Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Idegen lelkek
Küldd el képeslapként!
Az Idegen lelkek Shadowrun könyv borítója.
Nézz szét a galériában!
Termékismertető - Zén Legendái: Hordázás
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Résföld
Birodalom (könyvsorozat)
Termékismertető - Zén Legendái: Tilretas öröksége

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Most kb arról folyik a vita, hogy melyik a finomabb, a marhapörkölt, vagy a túróspalacsinta...
Elárulom, hogy kb 4 éve nem gyüjtöm már a HKK-t, de a meglévő kb 3000 "régi" lapommal a mai napig megunhatatlan partikat játszunk.
Ennek titka a szabályrendszerben, és annak szabad variálhatóságában rejlik, és nem a lapokban.

HKK vs ulti
Szerintem simán össze lehetne állítani egy olyan 32 lapos HKK lapcsomagot, amivel gond nélkül lehetne ultizni. Fordítva ez nem képzelhető el. Tehát a HKK jobb.
 
Guppi,ez a te véleményed,meg pár emberé,de az ulti vs HKK-ban a HKK nyer...Miklósnak van igaza. Az Álomfogót meg én sem próbálom ki...
 
Miklós, azok között az emberek között, akik tudnak HKK-zni és ultizni is, a HKK sosem fog nyerni. Remélem, leesett már, mekkora blődséget írtál... Ja és szvsz ultizni többen is tudnak, mint HKK-zni. A két tábort pedig összehasonlítani sem lehet. Én pl még rendelkezek HKK-gyűjteménnyel, de érthetetlen módon sokkal gyakrabban ülök le egy pakli magyar kártyával az asztalhoz.
És hogy visszakanyarodjak az álomfogóhoz: kipróbálásra sem tartom érdemesnek a magam részéről.
Első és utolsó hozzászólás volt.
 
Nem hiszem, hogy olyat irtam volna, hogy akkor jó egy játék, ha bonyolult. Ellenkezőleg, úgy gondolom, fontos, hogy egy játékot egyszerű legyen megtanulni, viszont az is fontos, hogy hosszútávú szórakozást nyújtson, és ebben jelentős szerepe van a változatosságnak.

A hagyományos logikai játékoknak és kártyajátékoknak mind lesz helye az emberi kultúrában, mert ezek a végtelenül egyszerű (és ezért sokak körében még mindig népszerű) játékok az ősei a legtöbb modern játéknak. És persze nem lehet azt mondani, hogy a "HKK jobb, mint az ulti", mert mi alapján? de azt mondhatom, hogy "szerintem jobb" és ezt számos érvvel tudom alátámasztani, amin persze évekig lehetne vitatkozni. Nyilván olyan ember is van, aki azt mondja, az 1982-es Donkey Kong videojáték nagyobb játékélményt ad neki, mint a World of Warcraft. De azok közül, akik mind a kettővel játszottak, szvsz a többség az utóbbira fog szavazni. És tippem szerint "ulti vs HKK" hasonlóképp a HKK lenne a nyerő
 
Hatt, Miklos, van egy gond.
Ha megnezed az utobbi 3-5 ev ujonnan kijott jatekait, mindegyik nagy sikeru REGI jatekok grafikailag felturbozott valtozatai. Nem inflaltak le a dolgokat, mint a HKKban tortenik a dolog. Nekem a gepemen ami jatekok jelenleg fenn vannak es jatszok neha veluk: Dungeon Keeper 2, Populous 3, Starcraft, Settlers - The Heritage of the Kings.
Ha megnezed a vilag legjobb jatekai szavazasokat(akar kategoriankent is), sok-sok eves jatekokat talalsz! Kijon most telen a Starcraft 2 is, osszehasonlitod az 1997ben (!!!) kiadott elso resszel, az alabbi modositasokat tapasztalhatod:
- jatekmenet nem valtozott
- egysegek sebzese, hpja aranyokban nem valtozott, 10 ev alatt nem inflalodtak
- grafika osszemerhetetlenul jobb(ertelemszeruen)
- 2 uj epulet, 3 uj egyseg fajonkent
Es a legsikeresebb strategianak valasztottak a jatekot.

Sot! A tendencia az egesz vilagban(nem csak nalunk) az, hogy hiaba adnak ki egy iszonyat realis, halalra letesztelt, teljesen kibalanszolt, iszonyat gyonyoru jatekot, a komplexitassal meg lehet am olni. Kituno pelda erre a Panzers sorozat. A jatek keszitoi ertetlenul alltak a teny elott, hogy 10%-okkal esik a nem csak megvasarolt peldanyok szama, hanem a jatekkal jatszo emberek szama is, pedig ok mindent megtesznek... aztan beneztek a jatek rajongoi forumanak oldalaira, es amikor 10bol 3 hozzaszolas arrol szolt, hogy tul bonyolult, meg ezt hogy kell azt hogy kell, megertettek a problemat.

Plane erdekes meg a komplexitas fele valo hajlasod annak fenyeben, hogy nem egyszer hangoztattad te magad is a TF es OV viszonylataban, hogy mar olyan szinten bonyolult mind a ketto jatek, hogy ha egy ujonnan erkezo jatekos elolvassa az egesz hypert, a parancslistat, beallitasi lehetosegeket, sikitozva menekul.

Es zaraskepp, nem erzem magam teljesen megrogzott, regimodi embernek, jatszok 1(korabban 2) levelezos jatekkal, tobb tarsasjatekkal(Catan, Riziko es tarsai), szamitogepes jatekokbol csak izelito lasd fenn, megis ha felhivnak az ismeroseim(volt egyetemi tanarom, lakotars stb), hogy lenne ultiparti valamikor Debrecenben, huss, ulok is kocsiba autokazok 1 orat, es jobban feludit mint 4 oranyi veres henteles a Diablo II-ben.

(A sakkot direkt nem hoztam fel peldanak, 2 ok miatt sem, mert en tovabbra is szellemi sportnak tartom, versenyszinten is uztem 15 evig, illetve mas is felhozta, hogy annal komplexebb jatekot a vilagon jelenleg nem tudnak jelenleg felhozni peldanak, megis nagyon nagyon regi... ugye a damat megfejtettek, irtak ra programot, megverni LEHETETLEN. A sakkra matematikailag levezettek, ilyen programot irni leheletetlen a variacok szama miatt.)
 
Ahham, write only mod rulz.
Se Miklos, se en nem beszeltunk kartyajatekokrol, csak te. Akkor hogy jon ide? Miklos a kartyalapokrol beszelt, en is. Ne keverd ossze a kettot!

Annak meg orulok hogy erted a humor kulonbozo fajtait, plane hogy oda is irtam hogy magaslabdat kivanok lecsapni :O Remelem azert a humorban nem ismerek trefat szalloigeve valt idezet ertelmet tudod.

Koszi!
 
Bocs, kb. 3500 éves játék a sakk!
 
A H3 és a sakk némilg közös Ismered a hexasakkot???

A klasszikus kártyajátékok a CCG-k szülei, annyi közük van egymáshoz, mint neked anyádhoz, apádhoz...
 
Miklóst soha semmiről nem fogod tudni meggyözni, max. hallgathatsz tőle egy giga-monológot, ami kacifántos úton mégis oda fog kilyukadni, hogy csak neki lehet igaza
 
2000 éve ugyanazokkal a figurákkal sakknak... Kicsit komplexebb, mint bármi más... És jé, milyen egyszerű...
 
Höhö...

A tíz éves számítógépem is ugyanannyit ér, mint a tíz éves HKK lapjaim. Semmit...
Inflálódni a végtelenségig tudnak a lapok, lehet kiadni 1-ért 10/10-es repülő, láthatatlan lényt. (Megjegyzem: ez ma se lenne istencsászár...)
Egyensúly? Mik között? Játszunk úgy tétbe HKK-t, hogy te a 10 évvel ezelőtti lapokal játszol én meg csak mostani gyakorikkal... 1:1000-es oddsot adok
(Az iszonyat "rossz és érthetetlen" Magicben simán játszhatnánk 1:1-el...)
 
lol

ue. írtam Miklósnak...
 
De ügyes vagy. Kár, hogy a klasszikus kártyajátékoknak kb. semmi közük a gyűjtögetős kártyajátékokhoz. (ccg)
HKK vs. ulti..

Akkor legyen Heroes3 vs. sakk

Atom nagy csúsztatás amit írsz.
 
Na ne máááá Miklós, ezt te sem gondolhatod komolyan...

Ez most olyan, mintha a 3DO elkezdené oltani a sakkot, hogy az ő TBS-ük (hiróz) mennyivel jobb meg minden... nem! A 3DO (és ez csak egy példa) tudja, hogy sose érnek fel ezzel a klasszissal, nem is "A sakk riválisa" szlogennel hirdették a legújabb játékukat. Mégis játszom H3mal (!), annak ellenére, hogy sakkozhatnék is néha, mert teljesen különböznek. Ezzel ellentétben a te mondatod ("az ultinál hihetetlenül komplexebb és érdekesebb szórakozási formák [...] szerencsére vannak)
(igen, összeollóztam, de a lényeg nem változott) olyan, mintha most kijelentetted volna, hogy ultizni mostantól nem kell, hanem mindenki rohanjon azonnal postára és adja fel az első kettő JL-t (TF+ŐV), meg ha már ott jár, fizessen be némi pénzt, hogy a webboltból vehessen némi HKKt, KGKt, AFKt (remélem, nem ez marad a neve, az AFK népszerű netes rövidítés), a magyarkártyáit meg dobhatja az első tűzbe amit talál... Ennyire azért nem kéne eltelni magunktól szerintem...

FIGYELEM!!! Az egész postom csak a saját véleményemet képezi. Kritikát csak elfogadható hangnemben fogadok bárkitől.

Tarján Richárd
Hydro Globus (TF#5085)
Hydro Globus (ŐV#4811)
Galadedrid Damodred (ŐV#779
Tarján Richárd (HKK, KGK, Ulti, Sakk, Heroes, stb...)
 
"de en 15 eve ugyanazokkal a lapokkal ultizok "

lehet, hogy én is képes lennék erre, ha egy olyan világban élnék, ahol nincsenek számitógépes játékok, levelezős játékok, szerepjátékok, gyűjtögetős kártyajátékok, társasjátékok és más, az ultinál hihetetlenül komplexebb és érdekesebb szórakozási formák a magamfajta homo ludens számára. De szerencsére vannak, a játékok hihetetlen evolúción mentek keresztül az elmúlt 20 évben...
 
Mint mondtam, a fő hasonlóságok a körök felépítésében vannak (előkészítő fázis, gyógyulási fázis), és a lapok felépítésében (jobboldalt felül a név, baloldalt lent a támadás, jobboldalt lent a védekezés, típus baloldalt a kép alatt, jobboldalt a kép mellett a rajzoló neve...stb.)
Persze ezek egyáltalán nem hibának írhatóak fel, hiszen mint mondtam, könnyítheti a játékra való "átszokást" HKK-ról, illetve ÁFK-ról HKK-ra
 
Engem nagyon is érdekel ez az álomfogós kártyajáték.Egyáltalán NEM ugyanaz mint a HKK. Ne tessék összekeverni a kettőt.
 
"ki akarna 10 évig ugyanazokkal a lapokkal játszani."

Boccs Miklos, magaslabda... de en 15 eve ugyanazokkal a lapokkal ultizok :P Es valahogy sosem birom megunni, es nem vagyok ra, hogy a piros asz egyre erosebb legyen pl :P
 
Csak, hogy egy kis ontopic is legyen:

A HKK rendszerhez alig van köze az Álomfogónak, majd látja mindenki, ha végre felkerül a szabálykönyv. Addig is pl. a már említett P ikon HKK nyelven inkább a kardos képességnek felel meg. Továbbá a lények "ÉP"-je és "sebzése" sem az mint a HKK-ban.
 
"A lapokat ötletességgel, ügyes szabályokkal és újításokkal anélkül is el lehet adni hogy elértéktelenítjük a régieket."

Ezt kifejtenéd bővebben? Mert szerintem most kb. ez folyik. Jelenleg, ha csak az a célod, hogy versenyeket nyerj, nem is szükséges feltétlenül a legújabb lapokhoz nyúlnod. Pont emiatt nincsenek olyan elitlapok, mint a játék hajdanán, amikor volt néhány lap, aminek ereje magasan a többi fölött volt, és ezért nagyon nehéz és költséges volt beszerezni őket. (sárkány, villám, bűvölés.. gondolom ez mond vmit)

Várjál, várjál, az miért is jobb, ha azért veszem meg az új kieget, mert bár a benne található lapok gyengébbek mint az 1. kiadásban, de csak ezekkel lehet versenyezni. (type 2/draft/bontott) Elég könnyű úgy nem elszállnia egy játéknak, hogy a lapok nem erősödnek, ha csak type 1 lenne a magicben a kutya nem venne új boostereket.
Szerinted tényleg jó lenne, ha a régi lapokat már át sem nézhetnéd, hogy na hátha van vmi ami még most is beleillik egy jó deckbe? A régi alatt ugye a tavalyelőttieket értem, amit ugye kb. a kukába is dobhatnál, mivel a HKK-ban kb. 100 játékosra 1 gyűjtő ha jut, akinek kéne még gyakorlatilag tiltott lap. (és mivel ezek az "elévült" lapok senkinek nem kellenének érne minden ritka max. 50Ft-ot.)
Na ennyi az imádott Type2-ről, az egy foslapát.
 
Jo lenne latni, hogy az OV-be is ekkora energiat fektet valaki...
 
Örülök ennek a sok hozzászólásnak, csak kár hogy nagyon kezd az eredeti témától eltérni.

A tesztelést már elkezdték, főleg a játék készítői és az Álomfogó világ ismerői körében.

A passzivizálás enyhén hasonlít a HKK-ra, de ennyi erővel a Magic-re is. Nem ugyanaz a jelentése.

Ha nem változtattak sokat az általam legutóbb használt szabályokhoz képest, akkor én is csak annyit mondhatok, hogy vannak bizony különbségek a HKK-hoz képest, főleg a harcrendszerre nézve.

Mivel a készítői gárdában sokan vannak a HKK készítői közül is, így természetesen sok hasonlóságot lehet felfedezni, ha másban nem is, a körök és a lapok felépítését tekintve, de ez mind a HKK-sok, mind a jövőbeni ÁFK-sok (Álomfogó Kártyajátékosok gondolom én, valami ilyesmi neve lesz) szemszögéből csalogató lesz a másik játékba beszálláshoz, így majd minimális szinten biztos húzzák majd egymást. Szerintem.

Minden esetre sok sikert a készítőknek, a kártyázóknak pedig jó olvasást a könyvekhez, és kellemes révülést!
 
Szerintem is a "úristen hova inflálódnak majd a lapok" téma lerágott csont, és nagyon nem időszerű egy olyan játéknál, ami még meg sem jelent. Asszem van is egy ilyen tanmese, ami hasonló szituációról szól. Most jelenik meg egy új játék, de jaj, 10 kiegészitő után milyen lapok lesznek hozzá, ezen kár aggódni

A HKKban a lapok erősebbek most, mint 10 éve, ez természetes, erre volt igény. A számítógépem is jobb, mint 10 éve, ki akarna 10 évig ugyanazokkal a lapokkal játszani. A játék ettől ugyanolyan jó marad, lehet, hogy a lények olcsóbban jönnek, mint régen, de olcsóbban is lehet őket leszedni, tehát az egyensúly fennmarad.
 
Ez mind szép és izgalmas elképzelés arról, hogy hogyan működik a játék, meg szerinted hogyan kéne csinálni; DE anno 1998-ban az Ezüsthajnal megjelenésekor pontosan ugyanezeket a sületlenségeket szajkózta mindenki (nincs hova fejlődnie a játéknak, 2 éven belül kihal, stb.). Nézd csak lassan eltelt 10év és ugyanúgy játszák a HKK-t (néha többen, néha kevesebben).

Ha tudatosan maguknak csinálnának konkurenciát, akkor egyszerűbb és gyorsabb módot is kitaláltak volna a cég bezárására, hisz ha ez igaz lenne, akkor 1000fős HKKS játékosállományból rövid idő alatt lenne 300 HKKs és 300 ÁF-es ami összesítve ugye 600 játékos (az ilyen átálláskor nagyon sokan hagyják abba, mert újat már nem akarnak kezdeni, a régit meg túl kevesen játszák, vagy lemorzsolódnak a spanok, stb.).

95óta játszol és vajon tényleg játszanál, ha még mindig Annak meg Alakváltó erősségű lapok jönnének ki? Más megközelítésben: 5000 lap, bármennyire balanszos egymáshoz képest, nem lehet játszható, feltétlen lesz 50 legjobb lap (akár hatalmas, akár mikronyi a különbség a lapok közt) és nyilván azzal fognak játszani az emberek.
Illetve ha jön az új kieg, megveheted ugyanazokat a lapokat, mint eddig megvennéd? Én nem, hisz minek?
(egyébként ha kicsit is értenél a játékhoz, feltűnne, hogy mostanában kb. hasonló erejű lapok jönnek ki, ennek következménye, hogy nincs nagy értéke a lapoknak, ami nem túl jó szvsz)
Amúgy rengeteg ötlet van a játékban, a tesztelők, lapok kitalálói dolgoznak egy csomót vele, csak már természetesnek véled ezt az ötlet és újdonságmennyiséget, fel se tűnik...
 
Szted az a 300ba nincs már belekalkulálva? (nyilván egy bizonyos mennyiségre leosztva) Nyilván nem egy darab papír kerül nekik ennyibe )
 
Először a HKK-ról egy kis eszmefuttatás...
Egy HKK-s topicban már kifejtettem régebben a véleményemet a HKK evolúciójáról, és várható jövőjéről. A lényeg tömören annyi volt, hogy annak ellenére hogy maga a játék jól kitalált, addiktív és rendkívül szórakoztató, a játék fejlesztői és kiadói hozzáállása alapvetően agresszív és hibás. A lapokat NEM úgy kell eladni, hogy egyre erősebb lapokat adunk ki ugyanazon költségért! Ez hosszútávon a játék inflálódásához és halálához vezet.
Az új kártyajáték bevezetésében én egy kicsit ezt a hipotézist látom visszaköszönni. A Beho érzi hogy ha a HKK fejlesztése ilyen irányban halad, akkor max 2-3 év és nem lesz hova inflálódni a lapoknak. Csináljunk hát egy új kártyajátékot mintegy "konkurenciaként", ami biztos vagyok benne hogy állat jó lesz, tök jó háttérvilággal, fasza szabályrendszerrel, szép lapokkal. Amolyan "induljunk tiszta lapokkal" elven.
A HKK meg egy idő után "sorsára lesz hagyva". Ez azt jelenti hogy mivel nem lehet már tovább inflálni a lapokat, kénytelenek lesznek azonos értékű lapokat kiadni, és a játékot "mindössze" ÖTLETES lapokkal, vagy drasztikus szabálymódosítással eladni.
Ha az Álomfogó beindul, (és miért ne indulna ha okés a játék?) nem lesz gond hogy a HKK-s lapokat inflálódás nélkül esetleg nem veszik úgy mint régen.
Ez most nem fikázás akar lenni, hisz én is HKK-zom 95-óta, de ha már a MAGIc-es hasonlattal élünk, a lapok eladás érdekében történő "elinflálásának" elkerülésére a legjobb példa a magic-ben a máig legnépszerűbb Type 2-es versenyforma. Lehet hogy ezt is át kellett volna venni?
Szóval sok sikert a behónak az új játékhoz, DE...
Könyörgöm ne kövessék el azt a hibát mint a HKK-nál!
A lapokat ötletességgel, ügyes szabályokkal és újításokkal anélkül is el lehet adni hogy elértéktelenítjük a régieket.
 
Hozzáteszem, az 500-ból kb. 50-100 az ŐV-s...

Amúgy ha valami 1000-be kerül neked, az a cégnek nem hozz 700-at tisztán. Ebből vond le az áfát, a cég költségeit (villany, víz, gáz, fix bérleti díj, munkabér). Ha ehhez még az előállítási költséget is hozzávesszük, jó esteben megmarad 10-20 %. Ha a tesztelést is, akkor csak egy fix darab eladása után lesz nyereséges, addig veszteséges. Akkor még nem beszéltünk az esetleges reklámról pl.
 
Szerintem az Álomfogó a JÓ fantasy könyvek közé tartozik... És asszem, ezt így gondolták azok is, akik az IBBY-díjjal, a Körtemuzsika díjjal, meg mellesleg a József Attila díjjal tüntették ki...
(Maga az álomfogó, mint tárgy, egyébként tényleg az a plafonról lógó kerek dolog a rossz álmok ellen, bár az enyémen nincs papagáj... )
A szerinted hót unalmasnak hitt magyar mondák közt azért vannak ám igazi kincsek, amik egy kicsit megbolondítva (nem, nincs benne elf meg minotaurusz) remek regénytémát tudnak ám alkotni...

Az Álomfogó-világban az a különleges, hogy nem igazán lehet hasonlítani egyik létező fantasy világhoz sem, ettől persze sokaknak idegen meg furcsa lehet, de szerintem ezt is meg lehet szokni meg szeretni
 
Nem tudom, te mikor Magiceztél utoljára... Ott nem nagyon van olyan, hogy valamit indirekt bizonyítással kellene eldönteni, vagy ne lehetne matematikailag leírni. (Nem tudok még egy olyan logikai v. stratégiai játékot, ahol ez nem lenne kivitelezhető...) Esélyt lehet adni neki, csak van egy olyan érzésem, hogy ez mínuszos játék lesz -nekem-, és ezért nem szívesen vennék ki pénzt akár Magicből (az 10 év múlva 1000% hogy többet ér) akár HKK-ból (szarér-húgyér nem feltétlenül fogom eladni a 200 játszható lapot) a WOW-ból meg törlik az accomat, ha elkezdek 70-es karikkal bizniszelni vagy campelni a thoriumot...
 
Télleg sokaknak nincs fogalmug az üzletről, de azért jó biznisz valamit 1000-ért -jó ők csak 700-at kapnak belőle- eladni, amit kb. 300ba került előállítani.

A HKK-ban több mint 5000 lap van

KGK: hozzá nem értő ember kezébe adta "valaki", ez tény, de nem is volt tábora. Én is teszteltem, kb. 4-5 alkalommal, de szart se adtak érte egy olyan játékból amely az ultra-gagyi kategóriát sem éri el, úgyhogy minek is törtem volna magam. (A tipikus -te csak tesztelsz kisköcsög- beszólások meg inkább röhejesek voltak...)

A WOW mellett tényleg csak az MMORPG-k rúgnak labdába, de a mud más kategória... (Nem lehet összehasonlítani a Starfleet-et a NASA-val...)

Bocs, de télleg tönkrementek... A KG megszűnt, az ÖV-n és a TF-en optimális összesen ha 500-an játszunk. (Ez cc. a negyede se a kezdetinek, ez pedig nem dinamikus fejlődés...)
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.