Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Wayazamund szirén
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Wayazamund szirénnel Ghalla délkeleti csücskében, a tengerparton sétálva találkozhatsz. Még a nők sem tudják kivonni bűvölő pillantásuk hatása alól magukat, ha viszont férfi vagy: biztosan elvesztél." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!
Új Alfa paklik a lapkeresőben
Alfa videók és hétvégi verseny
Ajándéksorsolás március + februári eredményhirdetés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló (1)
Versenybeszámolók (19283)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8115)
Áprilisi beholderes verseny (10)
HKK Alfa paklik: Boszorkányok, Druidák, Mágusok (15)
Ősi Káosz ritkák (12)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Nyilván lehetett volna úgy is, ha előre megmondjuk, mi az ajándéklap, és aki akar, ez alapján rendel. De a retro folyamat lényege ez volt, hogy mindent a játékosok döntsenek el, ezért volt fordítva, hogy aki rendelt, az dönthette el, mi legyen az ajándéklap.

Arra volt már példa egyébként, hogy valami nagyon retró lapot beengedtünk ÚN-re, ez a Gömbvillám volt az előző retró programban, mondván, hogy ennek csak elvi jelentősége van, hiszen nem elég erős a versenyhez. Persze ezt a Manacsapdáról 100%-kos biztonsággal nem tudom állítani, de ugye a rota kezdetéig egy legal lap volt, mégse jutott senkinek eszébe használni azokban az években (gondoljunk csak arra, hogy volt egy milliószor erősebb isteni újrakiadása is). Szóval én nagyon remélem, hogy nem kerül senki hátrányba azért, mert esetleg bármilyen formátumon is képtelenség lesz az erősebb paklikat enélkül megépíteni, a Gömbvillámhoz hasonlóan.
 
Mondjuk az valóban elég véleményes, hogy egy olyan lap kerül be a játékba UN-en amihez a halandó(értsd nem kőkorszakozik) nem tud hozzájutni érdemben.Manacsapda normál formája is kijön esetleg a szettben? Az esetleg némileg növeli az esélyt, hogy másodlagos piacról összeszedje az ember.
 
Nem állítom biztosan, hogy nem volt róla info, csak az, hogy én most nem találtam meg (és nyilván nem is emlékeztem rá, hisz ezért kezdtem el keresni). Ha belinkeled a cikket róla, akkor biztossá válik, hogy én nem emlékeztem jól, és nem találtam meg az infot.

Utólag nem sokat számít szerintem, hogy közöltétek, hiszen már nem lehet előrendelni a terméket.
 
A retro folyamat során folyamatosan mindenben kikértük a véleményeket, mindenről kommunikáltunk, és híreket írtunk. Így én esküdni mertem volna, hogy az utolsó szavazás végeredményéről is írtunk ki vagy hírt, vagy emailt. Ha ez mégis elmaradt, akkor elnézést kérek érte, remélem akkor a mostani információval ezt pótoltuk.
 
Rendeltem, és őszintén szólva már nem emlékszem, hogy szavaztam-e vagy sem. Bár csak 1 displayt rendeltem, "hogy legyen", nem hiszem, hogy retrozni fogok.
De azt gondolnám, hogy miután kiderült, hogy lesz ilyen, hogy ez berak plusz 1 lapot a modern hkk-ba, illett volna erről informálni a közösséget.
Nem a lap játékereje a lényeg, hanem az elv.
 
Nem tudom, rendeltél-e retró displayt.

Aki igen, azok szavazhatták meg, mi és milyen lap legyen az ajándéklap. Ott volt ez egy lehetőségként felvetve, és ezt szavazták meg. Ez egyáltalán azért merült fel, mert végül nagyon sok olyan játékos is rendelt retrót, aki nem csak retró játékos, nyilván azért szavaztak erre, hogy kapjanak valami elvben más versenyen is használható lapot is. Ettől persze még nem fog labdába rúgni Fagyorkán és más, egyértelműen sokkal erősebb lapok mellett, de talán valami korlátozott formátumon beférhet.
 
Próbáltam megtalálni, hogy a retro kiadás során hol lett megemlítve, hogy készül mellé olyan lap, ami modern hkk-ban is használható, de nem találom.
 
2 ajándéklap lesz:

full artos régi manacsapda (ezt lehet majd új nemzedéken is használni) és full artos árnyéksárkány, utóbbi brutálisan ütős új grafikával Ruzsitól.

Ha 1 displayt kértél, véletlenszerűen kapod az egyiket, ha 2-t, mindegyikből kapsz 1-1-t stb.
Választani azért nem lehet sajnos, mert relative kevés készül (kb annyi a kettőből összesen, amennyit ki fogunk osztani), és ha mondjuk az elsők mind ugyanazt kérnék (volt már ilyen) akkor a társaság második felének már csak a második lapot tudnánk adni.
 
Sziasztok! Mikor lesz némi informorzsa ezzel kapcsolatban? Gondolom legalább az ajándéklap fixálódott
 
köszönjük a javaslatokat! mivel eddig mindent ti döntöttetek el a retró kiadásról, ebben a kérdésben sem szeretnénk a hátatok mögött dönteni.

Összeirjuk a felmerült javaslatokat, és amikor lezárult az előrendelés, az előrendelők, akik kapnának belőle, szavazhatnak, hogy mi legyen a (jó eséllyel 2 féle) ajándéklap.
 
Xellos említette lentebb, hogy az Illúziópalota járhatna ajándékba displayenként - támogatom az ötletet!
 
Eldőlt már, mi lesz a promo lap? Én személy szerint valami hasonlóra szavaznék, mint amik most járnak most a versenyek mellé token lapok.

Őshangya (alap, Aranyforrás) pl. tök jó lenne.
 
Lapsorszám+++
 
Retro frissen bontott +++
Lapsorszám –
 
Érdekes dolog, én a maradjon minden a régiben állás híve vagyok, de a sorszám pont tetszene, már a Káoszgalaktikán is nagyon tetszett.

Frissen bontottat is támogatom, azt is nagyon adnám.
 
jaj, tudtam, hogy valamit még meg kellett volna szavaztatni, ez a lap alján a sorszám...

Amennyire én a retró játékosok hozzáállását ismerem, minél jobban hasonlít a régire, annál jobb, úgyhogy így tippre ők a sorszámot nem támogatnák.

Frissen bontott - ezt más is kérdezte, mi alapvetően nyitottak vagyunk a dologra. Mondjuk akkor az lehet hogy egy extra verseny lenne, tehát pl. január közepén lenne egy retró frissen bontott (itt akár át is lehetne venni a megrendelt paklikat) és rá 1 hétre meg lenne a megszokott hagyományos versenyünk.
 
Lenne két kérdésem:

1. Lesz a lapok alján sorszám?

2. Lesz esetleg frissen bonott verseny a kiegészítőből?

Köszi!
 
OFF: Azért az fun, hogy tört darabokat is lehet rendelni, pl: 3.01db
 
HKK Foci Pillangó pályán?
 
Azt ingyen lebírózom
 
Remélem jól.
 
Hkk Nemzeti Bajnokság 2. nap:
Formátum: Makaó

 
A retrót mint formátumot eddig is támogattuk díjakkal, de a beholderes versenyen ilyen nem valószínű, hogy lesz, ahhoz túl kevés behós verseny van egy évben, a 10-11 eseményből már előre bérelt helye van más formátumoknak.
 
Jól gondolom, hogy ez a "Retró" NEM lehet a jövőben Beholder versenyen formátum? Így a Nemzeti egyik napján sem?
 
Igen, a 135 korrektnek tűnik.

Előleg: ld előző poszt, ha nincs gyártás, fizetned sem kell, ha kifizeted az előleget és megjelenéskor a 2. részletet, garantáljuk a terméket és a minőséget, nem kockáztatsz semmit.

A promóciós lapot csak ehhez az akcióhoz gyártjuk. Az ívkilövést most csináljuk, lehet, hogy 2 féle lap is lesz. Más akció mellé nem fogjuk adni, a zsákbamacska az egyetlen kivétel, abban mindig is lehetett minden. De mivel itt előre tudjuk a példányszámokat a rendelések alapján, nagyjából annyi fog készülni a lapból, amennyire szükség van, szóval max ha marad 20-30 db az kerül be a macskába.

Az előzetes felmérések alapján nagyjából harmadannyi fog ebből készülni, mint egy rendes kiegészítőből, ezért a túlkínálat miatt valószínűleg nem kell aggódni.
 
Pont azért van előrendelés ápr. 30-ig, és csak utána állitjuk ki a számlákat, hogy lássuk, van-e elég érdeklődés. Erről lesz hír is, hogy összejött-e a minimum, és kezdjük kiállitani a számlákat. Tehát amikor már fizetni kell, akkor már biztosan lesz gyártás. Elvben persze lehetséges hogy lesz, aki a számlát nem fizeti ki, csak akkor áll el, de az ilyen elenyésző mennyiség szokott lenni, ezt a kockázatot már felvállaljuk.
 
Jól értem, hogy nagyon optimális esetben a teljes szettet (ritka) kibontani kb 135 pakli kellene?

Emellett jól értem, hogy ha nem lesz elég előrendelő, akkor úszik a pénzünk? (gondolom nem, ebben az esetben visszautalják?)

Jól gondolom, hogy displayenként egy fajta lap fog járni? Ezzel kapcsolatban egy kérdés: Ez a lap csak így szerezhető meg, vagy majd lehet bontani esetleg macskából, vagy vásárlás mellé máshogy is jár?

Nagyságrendileg hány display fog napvilágot látni? Van minimum/maximum darabszám, vagy a minimumon túl, amennyire van jelentkező?

Köszönöm előre is, és elnézést ha ezek már meg lettek válaszolva.
 
Elfogadom, hogy az 1. részlet kifizetése után elállásra vagy a kifizetett összeg más termékre való átruházására nincs lehetőség.

Bár nem tartom valószínűnek a scenariot, rákérdezek.
Ha esetleg nem lesz elegendő az előrendelés a gyártáshoz, vagy bármilyen más okból nem valósul meg a kiegészítő, a befizetett első részletünkkel mi történik?
 
Ezek a lapok hogyan fognak kinezni? Lehet errol valami mintat valahol megtekinteni? Vagy teljesen ugyanolyanok lesznek mint regen? En 20+ eve jatszottam utoljara, de most elgondolkodtam, hogy rendeljek e ebbol...

Alapvetően úgy néznek ki, mint a régi lapok, ugyanaz a név, kép, keret, design stb... A szöveg lesz néhol modernizálva, mint a mellékelt táblázatban olvashatod, és minden lapon lesz kiegészítő ikon, ami a ritkaságot jelöli. Emellett CM gyártás lesz, tehát a régi lapokhoz képest 1-1 mm-el kisebbek lesznek a lapok. Mintát nem tudok mutatni, mert a tördelést csak azután fogjuk elkezdeni, hogy lezárult az előrendelés, és végleges, hogy megvalósul a projekt.

Arra van esély, hogy az ajándéklapról döntés szülessen az előrendelés lezárása előtt? Engem pl ez befolyásolhat, hogy mennyit rendeljek.

Igen, valószínűleg az lenne a legjobb, hogyha összeszedünk pár ötletet, és utána szavazunk.
Azt a javaslatot kaptam, hogyha más nem, az ajándéklap kaphatna új (akár full art) grafikát.
De Nagyobb kívánság (vagy más UR) sajnos nem jöhet szóba mint dp mellé osztott ajándéklap.

Mi volt a baj a "mindenkeppen kikerulnek a jatekbol"-lal?

Ezt hívják úgy, hogy "áldozd fel" erről szólt a szövegek egyértelműsítése.
 
Mi volt a baj a "mindenkeppen kikerulnek a jatekbol"-lal? Szerintem ez Kodex-legalis a 26-os pont eleg jol lekezeli az onallo jelzoket, es szerepel hasonlo modern lapokon is.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.