Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A vágyódás gyűrűje
Küldd el képeslapként!
A vágyódás gyűrűje című Earthdawn könyv borítóképe.
Nézz szét a galériában!
Birodalom (könyvsorozat)
Könyvismertető - Anne Rice: Angyalok ideje
Könyvismertető - A hipertér vándorai
Termékismertető - Óriás dobókocka (20 oldalú)

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Nézet:
Jó páran örülünk neki, jó páran nem. Ennyi. Sohasem lehet mindenkinek kedvezni. Én pl. most, hogy megláttam, hogy akár versenyképes paklit is össze lehet rakni velük, úgy döntöttem adok egy esélyt nekik. Egyelőre nem hagyom abba a hkk-t. Régi nagy "szerelmem" a hangyák, amit hangoztattam a hkk blog-on is. Mivel meghallgattatok és adtok ki egy párat meghálálom azzal, hogy veszek jó pár kieget én is.
 
azt azért ne felejtsd el,hogy 6 Zsz-ről beszélünk,tehát Májszter már eldöntötte,hogy nem üt vele míg a spórák építettek és még lehet velük gyógyulni,ezek a jelzők már semmit nem csinálnak
 
(Szubjektív vélemény)
Félig egyet értek, félig meg nem. Az alternatív képessége nyilván ennek jobb, de az a 4 nekron eszetlen sok a zanszilánk pakliba. Legalábbis a hokizós fajtába biztos. Emellett a Tharr zanszilánkok, hát... Akkor inkább a zöld Eszement tekivel meg Zanpókkal.
 
Akkor most megpróbálom megvédeni a hangyák becsületét:
Kétlem hogy csak azok fognak velük játszani akik anno amikor még nem voltak kb. kukába valók beléjük szerettek ennek pedig a saját példám az oka:
a zanszilánkok kiegészítő megjelenése előtt egy kicsivel kezdtem el játszani és az első pakli amit összeraktam az őshangya volt.... ennek semmi más oka nem volt minthogy egy nagyon szerethető és fantáziadús etnikum amibe kezdő lévén (értsd: nem versenypaklit akartam összehozni) első látásra beleszerettem. Szerintem nem feltétlenül baj hogyha néhány etnikum úgy tér vissza hogy nem hozza le rögtön 6/6-ot hagyományoson.....
igenis kapjanak akár csak nagykiegenként 3-4lapot sokan ennek is örülni fognak (többek között én is)
 
Ennek az az alternatív képessége, hogy nagyokat üt.
Valamint nem lehet megfogni egy röpke Gyenge erejével és az őrposztban is értelmesebb torlasznak bizonyulnak a jelzői, mint a spórák. Nem mellesleg pedig tápolhatja egy lényemet izommal.
Hidd el, jobb ez!
 
Emlekeim szerint a HKBlogon, amikor errol szo volt, joparan kertek. Plusz van egy egyedi sajatossaguk, a haldoklo quwargos cucc meg a quwargok alapjan erosodes. Ezert johettek, de igy is rezgett a lec.
 
a szilmill spórák 6 zsz-t ad 1 VP-ért,alternatív képességgel :O
szerintem sokat láttok ebbe a lapba
 
Na igen elég korrekt lesz abba a deckbe is.Egyelőre igen tetszenek a bemutatott lapok.Remélem ez lesz a végén is a benyomásom:P
 
Jaja, nem veletlenul tudnak KF-elni a jelzok is, hatha jo lesz az is valamire
 
Őshangya vs triklem drakolderek.
Az előbbi sosenemvolt a TF-en, míg az utóbbi a TF egyik legnagyobb erőt képviselő etnikuma, ami önmagában is elegendő indok, és magyarázat a HKK-ban való létjogosultságukra. Zarknod a Túlélők Földje legnagyobb hatalmú entitása (a top kalandozók után). Az éjfattyak is csak komoly erőket összpontosítva, cselt vetve tudták őt fogságba ejteni.
Ugyanez a helyzet a quwargokkal is. Létező, népes etnikum a háttérvilágban, létjogosultsága a HKK-ban alappal meg sem kérdőjelezhető.

Összegezve: én a drakoldereknek örülök, bár félő, hogy akárcsak a jobb sárkányok, csak a kontroll asszisztensei és nem önálló etnikum lesznek.
 
Én sem értem, minek kellett a hangyákat, mint tulajdonképpen mára már teljesen halott etnikumot visszahozni. Oké, néhány ember biztos szerette őket, de a többséget abszolút nem érdeklik szerintem, és foglalják a helyet az értelmesebb lapok elől. "Feelingben" meg nem hiszem, hogy olyan nagyot nyújtanának, ugyanolyan kis rovarizék, mint a quwargok, ugyanolyan "mesés" kinézettel. Nem értem, mi szükség rájuk, de oké, nem én vagyok a tervező/kiadó, szóval nem én mondom meg.
 
hát én lehet h KF-es lépéselőnybe is kipróbálom
 
Én Lépéselőnyös Zanszilánk pakliban is simán használni fogom. 2 VP-t és 4 nekront befektetve kapok 6 ZSZ-t, amiből még 3 lapot ki tudok hozni úgy, hogy még mindig van egy csontom. Egy lap kijátszásával az első körben 7 felhasználható ZSZ-em lesz. Eszméletlen pörgéseket fog csinálni ez a lap.
 
Balázs, köszi a választ, privátba mentek a fantasy-s laptervek.
Nem akarom szétoffolni a fórumot, ha Miklós ragaszkodik a szárnyakhoz, akkor tényleg itt van a pont a szárnyas téma végére (bár ha mindenképpen marad, akkor viszont jobban mutatna a kéz és a csontok ikonok mellett).
 
Testőrt én is imádtam:P
 
Drakolder testőr, Guolg császár, Zarknod anno kedvenc lapjaim voltak, de egyébként egy hőskorszakos Zarknod értéke alapján is mondhatom, vannak, akik szeretik őket.
 
Halkan jegyzem meg hogy a tesztelésen összeraktam olyan hangya-kontrollt ami nem sűrűn kapott ki.
 
A hangyákban lesz 2 darab amit máshova is tudsz majd használni, egy harmadik pedig iszonyat erőforrás a saját dekkjébe.

Ganüidek is kapnak 4 új lapot, de kb a tavalyi 3al egy szinten mozognak.
 
Drakolderekkel valahogy nekem sincs problémám,de ennek az egyik oka, hogy őket teljesen eltudom képzelni egy kontrol ölő lényének és nem úgymint egy etnikum decket.De hangyákra egyelőre nem az volt a jellemző, hogy egyedül bármire is használhatóak lettek volna.
 
a hangyák nekem sem hiányoztak,de te vagy az első,akitől hallom,hogy örül a darkoldereknek
 
Őshangyákat valszeg felesleges volt beleerőltetni.Ha nem lesznek olyan darabok amik más paklikba is beletehetők akkor sajnos jó eséllyel csak a helyet foglalják más lapok elől mert óriási elmaradásban van a deck minden jelenlegi koncpeciótól így félő hogy 3-4 lap kevés lesz a visszatérésükhöz.Mindezt persze látatlanba mondom és remélem nem lesz igazam.
De ha már etnikumok.Ganüidek kapnak haverokat?Nekik is már csak kb 3 értelmes darabra van szükségük és jól működő koncepciót alkothatnának.De jelenleg azzal a tavalyi 3 lappal sajnos kb ott vannak mint ahova a hangyákat vizionáltam.
 
A hangyák anno nekem mindig is a kedvenceim közé tartoztak, mert megvolt a viszály a quwargokkal (mai napig quwargos vagyok inkább), és az olyan lapok, mint a quwarg hangyász nekem nagyon tetszettek.

Megvolt a feeling, amit más etnikumoknál nem nagyon éreztem át...

Szerintem kellettek, és kellenek is
De én így vagyok a burástyákkal is!!!


Hja és az én véleményem - Minden színnek legyen meg a saját olyan faja, amely egyszínűen is összerakható
 
Ez azért így elég kategorikus kijelentés, én pl simán ellettem volna a hangyák nélkül, de a drakolderek visszatérésének nagyon örülök, a legjobban illusztrált etnikumok egyike.
 
Őshangyák = fantáziátlan, szánalmas, gyermeteg etnikum ''''''nek

Alkossatok a quwargok és az őshangyák mellé még túlélő óriás hangyákat, meg sötéthangyákat, meg éjhangyákat, meg pókhangyákat, meg kastplomhangyákat meg '''''omhangyákat.

Komolyan mondom...
 
szomorúan hallom a hangyákat sokan szerették,az nem baj,ha kap erősítést,a drakolderek viszont senkinek nem hiányoztak
 
Mindig ez van
Majd mindenkinek van 1-2 kedvenc (regi vagy uj) etnikuma, amit fejleszteni kene / ki kene adni.
Ez sajnos nem megy.

A mostani kiegben Erdos Viktor nagynehezen atvitte a triklem drakolderek fejleszteset, (asszem) Kakuk Robi pedig az oshangyaket, ezek gyakorlatilag halott, de letezo etnikumok voltak, de ha jo a fogadtatasuk, talan fejlesztjuk tovabb oket.

Viszont uj etnikum mostanaban NEM lesz (kiveve ld. elobb), nem is erdemes ezen faradozni.

Mondjuk ez meg mindig szimpatikusabb, mint a 'kontroll-only a tobbi csak maradjon meg bohockodasnak' mentalitas ;)
 
Ez valahol igaz. Lapterveknél viszont Zorall cimborám írt pár entet. Véleményem szerint figyelemre méltó a lapterv, szerintem nem elvetendő (ügyesen kitalálta). Ha teheted nézd meg ;)
 
Ja, nem ironia a javaslat (mert ugy is kinezhet)

Amire viszont nincs szuksegunk: barmilyen uj etnikum, avagy a burastyak felujitasa (kiveve, ha valami olyan egyszeru es sohanemvolt ujdonsagot hoz a jatekba, ami azonnal lenyugoz mindenkit)

Egyszeruen annyi etnikumunk van, hogy azokat kellene eletben tartani inkabb.
 
"Az a fő baj, hogy Balázs felesége (Brian McAllister), már nem ír több hkk-s regényt, így teljesen kicsúszott a játék mögül a stabil fantasy háttér, és a lapok csak úgy vannak össze-vissza lebegve a semmiben"

1. Örülök, hogy megemlékeztél a TF regényekről, köszi
2. A megoldás: alkoss meg és küldj el nekem egy nagyobb adag lapot, amely:
- egyszeru
- eleg jo lap (a versenyekre is)
- de nem tul eros
- es jo fantasy hatteruk van (akar a TF-bol vagy mas jatekbol meritve)

es mar kerulnek is fel a listara ;)

(volt amugy 1 olyan lap, a Ragnarök, amihez hiaba probaltam vegsokig ragaszkodni hangulatossaga miatt, kihullott, mert - tobbek szerint - egyszeruen nem volt eleg jo. Tudomasul kell vennunk, hogy a jatekosok nagy resze szamara a lap erossege az elsodleges, minden mas csak ezutan jon. Ez jol lathato pl. a laponkenti arakban is.)
 
köszi a választ.

nem a lapokkal van a bajom, hanem azzal, hogy Miklósnak bejön ez az újítás és ezért ez lesz a mérvadó, holott a nagy többségnek nem tetszik a megoldás.

Bízom benne, hogy a későbbiekben, amikor egységesítve lesz a aszbálykönyv ennek függvényében száműzve lesznek ezek a koréntsem igényes szárnyacskák a tényleg, midne irónia nélkül szépnek mondható kártyalapokról.

Pozitivumnak tartom a grafikákat és hogy új grafikusok is lesznek. remélem egy pár régi nem rajzol többet, nevet msot nem írnék ;)

Amugy meg, hogy nehogy mradinak gondolajnak az örökös ellenkezésemmel kapcsolatban, spec a dizájnváltás mellett szavaztam annó.
 
  ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.