Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Hadizsákmány
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"Éles, értékes és ragyog minden cucc... de vajon megérte-e a sok öldöklés mindezért?" - a győztes csapat túlélőjének töprengése a múlt egyik véres csatája után
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Pixi meg kobold meg izé....áhh..
Szerintem is kéne új faj.. az hog mennyi nemtom, de tényleg az tűnik a legésszerűbbnek ha csak egy új faj jön... Ilyen elfes izé már nem kéne szeritnem mert már van tündér, ami eléggé hasonlít De például ork az lehetne, attól hogy van törpe attól szerintem nem kéne óriás is mert azért ha belegondolunk poén hogy egy kis csávótól elszed egy páncélt vagy sisakot majd feldobja magára lehetne vámpír is, de csak azért mert minden sebzés után gyógyulhatnánk más nem jut eszembe.. a játékban szereplő ellenfeleken meg csak röhögni tudok de komolyan... zsiráfteknős.....hogy huzza be a fejét a páncéljába????
meg olyan lények vannak amiről még sosem hallottam... a zerges témát meg támogatom
 
Ez a sárkány öl sárkányt szerintem olyan problémás. Még összeakad a szárnyuk.
"Szerintem" maradjunk a két lábon járó lényeknél! Az legalább emlékeztet valamennyire az emberre!
 
Benne van, de az egy dolog. Ember is öl embert, sárkány is öl(het) sárkányt.

Szerintem

U.I: Az RTL Klub fizethetné a fejlesztés költségeit, olyan jól reklámozzuk őket...
 
Ja szerintem bolondság az egész amit írtál.



Ui.:szerintem!
szerinted??
 
De sárkány ellen sárkányfű, ezért valami füves lény lehetne a 4edik pl. ami füvet eszik, vagy netán szív )) Netán lehetne Piroska aki az erdőben füvet visz kosárkájában a nagymamának, mikor megtámadja egy 6lábú párduc, vagy akármi....
De ha van már manógyűrű, akkor lehetnének manók is, mert azok erdei lények szerintem
De ennyi erővel még Entek is lehetnek, de az 1 kicsit cink lenne, mert van ent is ellenségnek..
úgyhogy legyen inkább vmilyen (képtelen) sárkányölős lény, mint pl trollteknős, vagy sárkánydarázs, vagy rovalfelő
vagy zsémbes-zombis.... szerintem
szerinted?
 
De benne van a nevében (Sárkányölő) vagyis nem a sárkánnyal kell ölni, hanem a sárkányt.



Ui.:szerintem!!!
 
Jól mondod, ha lenne új faj, akkor max. 1 kéne, mert elfogynak a helyek.

Szerintem érdekes lenne sárkánnyal lenni és sárkányölők lennének az ellenfelek...

Persze sárkányra, még ha kissárkányként is kezdenénk (mint a sárkánybébi, akire acsarkodnak a szörnyek...) bajos lenne ugyanezeket a cuccokat felpakolni, lehetne tulajdonságfejlesztés helyettük. (farkával csapkod, tüzet lehel, stb.)

Ez persze csak kósza ötlet, de nekem be szokott jönni, ha a másik fél szerepébe is bele lehet bújni...
 
Szerintem a goblinok lehetnének új faj. Szerintem ha lenne gnoll, ork,óriás, éjjeli elf, nekromanta, piromanta, homoki elf, stb.......... akkor is csak 4 karaktered lehetne ami azért nem jó mert azt mondod az új karakter létrehozásánál:
-hmm ezek az orkok nagyon jók csinálok egyet
-hmm ezek az óriások nagyon kemények egyet csinálok
-hmm ezek az éjjeli elfek nagyon megtetszettek csinálok egyet
-hmm ezek a gnollok eszméletlenül jók csinálok egyet
- jéé nincs több üres helyem most mit csináljk?

Szerintem egyetlen új faj lehetne és akkor négy lenne a fajok száma is
 
Ez jó,én meg félve írtam le a zergeket félve hogy kinevettek hogy irhatok ilyen baromságot egy "komoly" fórumba,te meg elkezdel brillilozni ötlethalmokkal,amik még tetszenek is.
Sárkányölő:the game in the technomagic underworld of brilliance.
akár ezzel a címmel is mehetne(jó jó tudom nem a legjobb de most zombi aggyal jobb nem jött).
 
kihagytam az
impeket
éjelfeket
 
Sziasztok!

Ha már ilyen kreatívak vagytok, inkább új szörnyeket kéne alkotni. Az szórakoztatóbb.

Mondjuk például ruccanjunk ki a jövő létsíkjára, ahol mindenféle csudi szerkentyű található.
Első nekifutásra mondjuk lehetne egy nanorobot felhő mindenki legnagyobb örömére egy szinte láthatatlan ellenfél, amit egy darabig biztos nem lehet legyalulni kör alatt. Aztán mondjuk egy cyborg félisten napszemüvegben akinek szilárd meggyőződése, hogy profilból hasonlítasz "John Conor"-ra. A kedvencem egy ablaktechnikás operációs rendszer nevű gátlástalan lény, aminek a célja, hogy az agyunkat magába szippantsa mint egy fekete lyuk. Vagy jó ötletnek tűnik egy félig kész halálcsillag is, amit külső szemlélőként én nem nagyon hiszem ,hogy le lehetne csapni az égről, de hát erre való a fantázia világa nem? Azt hiszem ezekután senki nem lepődne meg ha találkozna egy vuki irányította birodalmi lépegetővel. De ha már SF, akkor helyet szoríthatnánk valami rovarszerű robotlényeknek is. Garantált siker a rovaroktól úgy is sokan irtóznak, ráadásul, ha még fémből is vannak, hogy azt már ne is említsem ,hogy ezek nem szoktak egyedül kószálni. Nevük legyen replikátor rohamosztag. De kérem ez itt a sárkányölő, elkél egy sárkány is a bandába, modnjuk egy ősöreg bionikus technosárkány megteszi iszonyat mennyiségű életerővel és együtésnyi sebzésekkel. Azért ha már itt tartunk maradjunk meg a hagyományos fantasy vonalnál. Félember technomágus elkorcsosult robotkarokkal és telekinetikus erővel. Eddig jók vagyunk, de azért ez még nem a vége, mert elkel a bandába néhány különc is, például egy magnetikus szuperhős, aki a pincében megtalálta nagyapja ezeréves mágneses erőtér generálásán alapuló csodakütyüit. Nevezhetjük találmánynak is, de az már részletkérdés, mindenesetre nem a csatabárdjával szeretnénk fogat mosni, hogy az áthatolhatatlan páncélzatról már ne is beszéljünk. Mechanikus narancs, azoknak, akik politizálnak, vagy csak szeretik az alternatív filmeket.

Persze, ha már szörnynevekkel bíbelődtünk és voltunk olyan kedvesek, hogy azokat legalább egy gondolatnyi történettel egészítettük ki, hát akkor már ennyi erővel kidolgozhatnánk pár tárgyat is, amivel ezek a galád lények legyalulhatók. Személy szerint a halálcsillagos dolog nagyon a bögyömben van.
Elkellne ellene egy Halványan vibráló neonkard, vagy azt az ablakot is bezárhatnánk egy Unix féle harcikalapáccsal, elektromos kisbicska, ami vajként szeli a narancssárga rettenetet,de ami fontosabb szerintem egy magnetikus ionpáncél amin még a nanorobotok sem tudnak áthatolni, nemhogy a rovarizék csápjai, de amolyan elektromos varázspajzs sem ártana. Tudjátok olyan, amin ha sétáltatod az újad, a nyomán kis villámok cikáznak. Sisaknak egy ormotlan rohamosztagos tökfödő is megteszi, bár sárkányölő legyen a talpán, aki nem akar majd hozzá egy olyan jó kis fehér vértet is. Ékszernek mi is lehetne más, mint génmanipulált csuklópánt, vagy szegecses nyakperec, de a Karácsonyfaizzós fülbevaló is egész cuki lehet.
A boltban pedig megjelenne a retinakódos belépőkárnya, ami a elektromos ajtók nyitására is jó, de már nem ártana valami kalandolást segítő bigyó sem, ami adna valamihez némi pluszt, mert már vitaminhiányos vagyok.

Innentől kezdve azt hiszem már kész sétagalopp egy rövidke világmegmentésről szóló törpénet megírása. Az idegen lényes sztori midnig beválik, főleg, ha az emberiség forog veszélyben. Komolyan annakidején úgy vártam ,hogy a Függetlenség napjának lesz egy folytatása, ahol az idegen lények a gátlástalan földlakókkal veszik fel a küzdelmet, de ez most hogy is jött ide? Szóval mi lenne, ha a fémmaci egyik nap egy halálcsillaggal kerülne összetűzésbe a málnásban és a mi segítségünket kérné, hogy óvjuk meg az éléskamráját. Nem kell senkinek ecsetelnem ,hogy a málnás előtt elrejtett elektronikus ajtó, vagy a bokor mellett elásottzsebszéf mekkora hatást gyakorolna rám, főleg, ha a boltban nem vettem az újfajta zárnyitóbigyókból és nem egy az előző létsíkhoz tartozó csodálatos ékszer lenne elrejtve a ládába. Persze miután túltettük magunkat a macis histórián a ngyi is megkérhetne minket, hogy állítsuk már be a mikrohullámú sütőjét, mert valami nagyméretü gyümölcs minden nap eljön, hogy szabotálja a lekvárkészítést. PErsze a nagyi ajtaja is többszintes védelmi rendszerrel ellátott és ugye azért senki nem fogadja el az Ő kedves ősétől azt az ezeregynéhány aranyat pláne ha a csata után még szerelőt is kell hívni, szóval itt megkockáztatom még az lenne az ildomos ha mi fizetnénk, hát inkább mint a templomban.
Apropó templom, itt ezen a létsíkon kutatóbázisnak hívják és hemzseg a technomágusoktól, meg a génkezelt csodabogaraktól, amiket zavaromban korábban nem is említettem, vagy csak meglepit szerettem volna okozni? Nos igen ennek ellenére, csak egy magnetikus szuperhőst találunk itt, aki már kiírtott mindent, hogy előlünk elhalássz a sok tapasztalatot, amiért meg kell bűnhődnie.

Na de a részletek kidolgozását hagyjuk az illetékesekre, bár szerintem van még mit csiszolni rajta mielőtt terítékre kerül!

Üdv:Celeborn
 
ha már igy elszaladt a ló...
Én lennék akár zergel,vagy protoszal is
 
Ez mar nagyon gaz...
 
'!'
 
nem szívem legmélye
Káoszlények
 
lehetnének

pixik
driádok
doxik
homoki elfek
hómanók
tündérmanók
leprikónok
sötételfek
fekete elfek
fehér elfek
 
elfek vannak..
 
Legyenek goblinok, meg elfek, és koboldok is
 
Lehet, úgy is ok lenne.
 
Mondjuk lehet, hogy úgy értette, hogy szintlépéskor a védekezésük/támadásuk növexik.. (el tudnék képzelni egy óriást +350%-os támadással ) )
 
1-es 2-es módosítók???
Annak nem sok értelme van.
Mennyire lenne az érzékelhető a 60. szinten?
Vagy a 10-en?
ha szorzóval módosítanál, talán lenne értelme, de így nem sok.
(csak példa. Most 492-es a védelmem.
Óriásként lenne 490, gnómként 494. Hihetelen különbség, nem? )
 
Ja
 
Ja
 
Jó lenne ha lennének különböző mágusok:
-Nekromanta
-Piromanta
-Harci Tűz-, Jégmágus
-Tér, és Időmágusok

Álmodozni meg szép!
 
Amik itt el hangoz tak az szerintem mind igaz.
 
Sötételf is jó lenne!
 
ez a három faj szerintem a három tulajdonság miatt van. lehet több faj, de akkor legyen több tulajdonság is! ;D
 
Tetszik az ötlet.
 
ez a három faj kevés!

mi van a szokásos fajokkal??

ork

jó harcos,semmiől sem riad vissza.

oriás

buta,harcos faj.
védelme 2-vel kevesebb.
támadás 1-el nagyob.

gnóm.
békés,védelme 2-vel nagyobb.

vélemény?


 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.