Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Manaszonda
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ezek az apró, csápos lebegő gömbök a szondamester szolgálatában állnak, sokak szerint a szondamester saját lényébôl hozta őket létre. Nemcsak ezért érdemes őket a szondamester előtt megsemmisíteni, hanem azért is, mert rövid idő alatt elszívják összes varászenergiádat, és akkor nem sok esélyed lesz, ha mágiahasználó vagy..." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló
2. Yaurri titkosírás verseny
Legendák Viadala fontos tudnivalók

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47092)
Lapötletek (64961)
Legendák Viadala (47)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Mágus esetében szimpatikusnak tűnnek ezek:
- bónusz (rang/10) az idézésre
- bónusz az áttörésre (rang/10-15)
- ne jelentsenek negatívumot az idézésre a védekező harci képességek...

Esetleg más képlettel ezek valamely kombinációja...

Üdv: Duin Arkh a 10. szintről...
 
Szia,

A Pszionicistáknak is igencsak szükségük van fizikai megerősítésre, mert az asztrálvilágbeli életünk kisebbik hányada csak az adott fordulóban. (ami persze így is jóval több, mint másoknak...)

A lehelet és a támadás megerősítését jó gondolatnak tartom, itt, a 9.-en is már elég nehézkes az élet - legalábbis annak, aki tényleg komolyan veszi a pszít, s nem az 1 KNO-ért megy...
S Klánom tagjai mind az előbbiek körébe tartoznak.
A legjobb megoldást az egész körre ható varázslat jelentene - természetesen megfelelő képlettel, vagy valami jobbal, fél kör feláldozása árán - esetleg még jobbal, teljes harci körért.

Üdv: Lamarth (68-as rang, 9. szint...)
 
Hali!

Szerintem elsonek kepletekrol semmi ertelme vitatkozni, azt amugyis a JV donti el, hol milyen oszto lesz.

Inkabb talaljuk ki minden klannak, hogy mit ad a kepessege es ha mar megvan a megegyezes, akkor mindegyikhez ki lehet talani az osztot. Bar szerintem ez utobbiba nem lesz nagy beleszolasunk. Inkabb az otletek jojjenek, ne a kepletek!

Ja es mar nem emlekszem, kinek az otlete volt, de a tudosoknal az a kepesseg hogy vmekkora (kicsi) esellyel csarnokban sikerul rejtvenyt elsore megoldani szerintem tok jo es illik is a klanhoz szerepjatekos szemszogbol is.

kulimasz
 
a feltámasztás is támadó vari.
 
Üdv!

A pszível kapcsolatban annyi lenne, hogy inkább egy az egész fordulóra ható varázslat legyen, persze ennél jóval kisebb plusszokkal.
A tudósoknál pedig én is a régészet függvényében növelném a ritka(unique) varitárgyak találásának az esélyét.
A bárdoknál szvsz pont az a lényeg, h nem mennek harcolni, így az az xdb vadászat nagyon kilóg.
 
Konkretan en itt arra gondoltam, hogy egesz koros legyen (ne lehessen masik vedot huzni mellette). Termeszetesen nem hatna ra a reziszt, magadra mondanad.
 
Endyr, "Meg ha tamado lenne, ugy talan"
a tamado varikkal az a baj, hogy az ellenfelre hatnak, igy vedi oket a rezijuk....
 
Brutus negyon jol latja, mikor ezt irja:
"Mivel ugyebar az egyertelmu szerintem mindenkinek hogy ezeket azert foleg a most felso szinten levok fogjak erezekelni nem azok akik 4.-5. szinten vannak."

tegye fal a kezet az, aki szerint van olyan klan ahol a 80as rang elrheto a 10-11. szint alatt?
 
Kedves Demo,
akarki pszizik es nyer, az kap 1 KNOt arra a forcsira, tehat ilyesmi mar van, ha ez neked nem eri meg, akkor ne psziz en se VDzek fizikai lenyekre ha nem muszaly.
A KNO erot ez a kepesseg elegge jol balanszolja leven a pszisek vagy utosek vagy lehelosek es max 2-dlagosban varazslonak, tisztelet az igen ritka kivetelnek.
A pszi klan es a komolyan vett pszizes elegg sok KNOt elvisz, ezert van csak 2%nyi Pszis, bar a klan ellovasa nem tul eros psziben
Tehat pszizni nem kell, aki nem akarja komolyan csinalni az is tud "tapolni" belole a +1KNOval es kis befektetssel es sok agyalassal eleg szep jutalmakat kaphat barki a pszitoronyban.

Alomvandor, pszionicista a 63as rang kornyekerol...
 
"Mi köze egy pszionicistának a fizikális harchoz"
gondolom nem kell nekunk koltozni, mert nincs olyan klankalandunk ami csak 9en majd a kov 10en majd 11en oldhato meg. Es ha megis koltoznunk kellene, akkor nekunk biztos nem jon monsta a csarnokban, tehat nem kell harcolnunk.
biztos igy van....

Abdullah, a tudat ura 70es rang kornyekerol, akinek sok gondj akad a csarnokban is a harccal, pedig mar van olyan klankuldije, amihez mennie kene 11-re, de amugy semmi koze a fizikai harchoz.
 
Az a baj, hogy ha nagy tápot nyomsz, és mondjuk más-más területen,akkor a klánok egymásra fognak mutogatni később, (úgy ahogyan most), hogy a tiéd miért olyan erős, mikor az enyém olyan gyenge.

Tehát egységesen kellene most képességeket adni pl. mint lentebb láthatod én minden klánnál egységesen (már amelyik klánnál javasoltam) , harci képességre adtam ötletet, a harcra koncentráltam.

A legfőbb ismérve minden képességnek, hogy habár viszonylag ritkán jön be (felőlem lehet rang/5, rang/10, rang/15 százalék), de akkor igazán látványos és (talán kimerem mondani) klánhoz illő az effekt.

Én még mindig azt mondom, hogy ez itt nem a táp helye. Nem is azért mert nem lehetne az, hanem azért mert később megint csak újjal mutogatást eredményezne.

Később (hétfőn) én szeretném egybe előadni minden klánra az ötletem. Utána lehet lehurrogni, hisz természetesen mindenki más-más koncepciót képvisel. (én azt hiszem enyém a legjobb :])
 
attól, hogy kiöntötted ami a szived nyomja (gyk tápot akarsz), még nem lesz táp. a rang/20 auraészlelést megfejelik egy rang/30 áttöréssel és kész. Tehát a kérdés nem az, hogy táp vagy nem táp, hanem az, hogy a rang/30 áttörés helyett lehet e olyasmit kapni, ami egy iciri picirit is használható valamire, nem pedig egy +3 szint forrás érintés...
 
Hello!

Hat mi koze egy pszionistanak a harchoz??
A csarnokban nem pszilenyek vannnak es a kalandokban se azok.Ugyhogy KELL harcolni:
gondolom ertheto?

Tigirl /Psziklan
 
(off:folytatas az elozo hozzaszolashoz

stb) addig kernek ezert karpotlast

szoval szerintem a jo klankepesseg szamolhato, hasznos (meg eros klanoknak is) inkabb legyen kevesbe latvanyos (johogynem rang/50 esellyel gyozok az Ellenfel ellen a kert kepesseg) de segitse a jatekot

hogy peldakat is mondjak

katonak: nekem megfelelne a granitbor alapkoncepcioja de ne %os legyen, ne mentos legyen stb stb. legyen fix (utosoknel fix HAHA ezt a koncepciomat is kicsit tonkrevagtak anno , szamolhato, min 7/8 aranyban megbizhato

magusok: pl ne szamitson nekik idezesbe a vedekezokepesseg (ami amugy is hujeseg de mania a behonal) vagy legyenek immunisak a direkt kontakt/manaszivasra (tudom most nagy a felhordules, de ha jol latom a halhatatlanok elegge hasonlot kaptak anno)

ja es ha lehet aki mondjuk 9. szint alatt leledzik es a rangja se vetheto ossze a 80al, az nagyon nagyon ovatosan mondjon velemenyt. en se meseltem el az oviban hogy kepzelem az egyetemet, kresz oktatason is kirohogik aki elmeseli mit szurt el a schumacher es hogy csinalhatta volna

innen 80as rang es 11. szintrol nezve nagyon idegesito am amikor ojasmirol meselnek az emberek az _en_ boromre ugye, amit ok majd 2-3-5 ev mulva fognak megtapasztalni, es ranezesre latszik azt sem tudjak eszik-e vagy isszak az attorest/vitalitast, egyaltalan a jegmeduzanal bonyolultabb lenyek elleni harcot. nagyszeruen mukodhet a kitalalt kepesseg nohnetar ellen, de kerlek gondolatban legalabb teszteljetek le a jo/rossz/csuf arnymanon, meg a spellre immunis szornyeken stb stb mielott kitalaljatok ez az uber

aztan meg majd jon a siras hogy jaaaj gyengitsuk a krakolichot meg az utonallokat. bezzeg amikor az elenjaroknak szar az helyes mer onekik van pofajuk jol/tapolos/felfedezos priorral jatszani meg idot tolteni a jatekkal.

na most jol kiontottem a begyem, ez egy ijen nap

Soma
 
gyerekek ti ezeket a szint/20 meg hasonlo marhasagokat remelem viccnek szanjatok. szalljatok mar magatokba, mire jo ha 5% esellyel nem sikerul az ellenfel spellje meg hasonlok? tudok en erre csatat alapozni? nem erdemes ezert a szovinek nekimenni lcs-nek merhogy majd van 5%unk ra? lofityfenet

lehet ott a 3. szinten szinesites a klankepesseg, en igenis tapot varnek a leadott 6 oskovemert, a kidobott parezer tvpert stb stb. majd ha a klan szinesito klankuldeteseket ker, nem kemenyen HOt, aranyat, tvpt, forduloszamot akkor majd en is aszondom, leadok 2 mitulen fuvet mer kell a varazslotorony nagymesterenek teajaba, es cserebe kapok pompomot a sapimra. amig a klan effektive akadalyozza 10-15 fordulom lelepeset (noVD, noHO,
 
"Pszisek: ...Nem a psziseket harcba vinni, hanem adni nekik tobb pszi harcot. 80as rang folott a kiemelkedo pszi kepessegek miatt a pszi dogok mar x%ban csariban es rndben is jonnek nekik."

Ezzel csak az a bibi, hogy minel tobb a pszi leny, annal kevesebb cucc jon csatakbol(rnd targy,osko,stb).
Akarhogy is nezzuk, csak pszibol megelni nem lenne egyszeru.
 
Udv!

Sokat nem irok ide mert sztem ugysem lesz valtozas (ertelmes) a tervezetekhez kepest tehat csak szajtepes meg a Matav meg egyeb szolgaltatok penzelese ez a forum...

Szal en mar anno Talbotnak a 2ik OV jatekos talin amikor delutan soroztunk mondtam 2 5letet ha emlexik ra.

Mutansok: + (rang / 15) méregimmunitás, kontaktimmunitás, meg én kicsit emelnék a maxukon is (kb ahogy Zolika mondta 3-8%ra kell gondolni 80as rangnal nem tobbre) mert vicc ami most van.
Ez a kepesseg amit kapnanak otletes. Erdekes. Nem is lenne rossz... csak az OVn marhara nem arrol van szo h azert bukom a csatat mert keves a meretem...

Pszisek: en is osztom azt h nagy baromsag lenne nekik harci tapot adni. Tudom nehez lenne leprogramozni (de mondjuk ezert fizetunk...) tehat en megmondom mi kene. Nem a psziseket harcba vinni, hanem adni nekik tobb pszi harcot.
80as rang folott a kiemelkedo pszi kepessegek miatt a pszi dogok mar x%ban csariban es rndben is jonnek nekik.
Ergo pszi lenyeket kapnanak inkabb jo sokat. En sztem ez sokkal korrekteb lenne.
Bar gondolom majd jon a szoveg h megvalosithatatlan stb... (de nekem koszi nem kell mondani en (is) programozo vagyok, tudom mi az ami megvalosithato, mi az ami gyak nem).

Es igen en akar azt is megtennem Zolika tablazata utan, hogy mar meglevo kepesseget korlatoznek (pl nemhalo X rang folott mar nem kap rang/1 + tvpt hanem csak 2onkent 1et stb...). Ha ez segit egyenliteni kesobb.

na csókolom: klinsi
 
Angéhoz csatlakozva javaslom, hogy legyen a mágusok új képessége a MÁGIAIMMUNITÁS (nevet lehet változtatni). Hatásait illetően lásd 63. bejegyzést, de azért ide írom:

"A mágiatoronyban eltöltött idő és a klánban szerzett tapasztalatai idővel lassan megedzik a mágus tudatát és fizikumát a mágikus behatásokkal szemben. Rangban előrehaladva mind tudatosabban használja ezen képességét. Játéktechnikai értelemben: (rang/20)% eséllyel immunis minden ellene intézett támadó varázslatra."
 
ok. már elkezdtem
 
vasi bá!! mi lenne, ha leülnél végiggondolnád az összes ötleted, és 1 hozzászólásban tennéd ide véleményezésre. szerinted e beho munkatársai el fognak olvasni 500 hozzászólást?
 
Mutáns:

Szint/20% esély hogy minden megvásárolt harci képesség(#10..#25) duplán érvényesül az adott harci körben
 
En se nagy tapra gondoltam, viszont rafer az erosites a klanra "fizikai" sikon, ezert tetszik a varazslat otlete.
 
Lentebb említettem, hogy a rang/20% - csak hasra ütésre mondtam be. Hidd el én is jobban örülnék ha rang/5% lenne. (esetleg 10 vagy 15 már jobban hangzik).De ez már átmenne tápba. Szerintem ezek a képességek azért jók, mert színesítik a játékot és nem tápolásra valók. Mondjuk rang/20% mellet lenyomsz 10 db 5 körös csatát szumma 50 kör.-> átlagosan két kört megúsztál sebzés nélkül.
 
"Mi köze egy pszionicistának a fizikális harchoz????????????????????????????"

Hat nekem eleg sok, mivel nem az asztralis terben elek, csak neha kiruccanok oda. :]
 
rang/20%?
Vagyis 100-as rangnal lesz 5% eselyem.
Hat akkor inkabb a csataban elmondhato varazslat. )
 
Nem tehetek rola, ugy megszerettem oket. )
Kulonben is, ok mar szelidek.
 
Azt hiszem ez utóbbi erős lett. Legyen fele sebzés!
 
pszitonisták:

rang/20% esély, hogy az adott körben minden őt érő sebzés 0 lesz. Magy: nagyobb szellemi erejének köszönhetően rendkívül tud uralkodni fájdalmán, vagy amit akartok..
 
Mindig elfelejtem leírni: a rang/20% csak úgy jött. Semmi megfontolást nem tettem a "balance"-szal kapcsolatban
 
Félve írom, mert nem bizt, hogy minden mutáns vegtag specezik.

Mutáns:

rang/20% esély, hogy az adott harci körben dupla hatásfokkal működnek a végtag. spec szakértelmek
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.