Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Mindenki volt kezdő...
Küldd el képeslapként!
A kezdő kalandozóknak általában azok a veteránok a példaképei, akikről a legendák is szólnak. Céljuk, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban felemelkedhessenek bálványukhoz, ez azonban a legtöbbször csak kitartó, hosszú munka árán lehetséges.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-29 15:38:52 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
>"Minden könyvben, minden fantuáziavilágban egyébként a jók az erosebbek, ez tény!"

Ezt azert cafolnam! Ghallan (ami ugye fantaziavilag) a MAFFIA a legerosebb!
 
Azért ha azt is nézzük, hogy tűzvihar, tisztítótűz, meg ilyesmik is vannak a varázslattok között, már nem az azonnali gyógyítás miatt lesz jó isten. Én is Raia híbő vagyok, állandóan varázslok gyógymógyot, mégis a gyógyításom yígy is pillanatok alatt felment magasra. Most 15 körül van. Nem egy rossz eredmény, igaz?
Ha pedig még megnézzük az arányokat: három gonosz isten kettő jó ellenében. Akkor a jóknak átlagosan 1/3-dal erősebbnek kell lenniük az egyensúlyozás miatt, nem?
 
Erre mondhatnám, hogy Dorndodonnak meg nincs is akkor semmi előnye... Ne felejtsük el, hogy nem csak gyógyító varázslatok számítanak. Puha ütés, korgó gyomor huss (vpregenbol megveheti a gonosz is, de akkor bukott 10 vpt), égető tekintet, stb, stb. Szóval nem mondanám, hogy Raia egyetlen előnye a gyógyítás, mert nem igaz.
 
Szerintem Raia egyetlen előnye a gyógytó varázslatok. Rengeteg tvp takarítható meg vele amit a gonoszok a gyógyításra költenek a játék elején. Persze ha azt nézzük hogy a kihívás toronyban kérnek gyógyítás próbát is akkor lehet hogy már nem is akkora előny...
 
Predator, meg a többi gonosz, nem csak a tündérmesékben élik túl a jók a rosszat. Ugyanis mindenhol a semlegesség győz. De semleges csak akkor van, ha van mit kiegyensúlyozni, van jó és van rossz. És ez a kettő folyamatosan küzd egymással, és ha túlsúlyba kerül az egyiki, akkor valami történik, ami nem jó, de nem is gonosz. Semleges.
 
Milyen méregfelhő? Elég nehéz akkora erővel lőni, hogy ne mentsék le.
Életpajzs ide is vonatkozik. Bűvölést kevesen használják "lopásra", őket a legtöbb Elenios hívő elítéli. Én speciel több olyan Elenios hívőt ismerek, aki aranypikkelyt, sötét tekercset(!), kisebb zant, szopókövet bűvöl.
Lehet, hogy neked "csak" 666 jellempont kell, viszont eggyel kevesebb pluszt kapsz a papi spellekre (ami nem számít sokat, de mégis). FGO neked 15 tvp fixen. FSE változó (0-30 tvp), igaz gyakran tárgyak kellenek hozzá. Tehát lehet, hogy én 10 jellempróbát megcsinálok ugyanannyi tvpből, mint te 2-t (persze lehet fordítva is).
 
Na, most a következőkben nem mint inkvizítor, hanem mint Raia hívő szeretnék hozzászólni a dolgokhoz (bár eddig is ezt tettem).
Életpajzs levédi a halálvarikat, úgyhogy ugyanaz a helyzet, mint az energiapajzzsal (azonkívül létezik a varázsszem nevű varázslat is...energiafolyam helyett lehet lőni tűzesőt, villámot, stb).
Vámpirizációt keleten bárki megszerezheti, szóval ez csak ideiglenes előny (azonkívül ahol van gyógyító totem, ott lövik a gyógymógyokat és az azonnali gyógyításokat, amik ugyan nem harc alatt gyógyítanak, de hatékonyabbak). A feltámadás/halálkapu meg mostanában már csak egy "végső DEM", ha nincs DEM se őrsárkány, szóval nem oszt, nem szoroz (régebben meg tök mindegy, senki nem örült, ha használnia kellett).
 
Hát Te hülye vagy! Maximum a tündérmeségben élik túl a jó-gonosz párharcot a jók! A valóság egészen más! A jókat kötik az erkölcseik, van lelkük ami gyengévé és sebezhetővé teszi őket! A gonoszok viszont nem válogatnak az eszközökben, nincsenek morális gátjaik, nincs erkölcsük ami gyengévé tenné őket! Ez így van a vadódi világban is!

Csak egy példa: a karim mielőtt Dornodon hívővé vált Tharrt követte. Szép és jó volt, nomeg szegény, nagyon szegény! Amióta eszetlenül ölköklöm a trikornisokat, meg egyéb városi boltosokat sokkal több Tp-m (bár nem ez a lényeg) és még több pénzem van (trikornis szarv)!

Nem kapok energiatámadások ellen mentőt? Ki nem sz*rja le? Kapok energiapajszot ami nem a mentődobásomat növeli hanem teljesen immunissá tesz a jók szánalmas energiatámadásai ellen!

A másik dolog, hogy amíg Te vacak tisztitótűzzel jössz, addig én olyan méregfelhőt rakok a nyakadba, hogy kapsz -3 támadást + egy mérsékelt sebzést! Kinek táposabb az istene?

A eszközök: Elenios jó, igaz? Még jobban lopnak (bűvölés) a hívei mint a leghatalmasabb árnymanók!

Megint másik része a dolognak, hogy 111 ponttal kevesebb jellempontot kell gyűjtenem, kevesebb pontba kerül egy csomó jellempróba, hamarabb kapom meg a jellemből származó bónuszkat mint Te!

És végül egy idézet, abból az időből amikor sokat voltam "boldog":
"A jók meghalnak, a rosszak örökké élnek"!

Hyperion, Dornodon kedvenc inkvizítora
 
Van Raianak vámpirizációja ? Sötét halálja/Pusztító végzete amivel harmadolod/felezed az ellenfél életpontját? A tisztítótűz és energiafolyam csak egy darabig jelent gondot a gonoszoknak, amíg meg nme kapják az ellenszerét. Feltámadás? Leahnak ott van a halálkapu varázslat. Ki is a nagy riválisunk? Az én semleges ismerőseim nagy része gonosz szimpatizáns. Nem hiába van több gonosz mint jó...
 
Talán azért Raia a legjobb, mert ha a tápolását nézzük, akkor a szimbóluma energiatámadásoktól véd, hamar adja a tisztítótüzet, elég egyszerű küldetései vannak, és még a haláltól is megvéd egy idő után a feltzámasztás varázslattal. Egyébként a gonoszoknak túl sok ellenségük és riválisuk van, a semlegesek azok nem kapják meg teljesen az erőt, hiszen csak a semlegességet használják ki, a jóknak pedig kevesebb ellenségükk van, riválisaik nem öldöklik egymást, meg hasonlók.
Minden könyvben, minden fantűáziavilágban egyébként a jók az erősebbek, ez tény!
 
Nem jobb, de a 2 jó isten közül egyértelműen ő a jobb, és rendesen nyomja a hasznos varázslatokat...
 
Ne foglalkozz vele! Nem tudja mit beszél! A saját bőrömön tapasztaltam, hogy Dornodon veri Eleniost!
Majd rájöm, mint ahogyan többen is, hogy Dornodon a legfőbb isten!

Hyperion
 
Miért is veri Raia simán a többi istent??
 
Ne oltárt szentelj, hanem adj ki egy Raia oltáron egy IM 0 10 parancsot, igaz, hogy ez 300 TVP-be kerül, de nem kell elköltene 240-et oltárépítésre!

Amivel jobb az IM 0 10:
- 300 TVP-ért kapsz +10 papi hit pontot (nem sok, de nem is kevés) )

Ha oltárt építesz:
- 240 TVP és csak 3 hip pontot ér, tehát, ha a 300 TVP-t nézzük az ugye egy oltár + egy IM 0 2, amik összesen 5 hitpontot érnek!

Döntsd el melyik éri meg jobban!

A másik oldalra is írtam, hajrá!!!
A kezdőké a világ, de lagalábbis Ghalla! )

Hyperion

Más kérdés, hogy az egy igaz isten Dornodon, a többi csak rusnya utánzat! Ill. Fairlight sem rossz!
 
Raia az igazi! Segítségével magasról lehet verni CHD, Dornodon és Leah híveit, Fairlight gyenge, Tharr hívői a hatalmas erőm miatt nem támadnak, Shernaéi pedig voltaképpen jók. Nem akarok istenkáromló lenni, de Raia mellett minden többi isten követőinél erősebb lehetsz! Viszont van néhány durva küldetése, pl. a szvó-ektoplazmás. Ettől eltekintve viszont a legjobb isten! Mondom ezt Raia hűséges követőjeként. Csak semmi esetre sem akar emelkedni a papi rangom, túl sok körülöttem a Leah és Sheran oltár, nem tudok oltárt szentelni.
Dicsőség Raiának!
 
Szerinted a puha ütést, meg a tisztítótüzet nem Raianak köszönhetem? Más kérdés, hogy a KT miatt olyan szintű a taum/teom, amilyen.
Egyébként az, hogy gnóm vagyok egyedül a varázslás fázisban jelent előnyt. Közelharcban jobb egy troll, lőfegyvernél meg egy elf. Jójó, lehet mondani, hogy "de hát a varázslatokon simán múlik egy csata kimenetele". Én se vagyok über, van egy szerencse szint (nem mondom meg mekkora :P) ami fölött bárki képes lementeni a puha ütésemet.

Gabrielle
 
nem akarlak megsérteni,de azt nem Raia nak köszönheted, hanem mert gnom vagy ,és tápos a kt-d.
 
Aki benne lenne egy kis "teológiai vitában" 19. szint környékén annak bebizonyítom, hogy Raia simán übereli annak a tűzmágustanoncnak a híveit, de akár még egy hasonló szintű pudinghívőt is bevállalok.

Gabrielle, Raia bíborosa, Mágia Örökösei
 
ne panaszkodj Dornodonra. Leah sokkal durvább. pl. ő nem ad puhaütést.
a sötét halált is csak későn kapom meg. a méregfelhöröl nm is beszélve. egyedi varázslatot alig ad, az is használhatatlan.
cserébe mit kapok? szivatós, ehéz küldiket.
 
a gnóm boltos nem gáz. odamész, levered. jjaa hogy védőnövér! hívd a maffiózót!hogy nem jön? ciki. rossz kt-t választottál. Clod és én a legjobb kt-ban vagyunk!chd esszenciájának micsodája? micsoda, mindegy. jól hangzik. király vagy!
 
)))))))))))
 
Hi!

Sajnallak benneteket tevedesetekben

Clod Onar, CHD esszenciajanak orokose
 
Támogatom az előttem szólót! Dornodon az egy igaz iseten! (mondom én tanítványi ranggal és kicsit több mint 100 -as gonoszsággal) Egy geci küldije van: ölj meg egy gnóm boltost! Féltem tőle mint állat aztán úgy megvertem, hogy csak füstölt! ))) Boldogság!
Mágikus ütést viszont NEM ad! Bassza meg!

Hyperion, Dornodon Inkvizítora
 
Leah varázslatai gyenguszok, a küldetések nehezek. Dornodon normális nehézségű küldetéseket ad, és viszonylag korán megad pár nagyon fontos, erős varázslatot. Áldomás, vámpirizáció, tűzeső, tűzpajzs, puha ütés, sötét halál, sötét ceremónia, kitartó ló, hogy csak a legjobb alapvarázslatokat említsem tőle. Igaz, hogy Leah azonnal megadja a vámpirizációt, de sok más előnyt nem lehet felsorolni mellette, ráadásul a vámpirizáció csak magasabb papi ranggal használható jól, az alatt szar Egy nagy hátránya van Dorninak hogy nagyon későn adja meg (megadja egyáltalán?) a mágikus ütést. Ennek hiányában mágikus sebzésű távfegyvereket kell folyton felhajtani keleten
Charadin adja talán a legtáposabb varázslatokat, de nagyon szemét küldetései vannak soxor, és szinte mindenki utálja a híveit Még én is, aki Dornodon püspöke vagyok 666-os gonoszként.
 
Tényleg, valaki írhatna nekem is egy szuper kis elemzést, hogy LEAHot, esetleg DORNODONt kövessem-e...
A hyperek sajnos nem nagyon érdekelnek, az sztem elrontja a játékélményt.
hydrid@freemail.hu a fórumba pedig csak ritkán írok...
 
Az előző kérdés akart lenni.
 
Milyen előnyei és hátrányai vannak annak, hogy gonosz, jó illetve semleges vagyok.
 
LEAH!!!!!!
 
Dorni suxx...ha már gonosz, akkor Chara-din
Egyébként Sheran és Raia rulz!
 
Nos, töltsd le a www.jeriko.hu -ról a Hyper-t! Abban benne van minden!
Ha már istent akarsz követni válaszd Dornodont!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.