Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Alpesi tehén
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Hogy kerül ez a békés kérődző ebbe a szörnyektől hemzsegő vadonba?" - Aritma
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
a régit is
 
hát akkor elég szar a kieg
 


A 2 kb.-val egyetértek én is. Melyik a kieg. top. 10-e véleményed szerint?
 
egy kis gondolatébresztő:
-kb. az összes profi jónak(jobbnak) tartja, hogy a gyenge és az mcs ritkaként jött ki
-kb. az összes profi úgy gondolja, h a kód simán ér 2k-t
vajon miért ?

-az aranygriff sztem a kieg top5 lapjában benne van
 
100...%-ig egyetértek
 
Dungeonben pár hónapja láttam Manacsapdát 800-ért, feltételezem azért, mert annyiért még megvette valaki.

Inkább szavazok egy értéktartó 300Ftos ritkára, mint h egy drága lap kijöjjön gyaknemgyakként.
 
Volt benne valami említésre méltó? Mármint te mit tartsz említésre méltónak?
 
szerintem rossz lett volna gyaknemgyakként kiadni őket, hazavágta volna azt a 6 régit, ami van nekem.

emelett rossz ötlet volt ritkaként is kiadni.

volt oylan kieg, hogy manacsapdát bontotta megy gyengével. és? volt olyna is hogy túzzó szeretet erős és kód... amúgy az új gyengét olcsóbbítja a specializáció, a régit meg nem. az új gyengét ne mlehet használni gyaknemgyak versenyen a régit meg igen...
 
tégy úgy, én is bontottam 3 dobozt...
 
Tegye fel a kezét aki szerint rossz lett volna gyngy-nek kiadni a gyengét és a manacsapdát! Köszönöm elég lesz

FEL MENT AZ ÁRUK??? mármint a régieknek? Az lehet. Esetleg. Bár sok logikát nem látok benne.

Te is minden áron belém akarsz kötni? Másodjára is a wikipédiás poén? Adtam én neked erre okot? Nah tudod mit,! adok neked okot! Dugd fel a wikipédiádat légyszíves.
 
Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák. Általában és is beérem a kisebb ritkákkal, de most kénytelen leszek a nagyágyúkra hajtani.
 
amúgy nem értem a sírást a kódokkal. ha megveszik a VÚ-s emberek, az azt jelenti, hogy nekik ennyit megér a dolog. tavaly is hasonló áron mentek a kódok (amennyire tudom, 3500 volt a legtöbb amit adtak egyért)aztán beállt 800 ft körül, manapság meg nem veszi senki. a manacsapda-gyenge hisztihez még annyit, hogy ha gyakoriként jönnek ki, akkor meg azon megy a sírás. ahogy megfigyeltem, még fel is ment egy kicsit az áruk. amúgy meg értéktartó lapok, még évek múlva is kb ugyanennyit fognak érni.
@>>ice<<: a moralizálás nem a hkk fórumok témája (szerintem). amúgy meg: "Jelenleg a szó olyan személyek nézeteire utal, akik szerint kizárólag önös érdekek mozgatják az embereket, és nem hajlandók az emberi őszinteségre, erényre és altruizmusra építeni. " - a hozzászólásod pont cinizmust érdemel (forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Cinizmus).
 
Általában 2k szokott lenni a legdrágább új lap dungeonba. Ha csak 2k-s lapokat veszek, akkor az már 4 lap. De nyilván olcsóbbak közt is megtalálom a nekem valót. Ezért írtam rá 5-6 jó lapot. 9k-ból az reális.
 
"Amúgy meg ki az aki 8 kieg után csak 1 jó lapot (tleikan enyészvarázs) bont, és nincs rossz szájíze? Abból az 9 rongyból vehettem volna laponként 5-6 igazán jó lapot."
Az új lapokból biztos, hogy nem veszel 6 jó lapot 9 k-ér. Én csak 2 Örökkévalóságot bontottam, azt is nyertem a kvízen és bontottam benne 1 Árnyrémet és 1 Gyémántsárkányt. A másik 2 ritkát elosztottam a csapatmunkára .
 
Persze nem bolti áron veszem a cuccot .
 
Az én véleményem az, hogy tényleg idegesítő, hogy ami már amugy is megvan (manacsapda-gyenge...) 1000 millió %, hogy bebontok 10 kiegből 3-at... ezeket nemgyaknak kellett volna kiadni, mert ugye szerintem 2-300-as áron beszerezhetők... bontanék én is kieget, de nem éri meg egyáltalán - mert amilyen szerencsém van, csak a fejem fognám utána.

Kód: na igen, elég undormány egy húzás, az biztos - jobb volna, ha becserélhetném a behós versenyen a lapra... mert ugye a lapok jók, csak mocskos módon lehet hozzájutni... ami meg ugye elég gáz... tehát az ötlet NAGYON JÓ, hogy végre lapra is be lehet váltani a kódot, de a kivitelezés... az a nyominger kivitelezés az, ami gyenge!
 
hajrá, sok sikert
 
"Sok rosszul nevelt szemét játékos drágán akarja a kódokat eladni, nem úgy mint te, aki beérnéd kis haszonnal is, neked az 1000Ft is elég."

Nem arról van szó, hogy én jóindulatú vagyok és nekem az 1000ft is elég. Nézd meg a végzetúr kódos topicot. Ott is szóvá tették a kódok árát. Pedig ott "csak" 2000ft-ot írtak rá. Ugyanígy szóvátették a behó talin is. 1000ft volt eddig is a kód. Semmi oka nincs az áremelkedésnek.

"Bezzeg, ha kevésbé értékes ritkákat bontasz, akkor szar az egész, mert nem jártál elég jól."

Nah lol... Manacsapda meg a gyenge ereje egy értékes GYNGY!!!! Ezeket ritkának kiadni? Mindenki boldog lett volna ha ilyen gyngy-ket bontott volna... erre meg... Ritkának bontom őket... Nah ne haragudj de ez több mint szar. Van így is annyi belőle nekem mint a szemét. Meg szerintem másnak is. Ha gyngy-nek bontom, akkor van egy jó csere lapom. Ha ritkának, akkor meg anyázok, hogy ehelyett bármi jó lett volna bármi más.

Amúgy meg ki az aki 8 kieg után csak 1 jó lapot (tleikan enyészvarázs) bont, és nincs rossz szájíze? Abból az 9 rongyból vehettem volna laponként 5-6 igazán jó lapot. És akkor ki is térek a másik kis cinikus megjegyzésedre:

"Meg is érdemled, h laponként vedd meg bolti áron a ritkákat."


Igen, megérdemlem. Megérdemlem, mert megtehetem. Megérdemlem, hogy meg van a rávalóm. A többiek meg vegyenek 1200ft-ért kieget, hátha "jó" lapot bontanak

Nem igazán hiszem, hogy bárkinek is okot adtam volna, hogy cinikuskodjon velem. De szívesen viszonzom.
 
Sok rosszul nevelt szemét játékos drágán akarja a kódokat eladni, nem úgy mint te, aki beérnéd kis haszonnal is, neked az 1000Ft is elég.
Bezzeg, ha kevésbé értékes ritkákat bontasz, akkor szar az egész, mert nem jártál elég jól.

Meg is érdemled, h laponként vedd meg bolti áron a ritkákat.
 
A kieg maga nem rossz, bár én úgy érzem, hogy a kiadott lapok max 30%-a ér valamit. Nálam az csapta ki a biztosítékot, hogy el akartak velem cserélni 1 Angyalhercegnőt én kértem volna rá 3 Csuszpitot, és akart adni a srác 1-et, mondván a Csuszpit 2000 Ft-os. Ha ilyen áron mennek az új lapok inkább bontok belőle 3 gyűjtődobozzal és lehugyozom a cserélést.
 
Szerintem a Geddon, meg a griff 2000 ft lenne, ha lehetett volna bontani. Sztem Krisz annyiért rakta volna be a mappába. Az lett volna a "Dándzsönös" ára.

Ááám azonban... Rohadtul nehéz lesz megszerezni ezet a lapokat... pláne ha 3-3 kell...
Ez egy undorító üzleti húzás volt.

Ez a kieg nekem csalódás. Ez köszönhető pl annak is, hogy 8 csomagból egyetlen értelmes ritkát sikerült csak bontanom. Persze gyenge erejéből meg manacsapdából 2-2 összejött... Én már biztos nem bontok többet... ott baszódjon meg! Inkább megveszem Krisztől a lapokat, amik kellenek.

Az, hogy a manacsapda meg a gyenge ereje ritka lett, az meg überkibaszás! És ez nem csak nekem fáj. Csak épp megint én vagyok az aki hangot ad vminek.

Visszatérve a geddonra meg a griffre és a kódokra: Ha sokért adjátok a kódokat, akkor a kutya se veszi majd meg. Nem értem miért érne többet ez a kód, mint a régi... Azért mert kártyára is be lehet váltani? Hát akkor tessék! Váltsátok be! Nem a VÚ-sok fogják a kódokat bontani, hanem mi. (vagyis ti... mert én már nem bontok - nem kell több manacsapda, meg gyenge ereje)
Ha én bontottam volna kódot, 1000 ft-ért adtam volna tovább. Nem azért mert hülye vagyok, hanem azért mert ez a reális. Ok, értem én, hogy 5 kiegenként van 1db kód... De az nem elég, ha az 5 kiegből, 1et "ingyen" kapsz? A kérdésemre magam válaszolok: NEM BAZD MEG NEM ELÉG!!! TÖBBET AKARUNK 2500-3000FT!!! SEMMI SE ELÉG!!! Sajnos ez a mohóság. Ilyen-olyan indokokat kitalálva sokért kell eladni a kódokat. Most ez megy... Nem fogok tanácsot adni, hogy ez jó így, vagy sem. Mert ha van sok balfasz hülye, aki megveszi ennyiért, akkor királyok vagytok.

Most jelenleg:

5 kieget veszek, egy kódért: az 5 rongy (most csak 5 legyen)
Vagy, veszek egy kódot, a mostani áron 2500ft (hallottam már 2000es árról is... ami szintén nem olcsó, de a legdurvább az 3000ft volt!!!)
Majd ezután a kódot amit így, vagy úgy szereztem, beváltom itt. Azaz veszek vmit. Mondjuk egy zént. +postaköltség (kerekítve ez így egy ezres)

Tehát legolcsóbban most, 3500 ft körül van. Ha ezresért menne a kód, ahogy eddig is, akkor csak 2000ft lenne egy griff, vagy egy geddon. Pont annyi mint amennyit írtam egy "dándzsönös" árnak.
A drágább verziónál, ha kieget bontunk, amiben jó lapok is vannak, akkor egész jól megérheti a dolog.

Kicsit gondoljátok át a dolgokat (főleg azoknak mondom ezt, akik mindenáron fel akarják vinni a kódok árát)

Azért mert kártyára is be lehet váltani a kódot, az nem azt jelenti, hogy drágábban kell adni, mint a régit. Hanem azt jelenti, hogy szélesebb körben lehet őket eladni. A saját hobbi társaitokkal basztok ki ha felviszitek az árát a kódoknak. Értem én, hogy mindenki a saját javát próbálja nézni... Ez nevelték belénk. Ez a világ hibája.
 
kíváncsi lennék még néhány véleményre a kódos lapok jövendő árával kapcsolatban.
 
1 jófajta bilincs összesen 1 féle ur bűbájt használ. Az igazi auto deck a barna híján mindet és általában nem bilinccsel rakják össze hanem pl. arhaix-al.
 
hát nekem Tomi máshogy mondta mondjuk
 
automatizált deck-> nincs döntéshozatal minden autómatikus-> autó
 
nem teljesen
lényeg,hogy egyszer kell kijátszanod,utána nyer helyetted,elvan magának a lap
 
Az a lényege hogy mindig nyersz vele...

A következő szerintem is erősebb mint a bilincses...és úgy tudom még a kellő lapok is megvannak már hozzá. Grat!
 
Ur Bűbájok=autós kártya
 
Ez az autos deck mit takar? Mert már mindenkitől hallom, de fogalmam sincs, mire gondolnak
 
autóba drága, nehéz olcsón kirakni, ráadásul ahogy hallottam, a köv autós dekk nem bilinccsel lesz összerakva, és inkább dobatni fog:P
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.