Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Szerintem ez teljesen korrekt. S valszeg senkiben nem fog rossz szájíz maradni.
 
A tulajdonsagokbol valo TVP levonas szerintem keves, mert jarulekosan tobb mindent is tapolhatott a prizmaval kapott TVP - papi hit, testepites stb. Illetve testepites eseten a brutto befejlesztett mennyiseget kellene vonni, nem csak a prizmaval kapottat. Minthogy alig par karakterrol van szo, szerintem egesz pontosan meg lehet hatarozni, hogy kinel mi nott es mennyit es ezt kell korrigalni.
 
Ez is jo javaslat. Nekem barmelyik formaban megfelel. Csak legyen mar valami.
 
azt sem kell elfelejteni, hogy a jelek szerint van olyan kari, aki játékmesteriben lépett 170 fordulót KF-en és van, aki ezután kizárólag csak szamurájvértben teheti ezt meg.

ha egy prizma 80-100 TVP-t fog átlagosan adni, akkor még mindig jobb lenne a D4-D5 TVP kronoérintésenként 30 töltettel, az ugyan csak 75-90 TVP, de lehet kincskerre öltözni mint eddig.

a prizma elsődleges célja pedig sztem az volt, hogy ne szenvedd el a kronoérintést, másodlagos a plusz profit, amit ez a spec. támadás termel.
 
A tap elemet ez teljesen kivenne, de az 5 toltet drasztikusnak tunik. Ne felejtsd, a hasznalathoz ra kell oltozni. Ha elfogy a prizma, jon a negativ TVP. persze ez 5 toltettel is ok, de akkor halmozni kell a prizmakat, es aztan par korig hasznalni oket amig veszesre nem csappan a szamuk. Vegulis ez mar olyan hatasunak tunik, mint a safranyko.

Szamomra megfelel. A csokkentett hatas az ongerjesztest is eltunteti. Igy mar kevesbe eri meg hasadekozni. Kiszamolni most fogom, hogy jo-e az uj balansz, de ugy erzesre jonak tunik. Ez mar nem kisert arra, hogy tobbet jarjak hasadekba, mint mashova.
 
Az tényleg jobb lenne, legyen még kevesebb az eseményenként kapot TVP csak tartson tovább.
 
részemről thx.
pár kérdés:
- agyfröccsentőre hat-e
- gyakorisága nem változik

felőlem egyébként az is jó lenne, ha nem adna TVPt (vagy csak d3-at) 30 töltet erejéig, nem lehetne erről egy szavazás?
 
Köszönjük a korrekt és higgadt döntést!!!
A kimerülés lehetne 10-nél? Ennél gyorsabb kimerülés mellett nem lehetne fullos hasadékos köröket lépni.
 
Na látom nagyon megy itt a szardobálás csak, hogy a saját portánkon ne maradjuk.
Azért csak, hogy tisztázzuk. Szankcionálni, büntetni csak akkor kell és lehet ha csalunk. Mivel most arra jutott a nagyérdemű, hogy a prizma durva, vissza kell venni és (szerinted) ez csalás, így minden KF-es aki nem szólt a prizma használatról (TEHÁT TE IS) az egy csaló (IGEN TE IS EGY MOCSKOS KIS BUGGER VAGY). Vagy előállsz valami frappáns védőbeszéddel, hogy te nem is… csak nem volt időd szólni vagy nem gondoltad, hogy ez ekkora táp csak használtad?

Tudom-tudom minden (ál)szentnek maga felé hajlik a keze… így sikerült oly tökéletesre a fegyver balansz is amire nagyon vered a melled, hogy részt vettél benne és mily meglepő módon pont a Danair klán fegyvertára (szúró) lett a legerősebbnek titulált.
 
Először is kérem, hogy mindenki nyugodjon meg. Nem kell egymás torkának esni. Közös a hobbitok, nem értem, hogy egy közös hobbival rendelkező társaság miért esik ennyire egymás torkának.

Közben gondolkoztam a dolgon. Az alábbi döntés született:
1. Lesz egy kisebb prizma, ami úgy működik, ahogy most a normál (fele TVP-t ad, 5 használat után tönkre megy). A KF-en ez lesz a kincs a mászó/kutatós helyeken. A gyakoriságok nem változnak. A kisebb prizma átlagban 82,5 TVP-t termel egy 80. szintű szörnyek esetében. Esetleg az 5 használatot lehet kicsit növelni.
2. A játékban levő prizmákat lecseréljük ilyenre, de csak a KF-es karaktereknél.
3. A régebbi prizmák maradnak olyannak, ahogy voltak.
4. Minden KF-es karakternél tudjuk hány prizmát használt el, valamint tudjuk azt, hogy mennyi TVP-t szerzett vele. A prizmákat átszámoljuk kisebb prizmákra. A különbözetet (valós nyert TVP - kisebb prizmával nyerhetett átlag TVP) levonjuk minden karaktertől tulajdonságban.
5. Ha bárki úgy érzi, hogy jogtalan mennyiséget vontunk le, vagy nem jó tulajdonságból, vagy bármi problémája van, személyesen megbeszélheti velem e-mailben.

Sajnálom, de számláló bevezetése híján ennél jobb megoldást nem tudtam találni. Holnapig még várok a kivitelezéssel, hogy el tudjam olvasni a reakciókat. Azt kérem, hogy hagyjátok a személyeskedést, koncentráljatok a fentebb vázolt "megoldásra".
 
Donnával egyet kell értsek, komolyabb rákészülés nélkül ennyit adott a prizma.
Viszont így az van, hogy ez nem BUG, vagy kihasználás, csak lépett, sokat, lemaradással KF-en.
Az a baj, hogy ettől kezdve bármilyen korlát baltás lesz, mert ugye ettől kezdve nem lehet 8, csak mondjuk 6 szakadékot tolni, nem lehet játékmesteriben lépni csak szamurájvértben stb. stb. ami nem túl fair azzal szemben, aki már lelépte...

MM részben hibás... Azért, hogy most erről postolunk, nagyon is.
nem BUGolt, azt, hogy IM-el prizmaszámtól függően lehet tápolni sztem mindenki tudta aki KFen van, az 100%... Még LeChuck barátom bőven játszott, mikor ezt kitaglaltuk... de mi sem találtunk benne semmi olyat, amiről esetleg a JV nem tudhat.
MM ott hibázott, hogy megvalósította az elméleti tápot.

30 prizma az 900 kronoérintést bír ki, ha 2 kör alatt nyomja le az agyfröccsentőt, akkor az 225 agyfröccsentő.
várhatóan 33 tvpt kap egy ütésre, azaz csatánként 132 TVP-t.
IM 0 99 = 14 lény+85 agyfröcsi = +11.220 TVP
IM 0 99 = 99 agyfröcsi = 13.068 TVP
IM 0 41 = 41 agyfröcsi = 5412 TVP
összesen +29.700 TVP, ha szerencsét kap IMre, akkor 7200 TVP a szerencsébe és +240 hit pont.
valamint, a kör végén bekattan kb. 740 TF 1 40, bár, ha okosan csinálja betolja makróba a TF 1-et 10x és 14 lépés alatt használ el belőle valamit...

ez így durva.
az, hogy Manusnak, Hollónak, Donnának STB. adott a prizma lelépett körönként +60-80 TVPt, sztem egy KF-es karinál nem borít az égvilágon semmit...
 
Egy dolog még:

A TVP kinyeréstől függetlenül a prizma előnye, hogy KF-en végre lehet játékmesteriben mászkálni... Alapból ugye nagyon sok olyan tárgy van ami ritka kincs... A drop-ról is beszéltünk korábban sokat, kb. kell a játékmesteri...

A 30 ütés/db-os szétesési időn már csak ezért sem lenne túl jó csökkenteni... főleg, ha ritkán található kincs lesz a prizma...

Lop.
 
Kicsit árnyaljuk a képet:

Sharkkal 10 prizma használódott el, mióta a KF-en vagyok. Ennek az az oka, hogy 150 kikutatott téridő hasadékból még mindig nem esett ki a balkezes vágó, ezért fordulónként 8 hasadékot másztam meg. Játékmesteriben.

Ennek lett az eredménye a kb +8000 tvp (a táblázatban a ryukus 2 prizma is benne van). Nem agyfröcsiztem jelentős mennyiségben, talán 10-et öltem meg KF-es pályafutásom alatt.

A hasadékok TVP generáló hatása, de úgy általában a prizma miatt nyugodt voltam - nem gondoltam, hogy ebből akkora földindulás lesz, mint ami kikerekedett belőle. Ennek okai:

1. Mindenki számára egyenlő mértékben elérhető hatásról van szó, ami ráadásul kicsit akár-akarod-akár-nem, megtörténik jellegű.
2. Január magasságában NUK elnyomott egy IM 0 50-et, volt nála már akkor 2-3 prizma, ás jött jópár agyfröcsi is az IM-ek során. Észrevett egy problémát, miszerint minden prizma elhasználódik, ha egy elhasználódik. Ezt jelezte a JV-nek, és az lett a megoldás, hogy később jön az agyfröcsi illetve nem lehet bankba tenni a prizmát. Ebből többen úgy gondoltuk, hogy ez egy tudott hatás, hiszen a JV látta, mi történik, és megtette a maga lépéseit. Elismerem, hogy nem az lett bejelentve Zolinak, hogy "nézd, az agyfröcsi TVP-t ad, ha prizma van nálad", de azért.... Nem mellesleg a tvp-szívó lények+prizma nem egy akkora szuperkombó, amit ne venne észre bárki.

Mivel én vagyok a példa arra, hogy a folyamat öngerjesztő jellege miatt is ki lehet szedni sok tvp-t, nem kell hozzá se IM, se semmi extra, nem elég csak az agyfröcsi TVP-szívó hatását módosítani.

Javaslataim:

1. a hasadékban essen kisebb aránnyal a prizma (nem 1/16, hanem kb: 1/50 vagy 1/100).
2. Adjon fele tvp-t
3. Maradjon meg a kimerülési ráta (30 ütés)
4. agyfröccsentőre ne működjön.

Ebben az esetben is lehet tvp-t termelni a prizmával, de átlagosan 8 fordulónkénti hasadék esetén is 6 illetve 12 fordulónként esik egy prizma, amiből ugyanennyi idő alatt lehet nagyjából 4-500 tvp-t kitermelni, de csak akkor, ha a lehető legtöbbet hasadékozol. Ez fordulónként átlagban kb 40-80 tvp. Ekkor már lényegében nem lesz semmi jelentősége a prizmának, színesítő elem lesz belőle.

A büntetésről: ha megvan a prizma végső állapota, az ehhez képest kapott plusz tvp-ket mindenkinél le lehet vonni a tulajdonságokból, és béke. Ennél többet nem tartok jogosnak.

És a 250 tvp/forduló kitermelésről: miért is lenne csalás?? pszivel és safival, a mentális felfrissülésről nem is beszélve röhögve kitermelsz ennyit, még csak meg se kell erőltetned magad hozzá. Akkor az is csalás? Csak kérdezem, mielőtt legközelebb egy ilyen lista dobogóján találom magam...

Donna
 
Baszki nehogymár magyarázzuk a szegénységi bizonyítványt...

37000 TVP 150 körre az bunkó nagy csalás, BUG-olás, ha azt nézem hogy ez 250TVP/körnek felel meg...

Lehet csendben tápolós fajta vagyok de Holló nem 150-200 kört ment lényegformázó nélkül és akkor vettem le vele, mikor már extra 5000 FNO-m volt, aki most veszi le nyilván nem vár ennyit. Én TUDÁSSAL értem el amit elértem, nem pedig a kiskapuk kihasználásával. Adott forcsihoz képest Holló röhögve fogható, még extrának sem kell lenni hozzá...

Továbbra is tartom, hogy az első 3 nem normális, túlzottan kilógnak az átlag-normálisnak mondható berkekből.

Aki itt irigységet mond az nem néz magába... Én nem vagyok irigy egyetlen üstökösre sem, de amit Én vagy mások elértek, azt remélhetőleg nem ÍGY tették...

A fenti képlet alapján a JV kikelése magából full jogos... Eléggé megtépkedném átlag 250 TVP csalásért a karit...

Danair
 
Mostantól kezdve minden extra hozam a lefüleltektől kerüljön a többiekhez (TVP, arany, ...). Valami fülszöveggel, hogy tudjuk, kinek köszönhetjük.
 
Ősrégen volt egy balhé a szintszívással. 5 szint vesztése és visszavásárlása plusz KNO, TNO-t hozott a konyhára.

Szabályos ? A parancsok a szabálykönyvnek megfelelően voltak kitöltve. Azt azért érezzük, hogy egy fantasy hősnek nem lehet célja magát szívatni. Ő nem látja a számokat.

Az agyfröccsentő ugyanez. A karakter irreálisan viselkedik, bár a játék szabályai szerint teszi ezt. Az abnormalitás pedig előnnyel jár.

Szerintem ezt keressük, mikor meg szeretnénk határozni a határvonalat a mit-szabad, mit-nem-szabad között.


Szerintem ne elvegyünk MM-tól a 30.000 TVP-t, hanem mindenki más is kapjon annyit varázsütésre. Legyünk már pozitívak !

Vagy, hogy reálisabbak legyünk:
- vonódjon le a sok TVP az érintettektől tulajdonságban, valami kis szorzóval, mert ugye voltak járulékos pluszok
- a sok össz TVP legyen szétosztva az aktív karik között (májusban aki lépett). 1-200 TVP/fő ?

Mindenki jól jön ki. A csíterek megdicsőülnek (mehet valami szerepjátékos szöveg, hogy a KF-ről álmomban megjelent X meg Y meg Z és megosztják velem tapasztalataikat), a Beholder jófej (mit veszít vele ? semmit. Viszont micsoda PR fogás), ÉS nincs anyázás.
 
Ez alábbi én voltam, csak rossz ACC-al! Sry!!!
 
Milyen szó az a lebüntetném??

Amúgy hozzáteszem az egészhez hogy a top3 kari rengeteget lépett le KFen (napi 1 forcsi). MM ~150 forcsit. Csoda hogy esett pár prizma?

Amúgy a nagyhangúakat akik mindenképpen oltári nagy büntetést akarnak én is irigynek tartom. Kár hogy van köztük aki ugyancsak csendben tápolós fajta.

A prizma jelenlegi állapota kb elfogadhatatlan. Az hogy minden karakter egységesen tudja használni a prizmát ahogyan eddig működött azt mindenképpen biztositani kell.

Gondolom erre majd úgyis ki lesz valami jó találva a vezetés részéről.
 
jajjj....
mára kezd sok lenni a melléolvasás...
Holló volt a PÉLDA, nem basztatni való alany, Neki van kb. az a TVP mennyisége, ami reálisnak mondható x lelépett kör után (cirka 3000).
Ugyanígy Holló neve helyett lehetett volna Manus is, vagy Donna, vagy....

én még mindig azt tartanám a legjobb megoldásnak, ha az agyfröcsire nem működne a prizma és kész.

vagy, mivel a tapasztalatkövet is számolja többek közt a progi, biztos vagyok benne, hogy ezt is lehetne, azaz aki ezután ér KFre vagy nem használta ki 3000 tvpig a prizmát, annak az első 4 prizma normál módon adja a bónuszt és használódik el, utána a már új rendszer szerint (aki meg 3000-nél több tvpt szerzett, azt egyénileg meg lehet beszélni azzal a pár játékossal)

én csak azt szeretném elérni, hogy mindenkinek ugyanannyi esélye legyen azonos mennyiségű tvp kitermelésére mint néhány kalandozónak volt, nem kell még egy "varázskő" a játékba (anno a varázskő átadható volt és korlátlanul törhető. rájöttek, hogy ez erős és bekorlátozták. akik kalandozókat öltek le jelentős mennyiségű kőért, ezzel VPt átadva egymásnak, azok "megúszták" épp meg nem dicsérték őket.) de jó példa lenne ide a fekete bugyor is, ott is irdatlan mennyiségű TVP lett kitermelve de a korlátot követően senkinek nem volt "büntetése".

igenis ezt normális módon kellene megoldani és kifejezetten jó lenne drasztikus lépés nélkül.
 
Ez igy nem jo.

Az ongerjeszto hatast ki kell iktatni. Ne lehessen legnagyobb esellyel a hasadekban prizmat talalni, es ugyanott ki is hasznalni. Ez torzito hatasu. Mashol legyen kincs, es akkor ok. Akar ilyen mertekben is megmaradhat, csak ne ebben a masznivaloban legyen.

Agyfrocsi pedig adott. Ezzel mindenki egyetert.
 
Személy szerint én ezt a 3 karit büntetném, DE NAGYON ÁTGONDOLTAN:

1. Mirtill Maxima: 37629 TVP
2. Falgeron: 14946 TVP
3. Shark Attack: 10364 TVP

Fel sem fogom MCS miért basztatja Hollót... 3080 TVP nem kiugró, ráadásul tök random ki mennyi prizmát talál.

MM-et nagyon lebüntetném az tuti, mert tisztában volt azzal mit csinál, és tök nyugodtan csinálta...

Shark nem túl régóta van KF-en nagyon gyanús...

Falgeronnak mentsége a rengeteg körhöz képest vetített +TVP... Bár Ő is sejthette, hogy nem korrekt a dolog...

Nem foglalok állást, de az azért durva, hogy ma én szoptam be ennek a levét mindennemű figyelmeztetés nélkül elsőre tönkrement prizmával olyan karinál, aki nincs is KF-en!!!

A Behó hirtelen hozott baltás döntése és egyeztetés nélküli bevezetése GUSZTUSTALAN volt. Tudnék durvábban is fogalmazni és szivem szerint meg is tettem volna, mert hihetetlen hogy mennyire nem látja a JV a fától az erdőt sokszor...

Véleményem szerint nem kell korlátozni a prizmát, csak ne hasson az agyfröcsire és már OK is a doldog. ENNYIT kellett volna már rég megtenni, ez lett volna a gyors és korrekt megoldás...

Üdv,

Danair
 
Ez egyre érdekesebb.
Kire és miért is vagyok irigy?

Btw a TF-nek több köze van a WoW-hoz, mint az általad emlegetett afrikai törzshöz (mindkettő egy fantasy játék, amiért a játékosok fizetnek, mindkettő prepaid, csak az egyikért fix játékidőt kapsz, a másikért meg körönként vonják és mindkettőnél vannak olyan elvek, amik mentén a játékvezetés büntethet).
De trollkien "munkássága" révén a m.a.g.u.s.-hoz valóban több van, de az most nem tartozik ide.

"Mi számít ilyen dolognak? Kihez képest jutok/jutottam előnyhöz? "

Gyerekszobád volt?
 
Mellékelten tudod, hogy a Wow-ban mennyiszer írtak/vontak/vettek vissza bármit is? Vagy mennyiszer szankcionáltak?

Valamint ha nem wow-oztál legalább ne próbálj már vele példálózni.

Ez olyan mintha Szandika a kvantumfizikából hozna példát a rúdtánc rejtelmeihez
 
Nem értem miért kevered ide a WoW-ot (igente vagy az egyik irigy ) hisz ott fix összeget fizetsz akár mennyit játszol.. meg az egész el más mint a TF-en ... de persze ezektől a tényektől nyugodtan tekintsünk el. Ja és itt említeném meg, hogy az egyik afrikai törzsnél minden évben egy karikát helyeznek el az asszonyok nyakára (zsirányakú nők) és ha megcsalják a párjukat akkor ezeket leveszik amitől rögtön eltörik a nyakuk...

Na kb ennek is annyi köze van a TF-hez mint a Wow-nak.

Konkrét esetünkben a szabály az, hogy ha bárki olyan dolgot talál a játékban, amit kihasználva előnyhöz jut akár rövid, akár hosszútávon és erről nem szól, azt utólag megbüntethetik.

Mi számít ilyen dolognak? Kihez képest jutok/jutottam előnyhöz?

Az, hogy a tómélyi barlang után lefuttatom az 1-es MAK-rót amitől visszarakom a varikat az most ilyen dolog?

Vagy aki forcsi végén a maradék Vp-jét manapajzsba rakja?

Az örök nyugatiakhoz képest az, hogy most KF-en vagyok az előny?
 
szabják
 
LOL

Kíváncsi lennék, hogy mondjuk a Blizzard az olyan kommenteket, mint hogy "2 accom van, dupla annyit fizetek a játékért, mint a többiek, milyen alapon büntetnek meg egy kis exploitozásért" hogyan honorálja a WoW-ban. Van egy tippem, hogy minimum pár hónapos bant osztanak érte (életemben nem játszottam egy percet se, de a józan ész ezt diktálná, majd valaki, aki tudja, megerősíti vagy cáfolja).

Jó, az egy "kicsit" nagyobb biznisz és őket kevésbé hatja meg, ha egy sokat játszó ember abbahagyja, mert vannak még millióan, de az elv ugyanaz. Ők adják a játékot, ők szablyák meg, hogy mit tehetnek a játékosok, akik a szórakozásért fizetnek, de ha megszegik a szabályokat, akkor azért vállalják a felelősséget. Konkrét esetünkben a szabály az, hogy ha bárki olyan dolgot talál a játékban, amit kihasználva előnyhöz jut akár rövid, akár hosszútávon és erről nem szól, azt utólag megbüntethetik.
 
"A korlát részéhez én inkább hozzá sem szólnék. Véleményem szerint teljesen felesleges hisz MINDENKINEK elérhetőek a dolgok. OK a fröcsit ki lehet venni..."

Ez szerintem igy nem igaz. A jelen szituacio az, hogy a hasadek dobja leginkabb a prizmat, es a hasadekban (es IM-mel, de mar nem) lehet legjobban hasznalni is. Tehat, megeri hasadek-dus fordulokat lepni. Ez elbillenti az egyensulyt (mashol ongerjesztonek hivtam). Inkabb ugy kene, hogy egyik helyen talalsz tap cuccot, masik helyen hasznalod. Igy mindegyik tereptargy hasznalatra kerul.

Szoval ennyi modositasra/korlatozasra szerintem mindenkeppen szukseg van, kulonben maradnak a koronkenti 6-8 hasadekos fordulok, erosen tulzott TVP termelessel...
 
A fordulónkénti 82 TVP-ből nem lehet test építeni vagy mi??
 
Először is köszönöm a hozzáállást a játékostársaktól és a JV-től is... egy két irigy emberkétől eltekintve engem meglepett a korrekt post-olás. Én spec büszke vagyok mindenkire aki érdemben szólt hozzá a dologhoz.

A korlát részéhez én inkább hozzá sem szólnék. Véleményem szerint teljesen felesleges hisz MINDENKINEK elérhetőek a dolgok. OK a fröcsit ki lehet venni...

Büntik! Nem fogom magam mentegetni (azért a táblázatban elért előkelő helyem magáért beszél) de azt azért tisztázzuk, hogy ezért én más dolgokról mondtam le (quwarg, nerub ami nagyobb TP és kincs) Na most akkor azt meg beírjátok?
Arról nem is beszélve hogy igen is fontos, hogy ki mennyit lépett le mert engem most visszamenőleg 150 fordulóra akartok büntetni... ami nem kis HUF is.

Tehát ha én kevesebbet költök a TF-re, így kevesebbet lépek, kevesebb prizmát találok kevésbé vagyok büntetve.

Tehát ha én kevesebbet költök a TF-re.....kevésbé vagyok büntetve.

Nem fogok ágálni egy korrekt szankció ellen (bár még mindig nem értem az okát) ha ezt tényleg a többség is így tartja jónak (bár a hozzászólásokból sem ezt látom). De az igen is legyen átgondolt és logikusan levezethető és ne csak az, bocs mi ezt úgy gondoljuk, hogy nem volt helyes.
 
Számláló.

Meg amúgy se jó az alapötlet. Nettóban valóban 0 lenne a vége, de azt a 170 fordulót -82 TVP-vel le kell lépni hozzá, ami abban az esetben ha a nyert TVP-t nem direkt tápolásra (pl. testépítés izomból), hanem normál dolgokra használta fel valaki, kifejezetten szopás.

Egyéni elbírálás alapján kell a JV-nek eldöntenie, hogy kivel mit csinál. Nyilván 170 kör alatt átlagosan 82 TVP/kör nem súlyos dolog, ha maguk a fordulók is normális körök voltak. 20 kör alatt átlagosan 500 TVP/kör agyfröccsentővadászattal, majd testépítéssel viszont már simán járhat levonásokkal is.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.