Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Mat elrabolja Tuont
Küldd el képeslapként!
Matnek (a szerencse kegyeltjének) és Tuonnak, (vagyis a Kilenc Hold Lányának) így indul a jóslatokban megjövendölt kapcsolata: Mat egy szőnyegbe csavarba rabolja el a seanchan birodalom örökösnőjét Ebou Darból.
Nézz szét a galériában!
Birodalom (könyvsorozat)
Könyvismertető - Anne Rice: Angyalok ideje
Könyvismertető - A hipertér vándorai
Termékismertető - Óriás dobókocka (20 oldalú)

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Nézet:
Ez a mágus 3x + 3 alakváltó ősköd, és kiherélhető minden pakli. Eddig sem volt nagyon fényes jövője a kombóknak, ezután meg végképp leáldozott nekik. R.I.P.
 
Lessz még holnap min élvezkedni vagy ünnepnapon a világ sem ég?
 
azzal semmiképp mert ha igazi pogi lesz lenn az gyorsan el fog fogyni ha vki ellenem játszik. Sajtossal jelöljétek!

előre is köszi
 
Akit nagyon zavar, jelölheti az életjelzőket majd pogácsával
 
A Tiltott mágus valóban nagyon minőségi lett (ZA-tól már megszoktuk szerencsére), maga a papír is állat.
Kár a pogácsákért.
 
Nagyon jó lett az új UR és az illusztrációja is úgy jó ahogy van!A megújult Zarándok a pogácsajelző elhagyása ellenére is egész jól használható lapnak tűnik , ez is nagyon tetszik.
 
Oh. Tehát ez lerövdíti a Saját körödben körönként egyszer, valamint a körönként használhatod kifejezéseket Már épp kérdezni akartam hogy mit is jelent.

Amúgy igen. Ahogy írtam. Tiltott mágus tényleg nagyon adja. Szerintem annyira adja, hogy beszerzem 4-szer, és az egyiket dedikáltatom :O
 
Tiltott mágus illusztrációja tényleg gyönyörű lett!
 
Ez az UR lap... A hölgy szerintem nagyon ügyesen rajzol :O Nekem legalábbis tetszik a lap kinézete, illetve képe. Sőt. Mintha azt venném észre, hogy eddig a lantos barátunkon kívül (bár szerintem még az is egész jó illusztráció) magas színvonalú képek jönnek (Zarándok nem játszik )

Ha a kiegben a legtöbb kártya ilyen illusztrációval fog kijönni, az maga lesz az mámor. Nekem legalábbis nagyon bejön
 
A tiltott mágus képe valami iszonyat!!!!
Ha minden lap ennyire jó lenne (Bodnár is odateszi magát mindig) nem sokan gondolkodnának, hogy mit is játszanak.

Egy kis magyarázás lehet nem árt:

K - Körönként egyszer használhatod a képességet, ha a K mögött számot látsz, azt jelenti hányszor
S - Körönként egyszer és csak a saját körödben
 
Én is voltam tesztelő cca 2 évig, nagyon szerettem régen. Tudom, hogy ha valami nem sikerül (túl gyenge vagy erős) rögtön ők kapják az oltást, hogy hogy lehet így tesztelni (megjegyzem: heti 1x3 óra). Úgy gondolom, hogy a mostani tesztelők jó munkát végeznek.

Ha valakinek ennyi az összes hozzáfűzni valója egy laphoz, hogy 'homi' vagy 'miért ez a neve', nyugodtan lehet lapötleteket beküldeni, névvel, mindennel, stb...
 
Ez nemcsak penz, hanem kapacitas (marmint a grafikuse) kerdese is. Hiaba akarunk 100 lapot rajzoltatni egy grafikustol, ha az csak 10-et tud vallalni. (jo, ha 10xannyit tudna fizetni a Beho, akkor lehet, hogy lenne tobb ideje is de meg ez se biztos, ld. pl. 8 oras munka)
 
Akit a végzetúr története érdekel itt végigolvashatja: http://vegzetur.wikidot.com/legend0
 
Jaja, a harcos vikingből végül lett egy kis homo csíra, aki körönként valamilyen módon megedzi társai testét...
János, Zarknodról én is szívesen olvasnék, talán csak 1-2 novella jelent meg eddig róla, itt ezen a honlapon az egyéb/novella pont alatt ki lehet keresni őket.
 
"A Nickelodeon és a Dwarf szavakból összerakott "Mikkeldorf""

Te biztosan erről sokkal többet tudsz, mint én, a lap megalkotója.
Abban igazatok van, hogy a lap kitalálásakor egy harcos vikingnek képzeltem őt, aki minden társának + biztatást ad. A neve ezért lett ilyen kicsit északias beütésű (szerintem).

Örülök, ha bárkinek is tetszik, bár sajnálom a horgonyt, így a blokk dekkbe nem olyan yoo, Rhatt templommal
 
Amúgy ilyen dolgokat pl az éjfattyakról, zarknodról hol lehetne olvasni?

Ha lesz kedvem, és erőm írogatni, akkor majd tőlem.

Sok olyan téma, és HKK-s kérdéskör, háttéresemény, és szereplő létezik, amikről nem nagyon jelent meg semmi. Vagy a Túlélők Földje, vagy az Ősök Városa játékon belüli (a Mágia Mesterei és a Végzetúr HKK-s leképeződését annyira nem vágom) infókról, sztorikról van szó, vagy egyszerűen nem készültek ilyen témájú novellák.

Ha valaki megsúgja, hogy milyen drakik jelennek meg az új kiegben (nem kell nyilvánosan), összetolhatok egy novellát róluk, amolyan kedvcsinálónak, mert sztori az van róluk bőven. Ha csak Zarknodról beszélünk, a TF-en több komplett küldetéssorozat fűződik a nevéhez.
 
Az IV jól sikerült, kibalanszolt, hangulatos, jól draftolható és bontotton, önállóan és a régebbi lapokkal egybegyúrva is jól játszható, remek kiegészítő lett.

A magam részéről azt a kezdeményezést is támogatom, hogy a nagykieg legyen "csak TF-es" és a Zén-ekben jelenjenek meg az egyéb irányvonalak. Ez egy nagyon jó stratégiai döntés, ami letisztult, és markáns arculatot ad mindkét fejlesztési vonalnak.

Az utóbbi két év Zén-es lapjai rendre helyet kapnak a versenyerős koncepciókban, sőt, néhány esetben ők maguk is metagame-formáló lapok lettek (dal, életes lapok, ködamazon és társai, stb.)

Ha ez a színvonal megmarad, és a Zén-ek megmaradnak ezen a vonalon, és az IV-hez hasonló színvonalon teljesít a Világégés is, mindenki elégedett lesz.

Negatív kritika nem érheti a tesztelőket. Szerintem. Csakis köszönet a magaszintű melóért. _Oo_
 
Amúgy azt természetesnek látom, hogy kb fele-fele arányban várják ill. nem várják a drakoldereket/hangyákat/kontroll tápokat stb. De alapvetően azt gondolom, ha már egy új kieg lapjainak úgy 50%-val szívesen játszana a játékosok java része, akkor jó kiegészítőt csináltunk és ajánlom is a bontogatást.

A mikkeldorf meg a Dharos egyébként nagyon kitesztelt lapok, - ez abból is látszik, hogy az előbbiről nem maradt le a horgony :P -, népszerű és hasznos lapjai voltak a tesztdeckeknek.
 
Az új kieggel minden etnikumnak lesz létjogosultsága, hiszen jönnek új morfok is (ráadásul egész erősnek ígérkeznek egyes darabok), amikkel már pont meglehet a kellő etnikum lap egy faj versenyre is akár, de kedvenc őshangyáink is kellően jók lesznek velük. A drakolderek inkább vmi Fairlight követős pakliban lesznek ütősek, alapvetően kontrollos faj. A citadella miatt már érdemes összerakni a paklit, az szinte megoldhatatlanná teszi a Goulg császárt, mellesleg remek erőforrást előnyt fog adni.
 
+1 A Drakoldereknek, én is várom őket.
 
Akkor ne negatív semmimondó kritizálásokban éld ki a fórumozási vágyad, légyszives.
 
Ma már a HKK-nak van saját "univerzuma" amiben nem csak a TF-ről ŐV-ről meg Végzetúrból átemelt lapoknak van létjogosultsága.

Amúgy ilyen dolgokat pl az éjfattyakról, zarknodról hol lehetne olvasni?
 
Egyetértek. 1-2 kivételtől eltekintve nagyon gyengék az illusztrációi, némelyik pedig kifejezetten rossz ill. fantáziátlan. És akkor még nem volt szó a koppintásokról
 
Te ne ajánlj nekem semmit légyszíves.
 
Ezzel most teljesen egyetértek. A Nickelodeon és a Dwarf szavakból összerakott "Mikkeldorf" képe finoman szólva is ....
 
neked nincs kedved inkább fekete péterezni?
ajnálom még, hogy a wowot keresd meg a fejlesztési ötleteiddel, biztos értékelik majd, ha ott is ennyire konstruktív leszel
 
Az etnikum témához kapcsolódva..... tudjátok a minotaurusz is igen jó etnikum lenne, csak egy ideje ahogy figyeltem, elvitték az agyatlan horda felé.Nagy kár volt ugyan is ha jól emlékszem, nagyon jó kis lehetőség rejlett bennük.
 
Ezután amit majd írok, ha akartok megkövezhettek vagy letilthattok az oldalról vagy bármi.... Minek erőltetitek a Berényi kolléga úr igénytelen munkálatait? Miért nyomjátok ennyire ezeket a gusztustalan, lapra nem illő,
élettelen, Made in China figura jellegű illusztrációkat?
Már elnézést, de a régi, csak rajzolt képekből amik a kártyákon fellelhetőek is 1000 különbet lehet találni...... :/ Ti tudjátok... Sajnálom ha durva kommentet írtam de régen a lapok kinézete is meghatározó volt.... manapság meg ilyenekre futja?
 
Én is örülök a hangyáknak (a Quwarg-ok is nagy kedvenceim), remélem életben marad ez az etnikum. Egyébként én még a szkritterekből szeretnék többet látni (nem tudom, hogy most ebben a kiegben jött-e ki 1-2 új), jó lenne , ha egyszer egy szkritter paklit is össze lehetne dobni (szerintem a szkritter is egy nagyon jó etnikum).
Még azt megszerettem volna kérdezni, hogy hány új krabber jött ki és ezek mennyire lettek erősek? (remélem újak és nem felújítottak lesznek)
 
Nem szokásom ilyen dolgokon pörögni, de remélem, nem ugyanannyi pénzbe került a Mikkeldorf És a Dharosz. Így egymás mellett még jobban kijön, hogy a Dharosz mennyivel ősibben és hangulatosabban néz ki, passzol a képességhez is.

ja és a 4 nekron még mindig ultrakam, viszont a teppre izomosztás nagyon erős, mindkettő lehetne ritka is akár
 
  ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.