Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Íjászverseny Alanorban
Küldd el képeslapként!
Ha ellátogatsz Alanorba, nehogy kihagyd az íjászversenyt! A város északnyugati csücskében épült íjásztelepen ugyanis nonstop ilyet rendeznek, ahol minden lő-, illetve dobófegyver szakértelemmel megáldott kalandozó kockázatmentesen próbára teheti tudását.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-29 12:32:35 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-04-29 12:32:39 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
2024-04-29 12:32:45 A TF fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
????
Neked most jó...

Az oké, hogy a változó helyeken, ha megvan a küldi vagy máskor is a küldiben szereplő tárgyat találod (fekete kehely, fairlight köpenye, szent kulacs, stb...), de SZENT KEHELY-t (szándékosan írtam így! csak templomszentelés után kapsz!!!

Hyperion
 
Már megtettem, de erre nem jöttem rá.
 
Az elf villa első labijában is van egy változó kincs ami szintén lehet áldozati tárgy.(nekem fekete kehely volt ott)
 
Hehehe...

Ha megcsinálod az építs 300 tvp-t egy templomba és az a templom felszentelésre kerül, akkor az első imádkozáskor megkapod...

Hehehe...

Javaslom, hogy olvasd L a Hypert az elejétől a végéig...

Hyperion, Dornodon inkvizítor
 
Lenn egy különleges kérdésem. A szent kelyhet honnan a fenéből szerezhetem meg? A hyper szerint a magasab rangú papoknál mindig van. Melyik Raiánál az a bizonyos "magsabb rang"?
 
A változó mínoszkúpokban lehet találni változó mágikus tárgyat, ami, ha megvan az isteni küldid (Szent kulacs, mágikus koponya, tharr keresztje, stb..), akkor azt adja amit az istened akar tőled. A Hyperben benne vannak a labik térképei és leírása...
 
Emberek Sherannak hogy,hol lehet Szent Kulacsot szerezni?
 
))))
 
inkább téged lehetne sajnálni
 
én nem
 
Sajnálom...
 
Voltaképpen igen.
 
Ja igen! Egy kicsit rugaszkodjunk el a TF-től! Te az életben is ezeket a nézeteket vallod??? Csak, mert akkor nagy baj lehet veled!
Ha jobban belegondolsz, a szerepjétokokben választott "karaktered" olyan amilyen Te nem lehettél/lehetsz (számos hátráltató tényező miatt)...

Nos...?
 
Ez annyira nyála, hogy szint fáj!!!! Fény és tisztaság??? Eh... Az a gyengéknek való! Én addig is pusztítok és fosztogatok és gazad leszek, amíg Te a rászorulókon segítesz! Az igaz, hogy így engem támogatsz: amit Te odaadsz a rászorulóknak azt én elveszem tőlük és megtartom!!! Hehehe! Ennyir ér a Te jóságod! A gonoszt szponzorálod...

Hyperion, az "ősgonosz" Inkvizítor
 
Látszik rajtad. Csalással mindig jobban meg lehet élni, de hosszú távon a fény és tisztaság útja kifizetődőbb.
 
Bocsi! Az a "kis geci" előtt ÉN akart lenni!!!
 
Most értetted meg, hogy miről beszéltem!!! Helyes!!!

Éppen arról van szó, hogy a jók túl gyávák felrúgni a szabályok és szembeszállni a felsőbb hatalommal (Borax és puhapöcsű katonái)! Ti inkább odamentek az SF-re és elvégzitek Alanor helyett a piszkos munkát, igaz, hogy rengeteg TP és arany, de inkább feláldoznak Titeket kalandozókat, mint, hogy ők merészkedjenek oda! A kincsek előbb vagy utobb úgyis Borax kincstárában fognak kikötni!
Ha véletlenül átvergődök eccer (sokára) az SF-re biztos, hogy egy "gramm" Thargodant sem fogok legyőzni, hogy ne gyengítsem őket...

Ja, igen, a lényeg: amíg én felmerem rúgni a becsületet és a sportszerüséget és ezzel jobban biztosítom a jövőmet addig, Te odaállsz elé és vállalod, hogy kettévágnak => Te sportszerű és halott vagy, és "kis geci" és élek soká!

Hyperion, Donrodon Inkvizítora
 
A jó KT-k közül pedig lehetne említeni az Álomőrzőket, a Lélektisztító Irgalmas Nővéreket, aztán a Naplovagokat, a Szeretet vándorait, a FÉNY Hordozóit, stb.

Azzal, hogy nem hátba szúrom az ellenfelemet, és nem kirabolom, inkább azt mutatom meg, hogy mennire bátran merek szembenézni vele, és hogy megtartom a becsületemet azzal, hogy egyenlőkként küzdünk. Mint a solamniaiak mondják: Est Sularus ost Mithas. Ez itt is érvényes: sokkal sportszerűbb szembeszállni az ellenféllel, mint alattomosan leszúrni. De a futás is egy jó megoldás. Azzal viszont csaqk a gyávaságot mutatod meg, hogyha orvul leszúrsz valakit, vagy lopsz tőle, ahelyett hogy tisztességes csatában legyőznéd, esetleg megvennéd azt a tárgyat. Amellett, hogy ez a verzió több TP-t is ad (szerintem), jobb is.
Persze a jó oldalról is említhetünk rossz példát: Elenios bűvölése. Az is valami ilyesféle dolog. Hasznos, persze, de sokkal tisztességesebb a lopásnál. Amellett nehezebb is.

Leah birodalma alapvetően jó istennek tünteti fel Leah-t, hiszen a halál a Rend egyik esyzköze, és mint ilyen, Chara-din ellen van, tehát jó. Csak az élőhalottak ne lennének, akkor még elmenne valahogy!
 
Arról, hogy kik a legerősebbek:

Clod Onar, Chara-din hívő; hallottál már róla?
Tbg. Valgyi, ő is gonosz, gaz NPC (asszem)
Ilinir Doaron, Örödgi kör vezetője (ők 180-an vannak) !!!
Inkvizítorok, fetörőben lévő nagyhatalmú gonosz KT
Káosz Lordjai, Chd KT

Soroljam még???

Ti jó egyszerűen gyengék vagyok! Képzelj el egy csatát: alapból fele Ép-n kezded egy gonosz ellen, sőt ha nincs szerencséd már a távolsági körben halott vagy (obszidián karkötő, +3 gonoszságért egy jó is megkaphatja...)

Arra nem gondolsz, hogy a gonosznak van elég bátorsága elpusztítani a dolgokat? A gonosz nem válogat az eszközeiben, felrúgja az erkölcsöt! A jók gyávák ezt megtenni és éppen ezért vesztesek! Amí én simán hátbaszúrlak, addig te mindenki előtt kihívsz "párbajra", mi ebben a hasznod? Én hátbaszúrlak, senki sem veszi észre és a hátizsákodat is kipakolom! Ezzel szemben te hozzá se nyúlnál a zsákomhoz, mert GYENGE VAGY!
Ez az igazság! Különben is ki mondja meg, hogy mi rossz és mi nem? raia ugyanolyan szarkeverő mint bármelyik másik isten.

Végül mindannyian Leah birodalmában kötünk ki! Ha ez a sorsunk, legalább éljünk úgy, hogy ott jó legyen nekünk, és MI kevergethessük a "jók"-at az üsben!

Hyperion, Dornodon inkvizítora
 
Nem vagyok biztos benne, hogy jó a gondolatmeneted. Ugyanis ha mindenki szövetséget kötne egy ellenfél ellen, százszázalékos lenne a siker. Igaz, hogy közben jónéhány DEM-et elhasználnak, de szerintem egy Maffia-tagot le lehet győzni. Lehet, hogy nagyon erős, de valószínűleg van erősebb is. Nem tudom biztosan, de senki sem állíthatja, hogy ő a legerősebb, mert még mindig lehet erősebb.

És Raiát nem hagyom ott, két isten volt amúgy is, akit választottam volna: Raia vagy Elenios. És Raiát választottam. Szerintem gonosznak lenni a gyengeség jele. Hiszen ha pusztítunk, akkor kimutatjuk, hogy félünk attól, ha akit nem pusdztítunk el, esetleg erősebb lesz, és később ő ölne meg minket. Jónak lenni azon kívül, hogy biztonságosabb, jobb is. De ha történetesen nem jó lennék, akkor is maximum semlegességig mentem volna le. A gonoszok közül is a legerősebb isten valószínűleg Chara-Din.
 
Hella, Alaron!

Ehhez csak annyit, hogy a MAFFIAnak akkor sem lenne melto ellenfele, ha tortenetesen nem egy eros szovetsegben lenne! Csak ismetelni tudom magam; ez nem az a vilag, ahol a "jok" gyoznek!

Eljen Krisztyan Todor, Jumurdzsak, a Pasztor testvereknek pedig meg legalabb 1000 einstandot!

rolik / A szentsegtelen

u.i.:Hagyd ott azt a transzi rajat, es keress vmi komoly istent (mint pl LEAH)! Jut eszembe; nem jut eszembe hol is hallottam errol a hogyishivjakrol (tisztitotuz vagy mi), de arra hatarozottan emlekszem, hogy halalra rohogtem magam!
 
Két dolgot hibáztam:
-as gyógyításom nem 15, hanem 34. És 87. forduló után.
-én ha jól emlékszem, nem 1.3-et montdam, hanem 1/3-ot. (0.333333) De az is hibás. Ha 3x=2y, akkor tényleg x=1,5y. Egyszerű egyenlet, de 18-as IQ-val nem nehéz elrontani))
1/3 nem, hanem 3/2. Nem is sokba lkülönbözik: az én értékem kétszeresének reciproka. Kösz a jó megoldást.
 
Na ebben egyetértek...inkább tfelne szerencsét (adjon tharr épt a híveinek, úgyis tápos és a sok harc miatt sokat sérültek, tehát még szerepjátékosan is igazolható )
 
3x=2y
x=2/3y
y=3/2x
ebből az következne, hogy a jók 1/3dal erősebbek (illetve egy jó 1,5 gonosznak felel meg). Sajna ez nem fedi a valóságot, de szépen néz ki

Tehát: egy gonosz=0,66666666...6 jó
egy jó=1,5 gonosz
 
A Te 15-ös gyógyitásodra reagálnék: az enyém 56-os...
Másrészről pedig, ha 3 gonoszra jut egy jó akkor a jóknak másfélszer erősebbnek kell lenniük mint a gonoszoknak, hogy meglegyen az egyensúly: 3x = 2(1,5x)
És nem 3x = 2(1,3x) => ezt Te mondtad...

Hyperion, Dornodon Inkvizítora
 
Nem olyan biztos. Szövetséggel mindent le lehet győzni - már persze azelőtt szövetség kell. Krynnen is legyőzték Chaost, Chara-din ottani megfelelőjét, amikor maga az isten jelent meg a világon. És ha nem is isten az ellenfél, akkor valamivel könnyebb legyőzni. Például, ha gonosz, tisztítőtűzzel eredményesen lehet harcolni. Ha jó, vagy semleges, akkor nem tudom, mi lehet ellenük, biztos van módszer.
 
Dornodon legnagyobb előnye hogy viszonylag könnyű küldetésekért, az elsők között nagyon jó varázslatokat ad (vámpirizáció, áldomás stb.) bár most nézem hogy Raia is, tehát egyezzünk ki döntetlenben :-)
Puha ütést ad Dorni is, és jóval előbb mint Raia. Korgó gyomor huss nekem 7,5 év alatt még soha nem hiányzott. Megemlíteném még a sötét ceremóniát ami jelentősen dobhat a maxép-n. A különbség a két isten között a kezdetekben van mivel később megszerezhetők egymásnak a varázslatai is. De nem mindegy mikor! Ezért említettem a gyógyító varázslatot.
Amúgy Tharr után szerintem Chara-din következik táposság szempontjából.
 
És még egy nagy hiba Dornodonnál: IMre vp-t ad és nem szerencsét. Bár ez még mindig jobb mint Raia gyógyítgatása ))
 
A puha ütés meglesz mindenkinek, de Dorni hamar adja
A kgy. huss csak a teo fejlesztés miatt éri meg, de van nagyságrenddel jobb móccer is ám erre... Igaz, kicsit később használható, de akkor nagyon jól...
Szvsz viszonylag könnyű küldetésekért sok jó varázslatot ad Dornodon, egy nagy hibája van, mégpedig a mágikus ütést túl későn adja. Mondjuk, ha nem ütőt akar valaki balban használni akkor annyira nem gáz már. (büdös shuriken, jó jobb és balkezes vágó és szúró cuccok)
 
Ehh, jellemet úgyis pszivel éri csak meg Én is későn jöttem csak rá... Ismerek olyan mutáncsot aki jó 777 lett még a 100. fordulója körül. Most fog belépni a Porszemekhez, ha minden jól alakul
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.