Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Édes vágyak
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Mi máson is járhat a hontalanságra ítéltetett kalandozólány esze, miközben a vadont járva kevésbé sem ízletes apró bogyókon kell tengődnie, mint finom falatokon, fenséges ízeken. Persze, ha tudná, hogy csak egy főzőüstre és néhány alapanyagra van szükség ahhoz, hogy a királyi finomságokban neki is része lehessen, már nem búsulna ennyire.
Nézz szét a galériában!
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 6., Oldschool
Hatalom Kártyái verseny - 2024. május 4., 10 Minutes
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái verseny - 2024. május 29., Excelsior

A lista folytatása...
Lapötletek (64964)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
HKK kérdés? (47092)
Legendák Viadala (47)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Tudom hülye kérdés de annakidején 2005-ben nem lett volna jobb elolvasni a szabálykönyvet?
 
érdekes vélemény változás nem mondom...
 
J a ja hagyjuk abba!!!
 
Béküljünk ki szerintem mindannyian!
 
ÚÚÚÚÚÚ basszátok meg ha valaki meglátja ezt az oldalt akkor törlik is!
 
Az igaz amit peti mondott hogy 2005 ben hihetetlenűl szarok voltunk és én húztam ki 25 lapból álló paklimból először a követőt. Petinek nehéz lett volna hiszen kb 100 lapból álló paklija volt.AN dew mind 1 eza múlt volt kúrva sokat kell játszani szabájok után kell nézelődni és KÚRVA KÚRVA KÚRVA sokat kell játszani egymássa lén is csak eztt tudom nektek tanácsolni!
Éljen a hkk
Akármennyire is hihetetlen számomra de 2 évvel ezelőtt még abban röhögtem ki petit hogy lapokat vesz súlyos pénzekért manapság én is ugyan ezzt teszem by mindenkinek
 
Az ócska szar meséddel nem változtatsz semmin MÁR MEGMONDTAM HOGY MINEK NÉZLEK HA ISMÉT LEÍRNÁM KITÍLTANÁNAK DE SZTEM ÉG A KAZINCBARCIKAIOLDALT IS TÖRÖLLNÉK: EZA TE VERZIÓD AZT KÉPZELSZ MAGADNA LAMIT AKARSZ EBBE NEM SZÓLOK BELE A DOLOG MÁSKÉPP TÖRTÉNT TE IS TUDOD JÓL MOST NAGY ONVICCES KEDVEDBEN VAGY SBIZTOS EZÉRT ÍRKÁLLSZ ILYENEKET HOGY EGYEDŰL VAGYOK MAGY MIT (NEM TOM EZZEL ARRA CÉLOZTÁL VOLNA HOGY NINCS HAVEROM?) HÁT EZ FELETTÉBB ÉRDEKES HA TUDOD KIAZ A PINYÓ Akkor FÖLÖSLEGES LENNE RÓLAM MESÉLNEM NEKED A LÉNYEGF AZ HOGY ' ET SZÓLHNÉK NEKI ÉS A 20 ÉVES HAVERJAIVAL RÁTOK GYÚJTANÁK A HÁZAT IS AKÁR TUDOD JÓL MILYEN HÜLYE:NA most énis röhögős kedvemben vagyok hohy tisztáztuk a dollgokatröhögjön mindenk! ÉN IS RÉSZEMRŐL BEFEJEZTEM A szövegírást AJ csak még 1 valamit! K ilett volna aza hatalmas sereg aki meg keserítette volna az életem jancsovik , vagy pólyik ez szép hadsereg vagy esetleg Sanyó?
AH va nvalami mondani valód privibe írj ahhogy mostanában írtunk
 
K ia fasz vagy te hogy ilyen hülyeséget pofázol hogy nincsen pénzünk?A ..........nak nincsen pénze annak bazdmeg
 
Azért haragszok rád mert bunkó vagy hogy itt a kicsik közt beszélsz kielőször másodszor meg bia előtt lejárattál teljesen fölösleges dolog miatt. Amit meg JAni illeti mondta hohy uszítottad ellene mde ő tényleg megakart verni Pibg-pongban ennyi volt
 
milyen?
 
holnap verseny
 
figyeljetek! Még Én is meg Zoli is kezdők vagyunk!
2005ben kezdtünk el játszani és ne tudjátok meg milyen pancserek voltunk! Kérdezzétek meg Zolit! olyanokat csináltunk, hogy a követőt bekevertük a pakliba meg egyébb hasonló dolgokat!
De a legjobb az egészben, hogy én 2000-től gyűjtöm és én is egy csomó hülyeséget összehordtam, azért mert az a gyerek aki megtanítot valamennyire játszani elég érdekesen tanított!Valahol el kell kezdeni!
Ja meg egy csomó szabályt megunktól találtunk ki zolival amiket nem értettünk és kb a fele jó is volt! Úgyhogy össze kell ülnötök és úgy kell tanulni!
 
Zoli de tényleg miért nézel le minket? te nem voltál kezdő?
 
amúgy ouitmlen vok.
 
nekem is hagyjuk a veszekedést! jön valaki cseérlni?
 
nekem 8 hogy mit beszélnek
 
Szerinte foglyátok vissza magatokat mert esetleg banonak mindanyiotokat vagy roszabban esetben nem lessz Kazincbarcika topic!
 
psz hm hahahaha ez nagy volt peter king
 
Na akkor elmondom a történetet! Végig elolvasni!!!

Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy fat Zoli aki nagyon hazudós kedvében volt, és hogy tegye a fejét oda ült hozzánk az asztalhoz ebédnél ahol rajta kívül 3-an ültek, és elkezdett hazudni és hazudott meg hazudott. Egyszer csak azt hazutta, hogy neki van egy zsidó osztálytársa, erre a 3 vitéz legény Szőr Pólyik, Lord Norbi és nemutolsó sorban én Peter king felfigyelt! Összenéztünk azután Zolira és megkérdeztük tőle, hogy ,,Mi van?· Erre ő elmondta mégegyszer hogy az osztálytársa zsidó!Erre a 3 muskétás megkérdezte Zoltánt, hogy körül van-e metélve az osztálytársa! Erre Zoltán azt mondta, hogy igen!Erre Szőr pólyik megkérdezte és te ezt honnan tudod Zoli? Erre Zoltán megkérdeztem tőle! A témárol lekattantak és Zoli hazudott tovább még sok szép dolgot az életről!
Teltek a napok hetek és elég furán nézett a 3 barát az osztálytársra , és titokban sajnálták, hogy körülmetélték meg minden!Eltelt sok idő és Peter kinget Németországba hivatták, mert a támadók betörtek a birodalmába!Németországba ment vele Zoltán néhány osztálytársa szám szerinet 4+még lehet hogy valaki!
Peter king elmondta az évfolyamtársaknak azaz Zoli osztálytársainak, hogy mennyire sajnálja azt a gyereket!
Erre ők megkérdezték Miért?erre peter king elmondta, hogy miért! erre a többiek kiröhögték peter kinget és megkérdezték tőle hogy ki mondott neki ezt! peter king nem szerette, hogy ha kiröhögik ezért mérges lett és így szólt Zoli! teltek a napok a támadókat sikeresen visszaszorította peter king! Hazajötte után 1 nappal msn-ezni kezdett zoltánnal és felvilágosította arrol, hogy megkérdezte az osztálytársait és azok mondták, hogy nem zsidó az a gyerek! Erre Zoli megilyedt, hogy mi lesz ha kiderül ez a csúnyaság, hogy miket hazudott az osztálytársáról bűnbakot keresett! Ezt a megtiszteltetést Peter kingnek adta! Azt mondta Zoli peter kingnek: A te hibád, hogy elhitted és ezért meg foglak verni!Ezzel Zoli hadat üzent Peter kingnek! Peter king nem vette komolyan Zoltánt mert zoltán csak maga volt Peter kingnek meg hatalmas hadserege volt, de azért fúrta az oldálát, hogy Zoltán rá akarja kenni az egészet! Ezért tett arrol, hogy ne árthasson neki vagy ha árt is akkor azt majd megkeserüli!És már csak az bátja peter kinget, hogy zoli a fórumokra is hazudik, de nem nagyon érdekli, mert tudja, hogy sokan szeretik!Zoli is belátta, hogy nem jó csatázni ezért csak szép szavakkal kedveskedik a fórumokon peter kingnek és ez fordítva is igaz!
És ezzel az üzivel Peter king felajánlja a békét Zoltánnak bár nem lesznek barátok az biztos de csak az írkálást hadják abba és ez így jó lesz! Ez peter kingtől nem függ!
És a 3 testőr Szőr Pólyik, Lord Norbi és Peter king akik egymásért a kezüket is tűzbe tennék egy szlogent loptak:
1 mindenkiért mindenki 1-ért és ezt meg is tartják amíg világ a világ THE END!!!!!!!!! Remélem tetszik mindenkinek!
 
Akkor minek adta +??? nem értem
 
de most olyanokat hazudik, hogy megadta nekem a jelszavát és azzal írogtok hülyeségeket!
Amúgy meg nagyon csicska gyerek! Arra veri magát, hogy egy csomóan meg akarják verni! És én álítottam le a kölyköt, hogy ne verje meg mert igazából még ő sem tudja, hogy miért haragszik rám csak teszi a fejét!
 
Ez kurva jó!:-DDDDDDDDDD
 
Ja ouitmlen
 
jó plötyi de nem tehet arról hogy nincs pénzük

vagy mégis?
 
Ja biztos
 
Ja és még valamit csülök! Te hazudtál róla hogy zsidó! és nem én! Éncsak megkérdeztem, hogy tényleg az e!Ja és abban is hazudtál, hogy meg akar verni az a gyerekmert beszéltem vele suli után és aztmondta, hogy semmi baja nincs velem! És tényleg egy csicska buzi vagy!Most azért mert itt a kicsiknek vered a nyáladat attol még csíra vagy!
És nem sokan röhögnek rajtam mert attol, hogy hosszú a hajaqm és nem tetves mint a tiéd attól még nem röhögnek rajtam, és sok csajt megkérdeztem már hogy levágassam-e a hajamat és azt mondták,hogy ne mert ez cuki! Kész!
Attól, hogy neked zsíros, tokás daqgadt csülök fejed van és hajadról gombócokban lóg le az olcsó zselé az még nem jelenti azt, hogy te vagy a fasza gyerek!!! És nem nagyon izgat a te véleményed nem neked akarok tetszeni!
És nem negyon veszlek k9omolyan legfeljebb ha röhögni akarok akkor néha rádnézek de csak ennyi!
Úgyhogy én abbahagytam az írkálást nem pazarlom rád az időm!
HAJRÁ JÓKAI!!!!!
és Hi all!
 
Zoli egy kis geci buzi hája csülök! És nincsen pénze öltönyre és nyakkendőre!!! És egy buzi csóró geci vagy! Mivban Zoli apuci nem adta oda a zakóját! Minden fiún öltöny meg minden de neked sajna nem tellik rá!
 
nagyon elszabadultak az indulatok...


de amúgy miért is veszekedtek?
 
szerinted miért írtam idézőjelben?
 
nem vitázni kell, hanem ha változtatsz a nygképűségen, minden ok lehet (talán)
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.