Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Kaktusztüske
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A sok helyen megtalálható törpekaktuszt, azaz a xantusz-kaktuszt Xantuszról, a nagy gondolkodóról nevezték el, aki azáltal fedezte fel, hogy egyszer meditálás közben beleült. A növényről gyűjthető tüskék manapság a könnyen beszerezhető, rengeteg módon felhasználható tárgyak közé tartoznak.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
ebben az eseményben az volt az egyetlen aljasság,
hogy csak magas szintü karakterek tudták megcsinálni! Kázmér nem volt könnyü préda!
Most komolyan ugy gondolták, hogy csak az erősseknek adjanak tápokat? Nekem is csak a vége volt hátra, már egy varázskövet is beadtam dukátért..
Hát most csak bukta van.
 
Ez már sírás.
 
Nos ott nem parszaz, hanem millios nagysagrendben szolgalljak ki a felhasznalokat, ott nem is lehet elvarni, hogy mindenki beleszolhasson.
Nomarmost itt ha mondjuk 20-30 jatekos atlag 50 karakterrel azt mondja, hogy ez igy nagyon nem jo, es ugyanazt a masik javaslatot tamogatja (konkretan most azt, hogy ne legyenek elveve az italok, gyokerek, es folytatodhasson a kiserletezgetes), akkor az mar a felhasznalok 10%-a, es ha ezzel szemben senki mas nem mondja azt, hogy ez ne igy legyen, akkor arra mar lehetne hallgatni en ugy erzem.
Pontosabban itt is elsosorban az erintettek velemenye szamitana, de jelen esetben ez lenyegeben az osszes jatekos.
 
Endyr, nem hiszem, hogy jó hozzáállás, hogy kedvében kell járni a fizetőknek. Jobbanmondva igen, de nem azzal, hogy valaki beszól valamit, és akkor úgy lesz. Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni ezt biztos érzed Te is.
Az persze mindenkinek a kedvére lenne, ha a játékkal sokat foglalkozna a Beholder, de erre nem sok esélyt látok.
(példa: egy program -játék, vagy Windows- fejlesztése is gyakorlatilag egy szolgáltatás, fizetsz is érte -elvileg- mégsem szólsz bele, hogy milyen legyen.)
 
ÖÖÖ elnézést. talán nem lehetett kivenni a hozzászólásomból az iróniát. Pedig nagyon is rónikusnak szántam. :-)
Egyáltalán nem gondolom, hogy sokat foglalkoznak a játékkal, csak azt írtam, amit Brutus levelére válaszként lehet várni. :-)
 
Tudjátok az élet is ilyen. Sokszor nem tudod, hogy az erőfeszítésed, befektetésed megtérül-e. Van akinek igen, van akinek nem. Nyitva volt a lehetőség mindenki számára, hogy ne kezdjen bele az analizálásokba, ezzel kockáztatva, hogy lemarad valami általános tápról. De szerintem ha csak félig jutottál az analizálásban, akkor is megérte, mert addig is sok + tulajdonság, KNO és HO volt, néha jobbak is voltak a jutalmak, mint egyes épületes küldikben. Az olimpia is ilyen. Ha csak félig feszülsz neki, jó középmezőny leszel, ha rendesen nekifutsz, lehet szerencséd, de sose garantált a siker. Én azt gondolom, hogy nincs ezzel semmi baj, legfeljebb játéktechnikailag megoldhatták volna az orglingverő versenyben, hogy ne az legyen előnyben semmiképpen, akinek van 20 forduló lemaradása, de ez sem igazi gond. Persze nyilván az a jó a Játékvezetésnek, hogy a pangó karik újra lépnek jó sokat, ez is érthető.

Tekintsd úgy, hogy a galetki nép ismét nagy krízisen van túl, mindenki megmenekült, örvendezzünk együtt, levertük a felkelést.

Kiváncsian várom, hogy mikor lesz új esemény, remélem hamarost, mert tényleg feldobja a játékot.

Üdv,

Riamon
(aki szintén csak félig jutott, mert nem akart 5 hónapot unatkozni HO 0-ás beállítással az esetleges újrakezdés miatt)
 
Zor, nem tudom te melyik játékkal jatszol, de ez az ÖV, ahol másfél éve 1, azaz egy esemény volt, és most ez is befejeződött (előtte volt még egy, az is 1 év termése volt).
De az általad említett példáknál maradva: arénát tényleg rengeteg idő fejleszteni, kb. 10 perc lehetett betenni az elfajzottakat. 12. szintet tökjó és dícséretes, hogy elkezdték fejleszteni, de ne felejtsük el, már közel 1 éve felköltözött az első 10 kari 11-re, úgyhogy gondolom nem a napokban kellene elkészülnie az új szintnek, teszteléssel. Mégis épp ez az aktuális 'fejlesztés' most behonál... A klánküldik reformja még csak tervezet szinten vannak, és bár a karik elenyésző részét érintik, mégiscsak újdonság, örüljünk. Kiváncsi vagyok mikor kerül be, mikor még az se biztos hogy mi lesz a képesség... az ehhez tartozó fórumhoz no comment.
Ezen kívül tényleg sok programoznivaló volt az elmúlt évben, de kérlek segíts ki, mik voltak azok? A peccsek? Amelyek közül a honlap tanusága szerint idén 4 került be? (Miklós állítása szerint hetente 5-6 'láthatatlan' peccset rak be, gondolom olyanokat mint az öreg szívó felturbózása, játékélmény fokozása érdekében)
De hogy ne csak ócsároljak, ime: jöttek új épületek, de azok jórésze játékos ötlet, amit kb. 2 éve beküldtek már.. tényleg remek teljesítmény betenni őket ennyi idő után, programozásuk is bizonyára hosszadalmas feladat.
Maradjunk annyiban, Miklós egymaga ezt a játékot nem tudja már megfelelő szinten prezentálni (erről ő maga is meg van győződve, biztos vagyok benne), és hát elvárni is teljesen irreális volna tőle. Talbotról nem akarnék semmi rosszat mondani, de munkája kimerül a levelek megválaszolásában, ami azért lássuk be, édeskevés. A nagy álom, hogy majd TT felpezsdíti a játékot, ötleteket ad,
 
Felhomalyositanalak, hogy alaposan tesztelni csak ugy lehet, ha ismered a jatekot. Ahhoz hogy ismerd pedig jatszanod kell vele, mert ugy lehet igazan megismerni, beloni a balanszt, stb.
Az, hogy ne hallgasson a jatekosokra, az jo nagy hulyeseg, mivel az egesz arrol kellene, hogy szoljon a beho reszerol, hogy az ugyfelek kedveben kene jarni ha mar fizetnek (es itt ugye a jatekosok az ugyfelek).

No mind1, en itt lezarom a vitat, gyere IRCre, ott folytassuk.
 
Az anyázásról meg az a véleményem, hogy valóban az lenne a tiszta, ha a játékkal komolyan foglalkoznának, és ha mégsem, akkor azt megmondanák a játékosoknak.
Sajnos vannak olyanok, akik úgy érzik nekik kell megmondani, hogy milyen legyen a játék és ha nem úgy van, ahogy szeretnék, akkor megy a sírás! Ez így nagyon nem OK. Viszont ehhez hozzájárul az is, hogy maga a Beholder is a játékosokra támaszkodik a fejlesztésekben, események kitalálásában. Tehát sokan beleszólnak a játék készítésébe. De ez így nem jó. Azért fizetünk egy játékért, mert kész van és nekünk csak élvezni kéne. Ha mi írjuk, mi találjuk ki az eseményeket, meg az új épületeket stb., akkor az már olyan, mintha magunknk írnánk. Akkor viszont minek érte fizetni???
Szal az én javaslatom az lenne, hogy a Behonak senkire nem kell hallgatni, viszont komolyan kell foglalkozni a játékkal! Új dolgok, alapos tesztelések, stb.
Vagy legyen vége az egésznek!
 
Sajnos mindíg van akinek valami nem tetszik. Nem lehet mindenkinek megfelelni. Hidd el, hogy rengetek időt ölnek a játék fejlesztésébe. Még többet is mint kellene. Éppen a 12. szintet fejlesztik, de erről nem beszélhenek, mert titkos, meg ezt most még úgysem látod a fordulódban. Mostanában került be a csomó lény az arénába is.
Egyszerűen mindent nem lehet.

Kb. ez a válasz várható, csak a Beho szemszögéből.
De Te is olvashatod a változások fórumban, pár hónappal ezelőttről.

Ami a lázadást illeti, erre lehetett kb. számítani.
Nekem is 2 nap lett volna a befejezés kb.
Úgy kell felfogni, hogy ez a jutalma azoknak akik idejében hozzáfogtak a kutatáshoz. Ha nem akkor kezdek neki, amikor már lehetett tudni, mi a táp a kutatásban, akkor nekem is meglett volna.
Szar érzés lemaradni a jutalomról, de azért még nem lehet azt mondani, hogy ez egy tök szar eemény volt. Aki komolyan vette az elejétől, az meg tudta csinálni.
 
Miklos remelem olvasod ezt.
Nem tudni, miert kellett ennek az alapvetoen jo esemenynek a veget igy elrontani, de Te biztos tudod ra a valaszt. Miert nem lehetett meghagyni a gyokereket, meg az italokat, es aki eljutott a feleig, szoval mar aldozott vmit erte, az legalabb be tudna fejezni. De nem, en is ma de. leptem eshat az utolso volt hatra. Igy csupan egy oskotol es egy varazskotol estem el. Nem sok vegulis. Jobb megoldas biztos nemvolt.
Most pedig gondolom jon az ujabb fel-egy eves szunet amig semmi esemeny az egvilagon nemlesz. A jol vegzett munka gyumolcset elvezni is kell ugyebar.

Csak egy dolog: Nem gondolod hogy lassan sok embernek elege lesz ebbol? Az allando igergetesekbol, allando csalodasokbol, amikor vmit ami jol indul sikerul teljesen elrontani? Nem hiszem el, hogy Te nem latod, hogy ez nem tetszik az embereknek. Pedig lathatod itt, lathatod a levlistan, lathatna Talbot ircen, ha nem negyed percre jonne be az #ov csatira.
Remelem tenyleg teszel valamit, vagy amit mar egyszer leirtam, szolj nekunk, hogy nem kell mar az OV, van masbol penz, es akkor nem probalkozunk mi sem, hogy legyen egy jo jatekunk, mert ugyebar Nelkuled eleg nehez.

Ez nagyon kikivankozott, koszonom hogy vegigolvastad. Es megkoszonnem azt is ha reagalnal valamit, hogy mik a terveid mostansag a jatekkal kapcsolatban.

Udv: Misi/Brutus/
 
Hat ez a veget tenyleg nem tudom miert kellett ilyennek csinalni...
Elvenni az italokat, a lehetoseget, hogy folytassak, mikor mar csomo mindent felaldoztak miatta, es nem kapnak cserebe semmit.
Na mind1, ha komolyan igy gondoljak, akkor talan tobb penzem marad a nyarra...
 
Szerintem ez tipikusan a " szegény ember siratja a kenyérvégét " esete.

Ha a játékvezetés tényleg olyan szinten produkálná a globális eseményeket, hogy azok nem, hogy egymás után, de szinte egymást fedve jönnének, akkor nem lenne panasz.

Nem hiszem, hogy pár óránál tovább tartott az orgling lázadás leprogramozása .... Arról pedig, hogy a körítést, a történeteket, vagy magát az egész szövegkörnyezetet bevinni gépre, bepötyögni azt mekkora meló, hát... ilyen lelkes játékosok mellett, akik szinte maguknak tervezik a játékot, épületeket találnak ki, stb ... simán bepötyögik, és beküldik... még arra sem lehet fogni, hogy emiatt nagyon macerás.

Szeretném látni, hogy megtiszteli a játkosokat a vezetés egy olyan szintű hozzáállással, hogy ne én érezzem azt, hogy szívességet teszek neki, és ráadásul még én fizetem meg őt.

Egy ideig még kitarthat az, hogy játszanak a haverok miatt ... de ha a haverok sem lesznek.

Tessék nagyon gyorsan változtatni a hozzáálláson és éreztetni a játékosokkal, hogy megdolgoznak odabent a cégnél a pénzükért!
 
Hat ez a leheto legrosszabb befejezes volt, ami megtortenhetett. Gratulalok a behonak...
Innentol minden el van vagva, aki a felenel tartott, az megszivta, foloslegesen ment el csomo tvp vadaszatokra (foleg e nohnetart sajnalom).. En speciel az aranydukatok gyujtese miatt alltam meg, innentol az is csak kidobott tvpnek minosul.
A xeno is szar esemeny volt, de ennel azert klasszisokkal jobb...
 
Gratulalunk, hogy be sem lehet fejezni az analizalast...
 
Tenyleg jo lett volna a varkaudaros minta most is, talan majd a kovetkezo esemenynel, ami vmikor majd megtortenik.......
 
Mitol lenne mas?
A kuldik szovege alapjan eleg sok mas leny is egyszeri dolog...
SEMMI kulonbseg nincs, csak itt latvanyosabb volt a korites, ennyi.
 
Jaja ez azért más, egyszeri dolog volt, így a fekvése is teljesen más.
 
Hülyeség ezzel takarózni, hogy ez egy játék.
Képzeljétek a játék mögé a világot is.
Szerintem teljesen megérthető, hogy a szintek helytartói csak a legjobbakat jutalmazzák, hiszen ha 6500 érmét osztanak ki 3 helyett, akkor az érme értéke kb. 0, azaz semmi értelme nem volt a jutalmazásnak. Míg így, hogy nincs sok belőle, talán nagyobb megtiszteltetés kapni belőle, és tényleg jelenthet is valamit az azt hordozó galetkiknek.
Tudom, hogy a kijelentéseid mögött az rejlik, hogy te is szeretnél nyereménytárgyat, mert mondjuk egy hellyel maradtál le a harmadik mögött, emiatt valószínűleg nem is foglak tudni meggyőzni, úgyhogy csak elmondtam, hogy én hogy gondolom.
 
mondjuk ez egy speciális esemény volt, nem egy kaland...
 
a legjobb talán valami olyan dijjazás lett volna, amiben mindenki részesül orgling darabszámtól függően, és csak az első kapott volna szintenként különdijjat. Olyasmira gondolok, hogy pl leölt orgling/10db XY ital, vagy leölt orgling/50db fétis koktél vagy ilyesmi. A császár gyk kifizetné a hadakat. Ennek szerintem mindenki örült volna...
 
Najah, de ez a jatek mas jellegu. Itt minden TKban es epuletes kalandban ugyanazokat a neves szornyeket oljuk meg, megis mehet egy masik csapat utanunk. Vagy te ugy gondolod, hogy amikor megolik az elso arenaremet vagy Gramagant a TKban, akkor a tobbi mar nem mehet neki, mert mar nincs is???
 
Igen de ok mind penzt KAPNAK azert amit csinlanak, az oscar dij csak mellekes, itt viszont BEFIZETUNK!

rossz pelda volt...)
 
De ez itt egy jatek. Es ha mar peldaknal tartunk, akkor nezd meg pl a varkaudar invaziot TF-en. Ott erdekes modon megoldhato volt az ilyen jellegu dijazas, itt nem. Okos peldaidnal maradva: semmi kozuk ehhez, olimpia itt is van, vagy nem tunt fel?
 
Ez egy életből vett példa! A focivilágbajnokságon is csak az első három kap érmet. Az Oscar-díjat is csak egy ember kapja, attól függetlenül, hogy abban az évben a színésztársadalom globále 100%-kal jobb teljesítményt nyújtott. És akkor még számtalan példát sorolhatnék...
 
Azt nem ertik sokan, koztuk pl en is, hogy miert kell az elso 3-at dijazni, miert nem lehet ugy, hogy aki leolt pl szint*10 orglingot, az megkapja mar a jutalmat. Ez ugy latom ilyen altalanos dolog, hogy par ember joljar az esemenyekkel a tobbi meg le van...
 
TK 40-re keresünk 2 társat!
Sürgős!!!

Eddig így lennénk négyen:
- Holstein
- Bogaras Werrard
- St. Lopez
- Kronx
 
mirol van szo?
orglingos TK40rol? ahhoz nem eleg a kutatsokat vegig csinalni?
en ugy tudom igen.

mas, vajon hany csapat csinalhatja meg a TK40-et?
1?
2?
5?
 
Boyo!

Beneztel azota a remetehez?
AMugy erdekes, mert hozam mar jott gratulalni a helytarto, akkor, amikor kb 50-nel tarthattam. Igaz haladok a kiserletekkel is.
Az akademian megkaphato orglingos kaland lehet feltetele? Csak kerdezem.

Kay
 
Hoi!

Egy olyan apro kerdesem lenne, hogy az orglingos TK szovegeben ez all:
"Informátoraink kiderítették a renegát tartózkodási helyét, és most az orgling háború legnagyobb hőseit mind a harcterekről, mind a kutatásokból csatasorba szólítjuk, hogy végezzenek az árulóval."

En mar tul vagyok a 300. orgling lazadomon, es nem tortent semmi. Most kerdem en, hogy hany orglingot kellene lenyomni, hogy az "orgling háború legnagyobb hősei" koze tartozzak?!

Vagy ez csak az enc-ben van igy, es nincs mogotte semmi?!

Udv:
Gabor
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.