Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Perrin és a farkasok
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Perrin Aybara a farkasokat hívja segítségül a csatában, azonban még így sem sikerül megmentenie a tuatha'an nő életét.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | ...
Nézet:
Fefce felugrike igen,ő az!!Mond gyorsan mikor láttad láttad őt,hova ment,mit mondott?jaj hol lehet?
Fefcére rá se lehet ismerni.Megtelik a szeme élettel arca kipirulva,egész teste a cselekvésvágytól duzzad hogy mennni megtalálni keresni,Hisszen sok bajt megért hősünk előtt a remény csillant fel,minden csalik legédesebbike.
 
- Nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna a barátaidat - mondja Denisa Fefcének - de ha találkozom velük, szólok majd, hogy keresed őket, és nézzenek be ide. - Láthatóan sajnálja, hogy nem tudott segíteni. - Addig is ülj le velünk kártyázni! Hátha jókedvre derítünk. - Közben valamit igencsak keresgél a zsákjában, de eredménytelenül, minek hatására barbár szitkokra ragadtatja magát, szerencsére csak magában. Majd némileg zavarban fordul vissza társaihoz: - Ne haragudjatok, de nem tudunk játszani, mert valahol elhagytam a paklimat. Kárpótlásul hadd hívjalak meg egy korsó sörre! - Társai láthatóan nem bánják a sors ilyetén fordulatát; Surr ugyan elszontyolodik kissé, de a kiérkező hatalmas korsó hamar megvígasztalja. Lassan javul a hangulat, előkerülnek a különböző történetek, viccek, híresztelések. Szóba kerül a mogorva törpe is, elvégre a tőle nyert összeget isszák el éppen... Surr a modorára panaszkodik, mire Fefce érdeklődni kezd, így Denisa leírja a törpe küllemét: - Teljesen feketében jár, hideg kék szeme van, az arcán tetoválások, a fogai meg hegyesre vannak reszelve. Ja, és egy vörös pentagramma lóg a nyakában. A nevét nem mondta meg. Te, nem lehet, hogy őt keresed?
 
Garret ysabellel együtt tér vissza a kocsmába, láthatóan jó kedvük van. A kocsmáros-barbár kicsit csodálkozik, hogy bezárta a kártyázókat, de mivel azok láthatóan nem vették ezt zokon, ezért nem fektet nagy hangsúlyt erre a bakira.
- Ysabel, köszönöm ezt az együttes kalandozást, szerintem remekül sikerült! Okoztál meglepetést nekem, annyi biztos!
 
Hát jó lenne ha tudnál segiteni,kedves ismeretlen-néz fel a lányra Fefce-keresem pár jó barátomat talán te láttad őket:Egy Dwarf of Fefce nevezetü kicsit kellemetlen modorú törpét,egy Macmakman nevezetü halálosan komoly barbárt és egy gyönyürü tündér leányt bizonyos Elmira nevezetüt keresek égen földön-reménytelenül néz-ügye te semm láttad öket?
 
Az ork nagyon megörül, felhőtlen örömét az sem árnyékolja be, hogy nem igazán tud kártyázni. A koponyazúzósban is csak névben levő mozdulatot ismerte. De biztos benne, hogy az Denisa megtanítja valami jó játékra! Ledobja hab testét a székre, majd kirángatja bordáiból annak öszzetört törmelékdarabjait. Ezután már óvatosabban helyezi súlyát egy -még ép- székre és várja a játékhoz az instrukciókat.
 
- Ne haragudj, kicsit elbembultam - lép oda a lány Surrhoz. -A nevem Denisa, és szívesen kártyázom veled, ha a koponyacsapkodástól ezúttal eltekintünk... abból már elég volt mára. - Meglátja fefce lógó orrát. - Látom, nem túl napsugaras a kedved. Tehetünk érted valamit?
 
Garret belép kocmájába, ami éppen kong az ürességtől. Szétnéz, majd kifüggeszt egy táblát a pult fölé:
"Tettanbraugban vagyok. Egy ideig nem leszek. L3cso, kérlek, vigyázz a kocsmára."
Majd bezárja maga mögött az ajtót.
 
Garret szomorúan néz a lány után, aztán nagyot sóhajt a kocsma közepén:
- Fiúk, tud valaki ellenszert kóros mindent-elszúrós-másokat-megbántós betegségre? Néha kezd elegem lenni saját magamból... - majd kissé letörten odaballag a pulthoz, és törölgetni kezdi.
 
.......?
 
Látván, hogy az alacsony, de izmos nő nem akar kártyázni vele odamegy fefcéhez és leül mellé.
-Látom, veled sem akar senki sem kártyázni. Hidd el átérzem.
 
fefce a hős közelről nézte végig ezt a kis "tornagyakorlatot":
-Hmm,milyen szép pár-gondolja magában,azzal nagyot sóhajtva lógó fejjel besétál a tavernába,leül egy asztalhoz,rendel valamit,,azzal búslakodva ül maga elé bambulva,nagy sóhajok közepette.
 
-Jó, akkor majd találkozunk induláskor! *szól vissza a férfinek, miközben, kissé törődötten elballag a szállására.*
 
Garret meglepődik, aztán halkan szitkozódik és a lány után siet.
- Ysabel, állj meg légyszíves! Nem akartalak "lealázni", csak gondoltam, megmutatok pár új fogást. Kérlek ne haragudj rám! Ehh, mindent csak elszúrok...legalább menjünk együtt Tettanbraugba, jó? - kérlelően néz az elfre, miközben visszaadja neki saját fegyverét.
 
-Jónak jó. *válaszol ő. Látván, hogy úgysincs semmi esélye, inkább összeszedi felszerelését és elkullog, hisz láthatóan arról szól a tanítás, hogy őt jócskán lealázzák.*
-Viszlát!*köszön el, hisz korántsem ostoba, és felismeri, ha semmi esélye az ellenféllel szemben. Teljesen felesleges lenne a további küzdelem...*
 
Garret egy cseppet sem lepődik meg, s bár félvak, egy gyors rúgással megszabadítja Ysabelt fegyverétől, majd a repülő kardot elkapja, és végez egy hátrabukfencet.
- Jó fegyver ez is, bizony - mosolyog Garret.

*** Csak viszonyításképpen (nem felvágás, de egy-két dolgot tisztába teszünk oktatás alkalmával) : épphogy le vagyok maradva egykorúban a top20ról. Jelenleg 23. vagyok ügyességben. Gyenge vagyok barbárnak ;) ***
 
-Majd meglátjuk.*mosolyog álszentül a lány, miközben a feltápászkodás közben felmarkolt port gyors, kiszámíthatatlan mozdulattal Garret szemébe szórja. Csak egy pillanat törtrészéig vakítja el a férfit, de az is épp elég. Egy másik gyors mozdulat a kardjával, s Garret fegyvertelen.*
 
Garret sunyin elmosolyodik:
- Ne aggódj, hidd el, barbárnak kicsit rossz vagyok, elfnek kicsit jobb...
 
-Szia! Surr vagyok! -szólítja meg az alacsony, de izmos nőt, aki néhány perce lépett be az ajtón. Az meglepődik kissé, lévén hívatlanul termett ott a semmiből az ork.
 
*Feltápászkodik, és megkeresi a kardját. Letörölgeti róla, és ruházatáról a port, majd megjegyzi.*
-Láthatóan fizikai erő tekintetében nem veszem fel veled a versenyt, és valószínűleg sosem fogom. Viszont az ügyesség már más kérdés...
 
És egy elégedett mosoly alkalmi kártyapartnerétől, aki 30 arannyal lett gazdagabb.
 
DoF nagyot nyújtózik,majd elindul az ajtó felé:
-Na eleget henyéltem,megyek szétnézek a nagyvilágban.-majd kilép,kijelentését néma érdektelenség kísérte.
 
- Oh, ezer bocsánat - vigyorog Garret és lekászálódik a lányról. - Nos, akkor adjunk még egy próbát a dolognak...
 
-Amint leszállsz rólam...*nyöszörgi a lány kissé megszégyenülten*
-...megint megpróbálhatom, de ezúttal trükkösebb leszek.*teszi hozzá huncur mosollyal.*
 
Garret nyugodtan figyeli a lány villámgyors mozdulatait, majd, amikor "ellenfele" megfelelő közelségbe ér, egy hirtelen ugrással elvetődik a földön, elgáncsolja fegyverével a lányt, majd felpattan és mire Ysabel a földre kerül, addigra már az elf hátán térdel, kardjának pengéje a lány nyakán nyugszik.
- Néhány ellenfélnél ez kifejezetten kellemetlen, vagy kivitelezhetetlen, de sok helyütt hatásos csel. A lényeg itt is a gyorsaság: vetődj, gáncsolj, és ugorj. Egyszerű, nemde? Megpróbálod?
 
*Nagyot szippant a kellemesen hűvős, tavaszi levegőből. Valahonnan virágillatot sodor a szél. Végignézi, ahogy a fréfi az udvar másik végébe siet, majd meghallgatja buzdító szavait.
A támadásra készülő kígyó gyorsaságával kapja elő saját fegyverét, egy egyszerűbb kidolgozású, eléggé vékony pengéjű fémkardot, melynek enyhén görbített a vége, és a férfi felé rohamozik nagy sebességgel. A lány mozgása hihetetlenül fürge, de valószínűleg csöppet sem fogja felkészületlenül érni Garretet.*
 
Garret előreengedi Ysabelt az ajtónál, aztán kilép a friss levegőre. Jólesik neki a kocsma borgőzös szaga után egy kis valódi levegő. Kiáll az udvar egyik végére, és előhúzza mithril hosszúkardját.
- Ysabel, én készen állok. Gyere, támadj nekem teljes lendületből!
 
-Ha új tapasztalatok szerzéséről van szó, sosem lehetek fáradt, szóval mehetünk.*válaszol lelkesen, energiával teli hangon.*
-A remek ételtől amúgy is megteltem friss erővel.*teszi még hozzá, miközben a férfi után indul, az udvarra.*
 
L3cso haptágba vágja magát, és tisztelegve válaszol : Igenis kapitány úr! - akarta volna mondani: Természetesen ifjú barátom! - De nem mondta, mert kósza gondolatok forogtak a fejében, és a legutóbbi bálnavadászatán érezte magát
 
Garret mosolyogva nyugtázza a lány lelkesedését. Kicsit szokatlan ez neki, de határozottan imponáló dolog.
- Akár most is elkezdhetjük, ha nem vagy túl fáradt. Gyere, kimegyünk az udvarra, hiszen itt nincs túl sok hely - elindul a belső udvarra vezető ajtó felé, közben odaszól L3csónak - Barátom, egy darabig nem leszek elérhető a vendégek számára. Megtennéd, hogy kisegítesz addig?
 
-akkor nem kell bevásárolnom.*szögezi le a lány, majd lelkesen hallgatja meg a férfi ajánlkozását.*
-Mindig kész vagyok arra, hogy újat tanuljak.*mondja lelkesen.*
-Mikor kezdjük? *kérdezi, miközben tettrekészen pattan fel a székéről. Láthatóan azonnal hozzá is kezdene a leckéhez.*
 
  ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.