Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ghalla Közös Tudatjai
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"A korlátozott telepatikus képesség Ghalla minden lakójának sajátja. Azonban a tudatok egyesítését, egymástól akár nagy távolságra levő kalandozók összehangolt mentális cselekvését csak a legtapasztaltabbak, az igazi veteránok tudják megvalósítani. Az ő vezetésükkel jönnek létre a Közös Tudatok." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
Lapötletek (64958)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Könyörgöm! A HKK gyűjtögetős játék a neten is!!!
Be kell fizetni 3 rugót és olyan paklit csinálni ami elteszi a tárgyat.
Ennyi. :-)
 
Engem nem zavar, hogy alig van benne kalandozó, mert így is nagyon jól működik a pakli, sőt szerintem a nerfeletlen tárgyas után a legerősebb kezdőcsomag. A baj ott lehet, hogy az elnevezés nem stimmel, inkább gyógyító pakli mint kalandozó. A bűbájok miatt csak rosszabb lenne a pakli, ha más színű kalandozók is lennének benne.

Sajnos az igaz, hogy balanszolatlanok a kezdőpaklik, tényleg elfért volna egy teszt.

Amúgy én 5 perces meccseket szoktam játszani, de nem azért, hogy vadásszam a statokat, hanem mert jó passzív védelem a tárgyak ellen, akik sokat mikróznak.
 
Engem is meglepett de negatívan. Ennyire elméretezni a kezdő paklik erejét, az félelmetes baki. A béta végén mondtam h jó lenne a kezdőpaklikat kipróbálni, -akár egy plusz teszt fázis beiktatásával csak a kezdőpaklikkal. Nem történt meg, látható mi lett a vége. A kalandozó pakliban van 10 kalandozó, a manósban 9 manó , a tárgyasban pedig (volt ) 30 tárgy a 35-ből.

Viszont a játékról ennyi a negatívum amit el tudok mondani. Nekem a kezelése is eléggé magától értetődő. Többeknek problémát okoz, hogy bonyolult és nehézkes a kezelése, de egy ilyen komplex játéknál, ahol ennyi lehetőség van pl. reagálásra, azt hiszem a játék sebessége megfelelő. (középen a neved és a minilogo közti 4 kis gomb sokat segít )

Nem értek egyet hogy a tárgy 45laposon gyenge, én 2 napja 2. lettem a tárggyal versenyen pedig 0db ritka lap volt a pakliban. A kezdőpaklik, és a fizetős/nemfizetős játékok közötti különbséget kitűnően el lehet tüntetni a friss bontásos versenyekkel/s&gk-kel. A sit and gokbol pár óránként indul egy-egy ahol ingyen lehet káosz kristályhoz jutni, amivel a fizetős játékokra nevezhetsz. Vannak ingyenes (freeroll) versenyek is, bár ezek ritkábbak hétvégente vagy 1-2, viszont sokkal könnyebb kártyát nyerni a gyengébb mezőny, és a több díjazott miatt. A tegnapi versenyen pl 118(!) nevező volt, és 24-en nyertek paklikat. A 7 körös meccsen elég volt 4-et nyerni, az ügyesebbeknek/szerencsésebbeknek, de 5 győzelemmel már mindenki örülhettett új kártyáknak.

Ha a kezdők a tanácsom ellenére mégis a mészárszékre (gyorsmeccsek ) vonulnak, akkor érdemes szem előtt tartani, hogy a statisztika vadászok ( akik a statisztika miatt gyorsan pörgetik a partikat egymás után), általában 5 vagy 10 perces meccseket indítanak, őket célszerű elkerülni. Érdemes az (leendő)ellenfelek statisztikáira is egy pillantást vetni. Nálam a böngészőben megvan nyitva másik fülön a portál is, és sec perc alatt be tudom írni a nevet és megnézni h pl .mennyit játszott, mennyi a gy/v aránya, és milyen lapokkal játszik. Pl ha akiknél a kijátszott tárgyak száma 20% fölött van, őket érdemes kerülni.

Összeségében úgy vélem az online játék hosszú távon lenyomhatja a papiralapú társát. A nyilvánvaló előnyök (játszhatsz az ország/világ más pontjain található játékosokkal, versenyre sem kell utazásra akár több ezer FT, és órákat elpazarolni..stb) mellett van még benne bőven fejlődési potenciál.
 
Engem is megleptt szintén pozitívan.
Ha már szerepjáték én kalandozó paklit választottam.
Én nem cseréltem le.
Nem lógok a netem állandoan és már 7. szintű vagyok,pedig össz 1 paklit vettem.
Köszi a multkori tanácsot nekem bevált.Hogy külömböző paklikkal kell játszani ,1 szin ,2 szin,stb.Igy gyorsabban jön a tp.
 
Örülök, ha gyengítették a kezdő fókuszt, de mivel az első két napon már a játékosok zöme regisztrált, így ez kicsit megkésett. Az első napon nem egy ellenfelem írta, amikor húztam a számat, hogy megint tárgy az ellenfél, hogy vámpírral kezdett, vagy tekivel, de miután kapott 5-6 tárgyat egyhuzamban átállt ő is. Tehát az aktív játékosok legalább 50% az alap minden benne van fókusszal játszik.

Persze meg lehet verni a tárgyat, ha nem húz csonttermelést két körig, te meg jól húzol, de aki nem tudott még plusz csomagokat venni, az sajnos 80-90%-ban kikap ha fókuszt kap ellenfélnek.

Amúgy maga a játék nagyon jó, ajánlani tudom mindenkinek. De vagy költeni kell kezdésnél, vagy jó idegrendszerrel tűrni a fókuszt, amíg be nem szerzi az ember az ellenlapokat. Miután meglesz a három urgod, 3 vadászat, esetleg 3 erős és óhaj akkor már csak nevetni tudtok a tárgyon. (persze 3 káosz hangjai és 3 cselvetés sem rossz.)
 
A koncepciós paklik még engem is (nagyon pozitiv) meglepetésként értek a játék indulásakor. Nagyon jó ötletnek tartom, de a tárgypakli túl erős lett. A fókuszkristályok és a csonttermelés 45 lapból nem jönnek ki könnyen, de 30-ból nagyon hamar, márpedig a kezdők ugye ezekkel a paklikkal játszanak. Az indulás után javaslatot is tettem a gyengítésére, ez most végülis megtörtént. A random paklit semmiképp sem javaslom, a bűbáj pl. 100:0-ra kap ki a még legyengített tárgytól is, mivel lény elleni bűbájokból áll. Hasonlóképp a 60 random lapot sem ajánlom. Ha a kezdő pakliddal nem vagy elégedett, jelenleg annyit tudsz csinálni, hogy újra regisztrálsz másik emaillel, és másik paklit választasz. Hamarosan egyébként úgyis átállsz 45 laposra ill. versenyekre és akkor már a tárgypakli nem jelent problémát.

Mint minden játékot mostanában, ezt is lehet ingyen játszani. Az erős kezdő pakli, az induláskor kapott prémium tagság, és a folyamatosan induló versenyek mellett senkinek sem lehet erre panasza. Aki azonban megengedheti magának, annak mindenképpen javaslom, hogy vásároljon valamennyi kreditet, mivel a csereberélés, kereskedés, komolyabb versenyzés és a sokrétű pakliépítés adja a játék savát-borsát.
 
Nevezzük gyakorlatlanságnak.A cselvetés mértékét megtudod nézni ha a kis piros zászlóra viszed a kurzort ami a neved mellett jelenik meg valhol.
 
Első játékom Vámpír pakli ellen volt.Amelyik körben nyertem volna kilépett.

Második játékomban gyógyulós ellenfelem volt ami oroszlánüvöltéssel nyert.Vagy három kört "elbasszoltam" mert nem tudtam megtámadni az őrposztban levő lényét.Minden kör végén láttam a kezében levő lapokat a Raia bűbájok miatt és úgy ütögettem,hogy ne haljak bele az oroszlánüvöltésbe.(be kellett zárni a mutatott lapokat,hogy tudjak támadni)
Egyszer Cselvetett (fogalmam sincs mennyiért nem írta ki a HKK online) Ekkor kivételesen úgy ütöttem be,hogy belehaljak mivel kezemben ott volt a gyógyulás de nem játszhattam ki.
Szerintem ezt is nyernem kellett volna.Az én bénaságom miatt vagy a program miatt majd valamelyik okos megmondja. ;)
 
new account :-)
 
Én kipróbáltam, és pont úgy jártam, mint Gice! (15. hsz)
 
Nem próbáltam ki. Nem is fogom.
 
Sajnos egyet kell értsek, abszolút felejtős a dolog (jelenleg) =(
 
Totál random!
 
Free roll versenyek mikor vannak? Mármint amikor kredit nélkül be lehet lépni pl frissen bontottra
 
Nekem frissenbontotton kijött, Átokmurgattyú-Erdő dala .Elég jót sebzett, max ÉP-t.
 
http://forge.nii.hu/elindult-a-hkk-online.mw_cikk

persze miért is lehetne szerkeszteni
 
Mivel mindenki a tárgyas alap dekkel nyomul itt egy kis alternatíva ellenük

http://forge.nii.hu/elindult-a-hkk-online.mw_ cikk

hajrá!
 
nem rossz ez, csak nem kellett volna olyan bátornak lennem, hogy az elején koncepciós pakli helyett random paklit választok
(azért 4-ből vagy 5-ből 1 meccset így is nyertem)
 
Minden szavaddal egyetértek.
Aki totál ingyenes játékokat akar játszani arra is van bőven lehetőség ,aki élő HKK-t akar játszani az is bőven tud.
Én személy szerint még életemben nem fizettem egy fillért sem netes játékért ,de ezért fogok fizetni.
Jo dolog valaminek a kezdetétől benne lenni ,még ha az egy pici pénzbe is kerül.

Gratulálok a fejlesztőknek ,és köszönöm hogy benne lehettem a tesztelő csapatban ,és drukkolok a további sikerekhez.
 
Hogy miért?Mert pl nem teheted meg akármikor, hogy kártyázhass ha kedved szottyan(nem érnek rá a haverok, nincs időd elmenni stb stb).Nyerni pedig itt is nyerhetsz ugyanúgy egy sng-n vagy egy versenyen.
Ez nem helyettesíteni akarja az élő HKK-t csak egyszerűen egy már általad kedvelt játéknak próbál egy alternatívát nyújtani ami nyilván sok aspektusában nem üti meg az élő kártyázás élményét,de mégis esetenként jó szórakozást tud nyújtani .
A kredit rendszer pedig mivel egy kifejlesztett szolgáltatásról van szó a kötelező rossz.Nem 2 szép szemünkért öltek bele rengeteg fejlesztői munkát a srácok.Az, hogy mennyire fog bejönni nekik ezzel az árképzéssel a dolog azt nemtudom(én kb egy 15-20%%-al lentebb lőttem volna be az árakat),de még így is elviselhető bár tény mint ahogy élőben sem itt sem fogok halomszámra paklikat vásárolni,de egy befizetést vélhetőleg megfogok ejteni.
Sztem a játék maga nagyon jól meglett csinálva, van benne potenciál.Remélem a reklámmal sem lesz probléma(félek lesz :S) és akkor megtérülő befektetés lesz(ami annyit tesz, hogy nem hal meg a dolog és fejlesztve lesz folyamatosan).
 
És miért költene valaki erre, amikor tud igaziból is kártyát venni, amivel még nyerhet is valamit? (Ne értsetek félre, nekem tetszik a hkkonline, csak a kreditrendszerét tartom nem helyén valónak, vagy legalábbis nem ebben a formában)
 
őőő talán fizess be kreditet és vegyél paklit? :P :P
 
*elvoltam
 
csak az eleje szenvedés -
legalábbis én el voltam a Bétával, néha beugrottam nyerni egy játékot, vagy sit'n'go-t, de most hogy nincs lapom, csak egy retardált deckem, nem vonz túlzottan
 
kipróbáltam, több órás szenvedés.. ez iszonyú hoki
 
hova tűnt a fonalas "spoiler" deckem?
 
Jólett a game
 
Fura,de az itt megadott linkről megy,de ha a régit indítom a Bétás marhaság ugrik fel Lényeg a lényeg működik az oldal
 
Nekem még egyszer sem működött
 
Igen pont nem jókor kerül ki a hír mert igaz, hogy pár napja már ment a dolog, de ma pont nem
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.