyopi személyében. Az indulatok még inkább elszabadulnak, mert valamiért (ki tudja miért… :-) kevesen kedvelik ezt a fickót. De hiába minden, az első tántorgó alak mire átugorja az éktelenül nagy tócsát, Gyopinak már nyomát sem találja. „Ezt valakinek fel kell takarítania!” – hallani a kocsmáros magából kikelt üvöltését…
 
- Nyaaaaaaaaaaaa, mivanmáááá!!! - jön a falrengető üvöltés az emeltről, majd nehéz léptek dörrennek, ahogy valaki megindul a fogadó ivórésze felé. Néhány öblös böfögés is eldörren...
 
// bazz sok "inkább" lett benne! na mindegy legközelebb nem részegen írom no! //
 
Titusz inkább csak ingatja a fejét, hiszen elég szép összeget kellet kifizetni a helytartónak a verekedések miatt (a helytartói hivatal, a mágustorony és lakójának felgyújtása, a fukar boltos megleckéztetése stb.) (no hát! hiszen jó muri volt nem?
De aztán inkább hadja az egészet, hiszen úgyis A bolondok aranyával fizettek, s a helytartó azóta nagyon szomorú. Állítólag tolvajok rabolták ki, és nem tudja, hogy hogyan. Titusz tudja. Boldogan húzza meg pálinkásüvegét, amiért a kocsmáros csunyán néz rá.
Ekkor az ivóban...
 
Kobuderánk pofáján gyermeteg vigyor(na meg serhab!) ül, ahogy megszokott ivócimboráira néz.
Szívét melegség önti el, torkát meg a pálinka!
Végre! Újra együtt, az új kocsmáros meg kit érdekel!
Ha jó lessz a kiszolgálás, baj nem történhet.
Különbenis, a multkori jelmezbál elég pofásra sikeredett!

M.t !
Árny Vadász.
 
A hófehér hajú mágus összeráncolja szemöldökét, egy darabig úgy tűnik, hogy valami baj lesz, ám inkább hallgat a felszóltásra és inni kezd.
 
Ajj Titusz, már megint nagy a szád. Ülj csak le, oszt igyál... Dobod el azt a púderkövet, hogy váglak hátba mingyárt!
 
A nagy punyulás közepette hirtelen kinyílik az ajtó és egy jólismert-régennemlátott alak jelenik meg. Mindenki azonnal megismeri: a kocsma levegője hirtelen megfagyni érződik! Ez csak egyvalaki lehet!
- Hiszen ez Titusz! - kiállt fel egy kishitű alak, ám a torkára fagy a szó, hiszen Titusz egy jól irányzott jégcsóvával megfagyasztja!
- Majd kiolvad... -
- Má' meginittva?
- Jégmagus...-
- Blörp...-
A kocsma a hosszú csöndből azonnal föléled.
- Na hol voltál titusz koma?
- Áh csak elintéztem azt a kis affért a helytartóval, amit a kocsmáros elüldözése okozott. - vigyorodik el.
- A helytartónak mindegy ki van a kocsmában, csak annyit kért, hogy a részeg kalandozók ne verjék szét a kocsma után a várost is. Azonkivűl most érkezik az új kocsmáros! Szerintem kezdjük el írni a rendeléseket! - kiállt fel.
S végszóra az új kocsmáros is megjelenik két jól megtermett adamantit gólemmel. A rend helyreállni látszik, ám ekkor....

// visszatértem!! //
 
Mi van görbelábú, itt esz a penész a sarokban, mi? Na, igyunk pálinkát! Egyet nagyanyád egészségére, egyet a polgármesterére, egyet a Tűzviharra, egyet gnnnómokra, egyt a gonyólikra, megaaaa vvarás hukk lásra, egyet meg a kígyókraaaaaaöööööööeeeeeee...
 
Mi ez az ordibálás? - Hangzik a kérdés, a sarokban lévő pókháló halom alól.
Nocsak! Valaki visszatért.
Az első kört én fizetem!

M.t !
Árny Vadász.
 
A kis gnóm hosszas vándorlás után ismét betér a fogadóba. A romokat eltakarították, a törött padokat, asztalokat kijavította az aszatalos. A kocsmáros is visszatért, újfent borozza a vizet.
A helyi erők felkapják a fejüket, majd összesúgnak: - Egy kalandozó...
Morgó körülnéz, csóválja a fejét: -Ezek szerint a múltkori razzia óta kerülik a helyet a keményebb csávók. Hé kocsmáros! Kenyeret, tojást, sajtot ide, meg kell egy szamazsák is a padláson!
 
Mély szendergésemből, egy mégmélyebb csend riasztott fel! Körülnézek..... minden üres! Te jó ég! Kiürült a kocsma! Vagy megint szesztilalom van? Esetleg leszoktak az ivásról a kalandozók?! Mindegy! Akkor alszok tovább! Majd ébresszetek!

M.t !
Árny Vadász.

(Csak szórakoztatom magam!)

Hm....
 
Látjuk bizony, kiált fel a kobudera!
 
És Én is!

De hát úgyis látjátok.
 
Kéz és lábtörést a kiséreccségire!
Ja, nem vagy egyedül! Én is itt vagyok, meg a sárkányon is!

M.t !
Árny Vadász.
 
Bocsesz, hogy én is igy közbeszólok. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy en tartottam életben a dolgot...kiprobalatam mi lesz ha kicsit felfüggesztem. Ezekszerint néma csönd a tartomány

Amint idom engedi (leszalok kicsit a sarkanyolorol
és nem kell allandoan holmi matek/kemia/irodalom temazaro kisereccsegi mijatt paráznom ÉS ujra lesz lovem Tf re igérem ujraeledek a forumon és a kocsmaban!

To reborn.... Titusz icemaster
 
Szomorú vagyok, elkezdtünk valami jót és mostanában abbamaradt! Senkit nem szeretnék megróni, csak zavar ez a csend. Esetleg mások is hozzátehetnek a történethez.
Mégegyszer elnézést!

M.t !
Árny Vadász.
 
Mindegyik kommandós egyszerre akar szóhóz jutni, ezért egy olyan hangzavar jön létre mint egy nagyvárosi zsibvásár utolsó órájában. Kétdecis, miután kioszt néhány úri pofont átveszi a kórus irányítását. A hivatalt védelmező mágus, nem állt helyzete magaslatán. Így egy rosszul elmondott rothasztás után, mindössze az egyenruhák mentek kárba. Hőseink elképzelték cingár alakját ádám kosztümben, és többen görcsösen rángatózni kezdtek!
Ám egyesek nem szerették volna elmulasztani, e fordulatokban gazdag történet egy apró részletét sem.
Ezért rövid úton megszüntették a feltünő idegmozgást.
Kétdecis folytatta: Így kénytelenek voltunk ruhákat kölcsönözni, ám szerencsétlenségünkre csak a farsangi bálhoz használt jelmezek voltak kéznél! Most hogy elregéltem megaláztatásomat úri mivoltomban, kérek mindenkit hogy rendezett sorokban hagyjuk el a fogadót! Már ahogy ez önöktől elvárható, tekintettel lévén alkoholos befolyásoltságukra nézve.
Így történt, hogy a városnak ebben az évben volt a legmulatságosabb felvonulásas! Hisz ki látott már pillangót alabárdal a kezében, amint egy részeg és összevert kalandozót noszogat bősz felkiáltások kíséretében. Miután megérkeztek a hivatal romjaihoz......

M.t !
Árny Vadász.
 
...Hát vannak dolgok, melyek tényleg ütősek... nos ez is egy ilyen helyzet - na nem a brutális értelemben. Színes cókmókokba, ruhákba, meg mindenbe öltözött megtévesztésig észvesztett csapat áll odakint. A látvány nem leírhatatlan, hanem hihetetlen! Valószínűleg ezek a "kommandósok" még többet ittak a lefoglalandó italokból, mint amennyit lefoglalhattak volna. Elmondják, hogy miért is néznek ki így...
 
Halihóóó!

Mi van veletek! Mindenki alszik, vagy ennyire leittuk magunkat? Esetleg elfogytak az ötletek?

M.t !
Árny Vadász.
 
Azaz csak törnék! Ugyanis az összeeszkábált alkalmatosság, tokostúl eggyütt kiszakad a falból. Upsz! Ebből még baj lehet! Eközben a pincében lévő kalandozók, egy emberként tapadnak a levezető járatot eltorlaszoló nyílászáróra! Léptek! Puffanás! Megint léptek! Valaki talán nem tudott elmenekülni?!
Egyre közeledő léptek! Kopogás!
-Tisztelt egybegyültek, kedves italozó társaság! Kétdecis tizedes vagyok, a Bórkommandó elit csapatának tagja. Uri neveltetésemnek köszönhetően most fel, ill. leszólítom önöket a létesítmény zavartalan elhagyására! És meghívom önöket , a Helytartói hivatalban rendezendő ösznépi kínvallatáson való megjelenésre. Ha két lágytojás elkészítéséhez eltelő idő múlva nem jelennek meg a mulatozásra kijelölt helység elött, embereimet felszólítom a nem éppen finom behatolásra.

Néma csend, majd olyan harsogó röhögés hallatszik hogy a közelben lévő istálóból fejvesztve menekülnek a pihenés céljából elraktározott teherhordó lények.

-Utolsó figyelmeztetés, LÉGYSZI !

Ezt már nem bírják, a legkeményebb harcokat is megjárt egyének sem. Megszegve a megállapodást:miszerint semmi szín ill. kocsma alatt sem nyitnak ajtót, a legbátrabb könnyesre röhögött szemmel kikémlel. A látvány leírhatatlan .......

M.t !
Árny Vadász.
 
  ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.