Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Battletech?
Háttértörténelem
Battletech univerzuma
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
Battletech könyvek
Írások, novellák
Linkek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A pusztítás hercege
Küldd el képeslapként!
Mechek háborúban A pusztítás hercege borítóján.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: A pusztítás hercege
Könyvismertető - Thomas S. Gressman: A háború árnyai
Könyvismertető - Loren L. Coleman: Fegyverbe!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: Szellemháború

A lista folytatása...
Battletechről általában (1300)
Bem Hussars (964)
Hogy tetszenek a Battletech regények? (115)
Szerinted lehet jó filmet forgatni a Battletech világában történtekről? (94)
A kötelesség szava (59)
Loren L. Coleman: A győzelem illúziója (26)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hát ennek a franchizenak nincs sok szerencséje a játékokkal mostanában. Az MWO-t is egy rakat inkompetensnek sikerült összehoznia a világ legoptimalizálatlanabb enginejével.
 
Ha esetleg még nem hallottátok volna készül az új MechWarrior játék "MechWarrior Living Legends"-címen. Nem tudom, hogy mikor jön ki, mert úgy tudom még csak kezdeti fázisban van. De amennyiben tényleg kijön, biztos lesz megint akkora rajongótábora, hogy érdemes legyen elgondolkodni egy a világban játszódó film elkészítéséről... Csak már ott tartanánk...
 
De, pl ez. Meg van BT fórum az rpg.hu-n, meg a mechfactorynak is van fóruma.
 
Semi bajom nincs a batle techel de biztos hogy ez ide való. Nincs valami weboldal batle tech rajongóknak ahol iesmit lehet megvitatni?
 
Előbb vagy utóbb biztos lesz, kivásárolják a liszenszet és kész. Csak optimistán!
 
Lesz? A jogokat már kb 15 éve megvette vmelyik nagy stúdió, de kb csak azért, hogy más ne forgasson. És most épp nincs népszerűsége csúcsán a világ.
 
Csak egy felvetés ( De tényleg ): Ha tényleg lesz film egyszer, / Mert egyszer biztos hogy lesz / szerintetek egyes battletech karaktereket mely színészeknek lenne érdemes "megformálni"?! Várom komoly ötleteiteket!
 
köszi
örülök is meg sajnálom is
 
Terveztek, Multiplayer Battletech 3025 címen ( v vmi hasonló címen), ami inkább a Mechwarrior szérián alapuló, főként szimulátor játék lett volna. De leállították a projektet. (Én legalábbis erről tudok.)
 
valahol olvastam arról, hogy valami mmorpg-t terveznek, vagy már csinálják is, nem tudom.
Valahogy nehezem tudok elképzelni ebből egy jól összerakott működő játékot, mindig a wow lebeg a szemem előtt, és az nem jó
 
Simán lehetne belőle filmet fogatni, de szeintem minimum egy trilógia kellene. Szerintem a legmegfelelőbb a Harcos Trilógia lenne (En Garde, Riposte, Coupé) Ezen könnyen vázolható a belső szféra felépítése, az erőviszonyok és a maga világ állása.
De ehhez egy jó rendező is kellene (Micheal Bay, Spilberg, Peter Jackson...)
 
"Filmen csak azt lehet bemutatni ami egyértelmű. Van határozott jó és rossz oldal. "
" Politikai érdekcsoportok harca amely ugyan életszagú de a fő nézőközönségnek számító USA lakosságának vajon mekkora százaléka értékelné a finom politikai mahinációkat? "

ugyan már... simán lehet ilyen filmet, sorozatot írni. Ott van például a battlestar galactica. ;)

"Bármelyik könyvet nézzük úgy tele van történelmi visszautalásokkal hogy az filmen a történet rovására menne."

te kapásból tudtál mindent a világróé amikor nézted a star treket, babylon 5-öt, andromédát. Az androméda a legjobb példa, mert ott is volt valami régen ami tönkre ment (csillagközzösség vagy mi a fene) igaz h sorozat kivitelezése nagyon gáz, legalábbis nekem nem jött be, de nem azért mert a visszautalások tönkre tették.

Szóval igenis lehetne minőségi scifi film/sorozat a battletechből. De nehogymár Lucas hozzányúljon
 
Ja de a Transformersnél ott egy Spielberg nevű egyén aminke a munkája azért érződött a trailerről mert sztem az nagyon jó lett.
 
Szerintem nem lesz BT film v. normális sorozat.
Az a helyzet hogy ezek a történetek nem filmre íródtak. Filmen csak azt lehet bemutatni ami egyértelmű. Van határozott jó és rossz oldal. A BT-ben ki a rossz ? Csak a szürke árnyalatai vannak mint ahogy azt Raoul Renier találóan megfogalmazta.
Politikai érdekcsoportok harca amely ugyan életszagú de a fő nézőközönségnek számító USA lakosságának vajon mekkora százaléka értékelné a finom politikai mahinációkat? Sehol sincs kerek perec meghatározva mi volt Ulrik Kerenszkij célja de aki olvasta a könyveket az tudja mit akart. Ezt viszont filmen hogy lehetne bemutatni? Jó példa erre a Mátrix ahol csak néhány dolgot sejtetnek és nem magyaráznak, a trilógia vége mégsem egyértelmű mindenkinek.
A másik gond az hogy hol kezdődjön az első rész ?
Bármelyik könyvet nézzük úgy tele van történelmi visszautalásokkal hogy az filmen a történet rovására menne.
Pl: Szerintem filmre leginkább a Szürke Halál trilógiát lehetne átdolgozni. Ám ejtse ki valaki a filmben azt hogy Csillagliga és vége mindennek. Magyarázza már el valaki két mondatban mi is volt az, és milyen történelmi utóhatásai vannak!
A BT lenyűgöző világ. Sokrétű, éppúgy van benne brutális szemtől-szembeni mech harc mind orgyilkosság. Politikai intrika és szerelem. Több egymástól különböző érdeklődésű olvasó is tudja élvezettel olvasni.
Csakhogy filmre mindíg az egyszerűsített változatot viszik fel, és azt hiszem az már nem tudná visszaadni azt az élményt amit a könyvek nyújtottak.
Ezért ha csak Spielbergnek vagy Lucasnak nincs kedve rendezni inkább hozzá se fogjanak.
 
Transformer..:
http://movies.yahoo.com/movie/1808716430/video/273 7195/standardformat
A technologia megvan, mar csak ra kene jonni a Holywoodi zseniknek, hogy elovegyek a Mecheket, mostanaban ugysincs semmi ertelmes otletuk...
 
Persze mert ne lehetne?
 
Néztem ebből a meséből pár rész és meg is utáltam rendesen. A harc tiszta szánalom...
 
youtube.com és írd be battletech, mese
 
Valahogy én is ezt gondolom, hogy valahol valamelyik stúdiónál már készen áll egy többrészes mozi film (trilógia vagy akár több) és várnak a megfelelő pillanatra. Szerintem hatalmas sikere lenne nem csak az USA-ban de egész Európában is.

A mech-eket tuti hogy számítógépes animmal fogják megcsinálni mert különben elég gyászosan nézne ki a filmvásznon. Ha pedig csak a MechWarrior Merchanaries vagy Vengeance introját nézem akkor a minőségre se lessz panasz...
 
vagyis amíg a gyártó cég ami a filmet csinálta nem fogy ki az ötletekből más se fog. Ha viszont igen valószínűleg hirtelen 12 részes Battletech nagyfilmsorozatot hoznak elő a semmiből.
 
Vag tesznek róla, hogy más se vegye elő.
 
hát ha kifogynak a filmötletekből akkor biztos előveszik
 
Tudtommal nem készült fiém, csak megvették a jogokat, aztán altatták a dolgot.
 
Én csak a harc szellemét láttam final fantasyból. Hát lehet hogy nem tűnnek el de pl japánban, spanyolországban, amerikában és valami afrikai országban letesztelik lenyomják a mozikban nincs siker el is tüntetik. Persze lehet hogy neten össze birod csipegetni de az csak arra bizonyíték hogy van ilyen film ha japánul vagy angolul tudsz valamennyit össze bírsz belőle szedni ha létezik.
Különben érdekelne hogy pontosan hogy oldanák meg a mecheket. mondjuk hogy mekkorának. ha film lenne nem pedig animációs dolog akkor tuti hogy csak egy széket csinálnának mint kelléket a pilótáknak aztán jóccakát jöhet a kék háttér előtt a felvétel mint a sky kapitányban.
 
Ez minden OK egy rendes filmnél csakhogy ezt számítógépanimos filmnek jelentették be. Ezekhez meg horribilis összegek kellenek, és ezek nem tűnnek csak úgy el a süllyesztőben hogy a fél világ ne tudna róla. (szerintem )
Bár ilyenekből nem is túl sok van. (legutóbbi amiről tudok az a Final Fantasy Advent Children)
 
Sorrx véletlenül kétszer lett valamiért elküldve a hsz.
 
Nemtom pletykákra nem lehet mindig adni. Egyébként több millió dollár manapság egy amcsi félmnél a büfészámla ahogy a Fókuszban mondták vala.
Az is lehet hogy ki sem került a mozikból náluk mert 0 volt a sikere vagy mittomén.
A film minimum a 16karikás lehetne sztem. VAgy esetleg vagy valami béna sorozat olcsó trükkökkel amit szombat délutánonként adnak le.
 
Nemtom pletykákra nem lehet mindig adni. Egyébként több millió dollár manapság egy amcsi félmnél a büfészámla ahogy a Fókuszban mondták vala.
Az is lehet hogy ki sem került a mozikból náluk mert 0 volt a sikere vagy mittomén.
A film minimum a 16karikás lehetne sztem. VAgy esetleg vagy valami béna sorozat olcsó trükkökkel amit szombat délutánonként adnak le.
 
Elvileg kéne lennie egy BT filmek amit már rég el kellett volna készíteniük.
Azzal mi van?
Írták hogy több millió dollárt fektetnek bele meg minden de akkor miért nincs semmi hír hogy leállították vagy valami?
 
Hmmmm...
Szerintem ha mindenáron filmet akarnak belőle csinálni, akkor az egy Hollywoodi szuperprodukció lesz, amit annyira el kell adni a legszélesebb közönségnek, hogy ,,a sok bába közt elsikkad a gyerek'' (pl: előre hányingerem van attol, hogy a klánháborúknak például Omi, és Victor szerelme lesz az egyik fő mozzanata, ami szintén fontos szál a BT világában, csak egy filmen megcsinálni, hogy legalább a FŐ történetszál benne legyen, +mellette még egy erős romantikus (bocs a kifejezésért) nyálömleny, és ne essen a Gyűrűk ura hibájába (értsd: szinte élvezhetetlenül hosszú) az szinte lehetetlen)
Másfelől ha valami BThez értő lelkes csapat kapja a kezébe a dolgot, nekik meg nem lesz elegendő keretük mindent olyanra megcsinálni, amiet egy ilyen szintű világ megérdemel (A fent említett animációs sorozatban nekem az egyik legillúziórombolóbb az volt, mikor mechharcnál arra a 3D ábrázolásra váltott a ,,kamera''...)
Egyébként akit érdekel a www.battletechmodproductions.com-ról lehúzhatja a sorozatot. Egyszer azért érdemes megnézni, habár nekem pont az sikkad el benne (gyerekműsornál ez érthető) ami szerintem a BT egyik fő lényege, hogy bemutassa, a háború nehézségeit, visszásságait (Értsd: hiába szép-jó-okos hős valaki, egy szinte mellékes eseményben elbukik egy kidolgozott, megszeretett karakter (pl: Robert Craon a Warriorban)szinte a semmiért, aki meg ,,hú de gonosz'' nem biztos, hogy lelkiismeretet megnyugtatóan megbünhődik, és ezért minden diadal kissé kettős érzést kelt az emberben)
Hú. Előre is elnézést kérek mindattól, aki ezen végigrágja magát
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.