Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Mi van Danair, beszerveztek a szcientológusok?

Megnézném azért azt a PTK paragrafust, amelyik alapján jogi lépéseket tehetnél.
Fizettél azért, hogy JÁTSZHASS a TF-en, de a contentet a szolgáltató alakítja, nem te. A szolgáltatásért fizetsz, hogy ezt a tartalmat használhasd, ha nem tetszik, nem fizetsz, nem játszol. Nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát, mégis kinek képzeled magad? Jelentkezz a Beholderhez JV-nek vagy programozónak és akkor majd te alakíthatod a játékot, ahogy neked (és a főnöködnek, vagyis TM-nek) tetszik. Addigis véleményed lehet, csak lehet, hogy nem érdekli a Beholdert, amihez meg nekik is joguk van.

Vagy te a mobilszolgáltatóddal is így beszélsz, ha az egyik héten megvásárolt mobilod 1 hónap múlva 20%-kal olcsóbban is megvehetted volna, fizessék ki neked a különbözetet?
Ennyire frusztrál, hogy nem te vagy a megmondóember?
 
lehet, hogy az EXT nem jó ötlet, de én abban a hitben voltam, hogy ez azon helyek egyike, ahol meg lehet beszélni a dolgokat, nem az van, amit egy vagy két játékos akar.
nyugodtan lehet érvelni mellette/ellene, valszeg' nem fogok senkit beperelni mert nem velem ért egyet (de elgondolkodom rajta, szóval csak óvatosan!;)

igen, 3-4 extben vagy fegyverszaki fejlődés, ami elbillenti a balanszot a másik oldalra.
de kinél is? nálam, mikor úgyis csak egy átlagkarim van (más néven a lada és nem mercedes (by Janek)) és mivel van lemaradásom meg amúgy is sz*r vagyok pont tökmindegy?
egy üstökösnél, akinek szintén mindegy mi van a karlapon?
ki az, aki KF-en van és pár EXT-el beelőzi a mercedeseket??
kit is "hoznának" be ezek a sz*r karik, akik? (még 1x, kétféle szar kari csaoport van, az egyik, melyek nem Danairé, a másik, akik nem cserélték el a JV áldásával a magas erőt szerencsére testépítés mellett)

ugyanakkor az egy fordulóban felhasználható tvp kevesebb, mint korábban és kivételesen ezzel a megoldással ha nyer is valaki és annak több haszna van belőle mint másnak, az 100%, hogy olyan karinál lesz, aki nem használta ki a prizmákat.
ebben az esetben nem a varászkő, a manakristály vagy a 36-os fegyverszakértelem kihasználóit juttatnánk még jobban előnyhöz, hanem azokat, akik pont vétlenek ebben a korlátban.

elnézést, hogy megint máshogy gondolom, mint utasításba kaptam egy-két játékostól.
 
Egy rosszul bevezetett dolog elonyeinek visszavetele nem buntetes. Egyszeruen korrigalas. Azer ne essunk tulzasba.

Egy cegnel is, ha szamviteli hibat kovetnek el, es valaki tobb fizetest kap mint kellett volna, korrigaljak.
 
Gyanúsan kultúrált volt az elején ez a fórum, de látom most már kezditek hozni a színvonalat...
 
Most komolyan 2 rohadt prizmáért vered a hisztit? És McS ne nevettesse ki magát? Eszem megáll...
 
Nem tudom mire akarsz oktatni, Én a témához szólok, Te meg mert átlag karid van folyton sírsz. Indíts egy üstököst aztán könnyíts magadon, vagy nézz magadba vakker... Mivel vagy Te különb, mint Én? A szuper ötleteiddel?? BAHHH ne nevetessük ki magunkat...
 
Ha ez így lesz én befejeztem ezt a szar "játékot"...

Miért büntettek olyan karaktert, aki:

1. Nem is KF-es?
2. Aki nem BUG-olta szarrá magát csak lépett???

Amennyiben MCS EXT ötlete nyer szintén abbahagyom a TF-et.

Nagyon igazságtalan, hogy leveszel Hollótól 2 prizmát és adsz helyette két ilyen szarra se jó ráadásul kevés töltetes tárgyat. Mire fel? Megveszek egy házat kifizetem, jön a nagy DZ és elveszi mondván kapok helyette két agyagviskót?? Hol vannak a jogaim? Fizettem egy szolgáltatásért, utána meg elveszed? Ki a f...sz vagy TE??? Mégis mit képzeltek már magatokról???

Velünk mindent lehet?? És mindezt azért mert valaki gerinctelen szar volt??? Na ne bassz.

Amennyiben ez nem változik ez a szar hozzáállás az a legkevesebb hogy abbahagyom a TF-et, de esküszöm utánnajárok mostmár jogilag is, hogy milyen lépéseket tehetek, hogy az elbaszott pénzem visszaszerezem. EZ AMIT TESZTEK NONSZENSZ.

Elég volt a szarból. Büntesd le a 3 karit, aztán korlátozzátok a rev prizmát, és kérem vissza!!
 
Na ja, a sok tokeletlenseg es toketlenseg kombinacioja nem erdemenyez tokeletes megoldast.

Egyebkent annyival nem latom a prizmat rosszabbnak mint a zyel katalizatort. Sot, a zyel az barhol elerheto/megvasarolhato keleten. A prizmat legalabb termelni kellett.

Javasolnam hogy manacsapolas mintajara legyen cselekvesenergia csapolas. Fordulonkent egyszer hasznalhato, ad kor eleji regeneracionyi TVP-t. Valamint, legyen aranyzabalo doboz is, 10 aranyankent ad 1 TVP-t.

Pszinel sem jo, hogy koronkent csak psziszint alapjan regeneral. Ott is jo lenne egy koronkent egyszer hasznalhato dolog, mondjuk kor eleji pszi regeneraciot megadja megegyszer.
 
Szerintem ez nem jó ötlet! Mert:
Aki használta a prizmát annak pl a fegyverszakija úgyis bemaxolt 5-6-7%-nál, kinek mennyi az alap kapott tvp-től is!. Akármennyi tvp-d is van ezt nem tudod "táploni", aki most kap EXT-et, annak a fegyverszakija is nő, amit szintén nem korrekt a többiekkel szemben, mert ugye itt a korrektségről beszélünk.

Amúgy tőlem is levontak több, mint 13 000 tvp-t a szerencséből... Ez éppen elég volt, prizmákat lecseréltük, szerintem fejezzük is itt be a történetet.
 
Nincs felreertes, McS kollega javasolt egy alternativ megoldast.

Mivel 5000 TVP felett csak 3 karakter szerzett TVP-t, es ok mar amugy is kulon kezelesben fognak reszesulni, hasznaljuk ezt az 5000 TVP hatart mashogy. Levonas helyett adjunk azoknak akik nem ertek el az 5000 TVP-t. A 3 "kuloncot" ezutan nem 0-ra (vagy 1200-ra), hanem csak 5000-re kellene visszahozni.

Elegans megoldas ami meg mosolyt is varazsolna sokak arcara.
 
Itt van egy kis félreértés...
Szó nincs arról, hogy csak 5000 tvp feletti részt vonnák le, hanem aki 5000 tvp felett szedett ki prizmából, annak DZ írt levelet.

Konkrétan nekem ezt írta:
"A kisebb prizma 2D4 TVP-t ad, 20 töltetes lesz. Átlag 100 TVP. Te 12 prizmát használtál el, az 1200 TVP lett volna. Összesen 10364 TVP-t kaptál. Tehát 9164 TVP-t kell levonnom. "

Szóval nincs szó 5000 tvp feletti részről.

Donna
 
Aha, es 5000 felett meg valami mas levonas is tortenik, annak a harom karakternek - ami mar teljesen szemelyre szolo.

Ok, igy is nagyon jo otletnek latom. Tamogatom.
 
aki nem szerepel a JV listáján, annak 5 EXT.
aki szerepel, annak (5000-x)/1000 EXT.
kivételesen kerekítve az osztás eredményét.
(aki 1200 TVP-t nyert vele, annak 5000-1200=3800/1000 = 3,8 = 4 EXT stb..)
 
Ez egy nagyon komoly otlet. Senki nem kerul hatranyba, nincsenek levonasok, sot egy csomo boldogsag lesz...

Mindenki ki (37000-x)/1000 EXT-et, ahol x = a kinyert TVP a korabban kozzetett lista alapjan.

Erosen tamogatom!!!
 
én sem leszek népszerű, de nyomom a szokásos ferpléj bullshitet...

testépítés? papi HIT? XP? trezsör? soroljam?
aki 5000-nél többet kapott, annak csak 5000-ig vontok?

még így is nagyon nagyon jól jártak, akik kihasználták a prizmákat.
esély, lehetőség, ugyanaz, mindenkinek, folytassam? évek óta mondogatom ezeket, ami annak a szemében, aki jól járt sírás vagy irigység, aki a cerka másik végére kerül, annak meg düh, harag és feszültség.
ezzel a rendszerrel egy KF-re érkező kari akár 5000 TVP-s hátrányba került azonnal egy másik kalandozóhoz képest (és ez csak a TVP volt)

mindegy, el kell ismerni, a lehetőségekhez képest korrekt megoldás született, de jó lenne ha legközelebb végre egyszer az életben azok kapnának ajándékot/jutalmat, akik csak szenvedői alanyai lesznek egy változásnak.

jó ötletnek tartanám, ha a TF-en minden kalandozónak 1000 nem kifarmolt TVP után adnátok egy extra fordulót. megvalósítása egyszerű és ez kb. kiegyenlítené azt az előnyt, amit sok ezer TVP (és ezzel járó előnyök) nyújtottak egy KF-es kari tekintetében.
 
A délutáni fordulómban a táborozás alatt kaptam egy érdekes .enc-et. Semmi tárgynév, az .enc-ben is csak ennyi szerepel: "H: 20 fordulónként egyszer kitörli egy nem küldetésben kapott labirintus bejártságát." Illetve mintha még lenne egy kép mellette, de nem töltődik be. Majd nézzétek már meg, szerintem a kisebb reverziós prizma berakásával kapcsolatos bug.
 
Kiegészítés: Sem a régi, sem a kisebb prizma nem működik agyfröccsentőre.
 
Gyors kiegészítés: nem a 94-es HSZ-re akartam reagálni, ÚJ HSZ-nek szántam...
 
Mielőtt bárki bárkit meglincselne, avagy szankcionátoroknak és buggervadászoknak. A történet röviden, ahogy én láttam:

1.: Az élelmes játékos kipróbálja a korábbinál jóvan gyakrabban eső prizmát az agyfröccsentőn, de valami bugot talál a helyén.
2.: Ír egy levelet a JV-nek (agyfröcsis, prizmás fordulószámmal), aki javítja a hibát. Mielőtt félreértenétek, nem állítom, hogy a JV áldását adta a dolog ilyen módon való felhasználására, csak nem vett figyelembe egy elszállási lehetőséget, viszont innentől hősünk nyugodt szívvel használta, hiszen a "JV tud róla" Ez a történet legfontosabb mozzanata, minden ítélkezőt kérek, hogy ezt vegye figyelembe!
3.: 150 fordulót épít arra, hogy a lehető legtöbb prizmát üsse ki, majd a tervei szerint egy-egy fordulóban, koncentráltan használja el őket. Ez a pont is elgondolkodtató. A legnagyobb ismert optimaták is bevallották, hogy csak annyit jártak hasadékozni, amennyit IK miatt muszáj volt. Nyilván nem azért mert túl tápos a többi lehetőséghez képest. Ezzel kapcsolatban kérem kiszámolni, hogy 150 forduló alatt mekkora különbségek keletkeznek a csak hasadékozó, és a legjobb tápsorokat lépő karakterek között (azonos szerencsefaktorral az egyszerűség kedvéért)
4.: Emberünktől levonják a hasznot, ő meg pislog: "bakker, én tuti biztos voltam benne, hogy ez legál, ráadásul semmi tápot nem szedtem ki, amit más nem tudott volna..." Végülis sokkan jobban járt volna, ha ezt a 150 fordulót, a többiekhez hasonlóan tudja le.

NUK az egyetlen hibát ott követte el, hogy a játékegyensúlyt kizárólag játékos vs játékos összefüggésben vizsgálta. Az egyensúly ezzel kapcsolatban valóban nem is sérült, hiszen egy minden KF-es által ismert és hozzáférhető lehetőséget aknázott ki. Pedig fontos a rendszer vs játékos összefüggés is. Nem véletlen az egy tartalékolható TVP maximalizálása. Igen, ez hiba volt a részéről, de azért kövezést nem érdemel e-miatt. Ha valaki mégis úgy gondolja, hogy igen, akkor várom az érvekkel alátámasztott, személyeskedésektől mentes hozzászólását.

pht
 
- A KF-en a kincsek közé a reverziós prizma helyett a kisebb rev. prizma (2007.) tárgy került. 2D4 TVP-t ad, 20 töltete van.
- A KF-es kataktereknél levő prizmákat ilyenre cseréltük.
- A reverziós prizmákból pluszban nyert TVP-ket levontam az alábbi algoritmus alapján:
a. Aki 1 prizmát használt el, vagy kevesebbet, attól nem vontunk semmit.
b. Aki több prizmát használt el, annak a szerencséjéből vontuk, ha az IM szerencsét TF-el neki. Ha nem szerencsét TF-el az IM, akkor az erőből.
c. Aki 5000-nél több TVP-t kapott a prizmákból, annak írtam egy e-mailt, hogy egyeztessük a dolgokat.

Akinek további problémája van a dologgal, a levont tulajdonsággal, bármivel, az kérem, e-mailben jelezze.
 
"Biztos, hogy tudod mirõl van szó ezen a fórumon?"

"Tényleg a fórum témájával kapcsolatban akarsz hozzászólni? Ha nem, a fórumos társadalom nevében kérlek, inkább ne tedd! Olvass vissza kicsit, hogy eldönthesd, hozzászólásod ide illik-e"

"Le akarsz valakit hurrogni, mert megnyitotta ezt a topicot? Ne tedd, ha egy topic hülyeség vagy értelmetlen, a topic lesüllyed, ahol már senkit nem fog zavarni, a moderátorok meg úgyis törölni fogják a rendszerbõl! Kár a felesleges veszekedésre az idõdet pazarolnod!"

"Remélem végiggondolod az itt írtakat, és ezek szerint, illetve a Fórum szabályzatban foglaltak szerint cselekszel.
Köszönettel: Beholder Kft."
 
Én nem IM-tam 999-et, DIREKTBE TVP-ért, TE igen, Én az isteni küldis 50 téridő hasadékot csináltam csak meg... EZ A KÜLÖNBSÉG!
 
A keves toltet sem a vilag vege... ott van a szamurajvert/quwarg testpancel, azt ujra (meg nincs is meg a testpancelom) hasznalni azert nem olyan nagy gaz. Ok, ujonnan jovoknek valamivel kisebb drop rate azokkal szemben, akik 100+ fordulot igy mentek. De ebbol csak harman vannak. Tobbiek csak par fordulon keresztul hasznaltak.

Ha osszegyulik eleg prizma, akkor par koron keresztul lehet azt is tolni, jatekmesterivel.
 
A csatornára van GN fórum az másik téma.

jogos amit írtál, csakhogy.
már túl vagyunk rajta és nullára nem lehet visszafejteni a dolgot.
így olyan megoldás kell, ami minden kalandozónak és játékosnak ugyanazt a lehetőséget biztosítja, mint azoknak akik már használták ezt.

szóval ha vkinek nem jó a jv döntése, vagy jobb ötlete van, az most írjon, mert a holnap már nincs messze...

továbbra is jobbnak ha már változtatni kell a prizmán, hogy sok töltetes legyen kevés TVPvel, mint kevés töltetes többel...
 
Elég kellemetlen elszenvedni a kronoérintést, de ezért is került be a játékba. Ha bekerül (bent van) egy tárgy, ami visszafordítja vagy semlegesíti, akkor semmi értelme sem a képességnek, sem a tárgynak. Akkor inkább egyik se legyen a játékban.

Én úgy gondolom, hogy a kronoérintést és a prizmát úgy kell belőni, hogy 1 tvp nyerésre 2-3 tvp veszteség jusson, és aki olyan helyeken jár, ahol lehet számítani tvp veszteségre, az kalkulálja bele a fordulójába.

Ne akarjunk a szörnyek kellemetlen képességeit fixen semlegesíteni, hiszen ezek a véletlenek szívások teszik érdekessé a fordulót és izgalmassá a forduló várását. Ha tökéletesen ki lehet számolni egy fordulót, mivel mindig mindenre fel lehet készülni (vagy van azonnali, automatikus ellenszere), akkor semmi értelme a fordulóknak, mert csak érdektelen számhalmaz az egész.
 
Ilyen szempontból nem is értem, hogy miért van egyáltalán külön nyugati aukció, főleg, miután egy átúszott karakter akár KF-es cuccokat is azonnal beszerezhet


A csatorna ott áll 18éve! Legalább ennyi küzdelem legyen egy karakter életében, hogy átküzdi magát!
 
'Ilyen szempontból nem is értem, hogy miért van egyáltalán külön nyugati aukció, főleg, miután egy átúszott karakter akár KF-es cuccokat is azonnal beszerezhet'

OTT a 10 pont....
 
Srácok! Lehetne az anyázást privátban? Tudom, hogy sértve van az önbecsülésetek, de kettőtökön kívül mindenki más csak a megoldást keresi és nem a konfrontációt.

Egyébként, ezer más dolgot is fel lehet fogni csalásként, nem nehéz szabálytalannak tűnő dolgokat találni a másik játékában. Pláne szerepjátékos szempontból, úgyhogy azt a vonalat inkább hagyjuk is.

Én személy szerint meg sem büntetném őket, pláne, ha már egyszer megvizsgálta a prizma vs agyfröccsentő dolgot a JV.

Az a gyanúm, hogy egy átlag üstökös a kvázi "rabszolgái" által nyújtott segítséggel sokkal nagyobb csalás, mint amit MM bemutatott. Mondjuk, a csatorna átúszás 30. fordulóig, ami elvileg a legnagyobb akadálynak számít a TF történetében... (Ilyen szempontból nem is értem, hogy miért van egyáltalán külön nyugati aukció, főleg, miután egy átúszott karakter akár KF-es cuccokat is azonnal beszerezhet)
 
Te nem használtad? Te miért nem jelentetted BUGGER testvér??

Szánalmas hogy ezt a tényt figyelmen kívül hagyod! Vagy pont az zavar, hogy te nem tudtad eléggé kihasználni bűntárs?
 
Erre az a válaszom, hogy egy csaló kis pöcs vagy, mert gusztustalanul betápoltad magad ezen és még neked áll feljebb, pedig igenis CSALTÁL! Tudtad hogy nem korrekt de 250TVP átlagot termeltél parancshely és minden komolyabb áldozat nélkül.

Úgy vádaskodsz hogy szart se tudsz a dolgokról, nem én találtam ki a fegyvereket erre JV tudna reagálni, én meg úgy mondom a véleményem hogy tisztában vagyok vele mit tettél...

Mindig is megvetettem a köcsög kis buggereket, most látom joggal...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.