Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Energiaital
(Ősök Városa varázsital)
Küldd el képeslapként!
"Az energiaital a város széles körben használt doppingszere, a gyorsabb fejlődés eszköze. Az eredmény azonban rendkívül törekény, vigyázz hát az állandó, folyamatos használattal! Könnyen megsínylődheti a szervezeted!" - Encyclopedia Fantasya
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Legendák Viadala (31)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (7)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8135)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Én tanúsíthatom , hogy támogatja a srácokat kicsipécsi. Nekünk is küld folyamatosan alfa és zénes , gyak-emgyak lapokat. És minden elfogy. Annyian vannak a srácok. Hála ISTENNEK. Üdv és köszönjük a támogatásokat: papa
 
Azert veszik el nehezen, mert rajottek az okosabbak, hogy ami ugy nez ki, mint ami mar penzt er, arra penzt is fognak kerni (kepeslap stb.).
 
Elvileg a tokenben az o-t az amerikai angolban valahogy úgy kell ejteni, hogy ó-ból indul, és halad a magyarnál nyíltabb u felé.

A magyar helyesírás 1. számú alapelve a kiejtés szerinti (fonetikus) írásmód elve szerint a lehetőségekhez képest hűen kell tükrözteti a szavak hangalakját. A szóelemek (szótövek, képzők, jelek, ragok) írásformáját a köznyelvi kiejtésük szerint kell rögzíteni.

Mindezekből következően, ha magyarosítjuk a tokent, az tóken lesz. Én személy szerint jobban örültem volna egy magyar megfelelőnek, de ez van, szokni kell.
 
Szerintem nem, mert nincs rajta konkrétan a kockadobás. Nyilván azzal fogjuk eldönteni, de akár d20-at is használhatunk, vagy rock-paper-scissors-lizard-Spock-ot, vagy hasonlót, és Timera asszonyság olyankor nem segít.
 
Egy szép, színes szórólap, a megfelelő korosztály megtalálása, jó helyszín és rövid, lényegre törő, kellemes beszéd kb az összetevői a reklámnak.

Az emberekkel tényleg baj van, de az is kétségtelen, hogy rengeteg terméket rádumálós/huszadik felesleges szórólapot osztó/hosszú perceket elvevő kérdőíves van az utcákon

On: engem is zavar a token, eléggé rosszul néz ki leírva....
 
Mivel senki nem reagált rá, felteszem még egyszer a kérdést:

A "tóken" miért hosszú "ó"?

Bocsi, lehet, hogy csak engem zavar. De a token nem egy magyar szó, csak átvettük a külföldiből. Nem is hosszú ó-val mondjuk, nem is azzal kéne írni. Szerintem.
 
(y)

Na, de ne offoljuk szét a témát. A holnapi lap iszonyat király lesz!
 
Viccen kívül, múltkor egy stóc lappal indultunk el hazafelé, és adtunk járókelőknek. Elég nehezen vették el amúgy, és Szati fogalmazta meg gyönyörűen: "Nem a HKK-val van baj, hanem az emberekkel."

Amúgy bárhol ott lehet hagyni HKK-t, de ha ez egyszer van, és nem folyamatosan akkor nagyon kicsi, nulla közeli hatásfokú szerintem. Pl. ha lenne egy boltod, te örülnél neki, ha valaki otthagyna egy teljesen profilidegen terméket, hogy adj egy kisgyereknek (=rakj bele munkát)? És ha nem te vagy az egyetlen? Na ugye

DE! A HKK attól tud csak előre haladni, ha mindenki próbálja odatenni magát a népszerűsítésében úgy, ahogy csak tudja
 
Érdekes és hangulatos kiegnek ígérkezik.Örülök, hogy számomra kedves koncepciókat újítanak fel.
Egy baj van vele: Még egy hónap amíg kijön
 
Vagy majd csinálni kell egy lapot, ami azt tudja, hogy tépj szét x hkk lapot, ellenfeled vagy célpont lény sebződik x-et. X max 5 lehet és körönként kisüthető. Így máris hasznossá válna a sok gyak lap
 
Jaj,ugyan már! Ki kell próbálni az ironman versenyeket ezekből a fölös lapokból
 
Dévtől vettem privát felvilágosító órát. Elhiszem, hogy így jó ahogy van.

De a felesleg valós (az alfás is*), csak ez a szükséges rossz része a rendszernek.

*Nekem is van ritka nélküli 2x4 tavalyi alfám gyerekeknek és/vagy abszolút kezdőknek, de akkor is sokkal több a felesleges gyak. mint amennyit hasznosítani lehet bármi módon, elég ha kiszorzod, hogy hányszor kell megvenni minden alfát ahhoz, hogy minden alfás ritkából meglegyen a "gyűjtői" mennyiség és úgy hány ritka nélküli alfád marad. Persze ez szélsőséges eset/példa.
Volt egy kósza ötletem, de rövid úton bizonyítást nyert (számomra), hogy bár nem feltétlen működik jól a rendszer, de talán még így a legjobb és nem érdemes belenyúlni. Részemről lezárva.
 
Szerintem még mindig jobb, mint pl. a MTG-nél a földek, amik aztán egy idő után tényleg semmire sem jók.

Itt azonban szerintem nem ez a helyzet. Kezdőként én nagyon sokat köszönhetek a játékostársaim "wc papír lapkészleteinek". Nekem minden lap új volt és szükséges, nekik pedig pénz. Így kerek a világ.

És amit írtál fokozottan nem érvényes az alfa paklikra, amik egymás ellen úgy jók, ahogy vannak. Most tervezek venni mindegyikből több ritka nélküli csomagot, ugyanis többek között gyerekekkel is dolgozom, és így kb. no pénzért fognak remekül szórakozni, arról nem is beszéve, hogy nagyobb korukra megszerethetik a HKK-t, és belőlük is versenyző lehet.
 
Ezt tudja a TCG modell.
 
A részletes lapkeresőben akár beállítható lehetne ezentúl a "tóken" is, mint keresési szűrő.

Egyébként nem értem a lapnyomtatás-gyártás folyamatát.
Csomó gyakori lapot kismillió példányban kinyomtok és összerakjátok olyan ritka lapokkal amik sokaknak kellenének, így rengeteg felesleg keletkezik. Legegyszerűbben lásd alfa paklik: az alfás ritkák többnyire elég jó lapok amik sokaknak kellenének, meg is veszik az alfa paklit érte vagy a nagy "dílerektől" csak a ritkákat és a rengeteg gyakori lap a wc papírnál is kevesebbet ér, mert arra kényelmetlen és semmi másra sem kellenek, csak "járnak" a ritkák mellé.
Nem lenne jobb megoldás, ha a gyakori, nem gyakori és ritka helyett az arany, ezüst, bronz egyszerűen az árkategóriáját jelölné? Lennének bronz lapos kiegészítők X forintért, ezüst lapos kiegészítők 3X forintért és arany lapos kiegek 10X forintért vagy X, Y, Z árkategóriák, ha a lineáris nem jó. És persze a csomagban levő darabszámmal is lehetne variálni.
Vagy az alfa paklikat ki lehetne terjeszteni majd minden játszható fajra, főbb koncepcióra ami gyngy lapokból építhető. Ha valaki csak ritkákból épít paklit az jelenleg is sokat költ a beszerzésre így vagy úgy, akkor legalább számíthatóbb lenne időben és pénzben is.
Így kisebb lenne a pazarlás, nem lenne 2 tonna felesleg egyes lapokból csak azért, hogy 40-50 bizonyos lapot birtokolhasson mindenki aki késztetést érez rá. Felesleges papírpazarlás, felesleges költségektől kímélnétek meg magatok és még a játékosok is egyszerűbben építhetnék érdeklődésüket aktuálisan lekötő paklijaikat.

Lehetne még ötletelni vagy érvelni, de nem akarom tovább bonyolítani, sem meggyőzni a játékosközönséget vagy a készítőket, csak felvetettem ezt az ötletet, aki ennyiből nem érti, az többől sem, aki meg ebből látja a lényegét annak amit próbáltam megfogalmazni az, ha egyetért továbbviszi, letisztultabban közli, ha nem jó, akkor meg elfelejtjük.
 
Engem az érdekel, hogy Timera módosíthatja-e földanya trükkjeinek kompenzàciójàt?

Jàtéktechnikailag arra vagyok kivàncsi, rögzítve van-e, hogy a véletlent a jàtékban kockadobàssal modellezzük?
 
Ratyi kapitàny zöld parokàba. Nagyon sz.r ez a férfi fejü nö. De lehet csak en làtom igy.
 
A zöld lap nem lesz rossz...
 
Igy van, sot esetleg meg rosszul is jarhatsz vele, ha csak olyan lap van lent, amit nem szeretnel visszavenni/vetetni. Pici plusz odafigyelest igenyel (vagy csak dob jol ).
 
Jogos, picit hiányos volt az info, a Kártevő is kap nagy képet.
 
A kártevő és Szellemszolga nem tóken elvileg.
 
Chara-din fattya, Mhorg, Orgling kártevő, Haldokló quwarg, Rambó bogár, Animált csontváz, Nekromanta csontváz, Kisebb angyal, Ganüid ifjonc, Fekete özvegy, Dobótőr, Moa torpedó, A köd gyermeke, illetve a Szellemszolga, és a Nyomorult quwarg megjelenik nagy képpel, ezenkívül lesz még 2 új tóóóóóken, amit új lapok termelnek.
 
Az egyik tesztelő belinkelhetné a termelhető tokeneket. Ha a bontotton lenne mindből egy rudi, amit használhatnak az indulók, az meg már tényleg a korszerűség csúcsa lenne.
 
Mi történik,ha Földanya trükkjeivel manát akarok termelni,megfogják,de a visszavételt dobom ki,de nincs célozható lapot? Akkor "besül" és a gyűjtőbe kerül?
 
Egyébként jól gondolom,hogy ma még jön egy lap?
 
Majd miután lecápázlak elmondom
 
Nyugi,ezeket mindet elcserélheted majd
 
lesz
 
Termeli a bemutatott lap.
 
Ez egy valid kérdés. Nem termeli eddig még semmi, amiről tudnának a játékosok és eddig csak olyan lapokat hívtunk tókennek amiket termelt valami. Az illusztrációhoz viszonyítás egy új dolog.
Egyszerűsít valóban sok dolgot, de ettől még új.
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.