Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Nektoraf
Küldd el képeslapként!
"Sárgás, viaszos testű, szőrnélküli óriásmajmok - rettenetesen agresszívek és sunyik. A bozótosban lapítva várják, hogy arra járjon valami, ami náluk jóval gyengébb, és aztán lesből támadnak." - Encyclopedia Fantasia a nektorafokról
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-29 02:27:15 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
mivel nem igazán lehet átmászkálni ezek között a játékok között ezért szerintem ez nem túl veszéjes
 
Nem fél senki attól, hogy ismerve a világ jövőjét (ŐV, VU) mindneki alakváltóval jön majd?

Vagy most, hogy ezt leírtam, már aktualizáltam is a problémát?
 
Biztos elfogyott a lendület.
 
Szeretnénk majd indítani egy fejlesztői blogot, ahol írjunk, hogy mi van eddig kész, és mikor milyen újabb dolgok kerültek be, hogy nyomon tudjátok követni a dolgok menetét.

??????????
 
Hello

Csak annyit jegyeznék meg, hogy mit számít az ha valaki elônyt szerez? Az annyira fontos hogy behozhatatlan?

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy vannak akik már 1000. szintûek.... De lehet hogy ez csak azért van mert nem elsô akarok lenni, hanem élvezni szeretném a játékot. Régi karakterem már 14 éve áll, és most indultam újjal. Megrémít hogy elôfordulhat: véget ér a TF. Most mikor újra feléledt benne a vágy ez iránt a félsziget iránt.... Most már van pénzem, tudok rá szánni elég lóvét nem úgy mint anno. És annak ellenére hogy még csak egy vizestömlô és egy bot van a kezemben, jól érzem magam és nem azon filózom, hogy másoknak már 200000 TP-je van. Én használom az elérhetô információkat, de persze ez egyén függô ki mit szeret.

Az online tf jó dolog lesz, teljesen mindegy hogy lesznek benne új dolgok( térkép, stb vagy nem). Egyetlen dolog ami zavar, bár ez saját személyes probléma, az a fizetés módja. Nem nagyon szeretem azokat az online játékokat, ahol - ahogy már írták korábban - csak akkor lehetsz igazán sikeres ha fizetsz. (pedig szinte ilyen mindegyik) Vagy legyen teljesen fizetôs vagy egyáltalán ne legyen az. De persze tudom hogy ez nem felel meg a kornak

A 7 napos játékhét tényleg egy kicsit lassúnak tûnik, de én már elég öreg vagyok ahhoz, hogy ne akarjak mindent azonnal . Szerintem nem idejétmúlt ez a játék.
üdv
hs
 
Kötve hiszem, hogy az újonnan indított TF-en ne lenne már ott CHD is. De ne legyen igazam, fun event volt.
 
De ha előről kezdjük a TF-t, akkor nem lesz még CHD!
 
A TF jelenlegi verziójával (a "demón" kívül) még nem játszottam, kicsit drágának tartom. De az online ingyenes verzió baromi jól hangzik, én biztos regisztrálni fogok, már ha nem hal hamvába az elhatározás...

Külön öröm, hogy lesznek a képek tanúsága szerint lesznek jellempróbák, így sokkal több szerepjátszási lehetőség áll majd előttem, mint a Végzetúrban. Már most tervezgetem a CHD hívő velejéig romlott árnymanómat, a jövendőbeli legrettegettebb tolvajt Ghalla-szerte.
 
Leporoltam a régi karimat. Pár év alatt rámrakódott 3 m guánó, mivel egy gitonga kolónia alatt táboroztam.
Kipihenve beóvakodtam a 106. labiba és végigzúztam az első szintet, sajnos a másik kettő nem jött össze, mert az UL írásakor kihagytam egy ref. pontot, ahol történetesen volt egy meghúzandó kar.
Hozzá kell szoknom újra a játékhoz, szinte újra kell tanulni. De azért nagyon király még mindig.

A térkép megváltoztatásáról:
Szerintem rosszabb lenne, ha a szűz szerveren változna a map, mivel azok lennének nagy előnyben, akik maguk előtt tolnak pár rabszolgát, és hamar behozhatatlan előnyre tennének szert.
Engem valahogy 12 évnyi játék alatt sose vonzott az új területek felfedezése. Számomra nem ez adta/adja a játék élvezetét.
 
hello igen aztán utána gondoltam ennek és rémlet valami hasolo parancs csak azt hitem azonos az extra fordulokal.tök jo nagyon szeretem a tf.et.lesz nyomtatom is és kitudom nyomtatni a forduloimat,és jobban tudok igy mindenre figyelni.
 
Megvan neked az EXT parancs, minden 10. fordulód végén olvashatod az általad használható parancsok listáját.
 
Nem tudom pontosan, hogy hányan játszunk még TF-et, de nekünk köszönhető, hogy egyáltalán van még TF, és az Online még felmerülhetett egyáltalán, mint fejlesztési irány.
 
hello nem is tudtam eröl az ext-parancsrol mindenesetre örülök neki.amugy 37-forit léptem eddig.te is olvashatod a nyilvános foriknál.gkar név alat.még ezta ext parancsot nem kaptam meg.lehet hogy azért mert van extra fordulom.
 
nincs semmi hír hogy mikorra várható?
 
Pár észrevétel, amivel szeretném segíteni a fejlesztést (remélem hasznosak lesznek).
A "szűz" verzióban a térkép mindenképpen legyen átdolgozva. Inkább induljon később, de legyen benne minél több változás, akár ne csak a térképekben, de labirintusokban, küldetésekben. EZ felbecsülhetetlen élményt nyújt egyénileg és közösségi szervezkedés tekintetében is.
Nekem is megvan a magam története, amikor elkezdtem játszani anno a levelezős verzióval. Osztálytársamtól kaptam meg a kézzel, összeragasztott "20 filléres" rajzlapokon létező térképet, amit aztán bővítgettem/ünk magunknak. A végén már akkora volt, hogy a fél szobámat elfoglalta. AZ élményt nem lehet írásban átadni, akik átéltek hasonlót, pontosan tudják miről beszélek. Ez volt a játéknak a legnagyobb vonz- és megtartó ereje. AZ újdonság varázsa, ezt semmiképp sem szabad kihagyni szerintem.
Ehhez mint fentebb írtam átdolgozott új térkép és labirintusok, isteni küldetések kellenek, hogy a legfontosabb tényezők mindenki számára ismeretlenek legyenek. A friss szerver indulásáig pedig a kezdőknek lenne lehetősége gyakorlati tudást és tapasztalatot szerezni a konvertálást adaptáló szervere(ke)n, próbálgathatnák a szárnyaikat.

Egy teljesen érintetlen szerver, ahol a fontos tényezők mindenki számára ismeretlenek biztosan hatalmas tömegeket csábítana, és szerintem üzleti szempontból is busásan megtérülne, a játékos élvezeti értékéről nem is beszélve (ami ugye vonzza a játékosokat). Gondolok itt olyan apróságokra, hogy a beöltöztetett karakterek szétcsapnak mindenkit a környéken, a játékot tökéletesen ismerők fényévekkel előrébb lesznek, még az új "fun" karaktereikkel is, és társaik elkerülésére.

Attól tartok, hogyha a "új csak online" szerveren nem lesznek átdolgozva ezek a fontos "apróságok" (a játék komplexitását figyelembe véve), akkor egy jelentősen kevésbé értékes világot kapnának a játékosok.

Én biztosan indulni fogok, de nem szeretném, ha olyan hamar leeresztene a játék, mint a vu, ahol gyakorlatilag mindent elértem amit játékos elérhet (Wurgolx - TGY, Ywgarrd, V4-ek...).
Hiába sokkal összetettebb a játék, a térkép és a hyper miatt még kevesebb ismeretlen volna, mint amennyi a vu-ban volt a kezdetektől...

Őszintén bevallom, alig várom az indulást. Különösen ha az új világgal kapcsolatos javaslataimat Miklós fontolóra veszi, finomítja, beütemezi a tervbe és alkalmazza.
 
Nem azért, de ez a játékhét dolog szerintem is idejétmúlt. Nem is nagyon értem, miért van még mindig - ami okot adott rá egyrészt a postai ciklus, ami mamár nem jellemző, másrészt hogy ne érd el olyan hamar a játék "végét". A legtöbb játékosnál úgyis határt jelentenek a teljesíthető küldetések, addig meg miért is nem lehet lépni? Hamarosan elfogy a lemaradásom, és nekem csak havi 2 extra fordulóm lesz, ami lássuk be, semmi. Teendőm viszont (és játékkedvem, stb) bőven lenne még...
 
Nemtudom hanyadik fordulódban vagy Busta de létezik a játékban egy EXT parancs pont azoknak akinek lassu a játékhét és a nagyoktól levan maradva.
25. fordulódban kapod meg a parancsot ha nemvagy lemaradásban addig elég a 18 extraforduló.
Utána ha megvan kiadod a fordulódban és Woala

25. fordulótól 100. fordulóig - 25 játékhét.
101. fordulótól 200. fordulóig - 20 játékhét.
201. fordulótól 300. fordulóig - 15 játékhét.
301. fordulótól 400. fordulóig - 10 játékhét.
401. fordulótól 500. fordulóig - 5 játékhét.
501. fordulótól 600. fordulóig - 3 játékhét.
601. fordulótól - 2 játékhét.

szóval elösször kapsz 25hét lemaradást ami azért elég ideig kitart.....
 
sziaztok én egyáltalán nen várom a tf-onlinet.könyörgök ha van kalandok földje akor minek a tf-online.a mostani tf-be 1-szerintem elavult dolog van a 7-napos játékhét.lehetne csökenteni 5-napra aki postai foriai vanak azis tudná szerintem tartani.de eza 7-napos ojan lasu.nekem aza szerencsém hogy a 10-ingyen fori után kaptam 18-extra forit.amiböl még van 9.
 
Marocchi szerintem a lemaradást tuti nemlehet majd átninni.

Nekem is van egy nagyobb és több kisebb karakterem, lehetőség szerint én azon a szerveren játszakék újakkal ahová nemlehet a régieket átvinni.
Sajnos a konvertálás a mostani játékosok miatt elengedhetetlen bár megértem álláspontjukat, hisz aki 10-15 éve játszik nemakarja kidobni a kukába mait elért. Viszont ott a másik álláspont amit jobban pártolok, hogy hamár elindul egy ilyen nagy projekt akkor már egyenlő eséllyel kezdjenek az emberek.
A másikat a KT-k konvertálását máig nemértem minek kell illetve a kt-képességek konvertálását. Most mikor mindent tiszta lappal lehetne kezdeni akkor ilyenekhez ragaszkodni. A konvertált karik ugyanugy megalakithatják a kt-jukat esetleg levédik a nevet, és a kt képeségeket meg ujra kifejlesztik oszt kész....
Lehet ezzel elinditok egy vitát, de nemtudom most hányan játszanak a TF-en, de szintem max 500-an és az online-on játszana VU nagyrésze + régi játékosok + mostaniak jórésze szóval tipp min: 2-3ezren érzitek az arányt. Szoval örüljünk a konvertálásnak és mindennek amit adnak.
 
Én a TF Online-t úgy tudnám elképzelni, mint egy tiszta lap nyitását, egy új kezdetet. Nagyon csalódott lennék, ha át lehetne vinni a mostani TF-es karaktereket. Persze maradjon meg vele párhuzamosan a régi TF is.
 
Egy kérdés, ill. kettő: Ha a jelenlegi TF-ről a TF-online egyik világába át lehet majd vinni a karaktereket, akkor át lehet-e nevezni őket, ill. valamilyen formában megjelenik-e majd a kérdéses karakterek lemaradása???? Kb. 8-9 éve hagytam abba a TF-et, és ha ezt a lemaradást az Online verzióban be lehetne hozni, akkor az nagyon tuti lenne!!!
 
Hát már tényleg jó lenne valami konkrét hír.
Én már szervezem a csapatot a Végzeturas klánunkból. Jelenleg oktatás folyik ár napja skype konf-on, hogy mit hogyan kell csináni a TF-en. Általában egyikük sem hallott még a TF-ről konkrétabban, és teljesen el vannak varázsolva, hogy milyen szupi. Alig várják már, hog elkezdődjön, tuti játszani fognak mindannyian.
 
Hali!

Épp egy hónapja kaptunk egykis infómorzsát Miklósunktól. Tudom hogy 1 hónap nemsok idő de jólenne tudni mikor indul majd a fejlesztői blog amiből reményeim szerint legalább heti szinten értesülhetünk a fejlesztésről. Előre is köszi, és hajrá!!!
 
Ha a nyugati civilizáció összeomlik, nem ez lesz a legnagyobb bajod
Viszont reméljük a szerver stabilabb lesz annál, mint ami mostanság a VU-n van.
 
Én csak abban bízom, hogy az újrakezdőknek nem csak annyi lessz a térjképváltoztatás, hogy máshova tesznek egy szrnyfészket... valamint javaslom, hogy ne dobjátok még ki a levelezős verziót sem, mert ha sszeomlik az internet, vagy a nyugati civilizáció, akkor megnyugtató lenne hogy levélben még mindíg lehet tf-ezni...
 
szia elökerestem a régi forduloimat azért nekem is volt legalább 100-forim a 60-nál több roszul emlékezdtem meg volt 1-másik karektetem is azal csak 32-forit léptem viszont mikor bejelenkezem a beholder oldara akkor a számlainfoknál még jelzi ezt a karektert is pedig már 9-éve nem léptem vele.
 
az szép
remélem tényleg lesz tf-online
nekem az nem teccet ahogy a térkép meg volt oldva
de mondjuk ez probléma volt az öv-ben is de ottt csak sokkal kevesebszer kellett lépkedni
 
Én azért lenyomtam 530 fordulót
 
szia én 1992-ben kezdtem a tf-et hasolo élményekel én is mindig vártam a postást mint a mesiást.akor még hétvégén is volt táplálás.a régi szép idök.volt 1-contra nevü karekterem több mint 60-forit lejátszotam vele de még addig se jutotam hogy betudjak áldozni 1-istenek.sajna senkitöl nem kértem segitséget igy nagyon gyenge volt a karekterem.játszotam a káosz galaktikával is.aztán az megszünt.ezután 9-év abba hagyás után tavaj tértem visza oktoberbe uj karekterel.gkar nével.amit hála segitökész játékosoknak felvérteztek.most nagyon erös karekterem van.igy azért egészen jobb játszani.
 
1994-ben kezdtem TF-ezni, akkor még az eredeti papír alapú, postázós módszerrel, 9 napos játékhetekkel. Aki ezt nem próbálta, az nem tudhatja, hogy milyen izgalmas volt így is a játék.
A postás volt a legkedvesebb ember a világon, ha meghozta a vaskos borítékot. Szinte reszkettem, ahogy kibontottam a levelet, kisimogattam a háromfelé hajtogatott lapokat. Olyankor bezáródott körülöttem a világ, lehúztam a rolót és nem zavarhatott senki. Dobogó szívvel futottam át az elejét, olvastam el, hogy kikkel találkoztam. Rémüldöztem, amikor egy sokkal erősebb kalandozóval futottam össze táborozás alatt. Csak lestem a cuccait, hüledeztem az iszonyatos szörnyekből kinyert trófeáin. Én is olyanokat akartam! Máris volt cél.
Szóval olvastam tovább, jöttek a kezdeti parancsok, majd indult az izgalmasabb rész. Mozgás, új terep, tereptárgyak, szépen leírva minden. Aztán jött a szörny. Eleinte még sokat bujkáltam, aztán megtanultam a harci és egyéb beállítások csinját-bínját, és püföltem a dögöket. Szupi volt olvasni, amikor kiesett belőle valami cucc, egy új komponens, amiről még nem tudtam, jó lesz-e valamire. Jó volt kísérletezni, hogy hátha össze tudok hozni a nálam lévő bőrökből, fémdarabokból és egyebekből valami újat. Nem vette el a kedvemet az sem, amikor bejött az első hiper. Legalább nem kellett szerencsétlenkedni és többszörösen lesre futni. Lehetett céltudatosan haladni a célok felé. El tudtam tervezni, merre megyek, hol mit gyűjtök, milyen dögöt verek le, mikor megyek be a városba, mikor milyen küldit csinálok meg, stb. És TF-en mindig volt valami új kihívás, valami új cél, sosem volt unalmas. Eszméletlen volt az első varkaudar invázió és az azt követő többi történelmi esemény. Nekem minden bejött, ami a játékban történt. Remélem az új sem lesz rosszabb.
A nyomtatott forduló olvasása mellett megvolt az UL-készítés "fílingje" is. Egy-egy komolyabb, 40 soros UL megírása, ha pl. többszintes labi bejárása és egyebek voltak benne, akkor megtartott akár pár órát is, hogy minden tutira jól menjen. Volt aztán pár koppanás is, amikor mégsem ment jól minden, a leggondosabb odafigyelés mellett is el rontottam egy mozgás parancsot, vagy nem sikerült leölni egy teremőr szörnyet. Mókás lett a végeredmény.
Pár VU-s cimborának megmutattam néhány fordulmat. Kissé elkerekedett a fejük, leesett az álluk. Látják, mennyivel komolyabb játék a VU-nál.

Teljesen más világ, mint a VU. Utóbbit kereken egy éve nyomom, de már rég elvesztette minden varázsát. Már csak a csapat miatt játszom. Amint a TF indul, átpasszolom a karimat valakinek.

Szóval hajrá Beho, húzzatok bele, mert már nagyon játszanánk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.