Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Technikus
Küldd el képeslapként!
A technikus egyfajta dekás, aki nem csupán a Mátrixon képes zsonglőrködni, de mindenfajta elektronikus berendezés nagymestere is.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | ...
Nézet:
Van benne valami.
 
Pitta: és ugyan már mond meg hogy pakolsz magadra észrevétlenül 10 pisztolyt két tőrt és a fél konyhát?
Tudod nagyon kényelmetlen lehet akár egy pisztoly is nem hogy 10!(uram isten!)
Vagy a karakteredet nem is érdekli ha kiszúrják rajta a fegyvertárat?(a pusztulatból kinem mozdulhat az biztos, max egy lezárt dobozban)
Így első látásra átgondolt, életszerű karakter lehet.
 
Ha erősek vagytok, erős ellenfél kell, ha meg meghal, marad a cucca, és mindjárt nem kell boltba menni. Utánna meg hallgatod, hogy de tápos vagy. Jó mi? Ezt nem tudod másként csinálni. Annyi, hogy én az ilyen fegyvereket eladom.
 
Hát nemtom. A mi KMünk a főbb NJKknak ad igen brutális felszerelést(lsd a "pisztolyt" amit korábban írtam be) viszont a kis utcai sutyóknál tényleg nincs nagyobb fegyver könnyű, nagyon ritkán közepes pisztolynál. Meg aztán most eléggé úgy alakult a parti a halálozások következtében hogy kész akciócsoport.
Van egy hermetikus mágusunk, 2-3 elementállal. Van egy robbantási szakértőnk, gránátvetővel, kb 15-20 gránáttal és egy Colt Manhunterrel, amibe csak és kizárólag robbanólőszert hajlandó tárazni(...) Van egy rigónk furgonnal és 2-3 felderítőrobottal. Van egy szamurájunk, aki meg mesterlövészesdit játszik, elég jó átlaggal(10 ellenfélből 9-et lelő mielőtt észreveszik). Emellett itt vagyok én a piromániás, lángszóróval és sörétessel. A tapasztalatok azt mutatják hogy azért ez a csapat tud tisztogatni ha kell.
 
Ja-ja, egy komoly fegyver egy komoly történet. A mi KM ünk ott rontja el, hogy az ellenfeleknek mindig fasza cucca van. Kaland után lehet mezgerelni. Egyszer még Ares Dragont is szereztünk.
 
A nehéztüzérség rulez, de ne feledjük el azt a tényt, hogy nem künnyű beszerezni. A Sarki Joe Fűszeres nem tart a pult alatt Vindicatort és az egyszeri árnyvadász egy idő után megtanulja, hogy nem mindenki érdemel páncéltörő vagy járműelhárító lövedéket a fejbe, megteszi a sima is. Ám ha megtudják szerezni...
 
Hi!

Az az igazság, hogy én sem szoktam magammal hordani a nehéztüzérséget, csupán csak 2 db pisztolyt, illetve a szétszerelhető csatabárdomat.
Ezek ugye úgy frankón elrejthető motyók.
Nem úgy, mint a nagypapa. )))
A bicska is naccerű dolog, tulajdonképpen ha nem csak szalonnázásra haszanálja az ember )))

Csocsi.

EDDY GIGANT
 
Ha már Ilyen dolgokat irtok le, akkor én is elvégre ez érdekes. Én mindenféle pisztolyokkal és pengékkel nyomom. Szinte mindig legalább 8-10 nálam van. Általában így Két önvédelmi a bakancsomban. Két nehéz a derekam két oldalán. Kettő hátul. Kettőkét pisztolytáskában a mellkasom alján. Két könnyű pedig csuklónál. Állá Taxisofőr vagy Alien 4. Mivel az egyik fegyvernek sincs ravasza ezért nem, tudja bárki bevetni elenem. Na persze az ember oldalzsebéböl nem hiányozhat a bicska. és a belsöböl meg a tulélökés. Szerénységem sosem hord magánál nehéz fegyvert, Városi vadász vagyok nem tank.
 
Decker-t én is ajánlom mindenkinek. Én eltöltöttem már pár napot-éjszakát vele kettesben.... ))
Jajjj, nem Gabe-bel, hanem a progival!
 
Ezért mondtam hogy a shotgunba szívbaj nélkül tárazom a normál lőszert ha kell Meg aztán én csa egy rendőr vagyok(mióta Doki meghalt...) Szal nem én rohangálok a legnagyobb stukkerekkel. Viszont annyi biover van bennem hogy egyszer kerüljek közelvalakihez mikor nálam van láncfűrész > DDD
(Igem kicsit ez a karakter is idegbeteg, de őt a Doki halála tette ilyenné)
 
Totál mindegy, hogy mivel osztod az igazságot,
egy a lényeg: Hatásos legyen. )
A lángszóró és a sörétes puska jó párosítás.
Egy csöppnyi probléma viszont velük, hogy csak rövidtávra hatásos.
Én azért szeretem inkább a golyós szerkezeteket, mert törp lévén nem zsánerem a futás. Ha igazán jó céllövő vagy, akkor távolról homlokközépen puffantom a jó kreatúrát, utánna könnyebb odaballagni. )))

Csocsi:

EDDY GIGANT
 
Nekem a favoritok a különféle közelharci fegyverek. Hamár puska akkor sörétest szoktam használni, nemtom valahogy nekem ez fekszik, bár ha úgy hozza a sors, szívbaj nélkül tárazom a normál lőszert bele, persze miután a puska módosítva lett.
Nagy kedvencem még a lángszóró, az a baj, hogy nyílt ütközetben nemsok haszna van, zárt helyeken viszont verhetetlen! Csak ne gyujtsd magadra a házat
 
Hali!

Üdv az élők sorában!
Erre a nagyszerű alkalomra egy GIGANT-ikus
éljen neked!
Hurrráááááá!!!!!!!!!!
Éljen!!!!!!!!

Csocsi:

EDDY GIGANT
 
Ja, mármint TE biztos cereted... ÉN meg nem! :-P

Észrevettem azt is, hogy ******* nem hiányoztam itt senkinek... Semmi olyan felzúdulás, hogy

"Jaj, ne már megint itt ez a hülye barom!"

vagy

"Mit akar ez a kis béna újonc itt a nagymenők között...?"

Ez szép. Legközelebb fel se nézek.

Gabe, The Looser Decker, aki még mindig isteníti azt a kis Winfosos programot, aminek a neve Decker... (Na igen, ezt is rólam nevezték el! :-D)
 
Drága Bill, azért mi (én) így is ceretünk!.... ;)
 
Üdv az élők sorában!

Ha már huma meg szerepjáték, engem is hívhatnátok egy "baráti" storitellerre.
Az új számod nekem sincs még meg jó Wad!
Amúgy mizu?
Jó lenne már beszélgetni "teccikérteni?"

Csocsi.

EDDY GIGANT
 
Ebből a melákból azóta formás asszonyok megrontója lett és ha a dagadó mellizmaimat emlegeted "tyúkmellként", az hitelrontás és feljelentelek, te vézna, gyárihibás skeleton))A széles, formás állkapcsom pedig a szexepilem!
A számom megváltzott, majd elküldöm neked, vagy privát üziként, vagy SMSben! Sajna annyi sz*rágyú ismerte már a számom, hogy muszály volt lépnem.

Ja, hát én már utóljára weled Srunoztam, sajna 8 hosszú éw alatt nem wolt olyan kaland, amit ne játszottam wolna, de azért még néha felnézek ide. PARADIGMA néven egy új, "apokaliptikus dark sci-fi" szerepjátékon dolgozunk, majd elmesélem, ha találkozunk. Hangulatilag hasonló, mint a legutóbb játszott kalandunk (ami sajnos számodra kicsit szerencsétlenül végződött, ezért nem kaptam objektív értékelést)
Szinkronicitás: épp tegnap beszélgettünk róla, hogy jó szerepjátékos wagy és át kéne híwnunk játszani...
 
shadowrunrpg.com
letöltheted ingyen a critters kiegésztőt(majd összs paraállat). Thanks to Wizkids.
Ja és pdf-ben az lassan az összes kiegészítő megrendelhető a neten.
Jó vásárlást mindenkinek.
 
Új vagyok itt. Tudnátok pár hasznos linket mondani ?

Petikek
 
Bár mostanában nem futkározunk együtt sem az SR sem a lepukkant valóság világában, attól még figyelek arra az 52-es állú, tyúkmellű melákra, akivel emlékezetem szerint nagyon jól megvoltam több mint öt évig. ))

Human is watching you! (at now)
 
Ha már pisztoly, akkor csak glock vagy hk. Egy csapattársam desert eagle-t használ. Kettőt. Elég hatékony csak sajnos használat után nem győzünk menekülni (és akkor a multivetős haveromat még nem is említettem).
 
Hi!

Én a géppuskát is és a rohampuskát is egyformán istenítem.
Bár a kicsiny Törpöm is géppuskát használ, és persze nem tudja elrejteni, arra ott vannak a szalonképes pisztolyok ugye. A tökös 45-ös meg kistársaik.
Én a géppuskát egyszer használtam idáig, mégpedig egy fiatal sárkány ellen. A vége az lett, hogy egy tóban kötöttem ki, mert égett a hátamon a ruha, de a sárkány azért kapott 1-2 találatot, sajnos nem döglött meg. Vajon milyen íze lehet a sárkányhúsnak?
"...Legalább a bőrét lenyúzhatnám..."
A lefűrészelt vadászpuska stukkerként igen hatásos, bár csak rövidtávon, de úgy igazán príma )))

EDDY GIGANT
 
Nem tudom, nekem egy g36-osom van gránátvetővel, és eddig még mindíg bevált, bár most egy szlovákiai Ares bázison vagyunk, és egy "picikét" kicsinek tűnik a sok gépágyú meg rohamágyú között (félreértés ne essék, az utóbbi kettő nem velünk van ).
 
Az én kedvenc pisztolyomat Beast nagyon utálja, mert valójában egy tus nélküli, lefűrészelt csövű vadászpuskáról van szó A rohampuskákat nem szeretem, azokat haszálják elegen a csapatban olyanok, akik értenek is hozzá. Nekem még a géppuskák is jobban fekszenek, bár még nemigen használtam (szerencsére nem is kellett).
 
Na végre szép kerek szám.
Most már nem sír a szám!

Én vagyok az ezredik hi hi hi

EDDY GIGANT
 
Egyébként nem tud valaki egy jól érthető egyszerű karakterlapot?
 
Részemről a rohampuskákat kedvelem jobban, azokat szoktam a fegyverkönyvből "tuningolni". Bár ilyen pisztollyal nem szívesen szaladgálnék. Egy steyr vagy egy g38 pedig elég elrettentő tud lenni egy elszánt arcú árnyvadásznál. A tápolásról pedig csak annyit, hogy mindenki úgy alakítsa a karakterét és a felszerelését, hogy élvezni tudja a játékot, és a csapattársait se idegesítse vele. amúgy meg ha jó a km, akkor mindegy, hogy mi van nálad, úgyis tud kihívást teremteni, vagyis meg@@@patni.
 
Hoi. Hogy is van az a bizonyos mondás...?

"Én nem tápolok, csak kihozom a karakteremből és a rendszerből a leghatékonyabb párosítást!"

vagy valami ilyesmi...

Amúgy üdv-üdv rég látott Mátrixtestvéreim! :-)

Ajánlom mindenki figyelmébe a Decker nevezetű apró számítógépes játékot... :-P

Gabe, The Looser Decker, az Antihős, az Alkoholbajnok...
 
Hi!

Azt hiszem tökéletesen igazad van.
Bár egy bizonyos mértékig megengedhető a TÁPolás.
A baj csak az, hogy a legtöbb KM megengedi a TÁPot
a játékosainak. Én nem szólhatok, mert jó csapattal vagyok körülvéve ilyentéren.
Egy megoldás van: Nem szoktam leülni olyan társasággal játszani, ahol csak a TÁP a minden. Az olyan KM-et is kerülöm, aki TÁPcentrikus.
Sajnos a közelemben is vannak ezek a tipusú játékosok, akik most STAR WARS-t tolnak. Hívtak engem is, de amikor meghallottam, hogy milyen karakterekkel játszanak, azt mondtam, hogy inkább mesélek nekik. Egy Halálcsillag talán elég lesz lebontani róluk a páncélt )))
A 2 ezrednyi rohanosztagos pedig majd megbirja szorongatni őket.

Egyszóval PFUJJ TÁP!!!!!!!

Hali!

EDDY GIGANT
 
Valamit most nagyon nem értek abból, amit mondtál. Mi az, hogy három pontonként egy balsikert? Ha 1-esre gondolsz, az magában még nem balsiker. Ha 15 kockából dobsz 14 egyest meg egy ötöst, mindezt 4-es célszámra, akkor van egy sikered, és nincs sikered 14 kockával. Balsiker akkor van, amikor a dobáshoz használt ÖSSZES kocka 1-es, akkor pedig karmával vagy mesélővel lehet elkerülni a bukást. Ja, meg ha hatosra dobsz egy egyest, akkor az a kocka hetes, nem pedig egyes, tehát balsikert nem okozhat. Amennyiben ,másról beszéltünk, szólj, még én is képes vagyok tanulni...
 
  ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.