Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Vikócmajom
Küldd el képeslapként!
"Egy törpe áll előtted, arca elborult, övéből hatalmas harci kalapácsot húz elő. Miközben riadtan menekülsz, érzed, ahogy zsebeidből sorra potyognak az apró tárgyak, de nem mersz lassítani. Egy gyökérben esel hasra, jól beverve fejedet. Mikor kinyitod szemedet, egy vikócmajom néz le rád a fáról, és újabb makkot hajít kobakodra." - egy rémálomból történő ébredés pillanatai
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)

További témák...

2024-04-13 07:47:14 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

A XLIII. Beholder találkozóAz idén megújult formában tartottuk az íjászversenyt. A játék nevéhez méltóan valóban íjjal kellett megmutatni a dobó szakértelmüket a játékosoknak a korábbi darts helyett. Az újítást szerencsére nagyon jól fogadták a lelkes íjászok, akik két versenyben is megmutathatták, hogyan bánnak a tapadókorongos nyilakkal. Az első versenyben egyénileg, a másodikban 2 fős csapatok lőhettek. A csapatverseny nehezítve volt, itt már csak a mesterek indultak, ugyanis a lövő játékos szemét letakartuk, tehát “vakon” kellett a céltáblába találni. A társ segíthetett instrukciókkal, hogy merre célozzon, de azért így sem volt egyszerű. Mind a két játék jó hangulatban telt, ami biztató jel arra, hogy a következő találkozón is versengjenek az íjászok. A versenyekben leginkább a végzetúr játékosok jeleskedtek most, de a csapatversenyben az első helyezetteknél egy Ősök Városa játékos is elvihette a játékon belüli nyereményt. A dobogós helyezettek még arany, ezüst illetve bronz érmet is kaptak. Köszönjük a részvételt és gratulálunk a nyerteseknek!

Két 10 fős csapat mérhette össze a mutogatási tudását 5 témakörben: Beholderes lények, Beholderes tárgyak, Nyári sportok, Informatika, Nyár. A játékosok egy nagyon cuki rózsaszínű, pónis homokozó vödörből húzták a feladatokat. Nem voltak most nagyon nehezek a mutogatni valók, nagyon ügyesek voltak a játékosok, de azért akadt egy-két lehetetlen küldetés is. Például a kertmozit, külső meghajtót nem sikerült elmutogatni. Lehet, hogy keveset ittak a mutogatás előtt az ajándék Limóból. A mutogatáshoz volt egy kellék is, csakhogy még jobban érezni lehessen a nyári hangulatot. Egy hatalmas nagy napszemüveget kellett felvenni minden mutogató játékosnak. Mókásan néztek ki. Gondolom sokat segített nekik a mutogatásban is. A csapatok megnevezése A. és B. csapat volt. A játék végén a B csapat volt az ügyesebb. Ezt a csapatot többségben TF-esek alkották. Gratulálunk nekik, és persze a második helyezett A.csapatnak is. Nyereményeik TF-es, VÚ-s vagy ŐV-s tárgyak voltak, illetve arany és ezüst érmek is kerültek a nyakakba.

A két csapatnak először is el kellett döntenie, hogy melyikük lesz a Mr. és melyikük a Mrs.csapat. Ehhez a zenetudásukra volt szükség. A TF-es csapat volt a sikeresebb, akik a Mr.-t választották maguknak. Kaptak egy Mr. Gladiátoros kötényt, amit valakinek mindig hordania kellett. A VÚ-sok lettek a Mrs.-ek ők is kaptak egy nagyon csini kötényt. A fotókon majd láthatjátok. Volt még rózsaszínű és kék szalagra kötött pici műanyag kardocska, amit a nyakukba akasztottak a játékosok a megkülönböztetés céljából. A feladatok csupa olyanok voltak, amiben egy igazi gladiátor nagyon profi. Ugye kezdtük a zenefelismeréssel, volt még íjászverseny, kézi erővel működtetett, ütő nélküli tollasozás, sótörés pozícióban lufipukkasztás, lufilebegtetés, zsákbanfutás, pohárba kard dobálás. Mondtam én, hogy csupa gladiátornak való megmérettetés volt ez. A mi gladiátoraink hol több, hol kevesebb sikerrel hajtották végre ezeket a testre szabott feladatokat, de semmi nem szegte a kedvüket, mert ilyen egy igazi hős. Azok, akik inkább az agyukat akarták megmozgatni, az írásbeli feladatokat próbálták meg a legjobb tudásuk szerint megfejteni. Ezek a Tárgyanagramma, Betűkáosz, Mi maradt ki?, Különbségkeresés és Titkosírás feladatok voltak. Itt kiemelném a Mrs. csapat rajztehetségét. A Titkosírás feladat megfejtése az volt, hogy egy gladiátorviadalt kell lerajzolni két gladiátorral és egy állattal a képen. Két rajz is készült, nagyszerű munkák. Sajnos a Mr. TF-es csapatnak nem sikerült a Titkosírást megfejteni, pedig nekik ebben igazán profinak kellene lenniük. Emiatt rajz sem készült. Ettől függetlenül nagyszerű mókázásban volt részük a játékosoknak és a közönségnek is. A játék végén a Mrs. Gladiátor csapat (VÚ) győzedelmeskedett. Gratulálunk nekik, így a VÚ-sok kedden 10 órától már élvezhetik a nyereményt, ami +5% lélekenergia minden vadászatra két hétig. Ezenkívül minden résztvevő játékos kapott játékon belüli nyereményt is és itt is osztottunk arany és ezüst érmeket.

Ezen program során eldugott borítékokat kell megtalálni a szemfüles játékosoknak. Bárki keresheti őket, nem kell külön nevezni a játékra. Aki megtalálja, az beválthatja a benne talált kincset. A mostani vadászaton csupán két darab borítékot nem sikerült megtalálni a magas felderítés szakértelemmel rendelkező játékosoknak. Nagyon lelkes volt 3 kisfiú, akik az utolsó pillanatokig is még kutattak a meglévő borítékok után.

A bejáratnál 20 játékos kapott egy kérdést vagy egy választ. Nekik kellett megtalálni a kérdés vagy a válasz másik felével rendelkező játékost. Sajnos nem sikerült mindet megtalálni, de sokan örülhettek a játékon belüli nyereménynek.

A találkozó területét ellepték a szörnyek. Ezeket kellett begyűjteni, de legalább 10 db-ot. Erre azoknak volt lehetőségük, akik erről a bejáratnál kaptak információt a programjukkal együtt. A szörnybegyűjtés sikeres volt. A játékosok TF, VÚ vagy HKK nyereménnyel lettek gazdagabbak.

Szintén a bejáratnál lehetett azokhoz a betűkhöz hozzájutni, amiből egy mondatot kellett volna kitenni. A HÚSZ ÉVES A HKK! felirat picit hiányos lett ugyan, de a mondatot meg tudták fejteni, ezért a jutalom is járt, akik leadták az igazoló papírt, amin az adataik voltak.

Ez is bejárati feladat volt. 10 db nyárral kapcsolatos tárgyat osztottunk ki, amiből 8-at kellett megtalálni. Sajnos csak a felét sikerült, ezért most nem járt jutalom.

Lehetőség volt egyedi módón díszíttetni magukat a játékosoknak. Leginkább a lányok vették igénybe ezt a szolgáltatást. Sok szép nonfiguratív minta készült, de panda maci is került valakinek a karjára.

A szójátékban 403 különböző szó közül lehetett kitalálni pl. a mitikus lényeket, beholder fajt/típust, híres embereket vagy éppen varázslatokat. Két versenyt is rendeztünk, amiben 12-12 előre nevezett játékos vehetett részt. A szójáték időre és pontra ment. Jó hangulatú, izgalmas versenyek voltak. Nyereményeik szintén a saját játékukon belüli tárgyak voltak illetve a dobogósok érmekkel lettek még gazdagabbak.

Az aranyládika titkára is fényderült, mert a plakátokon levő rózsaszínű betűkből sikerült összeolvasni a megfejtést a leggyorsabbnak. Az aranyládika természetesen aranypénzeket (aranycsokit) tartalmazott, ami magasról hullott a nyertesre jutalmául.

A tombolán TF-es, ŐV-s, VÚ-s, HKK-s nyereményeken kívül sok nyári, sportos, kikapcsolódást segítő nyereménynek is örülhettek a szerencsések. A játékon belüli virtuális nyeremények egy része testet is öltött. A draklen buborék, nerub elixír vagy a mágusok itala is kézzelfoghatóvá vált. A kedvenc a keg gomba lett, ami egy nagyon aranyos gomba dísz volt. A fődíj, egy Beholder ajándékcsomag volt csupa remek ajándékkal, kiegészítve egy 5000 Ft-os beholderes vásárlási utalvánnyal is, amit egy HKK játékosunk vihetett haza. Gratulálunk neki is még egyszer, és persze az összes nyertesnek. A tavaly téli találkozón kisorsoltuk Vérmalac Mazsolát, most Forduló kiküldő Manócska került a sors fintora folytán ugyanahhoz a kedves játékosunkhoz. Ennek Mazsola is biztosan örült. A Tombolán a szokásos jó hangulat volt, kedves tapssal bíztatta a közönség a nyerteseket a színpadra érve. Volt pár mókás közjáték is, de ezeket az írás úgysem adja vissza. A „tombola hangulatot” meg kell tapasztalni, tehát novemberben Téged is várunk szeretettel.

A belépővel mindenki kapott egy kvízt, amit kitöltve az általa választott játékunkban kaphattak nyereményt. Az idén csak a TF-esek nyertek. Nyereményük találatszor 1 titanitdukát volt. Talán túl nehézre sikeredett a kvíz, mert a legjobb találat is csak 6-os volt.

A Bolygó Ura vetélkedőben ezúttal nem voltak ügyességi és erőt próbáló feladatok, a verseny pusztán a szellemi képességeket tette próbára. Ismét 5 fős csapatok versenyezhettek a talicskányi relikviakuponért (1. hely: 4, 2.: 3, 3.:2, 4.: 1 relikviakupon minden csapattagnak). A csapat kezdetben 2 feladatot kapott (egy kvízt és egy sudokut) ezeket kellett megfejteniük, míg az ötödik csapattag a színpadon dolgozott egy rejtvényen, amivel a harmadik feladatot szerezhette meg. Minden csapattag sorra került, és egy-egy újabb rejtvény megoldásával újabb pontszerző feladatot szerezhetett meg a csapatának. A rejtvények közt volt anagramma, puzzle, kakukktojás-keresés és pénzszámolás. A nagy feladatok közt a fentieken kívül volt végzetúr totó, origami, memóriajáték, sőt egy kis tréfás VÚ matek is.

A győzelmet, és így egyúttal az aranyérmet végül egy igazi veteránokból álló csapat szerezte meg, Ariel, Offsboy, Kiaphet, Marcsa és Amorthis. Gratulálunk minden résztvevőnek és nyertesnek!

A két „levelezős” játékunk rajongóinak ismét voltak extra programok/lehetőségek. A Túlélők Földje játékosoknak fórumot tartottunk, ami jó hangulatban telt el. Ezúttal is volt Titanitdukát Aukció, valamint Túlélők Földje licit, a játékosok megkapták az Olimpiai forduloikat is. Az olimpiai nyereményekkel párhuzamosan kiosztottuk a Vlagyimir-díjakat is. Az Ősök Városa játékosoknak aranydukátból vásárlási lehetőség is volt.

A Végzetúr játékosok számára is tartottunk fórumot. A VÚ játékosok is licitálhattak tárgyakra a liciten. A nagyteremben több számítógépen is minijátékokkal lehetett játszani A vállalkozó kedvűek forgathattak szerencsekereket vagy válaszolhattak a kérdésekre a Kvíz olimpián. Nyereményeik játékon belüli tárgyak voltak.

Miniversenyek

Az új, pörgős formátum nagy sikert aratott, nem kevesebb, mint 53 verseny zajlott le, kb. 60 játékos részvételével. 25 új ultraritka lapot, 62 Mágusok alkonyát és jópár Zént osztottunk ki nyereményként. A legeredményesebb játékos Makó Gergely volt, 38 ponttal, 4 miniversenyt is megnyerve, így ő vihette haza a „nyári” kupát és az emlékérmet.

HKK Pályázatok

A versenyek mellett szavazni is lehetett a találkozó alkalmából meghirdetett novellaíró és poéngyártó pályázatra beérkezett művekre. A tíz előre megadott lap és illusztráció köré Nagy Viktor szőtte a legnépszerűbb történetet (Hatalomvágy), a második Enyedi Krisztián (Hűség beteljesedésig), a harmadik pedig Klujber Balázs (Pecázás) lett, jutalmuk 5, 3, illetve 1 HKK zsákbamacska.

(Novellák, képek)

A szavazók szerint a legjobb mémet Schwartz József gyártotta, a második helyet Sallai Gábor szerezte meg, a harmadik helyen végző mű pedig szintén Schwartz József nevéhez fűződik. Jutalmuk szinten 5, 3, illetve 1 HKK zsákbamacska.

Rajtuk kívül mások sem távoztak üres kézzel: a szavazók között kisorsoltunk további 5 HKK zsákbamacskát, emellett most sem hiányzott az elmaradhatatlan HKK Kvíz, ahol az 5 legügyesebb megfejtőt Mágusok alkonya kiegészítőkkel jutalmaztuk.

Végzetúr aukció nyertesei Túlélők Földje aukció nyertesei Titanitdukát aukció licitek Vlagyimir-díj A Beholder kvíz megfejtése A HKK kvíz megfejtése

Minden nyertesnek gratulálunk! Kellemes nyarat kívánunk Nektek és találkozzunk a novemberi összejövetelen is!Mazán Katalin

Létrehozás: 2015. június 16. 11:47:32
Utolsó frissítés: 2015. június 25. 11:50:38
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.