Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Karácsonyi menü december 11.
A pillanat képe
A kincskeresés itala
(Ősök Városa varázsital)
Küldd el képeslapként!
Minden valamirevaló, kalandozókedvű galetki gyakran kortyol ebből a varázslatos szerből. A csodás itóka hatására ugyanis sokkal nagyobb mennyiségű, és hatalmasabb erejű varázstárgyakat és egyéb kincseket talál még az is, aki egyébként semmit nem ért a kincskereséshez!
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny február 17. - Versenybeszámoló
Császárváros akció - 2024.02.20. - 2024.03.06.
Olimpiák eredmémyei
HKK további versenystatisztikák
HKK Legendás cél: Császárváros

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudati erősítés (527. tudati képesség)
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
[HKK Piac] Eladó lapok (141660)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9479)
[HKK Piac] Régi lapok (1520)
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
[HKK Piac] Lapokat keresek (28437)
HKK kérdés? (47043)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

Beszámoló a 2003. novemberi TF/ŐV/HKK találkozóról

Nemrégiben sikeresen lezajlott jubileumi, 20. játékos-találkozónk is. A neves eseményt 2003. november 29-én tartottuk, a szokásos helyen, a Láng művelődési házban. Különleges programokkal és meglepetésekkel készültünk, melyek beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, a sok száz ember remekül szórakozott. Nagy örömünkre szolgált, hogy ismét többen jöttetek el a találkozóra, mint fél évvel ezelőtt, és reméljük a 2004. nyarán rendezendő 21. találkozón majd még több embert látunk.

És hogy miért is volt érdemes eljönnie a sok lelkes Túlélők Földje, Ősök Városa, Hatalom Kártyái, Kalandok Földje rajongónak, illetve az egyéb fantasy vagy sci-fi témák iránt érdeklődőknek, az hamarosan kiderül:

Minden látogató tombolát kapott, mellyel aztán részt vehetett nyereménysorsolásunkban, ahol a szerencsések ingyenfordulókat, kártyacsomagokat, mókás ajándékokat, értékes könyveket és fődíjként egy hordozható CD/MP3 lejátszót nyertek. A mókás dilitotókon az érdekes kérdésekre jó válaszokat adók közt további díjak találtak gazdára.

Belépéskor fegyverkovácsok fogadták a résztvevőket, akik értékes portékáikat árulták. Valódi, tűzön kovácsolt kardok, buzogányok, páncélok, lánckesztyűk szerepeltek kínálatukban, de megrendelésre is dolgoztak, bármit elkészítettek, igaz, meglehetősen borsos áron.

A résztvevők egyből több program közül is választhattak. Nézelődhettek, vásárolgathattak, ultraritka lapokkal megspékelt HKK zsákbamacskát húzhattak, leülhettek barátaikkal, Közös Tudati illetve szövetségi társaikkal megbeszélni az elmúlt fél év eseményeit. A Hatalom Kártyái Kártyajáték rajongói a találkozón megjelenés előtt kedvezményes áron vásárolhattak az új kiegészítőből, az Ébredésből. A HKK versenyt hatalmas érdeklődés kísérte, pontosan 119 játékos indult.

A szokásos érdeklődés kísérte a TF csataszimulátort, ahol mindenki kockázat nélkül küzdhetett akármelyik szörnyeteg, illetve kalandozó ellen. Ahogy mindig, most is hatalmas kedvezményekkel vásárolhattatok fantasy és sci-fi könyveket, szerepjátékokat, kártyákat. A találkozó ideje alatt folyamatosan nagy sor állt a zsetonbefizetésnél is, ahol a TF-re, és az ŐV-re lehetett befizetni, olcsóbban, mint máskülönben. Szintén itt kapta meg mindenki, aki eljött, az egyedi varázstárgyat, az örökkévalóság egyik drágakövét is. A találkozó ideje alatt folyamatosan lehetett beszélgetni a játékok tervezőivel, sokan osztották meg velünk véleményüket, ötleteiket.

A találkozó teljes ideje alatt folyt a Túlélők Földje KT képesség, és az Ősök Városa szövetségi épület tervező verseny. Nagyon sok pályázat érkezett, ami nyilván nagyban annak volt köszönhető, hogy a nyertes képesség illetve épület bekerül a játékba, a szövetség egyből használhatja is. A találkozó óta persze már ki is értékeltük a pályázatokat, és a játékba is bekerültek. A TF-eseknél a Maffia KT tervezete, a kiontott vér nyert, az Ősök Városa épületek közül pedig a Békeidők tornya bizonyult a legötletesebbnek.

Közös Tudatunkon belül pillanatról-pillanatra folyik a harc a kiválóságért. Íme itt a lehetőség, hogy mindenki bizonyítson! Ezentúl a Maffia KT tagjai szabadon csatázhatnak egymással, s így bizonyíthatják rátermettségüket. Persze a csata soha sem halálos, csupán a vesztes fejet hajt a győztes előtt - és készül a visszavágóra... (A csata valós veszteséggel jár, elvész minden varázspont, életpont, távfegyver stb., de a küzdők nem kerülhetnek 1 életpont alá.) Senkinek se fordíts hátat!
A Békeidők tornya éber mágikus és fizikai védelmet biztosít a szövetség minden tagjának. Ha betolakodót észlelnek, akkor megkongatják a vészharangokat.
Működés: Amennyiben a szövetség tagjainál lebukik egy tolvaj, akkor harc helyett átokszórás következik, melyet ha megnyer a szövetség tagja, akkor a tolvaj engesztelésül átad egy virágot (véletlenszerű gyógyfű), és megvendégeli a Hírmondót (ez jóllakottságot növel). A Hírmondók viszont -5 lopást kapnak, ha lopni mennek.

Az állandó programok mellett, délelőtt a nagyszínpadon hatalmas versengés indult. Két fogadó, a Fogadó a röhögő démontetűhöz, illetve a Fogadó a rövidlátó drakolderhez törzsközönsége barátságos vetélkedés során akarta bizonyítani, ők a rátermettebbek. A csapatokba 20-20 ember jelentkezhetett, hamar be is telt a lista. Első feladatként két óriási perecet kellett minél előbb elpusztítani. A csapattagok lenéző mosollyal fogadták a feladatot, de hamar rájöttek, nem is olyan egyszerű ez. A száraz perec evése közben ugyanis nem lehetett inni, hamar nyögvenyelőssé fordult tehát a dolog. Tovább nehezítette a dolgot, hogy mindenki csak a társát etethette, ő maga nem ehetett a saját kezéből. Persze idővel elfogytak a perecek, a kiszáradt szájú versenyzőket pedig sör és üdítő várta kedvenc kocsmájukban. Következett az erőpróba, hat darab sárkány-sör volt összekötözve, ezeket kellett a vállalkozóknak kinyújtott kézzel minél tovább tartani. A játékosok becsületére legyen mondva, a végsőkig kitartottak, remegő kezekkel, eltorzult arccal tűrtek, ameddig csak bírtak. Még sok érdekes feladat volt, melyek során mind a részvevők, mind a közönség nagyon jól szórakozott. Bekötött szemmel kellett darttal eltalálni egy papírból kivágott, lenge öltözetű boszorkányt, hatalmas cégért kellett rajzolni a fogadónak, lufiba kellett gombostűket szurkálni annak kidurranását elkerülve, össze kellett rakni egy szétvagdalt képet, kockacukorral kellett mások szájába találni, messziről. Természetesen volt még sok egyéb feladat, és a végén kiderült, mindössze néhány pont különbséggel nyert a fogadó a röhögő démontetűhöz. Persze a végén mindkét csapat ünnepelt, kalácsból kirakott helyezést evett, arany illetve ezüst pezsgőket fogyasztott.

Következett a Bodnár Aikido Dojo harci bemutatója, melyről sokat nem lehet írni, mindenkinek látnia kellett. Ütötték, rúgták, dobálták egymást, kardokkal és botokkal verekedtek, nagyon ügyesek voltak. Néhány csattanásnál már-már indultunk volna a mentőkért, de ők persze mindig megúszták a hatalmas eséseket. A legutolsó harcot pedig igazán stílszerű módon, Kí-csapással nyerte az egyik fél. Hozzá sem ért ellenfeléhez, csak amolyan Dragonball módra, távolról terítette le ellenfelét, energiacsapásával. Mondom, látni kellett!

A nagyszínpadon újabb vetélkedőre került sor, a Túlélők Földje és az Ősök Városa játékosai bizonyíthatták, ők értenek jobban a játékukhoz. Magunk sem hittük, de a játékosok szinte minden csavaros kérdésre egyből vágták a választ. Pontosan tudták melyik szörnynek mekkora az életpontja, mennyibe került 10 évvel ezelőtt a játék, hány arany az alapértéke egy ében láncingnek. Csupán egy-két kérdésnél véreztek el a csapatok, de ott is nagyon közel jártak a jó válaszhoz. Végül egyetlen pont eltéréssel nyert a TF-es csapat, jutalmuk az volt, hogy a TF-re bekerült egy új varázslat, az időcsere. A varázslatot minden kalandozó megtanulhatja a varázslótoronyban, sok tevékenységpontot szerezve általa.

Következett a találkozó sokak számára nagyon várt pontja, az aukció. Első volt a Túlélők Földje licitje. Repkedtek az aranyak a tételekre, legjobban a lordok övet nyerte el a kalandozók tetszését. A közelharcban kapott sebzéseket 33%-kal csökkentő övért, mely ráadásul még +5 védelmet is ad, 200 000 aranyat adott egy gazdag kalandozó.

Az Ősök Városa liciten az eddigiektől eltérően, ezúttal aranydukátból lehetett licitálni. Az új licitálási forma beváltotta a hozzá fűzött reményeket, tehát jövőre is marad majd ez a megoldás, lehet gyűjtögetni az aranydukátokat. Az univerzum páncélja és a császári dekrétum most is tarolt, de az őskövek varázskőre váltását lehetővé tévő varázskővonzó üst is népszerű volt.

A találkozó végén persze következett a nagyon várt olimpia. Először a TF-esek, majd az ŐV-sek is átvehették olimpiai fordulóikat és izgulhattak, hogy vajon hol végeznek majd a versengésben. Aki nyert, az nagyon örült, az utolsó helyezettek között pedig vigaszdíjakat sorsoltunk ki.

Mi mindenképpen nagyon jól szórakoztunk a találkozón, és a boldog tömeget elnézve a játékosok is nagyon jól érezték magukat. Jövőre is lesz találkozó, szeretettel várunk mindenkit.

A találkozón készült képeket megtekintheted galériánkban.

Létrehozás: 2004. június 9. 13:37:25
Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:19
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.