Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, változások
Mi is az a KGK?
Ismertető a játékról
Gyorstalpaló - Szabályok
Teljes szabálykönyv
Alternatív szabályok
Beszélgetés a tervezővel
KGK-t forgalmazó boltok
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
Írások, novellák
Gyakori kérdések
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Termékismertető - Káosz Galaktika Kártyajáték - Alappakli

A lista folytatása...
KGK-ról általában (2078)
KGK csere-bere (119)
Melyik lapokat szereted legjobban a Káosz Galaktika Kártyajátékban? (112)
Szeretnél-e új Káosz Galaktika Kártyajáték kiegészítőt? (41)
Kombók és paklileírások (91)
Ami a szabályokból nem derül ki. (62)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
Nézet:
Oh, Uram, ha egyszer kegyesen eltérítenéd utamból a barmokat...

Nos kedves Lich, látom nem egészen tudsz különbséget tenni költői kijelentések és rendes beszéd között, de ez már csak így megy manapság. Nem tudom mióta keresed azt, akit keresel, de gyorsan segíthetünk a türelmetlen szolgalelked megnyugtatásában azután pedig pihenhetsz nyugodtan kártyázás közben. Nem igazán vagyok oda a férfi nemért, de az élménydús beszámolód alapján te igazán szeretheted az ilyet... Pénzről beszélsz nekem????

/Vuk felröhög, majd szánakozó pillantást vet rád/

//Gaga: nézd az okés, hogy a karaktered egy szerencsétlen bugris, de nem hiszem, hogy a "vörösfarkú barátom" beletartozna a tudástárába. Lehetőleg tartózkodj a nem szerepjátékos megnyilvánulásoktól. Kösz.//
 
/Jesper Lichet tanulmányozza hosszasan, némán. Egy idő után feléd fordul./

Úgy legyen. Elmém mindig nyitva áll az új tudásra, s szívesen megosztom veled cserébe, mit én tudok, s te nem.
 
Most miért mondod?
A dzseneket is csak 3 játszma után győztem le. Igaz, egész életükben azt a francos játékot gyakorolták...
 
Megkérnélek arra amennyiben ez lehetséges,hogy ezt a "féloldalas vigyort" és a kiürült arcot a jövöben mellozd a társaságban,ha jelen vagyok,mert eléggé otrombán néz ki és - bevallom öszintén- rendkívüli mértékben zavar!!!

Persze ha kérésem túl nagy, vagy ezzel a vonzerod, esetleg személyiséged egy jelentos részét adnád fel,akkor természetesen ezt nem várhatom el toled... és ezt a kérést vedd tárgytalannak!!!
 
Nemrég említettem,hogy szerencse NINCS,de már látom, hogy hibát követtem el!
Hisz hogyan is várhatnám el attól a Percéletutol,hogy megértse NEM LÉTEZIK SZERENCSE akinek egyik idotöltése a kártya...

Újra a bocsánatodat szeretném kérni,iménti kirohanásomért, de sajnos az évek megtagadták Tolem a türelem adományát,így -sajnos- bármikor ahogy ostobaságot tapasztalok, vagy fajtád ostoba példányával akadok össze megfeletkezem magamról...
Tudom nem róhatom fel Neked az intelligencia hiányát,hiszen ez fajod egyik komoly hibája,de mindíg azt hiszem akad majd egy Percéletu aki muveltsége,bölcsessége vagy esetleg röpke élete tapasztalataiból kiindulva eljut legalább arra a szintre,hogy elkezdi -bocsánat,megkísérli- a világ folyamatait megérteni!
Régóta keresem ezt a példányt a fajok között,hogy kérdéseire megadjam a válaszokat!
Néha felvillan egy tehetséges ember vagy elf,de elobb vagy utóbb mindíg rájövök arra,hogy megint nem sikerült megtalálnom azt a kivételes képességu példányt!
Örülök,hogy Veled kapcsolatban ilyen hamar kiderült az igazság...

De ne keseredj el!

Ha vigasztal a tudat,elmondom,hogy az általam elsore különlegesnek tuno Percéletuek között,találtam már Nálad sötétebb,muveletlenebb és primitívebb példányt is!
(Bár nem sokat...)
 
Bevallom, eléggé rosszul esett,hogy kimaradtam a felsorolásodból!

Eddigi utam során, még nem találkoztam olyan énekmondóval akinek gondjai lettek volna az illemszabályokkal,de amint látom Ti Percéletuek mindíg meg tudják lepni a magamfajta egyszeru utazót...

Azt tanácsolnám Neked,hogy inkább a logikai játékot válaszd!!! így talán az "idétlen dalnok" megkapja a lehetoséget arra,hogy intelligensebb fajtársai szintjére emelkedhessen!!
Persze ez csak egy "jó tanács" volt,amirol köztudott,hogy: az Okosnak nem kell,hisz amúgy is tudja mi a teendo,míg a buta úgy sem fogadj meg...
Tehát ne haragudj meg -kérlek- ezért a kéretlen jó tanácsért és merülj vissza nyugodtan a kártya és egyéb sekélyes örömök élvezetének örvényeibe.....
 
még szerencse...
 
Egyébként üdvözlök minden élot és holtat körünkben!
 
Csak nem azt mondta valaki,hogy szerencse????
Szerencse,mint olyan nem létezik!Csak Ti halandók hiszitek azt,hogy igen...
 
//Gaga: ehem, Tibi, ez itten Vuk, ha jól pislákolom ki Quinn nincsen erre...//

Az nem zavar, ha veszítek; az jobban, ha semmit nem tanulok belőle.
Ez egyébiránt szerencsejáték, vagy logikán alapul? :>
 
Nem szoktam izgulni Kedves, bár tény, a szó passzol ide.
/A szó szemantikáját vizsgálja/
Izgalmasan kezdődik. Ez a pakli nekem, csak szerencsét hozhat.
/Ekkor ő is mosolyog egy sort /
 
Ne izguljon, /pillanat szünet a szó előtt/ Atyám...
/Crimson benyúl a ruhája dekoltázsába, és egy új - bontatlan - paklit kap elő/ Illetve... izguljon csak /neveti el magát/!
 
Aztán ne rosszalkodjatok...sokat. ;>
 
Menjünk csak, Kedvesem. Az urak úgy látszik túlságosan belefeledkeztek a nagy mű vallási távlataiba. /L elégedett vigyor, hogy sikeredett ebből a mondatból is kikeverednie/
Azt hiszem, lesz mit mesélnem, ha ezek a veszedelmes varázstudó hölgyek érdeklik... Jesper pedig örülhet, hogy nem akadt boszorkányokra ezen falak között, mert ha így történt volna, már vagy hatalmas vigyorral az arcán egy hölgy ölében tervezgetné egyháza megbuktatását, vagy lángoló hátsóval menekülne ki az ablakon át... ;)
/Laria biccent Jesper felé/ Megbocsásson, Atyám!! /huncut mosoly/
/Besétál Eleissel az oldalán a másik szobába/
 
Akkor legalább a kártyát hagyják itt, Kedvesem, ha szabad kérni!
 
Azt hittem nem gyakori, ki még szülőanyját sem ismeri... Én legalábbis nem sok ilyennel találkoztam. <
/Crimsonnak a bátortalan mosolyra felszalad a szemöldöke, és egy szívmelengető kacaj hagyja el ajkait/
 
Megtiszteli a gyengébb nemet (ami egyben a szebbik is), hogy ilyen szavakat ont.
/Eleis beléd karol, és újra a félreeső szoba felé int/
Oh, tényleg, a történet... Hát itt biztosan nem... Jer velem.
 
:-)

/ Opál Vukhoz hajol /

Nekem mi lesz a szerepem a darbban?Nem is tudom,milyen szerep állna jól.Olyan kéne ahol a kedvenc ruháimban lehetek.Bár ezt úgy is te döntöd el,hisz te vagy a színészfejedelem.:-)
 
Most mit lovagolnak itt az aquirokon uraim? Beszélhetnék az elfekről, snilekről, amundokról, kyrekről is. És majd személyesen mesélek róluk. Az effajta tudást nem szokás csak úgy a nagyvilágba kiabálni.
 
Tényleg Vuk!Honnan tudsz ennyi mindent az aqurikról?????:-)Nagyon kiváncsivá tettél,kérlek mesél még valamit róluk./ pimasz mosoly huzódik az arcára /.Láttad milyen kakskodás volt az imént.Valami jó kis mókárol maradtunk le.
 
Hű-ha.Egyre több olyan kalandozót ismerek akinek fogalma sincs arról,hogy haonnan is származik valójában.Kiváncsian várom,hogy mennyi hasonlóság lesz még bennünk./ viszonozza a mosolyt,bár csak óvatosan./
 
Nem kell aggódi a darab visszahelyezi Dreina istennőt a legbefolyásosabb, legagyobb hatalmú istenek közé, ahová való.

//Gaga: micsinál Quinn???? Hisz nincs is itt //
 
Tanulgattam ezt-azt, de az inkvizícióhoz szerencsére semmi közöm. Mint mondottam volt, csak pár tucat aquir fajt ismernek el Ők maguk. Az, hogy az emberek minden ősi fajt, amelyik a pusztítás igéit használja aquirnak titulál, már valóban csak a gyarló és kicsinyes gondolkodás szüleménye.
 
Ezeket én is olvastam. Egyébként ha van valami, amit valaha is irigyeltem az igricektől, úgy az a fénnyel való bűvészkedés.
/me barátságosan biccent/

Vallással kapcsolatban. Nem konkrét keményvonalas cenzúrára gondoltam. Nem hiszem, hogy Vuk atya az istentagadás bűnét elkövetné, s nekem abba kéne csak közbeavatkoznom, ha egy szinpadi műről van zó. Pusztán tisztában vagyok azokkal a dolgokkal, amik bizonyos fanatikusok ellenségeskedését kiváltják, ezért említettem Vuknak, hogy az ő érdeke ezeknek a kiszűrése. Én sajnos tudom azt, milyen is, amikor egy Bosszúangyal lohol az ember után, mert valami pallérozatlan elme félreértett valamit.
 
Ugye tudod miért állok itt?
 
/174 az itt lévő -ex-állapotokra utalt/

/W bejön megáll JB jobb oldalán hátul/
 
Mondja, barátom, ön honnan tud ennyit az aquirokról? Ez, khm, tiltott tudás. Netán ön is rendelkezik kapcsolatokkal nálunk? Azonban vitáznék önnel, az aquirok nem több tucat, hanem megszámlálhatatlan fajt foglalnak magukba, hisz mindazt aquirnak nevezzük közös nyelven, ami ősi, s az emberi elme számára felfoghatatlan.
 
-Derék, igen derék...
/JB elégedetten végigsimít a szakállán. A mozdulat valahogy igen öregemberes. Aztán ez a pillanat törtrésze alatt elmúlik, s Vukhoz fordul./

-Nos, akkor megkérném, hogy küldje át holnap reggel az iratot, s áttanulmányozom. Vallási cenzúrát pedig csak indokolt esetben fogok alkalmazni. De higgye el, ez az ön érdeke is.
 
Mint a Homoki História, és egyéb könyvek értelmezője, azt kell mondjam, mindketten Amundok vagytok. Az emberek között is van fehér, fekete vagy sárgás bőrű, az ősi fajok között ez a fajta változatosság néha sokrétűbb. Az aquirok például több tucat fajt számlálnak. Már a szolgákat és korcsokat nem belevéve, mert azokat ugye nem tartják annak, mégha a Fehér Páholy retteg is tőlük. A snil egyedek pedig három kasztba, ezeken belül alkasztokba tömörülnek. Attól függően melyik mihez ért, vagy milyen mágiát űz, avagy milyen fegyvert forgat. Az elfek népe is számos, de feleslegesnek érzem előcitálni mindet. A származásotok pedig egy azokkal a testvéreitekkel, akiket fémmel és mágiával purgáltok ki, mint gennyedző fekélyt szokás.
 
Már éppen kérni akartam rá, Inkvisítor uram!
Az istenek színrelépésénél elkél a segítség egy nálam ilyen témákban tájékozottabb embertől. Azért a vallási cenzúrát, ha lehet, mellőzzük.
 
  ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.