Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Rico, a csapatvezér
Küldd el képeslapként!
2055-öt írunk; Newark túlnépesedett urbanizált rémálom. Milliók élnek siralmas nyomorban. Féktelen az erőszak. Brutális gengek és rosszindulatú bűnözők uralják feudális főurakként a város számos részét. Ezen a szívfájdító tájon gyűlik Rico csapata: Shank, Thorvin, Piper és a különc sámán, akit Banditaként ismernek.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | ...
Nézet:
És az hogyan működik? Mert hogy fémbilincsnek enyhén szólva magas hőmérséklet kell, a műanyag bilincsek pedig nem hőre lágyuló fajtából készülnek...
 
Van egy olyan kieg is, hogy vegyszeradagoló+újratöltő, az már vagy négy adag. Képzeljétek, milyen meglepő, amikor rakják rá a bilincset, és hirtelen a keze elkezdi okádni a tüzet. Azt hiszik, hogy mágia, és a környék összes szellemét ráküldik. Az is meglepő. Amúgy én is találtam ki kibervert: csuklóba épített bilincsolvasztó. Jó is olcsó is, csak kurv+ára fáj, ha használod.
 
Ígéretesen hangzik, sőt még nagyon is használható.
Ezt már kár lenne fokozni.

Arra a Pitta által említett dugóra sincs szükség szerintem.

Az viszont tényleg zavaró, sőt feltünő, hogy tartályból adagolod a Nafftát.
Jó ötletnek tünik még az egy töltetes variáció, amit jamil mondott.
 
Ez igy egész ötletes bár én még el tudkék képzelni egyfajta dúgót is ami az elrejthetösétet javitaná nem mintha igy nem lenne magas.
 
Ez hangzik a leglogikusabbnak. Köszi.
 
Nem rossz,bár van olyan kiegészítő, hogy kibertok, abba egy lövésnyit(szórásnyit) a napalmból bele tudsz tenni, és akkor már nem kell palack.Elvégre az látszik, hogy hova megy a tartályból a cső.
 
Lehet hogy már említettem, de a pofozkodós témához passzol. Nekem a két karomba be van építve a lángszóró, és ha megarkolom valakinek a gigáját, hát az elég kellemetlen
A lángszóróra meg biztos rá fogtok kérdezni hogy hogyan meg mikor uhogy be is teszem. Full mértékben házi 5let:
Lángszóró:
Ezt a kiegészítőt csak kiberkarba lehet beépíteni. A tenyér közepén egy kb. 1 cm átmérőjű nyílás helyezkedik el, az alkar teljes hosszában pedig egy cső vezet keresztül, melynek bevezető nyílása a felkaron, a könyék felett található. Ehhez a csatlakozóhoz kell hozzákapcsolni a karakter hátán, vagy egyéb helyen tárolt napalm tartályt. A lángszóró beültetésekor a kiberkart könyéktől lefelé tűzálló burkolattal látják el, hogy az ne rongálódjon a lángszóró használata folytán. A lángszórót kibernetikus utasításokkal irányítja a karakter, maximális „lőtávja” 15 m. A beültetés mellet egyazon tenyéren nem lehet fegyvercsatoló.

Esszencia: 0, 25 ár: 6500 elrejthetőség: 9 sebzés: 8S*

*A tűz az éghető anyagokat lángra lobbantja, a lőszereket gránátokat berobbanthatja, ha azok nem megfelelő tárolóedényben(hőálló) vannak. A berobbant anyagok a sebzéskódjuknak megfelelően sebeznek (normál és APDS lőszer: 5K robbanólőszer: 8K). A karakter 2-vel csökkentett Test tulajdonságával dob Test (5) sebesülési ellenpróbát.

Az esszenciája azért ilyen alacsony mert a kiberkarban már tulajdonképpen alig szükséges +neurális kapcsolat kiépítése hozzá, normál karban viszont hülyeség lenne mert az első hasznáatnál leégetném a kezemet.
Még talán az elrejthetősége az amin lehet vitatkozni, de tkp csak a könyök felett meg a tenyéren van egy egy lyuk, uhogy egy kesztyűvel meg egy hosszú ujjú felsővel már le is van tüntetve.

Vélemény?
 
Ez igazán érdekes és megmosolyogható sztori )))
Na de ezért szép dolog a szerepjáték.
Egy időben én feljegyeztem az ilyen történeteket.
Egy kazalra való volt mire meguntam.
 
Ez is csak többnyire igaz. Nálunk volt egy olyan eset, amikor egy tag majdnem fél percig pofozkodott éles helyzetben, mire rájött, hogy a jobb kezében ott van a pisztolya, csak a ravaszt kéne meghúznia ütleg helyett. Ezután már gyorsan nyert.
 
Én értem, hogy gőzgép, de mitől megy? )))
Na szóval:
A kérdésed így nem egészem helyt álló, mivel több tényezőtől is függ.
1, a fegyverek helyzete (kéz, tok stb.)
2, távolság
stb.

Én nem tudok választ adni, mivel kést csak abban az esetben használok, ha reggelizek )))

Na de viccet félretéve az úgy mükszik szerintem, hogy mind a két fél dob kezdeményezést, majd ezután arra a fegyverszakira dobnak, amilyen fegyver van a kézben, értelemszerűen Te a közelharcra fogsz dobni.

Remélem igazat mondtam
 
Valaki tudna nekem segíteni? Arról lenne szó, hogyha én késsel támadok, valaki meg pisztollyal, akkor arra sima kezdeményezést kell dobni, vagy van rá valami különleges? Eddig még mindíg lesből támadtam, és nem használtam.
 
NA NE!

Majd akkor sörözünk, én alkoholmentes Stella-t, Te pedig amit veszel magadnak )))
Arra gondoltam, hogy befestetem vörösre, hogy Én is rókának látszó árnyWADász legyek, de letettem erről a szándékomról, mondván, hogy rókát látok eleget az italboltok környékén )))
Na de viccet félretéve, hagy idézzek valamit:

"Majd ma a kedwenc kocsmákban! De hiába vagy törpe, tudod, hogy hétköznap nem iszok FELEST a te kedwedért sem!
Az Intelligencer virtuamagazin szakértője szerint sokkal karakteresebb lenne az arcod, ha szakállad varkocsai a sziwárwány hét alapszínében pompáznának..."

Tudod Én is olyan vagyok, hogy nem tudok magamnak SZ**NI szöveget, és ezért másolom a másik szövegét.

Csocsi
 
Majd ma a kedwenc kocsmákban! De hiába vagy törpe, tudod, hogy hétköznap nem iszok FELEST a te kedwedért sem!
Az Intelligencer virtuamagazin szakértője szerint sokkal karakteresebb lenne az arcod, ha szakállad varkocsai a sziwárwány hét alapszínében pompáznának...
 
Na most nem voltam elég figyelmes, így megint lemaradtam a 1100. helyről. A manóba!
Szóval folyatod a regényt? Nagyon helyes.
Huma jól leolthatott, hogy folytatod )))
Majd talizni kellene.
Lenne mit +beszélni.
Csocsi
 
A jülönbség a háború és a dzsihad között, hogy míg előbbi célja valamely kézzel fogható dolog, utóbbié valmiféle erkölcsi győzelem. Vagyis az amik is egyfajta groteszk dzsihad köntösébe bújtatott háborút folytatnak.

Dulfgard: folytatódik a shrun regény, Huma beoltott, élnmény írni
 
Atomenergia stb... legalábbis én így gondolom
 
Az olajról jut eszembe. Ma, 2050 után jóval, az autók nagy része elektromos meghajtással megy. Eddig még nem gondolkoztam azon, hogy az áramot honnan szedik hozzá. Fel tudna valaki világosítani?
 
Igazad van, erről lehetne még írogatni. Majd egyszer, ha sok időnk lesz, majd beszélgetünk.
 
"Szebb világokat teremtünk!" WEYLAND-YUTANI Corp. (ALIEN)
Igazad van.
Nézd meg, hogy milyen volt az Irak elleni háború előtt az Amcsi gazdaság helyzete.
Ez mindíg így volt a történelemben.
A nagy, világméretű háborúk előtt mindíg a béka ülepe alatt volt a nagyhatalmak gazdasága.
Azután jött a háború, és egycsapásra fellendült minden. A fegyver sajnos a legnagyobb üzlet.
A dicső terrorizmus elleni háború hátterében is ez volt, meg persze az, hogy az olajkészletek feletti felügyeletet megszerezzék.
Persze ügyesen álcázzák a dolgot, hogy demokráciát vittek Irakba, de a mostani kormány madzagon rángatott bábu.
Ha azt a pénzmennyiséget, vagy legalább egy kisebb részét, amit fegyverekre költenek el a "NAGY" hatalmak arra költenék, hogy egy kicsit jobbá tegyék ezt az általuk agyonszennyezett bolygót, akkor nem itt tartana ez a világ.
De szerintem hagyjuk a politikát, mert ez a fórum nem erről szól.
 
Végül is a terrorizmus elleni harc is egy vallás, csak szarok az alapjai(olaj, egy csomó bepókhálósodott bomba meg fegyver, amiket ell kell valahova szórni, nehogy megromoljon). De sok f.sz hisz benne. Bocsi a káromkodásért, csak ezt nem tudom szebben leírni.
 
Ezt mindenki nézze meg aki tudja: a googleben kereséshez irjuk be shadowrun, a teljes webes szolgáltatást használjuk de fönn a képekre nyomjunk. Nagyon jó és durva képeket találhatunk.
 
Nem kell nagyon csodálkozni ezen.
A titok nyitja, hogy nyitott szemmel kell járni a világban. Ilyen egyszerű ez a történet.
Amúgy meg valójában nem veszi észre a világ, hogy a legnagyobb terroristavezér J. Bush.
Nem adok viszont igazat az iszlám DzsihádJoe-knak sem, mivel a Korán nevű szent írás nem ilyen módon említi a hit hirdetését a világban.
Kb. olyan ez a mostani szitu, mint a középkorban a Jézus nevében zajló mészárlások (keresztes háborúk). Na de keresztény sem vagyok, így bátran merem mondani, amit most mondok.
Az a baj a vallással, hogy tudatosan befolyásolja az embertömegeket, és rendszerint a vallási vezetők saját érdekeit figyelembevéve szándékosan félreértelmeztetik a hívőkkel azt, amiben hisznek.
 
Úgy gondolom, hogy hasonló a véleményünk a NAGY felszabadító, "terrorizmus" ellen harcoló , a szabadság földjét irányító kis gec+ről.
 
Ezt még nem hallottam.
Amióta az eszemet tudom, pontosabban amióta elovastam egy-két történelmi jellegű könyvet, úgy tekintek a "nagy" Amerikai államra, mint az evolució zsákutcájára. Kiírtották az őslakosokat, mondván, hogy barbár nép, holott szebb és igazságosabb kutúrával rendelkeztek, mint a gyarmatosító európaiak. A területükön igazán komoly hangvételű háború nem volt az "észak-dél" kivételével.
A világháborúk azt hiszem nélkülük is eldőltek volna.
Ott van még Hirosima és Nagasaki...
Jelenleg úgy osztja az észt meg az igazságot a világban, mint ha Ő lenne az isten.
Ezek után már nem lepődök meg semmin.
Az amcsikon kívűl egy népet utálok jobban a csigazabáló Franciákat, de ennek Magyar történelmi vonatkoztatása van.
 
Hát hogy mennyire pontatlan, az nézőpont kérdése.
Én személyszerint 27 köregységet lőtem vele anno, amikor pedig bukócélpont volt az "ellenfél" akkor 6 rövidsorozattal lelőtem mind a 6-ot.
Hosszú sorozatnál viszont tényleg nagy a szórása.
Éjszakai lőgyakorlaton az egyik katonatársam a legvégén kapta meg a löszeradagját 30 db lövedéket, amit tetszőlegesen kellett 2 tárba betárazni. Mivel Ő volt az egyik legutolsó lövő, csak fényjelzős lövedéket kapott. A nemnormális pedig 2 tárba úgy tárazott, hogy egyikbe 3 db lőszert, a maradék 27-et pedig a másikba. Mondanom sem kell, a 27 db lőszert egy teljes sorozatba lőtte el. A háttérből fantasztikusan nézett ki ez a tüzijáték )))
 
Hááát, saját tapasztalatom szerint egyáltalán nem olyan pontatlan... Még én is 24 pontot lőttem vele, pedig alig látok rendesen... :-) Mármint akkor egy gyengébb optikai kiberem volt még... :-\
 
Nem tudom, én csak a 17 éves fejemmel összeszedett tapasztalatok, könyvek, internetes ismeretterjesztő anyagok alapján mondtam amit mondtam, nem jelenti hogy úgy is van.
 
Van egy hivatásos haverom Tatán, vele szoktam ilyenekről beszélgetni, ő azt mondta, hogy amelyik nincs agyonhasználva, és jól karban van tartva, az meglepően pontos.
 
Kalasnyikov aranyos fegyver, egy a probléma vele. Amennyire tudom célzott lövéseket leadni nemigen lehet vele, mert elég nagy a szórása. Egyébként tényleg jó fegyver, szinte bármit kibír, análkül hogy ez a használhatóság rovására menne. Egyszer volt szerencsém a karmaim közé kaparintani egyet néhány percre. Olyan érzésm volt hogy mindjárt szétesik, erre viszont rácáfoltak a bemutatón, mikor betondarabokat kezdtek vele verni. Bírta a strapát és utána ugyanúgy működött. Egyszóval aranyos fegyver
 
És azt tudtad, hogy a II. világháború alatt tervezték? És tényleg szopatták őket a dzsungelben.
 
  ... | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.