Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ysmon
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Ysmon, a több éve a Túlélők Földjét járó ember férfi, is egy Fairlight hívei közül, akik a mágia útján képesek táncra hívni a villámokat.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 |
Nézet:
patkány aa buzogányára teszi a kezét

és redel egy sört
 
DoF mintegy véletlenül közelebb húzza magához a kalapácsát.
 
patkány húz5 lapot majd töri a fejét hogy kinek afejét törje
 
DoF int hogy jöhet az a kellemesen patkányjellegü fazon:
-De hozz sört meg kaját.
Azzal túlüvöltve a taverna vendégeinek zsivaját kellemetlen hangjával elkezdi taglalni a szabályokat a pultnál rendelő leendö játékosnak:
-Osztás,tétrakás,csere,gyakás,..őő..szóval ha látod hogy valaki csal bezuzhatod a fejét,úgyhogy hozz valami bunkót is-ekkor lép be az ork-de ne olyat mint az,hanem ami fából van vagy ilyesmi!!!
 
Patkány kicsit elbambult, nem hallotta a délceg barbár dörmögését.
"Semmi baj " mondja a barbár, elmosolyodik, megveregeti Rattus vállát, rábólint a kocsmárosra, majd nagy léptekkel elhagyja a helységet.

Dolga van...
 
Egy új alak tűnik fel a bejáratban. Kecsesen belibeg, úgy háromszáz fontnyi tömegével és százhatvan centinyi magasságával az ajtón. Zöld, rücskös bőre alatt csak úgy dagadnak szálkás izmai. Égővörös, durva szövésű mellénybe, szénfekete, térdig érő szárú nadrágba és a környéket kegyetlenül letaglózó testszagba burkolózva lép be. Mezítláb van, de ránézésre is van olyan kemény a talpa, mint a sarki varga bakancstalpa, vagy a kocsmáros odaégetett sertésoldalasa. Oldalán egy igen méretes rapír lóg. Furcsa látványt nyújt így, hiszen a fajtájabéliek jobb szeretik a nehéz, koponyát bezúzó fegyvereket. Nyakláncként egy vastagabb, karláncként egy vékonyabb kissé rozsdás vasláncot visel. Valószínűleg egy nyílás-záróról lett letépkedve az "ékszer", utal erre egy kerítés egy darabja, ami még a vastagabb lánc szemeinek fogságában wan. Teste szőrtelen, egyedül fejtetején bokrosodik majd centi hosszú borosta. Állkapcsa drabális, orra tömzsi, füle apró, kis sárga malacszemei először kifejezéstelenül, majd érdeklődve merednek, végül örömittassan felszikráznak. Szája szeglete rezdül, majd lassan, kérlelhetetlen alapossággal felgyűrődik a fülek irányába, teret adva méretes, sárgás agyarainak. Imígyen tán hátborzongatóbb látványt nyújtott, mint az asztalnál kártyázó rosszarcú törpe, ahogyan a szinte nem emberi örömtől brutális vigyorba torzult a zöld ábrázata. Ork volt. Goromba testalkatú, kissé karikalábú, emberi szemnek nem túl tetszetős, mégis az arcáról tükröződő érzelmeknek köszönhetően valahogy mégis megnyerő, jobban mondva elnéző mosolyra fakasztó. Az érzelmek leegyszerűsített, őszinte és kissé esetlen megjelenése valahogy még a más fajokkal szembeni toleranciát nélülöző egyénekben is afféle megbékélést váltott ki. Hisz a bent ülők valószínűleg csalódtak is volna, ha az előttük kibontakozó ork képe másmilyen lett volna.
Örömének forrására hamar fény derült, miután azt pár lépés megtétele után egyetlen szóba belesűrítve kiadta magából a csaplárnak:
-Sööööör! -az alak kérdést nem tűrően közeledik a söntés felé, bízva, hogy az említett italnemű már kitéve lesz érkeztekor.
 
Patkány is be áll ha valaki elmondá lényegét eme játéknak.

Fogadós két csésze eper tea rendel.
 
Egy ideig kéreti magát, majd beszáll a partyba.
Próbál nem nézni a sörre, és a törpe éles fogaira, nehogy úgy végezze, mint szegény pinokkió a bálna gyomrában
 
Állja a tétet, és emeli is 10 arannyal.
-Mikor jön már az a sör, fogadós? - Érdeklődik.
 
Dwarf of Fefce(DoF)érdeklődve nézte ezt a térkapuból kiugrok és összeesek c.mutatványt,de látván hogy esetleges"vacsora vendége"felkel,nagyot sóhajtott és visszafordul a lapjaihoz.Aztán gondol eggyet:-Hé te...sliders,vagy mi,tudsz kártyázni?Mert akkor beszállhatsz-szólt kedvesen L3cso-hoz.
 
Kinyílik egy sötét lilás teleportkapu, és kipottyan belőle az álcázott elf mágus. körbenéz, összeesik és elkezd rángatózni, mint 1 epilepsziás.
5 perc múlva magához tér, és arra eszmél, hogy egy éles fogú törpe tömény sör szagú aurájától esett össze. Majd mintha mise történt volna, (kijött a pap a templomból) beállt a pult mögé, és nem engedve a késztetésnek, hogy hörpintsen akár egy korty törpsört is. Egyetlen gyengesége eme nemes ital, így megkéri Garretet, hogy ne neki kelljen kiszolgálni a törpéket, mert még megvedelné az italukat.
 
Oszt magának is,megnézi:
-Hmm,Hmm...Hé kocsmáros,sört de izibe,de ne olyan pancs legyen,hanem igazi törpsör.Legalább egy hordóval,meg két kupát!!!-azzal bedob 10aranyat kezdésnek.
 
Ahüm... - Morogja a törpe, majd felvesz az 5 lapot.
 
-A vörös hegyi koponyazúzóst tudod e?kapsz 5 lapot,nézed,tétet raksz,cserélgetsz,figyeled a másikat hogy nem csal e,mert akkor bezúzhatod a fejét.
Azzal leoszt 5 lapot.
 
-Játszunk. - Válaszol. - Mit is? - Kérdezi.
 
A sötét törpe ránéz a másik törpére,elvigyorodik,megnyalja a száját.
Elővesz egy pakli kártyát és odasétáll a másikhoz,leül elkezdi kavarni a kártyát:
-Játszunk.
 
Egy másik törpe is érkezik a fogadóba, de ő már megszokott itt. Kivételesen nem az ajtón érkezett, hanem egy Létsíkkapun kereszül. Körbenéz, majd "éppen jó helyre jöttem" morgással leül a helyére. Megtömi pipáját, rágyújt, és utána néz körbe jobban. Rögtön észreveszi a másik törpét. Bólint neki, asztalához invitálja.
 
Arithon is visszaérkezik, éppen most csapott le pár szörnyet. Hátán finom borzongás fut végig, szinte érzi magán az új jövevény tekintetét. Mintha már találkoztak volna valahol réges-régen. Vállatvon, majd ételt kér Garrettól, és leül a kis asztalkájához a kandalló elé.
 
Kinyílik az ajtó,és egy ismeretlen törpe lép be rajta.Igen feltünő egyéniség:fekete vasalt bakkancs,fekete bőrnadrág,fekete hosszú posztókabát,derékig érő mocskos szakállába aranypénzek vannak fonva,nyakában vörösen izzó pentagramma,az arca tetoválva van ismeretlen szimbólumokkal.Mélyen ülő sötétkék szeme van.
Bal lábát huzva egy kicsit,odamegy a pulthoz:
-Sört-mondja kellemetlen torokhangon-és valami húst is,az se baj ha még mozog-azzal felnevet fülsértö károgással.
Garretnek már akkor nem tetszett ez az alak amikor belépet az ajtón,látszik rajta ez a törpe olyan alak aki a bajjal karöltve jár.
És megborzong mikor meglátja hogy az új vendége összes foga hegyesre van reszelve.
Gyorsan kiszolgálja,vigyázva bele ne nézzen azokba a hidegkék szemekbe.
A törpe leül egy sarki asztalhoz és nekilát enni.Közben mindenkit megvizsgál szúrós szemekkel aki itt található a tavernában.
 
Elenka elkortyolja a sört. Majd az üres korsóval a pulthoz megy.
-Köszönöm, fogadós uram - mondja. Elmosolyodik. Majd a zsebéből néhány aranyat tesz a pultra.
- Viszontlátásra fogadós uram - mondja és távozik a fogadóból.
 
Garret kissé zavartan elmosolyodik, majd gyorsan elfordul, és a pulthoz siet, közben félhangosan dörmög:
- Ezer drúnagor és herélt kobold...ilyen szép mosolyt még sehol sem láttam...haaajjjh... - aztán beáll a pult mögé, és törölgetni kezdi, de fél szemmel még a barbárlányt figyeli.
 
- Köszönöm szépen - mondja a lány, amikor a fogadós kiviszi neki a rendelt sört.
- Fogadós uram, ön rendkívül figyelmes, de most nem kérek mást - mondja és kedvesen elmosolyodik. Vigyázva kortyol a sörből, úgy hallotta nagyon erős. Nem is csaltkozik. A sör finom, erős és kellőképen hűvös is.
 
Garret a sörért indul, és közben egyre csak ezen a barbár lányon jár az esze...most van itt másodjára, de mindannyiszor olyan szívdobogást kap tőle, hogy csak na. Biztos nem lehet könnyű meghódítani...vagy már meghódították?
Míg ezen gondolkodik, Garret kiszállítja a sört, majd megkérdezi a vendégtől:
- Ételt esetleg ne hozzak? - majd mellkasán összefont kezekkel várja a választ.
 
Fefce is összeszedi magát és lelép.Mintha egy kicsit rosszabb kedve lenne.
 
A Bárd is felébredt, lemegy a kocsmába, mosolyogva üdvözli Garettet, meg a többieket. Reggeli után dalolgat egy kicsit, majd elindul kalandozni.
 
Belép Elenka a barbár lány a tavernába. Barna, göndör haja dúsan omlik vállára. Barna bőr ruhát visel, mely lazán követi karcsú alakját. Lábán a ruhájához hasonló anyagból készült barna, hosszú szárú, fűzős cipő van. Bőr mellvértet visel, oldalán kard. Nyakában bőr szíjra fűzött amulett csüng. Egy pillanatra megáll az ajtóban. Szétnéz... Üres asztalt keres, majd talál is egyet. Leül... Amikor a fogadós az asztalához lép üdvözlik egymást, majd egy Csonka goblin sört kér.
 
Garret jót mosolyogván ezen a jeleneten, odamegy fefcéhez, megveregeti a vállát és így szól:
- Hja, barátom, ezek a nők...hidd el, legközelebb biztosan nem fog elviharzani. Ne szívd nagyon mellre, de lehet, hogy egy kicsit elhamarkottad a dolgokat. Tudod mit? Ingyen kapsz tőlem egy Mákrózsa-pálinkát és egy Drúnagor-burgert.
 
A lány zavarba jön. Még a füle hegye is vörösen tündököl. Csak hebegni képes.
-Fefe...mit...Fefce...
Felpattan és elrohan. Ott hagyja a csodálkozó fefcét. Nincs ő ehhez szokva. Inkább egy sárkány támadjon rá ily orvul, mint fefce. És el megy kalandozni.
 
Egy külső szemlélő számára esetleg úgy tünhet hogy hősünk,a nemes és bátor Fefce esetleg zavarban van.
De mi tudjuk hogy nem,csak felvett egy új hobbit,mégpedig hogy egyre vörösödő arccal gyürögeti az asztalterítő bojtját.
-hát izé..jártam a szürke hegységben,meg a ööö...hu igy hirtelen nemtudom milyen városban,huh de feledékeny vagyok!!
Meghát elég sok szörnyet is levágtam,de ezek nem érdekesek.Inkább mesélj te valamit,mi történt veled mióta nem láttalak.
Mert az az igazság hogy mostanában csak rád tudok gondolni hol jársz,mit csinálsz.-Ezen mondat közben átül Elmira mellé,megfogja gyönyörűséges kacsóját és gyengéden megcsókolja.
 
Garret, a kocsmáros pajkos pillantásokat vet az emberre és az elfre, majd bajusza alatt dörmögi:
- Vajon a másik elf mit szól ehhez? Régóta ide sem nézett...remélem nem lesz harag a két fickó között.
 
  ... | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.