Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Asztrális polip
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ezek a mentális energiából élő ragadozók az anyagi sík lakóira vadásznak, és azonnal megtámadnak mindenkit, akinél csak a mentális képességek leghalványabb jelét érzékelik. Az asztrális polip egy jó érv arra, hogy soha meg se próbáld a pszi elsajátítását, hiszen ettől kezdve állandó zaklatásának leszel kitéve." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Nézet:
Szívósságra semmiképp,kritikust mindig maximumra fejleszd,alku szerintem elég jó,még a kincskeresésre rakj szerintem pár pontot,ha majd választhatod.
 
9-es szintű vagyok, 2-es kritikussal és 2-es alkuval. Rakhatok még szívósságra és zárnyitásra. Van itt értelme rakni a zárnyitásra, vagy inkább a kritikust fejlesszem? Vagy ne költsem el a pontot?
 
Nekem egyik karimnak 7-es a kincskeresése egy másiknak meg nincs is. Mindkettővel ugyanúgy boldogulok a különbség csupán az, hogy akinek van annak van még 150+ rúnakulcsa és tolvajkulcsa, mert nem tudtam hovarakni a sok aranyat...
 
Hát a kincskeresés pedig nagyon jó!3ason van és van belöle pénzem.Az alkum egyes mosz ezt akarom fejleszteni de jobban hajlok a sebezhetetlenségre.Szerintem a két leghasználhatóbb:Kritikus és Sebezhetetlenség.
 
Hali!

Nem véletlenül vannak igy megfogalmazva a szakik+a tulajdonságok.
Mert ha pontosan le lenne irva hogy milyen bonuszt kapsz....
De mit vársz ingyé"......
A szakik közül szinte semmi nem használható az alku+kritikuson kivül.
Lehet hogy csak az alacsony szint miatt,és majd egy 50-es szivosság érni fog valamit.
De bocsi,ehelyett a kaksi(szivosság) helyett vehettem volna egy 6-os alkut a barbárommal(akko" legalább lenne aranyam lépni) mert ez egy kalap fos....
És még szerencsés is vagyok hogy nem egy "kincskeresést" vettem.
Mert most a fos helyett nem tudnék milyen jeltzöt ide irni.....

Üdv:
Max.
 
Sziasztok!

Nem szeretném, ha beigazolódna a gyanúm, de nagyonúgy tűnik, hogy az elkövetkezendőkben ezzel a pár szakértelemmel kell beérnünk, úgyhogy meg is kezdtem a tartalék nyolc szakértelempontom befektetését a leghasznosabbnak ítélt szakértlemekbe, legfeljebb majd szorgalmazom az ötletet, hogy lehessen több tudás italát venni a boltban, amit nem tartok kizártnak, hiszen nemrég mikor ott jártam a a pulton felejtett párat a boltos és én rá is mutattam tíz darabra, de persze csak egyet adott a kisember, még szerencse, hogy csak a hetezer aranyat vette el a hatvanezerből. Lehetne tényleg egy kicsit gyakrabban ilyen italvásárt rendezni, és akor még a szívóságom is felfejleszteném és ha lenne iylen része a statisztikának legalább én lehetnék az első valahol.
Remélem nem szomorítottam el senkit, de attól tartok tíznél több szakértelem nemigen lesz az elkövetkező huszonöt szinten, adja ég, hogy tévedjek!

Üdv: Celeborn
 
Nem hülye, hanem idióta... van különbség! ;)
És el se kell képzelned, hiszen itt van az orrunk előtt (sajna).
 
Nem simán hülye,hanem valami teljesen abnormális baja van,feltünési viszketegség,vagy nemtudom,de hogy valaki ennyire barom legyen azt nemtudom elképzelni.
 
az egyik haveromnak írtam egy üzenetet amiben egy másik van elrejtve
 
Hagyd, simán idióta a srác.
 
ez egy teljesen értelmetlen mondat volt több szempontból is.... na de mindegy
egyébként látom van időd, szépen teleszemetelted a teljes fórumot
 
az akadémiát ki lehet hagyni .......ha nem akar semmit új viselkedés tanulni vagy valami
 
Sziasztok!

Én inkább egy boltot, vagy lehetőséget szeretnék, ahol az összes szakértelmet felnyomhatom a lehetséges maximumra.
Jó a teológiát az életben nem fogom használni, de olyan jól mutatna. Aztán itt van a szívósság, hát azért az arénában lehet, hogy az a kevés 6-7 életerőpont körönként fog dönteni, ahogy 6-8. szinten még egész látványos volt. Szóval oké, elismerem ,hogy a szívósság kicsit elavult, némileg fejleszteni kéne rajta, de azt senki nem mondja, hogy használhatatlan, és vissza kéne fejteni.
Alku, nos nincsen, de ha lenne mondjuk hetes, akkor tán nem negyvenezer, hanem száznegyvenezer aranyam lenne és nem kéne aggódnom ,hogy sorozatosan kiadok többezer aranyat rúnakulcsokra, bár talán gondolom mivel ha már mindegyik szakértelmem a maximum akkor már a zárnyitás is és így lényegesen kevesebb kulcs fogyna, talán idővel majd nem is kéne kulcsokba fektetnem.
Kritikus ütésről csak annyit, hogy már mostis a maximum, úgyhogy több szót nem is érdemel, ahogy az sem lenne gond, ha a kincskeresés az lenne, mert akkor legalább azonnal találhatnám meg a jobbnál jobb tárgyakat és talán én is írhatnék egy-egy gondolatnyit a friss infók fórumba.
Végül eljutottunk azokhoz a képességekhez, amik ugye időlegesen használhatóak. Felfrissülés, hát igen, hatosra felnyomni és utána ott hagyni, ha már mindenre lenne elég szakértelempont, akkor ez lenne a minimum, hiszen ki ne szeretne duplaannyi tombolást használni, vagy sebezhetetlenséget és koncentrációt. Megjegyzem még így is lesz jópár csata, amikre nem jut majd sem ez sem az, és ahogy ismerem magam, hát pont akkor száguldoznak majd szilmil rondaságok és pengemester rémségek.
Egyszer a tombolás és sebezhetetlenség is elévül és akkor mi lesz a taktika? Azt is visszafejtjük?
Részemről büszke vagyok a kettes szivóságomra és ha lehetne sem fejteném vissza mert akkor ennyi erővel az már nem én lennék, és indíthatnék új karaktert.

Üdv:Celeborn
 
Természetesen ez tényleg baromság,senki nem mondta,hogy a pontokat akárhányszor vissza lehessen soztani,esetleg a karakter életében 1szer,vagy 20 ezerért,de legalább valami mód lenne rá..
 
Én meg tökre nem hiányolom. Szerintem kolosszális baromság lenne.
Csata előtt felpakolom az összeset a tombolásra meg a kritikusra (+pici kicskeresés), csata után a teológiára meg az alkura... szupi jó lenne!
Ismétlem önmagam: nem ismerek olyan jétékot, ahol oda-vissza lehetne pontokat osztani. Ez ugyanis általában felborítja a játékegyensúlyt.

És nem mellesleg baromságon vitatkozom: _nincs pontújraosztás_ a Sárkányölőben, és biztosra veszem, hogy nem is lesz. Úgyhogy nyugodtan lehet problémázni az ilyeneken, de Miklós megmondta az őszintét: a játék így van kész, ahogy van.
 
Egy szóval nem mnodtam ilyet,hogy valami hibás lenne,EZ az 1 dolog amit nagyon hiányolok a játékban és lejjebb is írtam,hogy saját hibámból tettem rá pontot,de akkoris jó lenne egy skillújraosztás.
 
Ha elszúrsz valamit, nem biztos, hogy a játékban van a hiba...
 
Ez annyira rossz,véletlen a tündémmel rányomtama teológiára,és azon van 1 pont,amikor rohadtul semmi értelme,tudom,hogy az én hibám,de akkoris idegesítő,hogy nem lehet visszavenni.
 
Szia!
Igen még 14. szinten is lehet tombolást választani!
 
a kincskeresés 20 szint fölött semmit sem ér.
4-es kincskeresésem van de 13 kalandozásból és 3-om bátorságpróbából(amiből mindegyiket megcsináltam szal levertem mindenkit meg ilyenek) 1 db adamantit kopját találtam.
no comment
 
Sorry,tényleg igazad volt,most néztem meg a 15-s barbáromnál és tényleg lehet a tombolást választani.
 
Érdekes,pedig 15-s szinten pont ezen gondolkoztam,hogy mikor kapom meg őket.
 
Én most, 14-esen kaptam meg a tombolást
 
Amikor én lettem 16-os szintű,akkor kaptam meg 1szerre mind a kettő képességet.
 
Nem vagyok valami nagy stratéga, de én tombolásra raktam 5-6 szakértelempontot. Többet is raknék, csak akkor gyógyítanom kellene tombolás közben, ami a szint vége felé elég kellemetlen. A felfrissülés ezen segít, csak győzd kivárni, amíg tényleg hasznos lesz.
Sebezhetetlenség úgy jó, ha olyan tárgyaid vannak, amelyek erőt és támadás százalékot növelnek, de bevallom, én még nem próbáltam.
Egyébként 22. szintű karaktereim vannak.
 
Gyerekek, ahogy nézem a statisztikát, a sebezhetetlenség vezet nagyon!
Most lehet, hogy hülyét kérdezek, de a magasabb szintűek válaszoljanak: nem jobb a tombolás?
Hisz én most 13-as szinten is azért nem tudom legyőzni néha az ellent, mert nem találom el, csak mondjuk 1-szer, ő meg szépen lever 1 ép-re, vagy pedig ugye félbeszakad a csata, mert se én, se ő nemtud megütni...
Viszont ha mindig találnék, az szinte tuti siker a bátorságpróbákon...
Szóval melyik a jobb szerintetek?
 
Én ugy tudom a tombolást hamarabb lehet megtanuilni asszem 15ös szinten.A sebezhetetlenség 16szintü)
 
16. szinten lehet tombolást + sebezhetetlenséget.
 
Ja!

És ez:

"tombolas
A következő csatákban (de max. 10 percig) ellenfeled nem fog eltalálni."

nem inkább:

"tombolas
A következő csatákban (de max. 10 percig) ellenfeledet mindig eltalálod."?

Mert úgy ugyanaz, mint a sebezhetetlenség.
 
Beírnád a szinteket is, mikor melyik tanulható?

Köszi!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.