Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A tűzfőnix szárnyalása
(Könyv életkép)
Küldd el képeslapként!
A legkevésbé sem mondható megszokottnak, hogy tűzfőnix vitorlázik Fehérbérc, a kalandozóváros légterében. Pelegrinnek, az ifjú Álomőrzőnek azonban menekülnie kellett, és konok üldözői elől már csupán odafönt lelhetett egérutat. Az előtte álló éj azonban még kellemetlen meglepetéseket tartogat számára: többek között át kell értékelnie magában, hogy ki a barát és ki az ellenség...
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Nézet:
Ha kitartó vagy, a csata tovább tart, 1. szinten +1, 4. szinten +2 stb. kört kapsz, de max +5 kört (14. szinten). Magyarul minnél nagyobb a kitartás képességed annál kisebb a valószínűsége hogy döntetlent csinálj a szörnyek ellen,mert hosszabb lehet a csata(max 5 körrel)
 
Valaki lefordítaná az én nyelvemre is hogy mit jelent a kitartás?? mert nem sikerült felfognom:P
 
Indítottam 1-1-1 karaktert minden fajból és megkérdezném h milyen képességre gyúrjak? (a szakértelmek elég jól le vannak írva)

Első körös gondolataim némi olvasgatás után(plz helyesbítsetek):

Tünde: a fő képessége az ügyesség, amivel jól elvédekezget és állítólag gyakran üt bár kisebbet az ügyesség miatt ezzel megél. Gondolom akkor főleg ügyesség és néha 1-1 erőre v egészségre?

Itt felmerül h a támadás%-ot az ügyesség módosítja ezek szerint és nem az erő(az csak a sebzést)?

Barbár: fő képesség: erő, kevés hp, sokat kell gyógyítani ritkábban üt , de akkor nagyot. Itt főleg az erőre kell költeni hadd üssön és néha az ügyességre a védekezés miatt és az egészségre esetleg.

Törpe: Na itt vagyok gondba mert itt ötletem sincs. Az egészség a fő képessége, de azzal nem nagyon nyer senki csatát ha sok hp-je van, mert csak azt növelem!
Talán kiegyensúlyozottan: erő-ügyesség-egészség?
 
ó hát ne nézzél már engem olyan gazdagnak
 
Felesleges és butaság is...tartalékolni akadémia pontot!!!!!
Majd mikor eléred azt a bizonyos szintet...vegyél tudás könyvét azt tegyél belátásod szerint annyi pontot rá amennyit akarsz ...;)
 
megfogják köszönni neked, hogy beírtad és én magam is hisz lehet fogok így tartalákolni a kitartásra pár akadémiapontot
 
Bár tudom hogy már piromaca is és Dardevil is beírta már egyszer valamilyen formában, de én szinttel együtt beírom, mert így jól jöhet az újoncoknak, és még néha másoknak is jól jöhet:

Szakértelmek:

5. szinten:

- Alku ( Ha értesz az alkudozáshoz, a boltban jobb áron tudod eladni feleslegessé vált tárgyaidat. A vásárlásnál az árak fixek, azokat így nem befolyásolhatod. )

- Kritikus ütés ( Minden alkalommal, amikor eltalálod ellenfeledet, van rá esély, hogy extra sebzést okozol. Egy bizonyos szint felett az esély már nem nő, csak az sebzés. )

6. szinten:

- Zárnyitás ( Van rá esélyed, hogy a zárt ajtókat kulcs nélkül is ki tudod nyitni. Magas szakértelemmel még a mágikus ajtókat is! )

8. szinten:

- Szívósság ( Ha eltalálnak harcban, kevesebb sebzést szenvedsz el. Hogy mennyivel, az attól függ, hányas szintű a szakértelmed. )

10. szinten:

- Kincskeresés ( Szerencsésebb leszel, nagyobb eséllyel találsz tárgyakat a legyőzött szörnyeknél. )

12. szinten:

- Teológia ( Ha a papok látják, milyen áhítatos híve vagy az isteneknek, kevesebb aranyat kérnek tőled a gyógyításért. (De legfeljebb felével csökken az adomány.)

14. szinten:

- Tombolás ( A következő csatákban (de max. 10 percig) minden ütésed találni fog. Az, hogy hány csatáig tart, szakértelem szintedtől függ. 24 óránként egyszer használhatod. )

16. szinten:

- Sebezhetetlenség ( A következő csatákban (de max. 10 percig) ellenfeled nem fog eltalálni. Az, hogy hány csatáig tart, szakértelem szintedtől függ. 24 óránként egyszer használhatod. Nem használhatod a tombolással együtt.)

18. szinten:

- Koncentráció ( A következő csatákra (de max. 10 percig) tulajdonságaid megnőnek. Az, hogy hány csatáig tart, szakértelem szintedtől függ. 24 óránként egyszer használhatod. Nem használhatod a tombolással vagy a sebezhetetlenséggel együtt. )

20. szinten:

- Felfrissülés ( Tombolás, sebezhetetlenség és koncentráció képességeidet gyakrabban használhatod. Minden szint 2 órával csökkenti az újrafelhasználási időt, de így is legfeljebb 12 órára csökkenhet, tehát a szakértelmet nem érdemes 6 fölé növelni. )

51. szinten:

- Kitartás ( Ha kitartó vagy, a csata tovább tart, 1. szinten +1, 4. szinten +2 stb. kört kapsz, de max +5 kört (14. szinten). )

Egy kicsit hosszúra sikeredett...
 
jaja tényleg 13. szinten kapod meg a tombolást...
 
13 és 16 szint között kapod meg ezeket (nem nagyon figyeltem, de 16-on már volt mind a 2) ... először a tombolást majd a sebezhetetlenséget.
 
10esen ha jol tom a kincskeresés jön be, 12esen a teológia
 
a tombolást ha jóltudom akkor 10 .szinten kapod meg, a többit nem tom sajna már rég jártam oly szinteken... ;)
 
megtudná nekem vki mondani h a tombolás,sebezhetetlenség és a felfrissülés szakértelmek hanyas szintnél jelennek meg? előre is köszi!
 
Mondjuk valszeg úgy működik, mint a fókuszok ill. a tapasztalatkövek.. tehát nem tűnnek el..! Szoval hülye kérdés volt, ez van! :-D
 
Ok..!
Biztos volt már erről szó, de azé megkérdem hogy akkor az óriás tűzgyémánt mit keres még mindig a boltban 90. szint felett is?! Hmm.. Érdekes..! :-P
 
A bolt mindig a legutolsó 6 szint tárgyait írja ki
 
Ok..!
Amúgy a boltban hány szint után tűnik el egy adott tárgy? (Bár tudom ez nem ide tartozik)! :-D
 
Mehet.
Egyébként a földgyémánt 2000 (0-ás alkuval), 3200 (3-as alkuval) és kb. 9600 volt (15-19-as alkuval)
 
Elvileg miért ne mehetne? Szerintem mehet..! Bár biztosra nem mondom! :-)
 
1 szint: eladásnál +20% ár, lefelé kerekítve
2 szint: eladásnál +40% ár, lefelé kerekítve

stb.
 
20%
 
Nem csak 10%-ot????
 
mindig azt az eladási árat látod, ami az aktuális alkudból következik: vagyis ha nincs rajta képességpontod, akkor az alap eladási árat látod, ha már tettél rá, akkor a módosított eladási árat.
Egyébként ha jól emlékszem 1 képességpont kb. 20 százalékpontot növel az eladási áron.
 
Ha értesz az alkudozáshoz, a boltban jobb áron tudod eladni feleslegessé vált tárgyaidat. A vásárlásnál az árak fixek, azokat így nem befolyásolhatod.
Először el kéne olvasni mit írnak, utána kérdezni, NEM? Ha jól megnézed az utolsó mondatot meg párszor átgondolod talán megkapod a kérdésedre a választ, és nem kéne hülye kérdéseket feltenni!
 
Leszögezendő...:amit a boltban veszel annak nem befolyásolja az alku az eladási árát!!

A kérdésed meg tényleg kicsit butus....MIvel nem lenne értelme a pénznek ha veszel valamit olcson azt drágán meg eladod.....igy mindenkinek annyi pénze lehetne amennyit csak akar.....Visz mivel csak talált tárgyat adhatsz el tőbbért igy korlátozva van a káosz elszabadulása....DE mint láthatod az első helyezett igy is 41milkot birtokol amit soha a büdős életben nem fog elkőlteni...;)))
Ezért is szögeztem le az elején az alap definiciot ;)
 
Lehet, hogy hülye kérdés (vagy már elhangzott), akkor előre is bocsi, de az Alkunál oké, hogy vételnél (vagyis ha én vásárolok) nem tudom befolyásolni az árat, de ha már megvettem az érték ötszöröséért, miért csak a megvett ár ötödéért tudom újra eladni, ha van alkum (13. szintű alku)? (Pl. ha megvettem 200.000-ért a Tudás Könyvét, miért csak 40.000-ért tudom eladni, ha az alkum 13.?)

(Lehet, hogy tényleg hülye kérdés, de számomra nem egyértelmű)

A választ előre is köszi, örülnék, ha valaki majd privibe is leírná.
 
Szakértelmek:

Alku...:Ha értesz az alkudozáshoz, a boltban jobb áron tudod eladni feleslegessé vált tárgyaidat. A vásárlásnál az árak fixek, azokat így nem befolyásolhatod.

Kritikus ütés...:Minden alkalommal, amikor eltalálod ellenfeledet, van rá esély, hogy extra sebzést okozol. Egy bizonyos szint felett az esély már nem nő, csak az sebzés.

Zárnyitás...:Van rá esélyed, hogy a zárt ajtókat kulcs nélkül is ki tudod nyitni. Magas szakértelemmel még a mágikus ajtókat is!

Szívósság...:Ha eltalálnak harcban, kevesebb sebzést szenvedsz el. Hogy mennyivel, az attól függ, hányas szintű a szakértelmed.

Kincskeresés...:Szerencsésebb leszel, nagyobb eséllyel találsz tárgyakat a legyőzött szörnyeknél.

Teológia....:Ha a papok látják, milyen áhítatos híve vagy az isteneknek, kevesebb aranyat kérnek tőled a gyógyításért. (De legfeljebb felével csökken az adomány.)

Tombolás...:A következő csatákban (de max. 10 percig) minden ütésed találni fog. Az, hogy hány csatáig tart, szakértelem szintedtől függ. 24 óránként egyszer használhatod.

Sebezhetetlenség...:A következő csatákban (de max. 10 percig) ellenfeled nem fog eltalálni. Az, hogy hány csatáig tart, szakértelem szintedtől függ. 24 óránként egyszer használhatod. Nem használhatod a tombolással együtt.

Koncentráció....:A következő csatákra (de max. 10 percig) tulajdonságaid megnőnek. Az, hogy hány csatáig tart, szakértelem szintedtől függ. 24 óránként egyszer használhatod. Nem használhatod a tombolással vagy a sebezhetetlenséggel együtt.

Felfrissülés...:Tombolás, sebezhetetlenség és koncentráció képességeidet gyakrabban használhatod. Minden szint 2 órával csökkenti az újrafelhasználási időt, de így is legfeljebb 12 órára csökkenhet, tehát a szakértelmet nem érdemes 6 fölé növelni.

Kitartás...:Ha kitartó vagy, a csata tovább tart, 1. szinten +1, 4. szinten +2 stb. kört kapsz, de max +5 kört (14. szinten).

Igy 1xübb...;)
 
ISmételt friss infokban(hogy mikor tanulhatod meg ..melyik szinten)..sajna nem emlékszem már rá.

Amugy itt 269. bejegyzés.....
 
Bocsi lenne egy olyan kérdésem hogy hol tudom meg nézni melyik szinten mit tudok tanulni? (átlátható módon) És mire érdemes tenni a pontokat???
 
Hm nekem nem tudom hogy ez így van-e, de én a Tudás Könyvét amikor megvettem az alku végett akkor a koncentrációmat felnyomattam 19-re mivel akkor még annyi volt a max. és ezt Szerdán nyomtam el és még Pénteken rajta volt a karakteremen... :P
 
koncentráció:
A következő csatákra (de max. 10 percig) tulajdonságaid megnőnek. Az, hogy hány csatáig tart, szakértelem szintedtől függ. 24 óránként egyszer használhatod. Nem használhatod a tombolással vagy a sebezhetetlenséggel együtt.

felfrissülés:
Tombolás, sebezhetetlenség és koncentráció képességeidet gyakrabban használhatod. Minden szint 2 órával csökkenti az újrafelhasználási időt, de így is legfeljebb 12 órára csökkenhet, tehát a szakértelmet nem érdemes 6 fölé növelni.

kitartás:
Ha kitartó vagy, a csata tovább tart, 1. szinten +1, 4. szinten +2 stb. kört kapsz, de max +5 kört (14. szinten).
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.