Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Tűzharc
Küldd el képeslapként!
A Shadowrunban az igazi tűzerőt az utcai szamurájok és a cégek zsoldos csapatai képviselik. A két fél gyakran keveredik a képen látotthoz hasonló, heves tűzharcba.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Sziasztok,

SR4 -et játszó értelmes csapatba állnék be, lehetőleg kevéssé tápoló, szerepjátszani kívánó értelmes emberek közé. Én természetesen egy értelmetlen troll vagyok, de úgy tervezem, hogy én lennék a kivétel.

Ha így vonzóbb a felhívás, akkor azt is hazudhatom magamról, hogy 18 éves szeximádó szerepkátékos lány vagyok.

Pest környékére szorítkozzunk lehetőleg.

A válaszokat előre is köszönöm,

c
 
uhh milyen régen írtam/néztem/jelentkeztem be ide
nah a kérdésre térve...

1. Reakció tulajdonság számú kockával plusz ugye harci tartalék és esetleges karma tartalék Critters 20.oldal reakció tulajdonság meghatározása bővebben a szellemek és sárkányok fejezete az Sr3 alapkönyv 266. oldala foglalkozik vele még humanoid alkatúak persze használhatnak fegyvereket ehhez meg szakértelem kell azt vagy km gondolja ki vagy simán tulajdonsággal dobatod.

2.nem számít levezetésnek alapvetően állatok reakció+ harci T dobnak érzékelést meg intelligencia lopakodást meg vagy gyorsasággal vagy reakcióval dobass náluk ha kéne nekik egyéb szakértelem de nincs használj helyette tulajdonság számú kockát. alapvetően az állatoknak nincsenek szakértelmei szal helyette én tulajdonságból dobok nekik levezetés nélkül úgymond ösztönösen.

3. Sr+ alapkönyv 181.-oldal 1. hasáb 4. bekezdés alapsugár = Mágia tulajdonság

4. Sr3 183. oldal Hatás címszó 3. bekezdés sebzővarázslatoknál minden két tiszta siker +1 sebzés szintet eredményez. felhívnám a figyelmet hogy pl.: egy 5H mana lövedéknél a plusz sikereket ami mér nem növeli a sebzést ugyanúgy le kell dobnia a szenvedő alanyoknak először a többlet sikereket aztán két sikerenként a sebzés szintet
 
Üdv!

Kérdésem volna hozzátok, mert bizonytalan vagyok kissé.

1.) A Critters kiegészítúben lévő állatok hány kockával dobják ki a közelharci támadásukat, ha nincs külön szakértelem feltűntetve ( eddig az ERŐ-t vettem alapul).
2.) Valamint ez levezetésnek számít-e vagy sem ( mármint a fegyvertelen harc ebben az esetben ) és ha igen, akkor van-e harci tartalékuk ( gondolok itt az olyan normál állatokra, mint tigris, farkas ect... ) ?

3.) Területre ható mágiánál az alap hatósugár a varázslat ereje X méter?

4.) Valamint pl.: a Kábítólabdánál is érvényes, hogy minden 2 siker a varázsló részéről növeli a sebzés energiaszintjét?

A válaszokat előre is köszi.
 
Üdv!
Dunaújváros környékén Johnson keresi vállalkozó kedvű csapatát, ugyan itt használt kiber eladó!
 
Játékosokat és esetleg egy mesélőt (mesélek ha muszáj de nem nagy kedvvel) keresek msn-es esetleg fórumos Shadowrun játékra...

Írjatok e-mailt nekem:

xyw22.hka@gmail.com

Hajrá
 
Hoi!

Minden kedves érdeklődőnek: vadászokat (1-4 fő) és Johnson(oka)t keresünk Debrecenben, fordítás alatt álló, leendő SR 4.0 (és kiegészítői) játékokhoz.
Jelentkezni: a felhasználói fiók alatt szereplő Mátrix címen, illetőleg akár itt, a fórumon - minden más előzetes egyeztetések után!

G.
 
Embereket, csapatot, JM-et keres egy 17 éves, viszonylag kezdő tünde arc!
 
kösz
 
hali
van egy teljesen új shadowrun alapkönyvem. 3700 Ft
Shadowrun árnyék magyarország kiegészítő 2000 Ft
Shadowrun végzetes dns 600 Ft
mind teljesen új


ha érdekel írj : thomass16@citromail.hu
 
1. sztem így van
2.sztem igen
3. sztem nem, mert csak a ható sugáról van szó
4.körönként
 
Készítéshez javaslok egy alapkönyv beszerzését, ahol lépésről lépésre levan írva a dolog menete, de ha nem akarod terhelni a tárcád, akkor neten is fentvan angolul pdf-ben, illetve az antikváriumban olcsóbb....nkeme is onnan van
( ki lehet az az állat aki eladja? )
 
Lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor azt írja a szaabálykönyv, hogy a mágus az adott harci illetve elemi manipuláció varázslat sebzészintjét határozhatja meg akkor az azt jelenti, hogy az Enyhétől-halálosig való szintet határozza meg és az energia szint pedig annyi ahanyas erővel ellőjük a varázslatot?

Illetve a kimerülésnél, ha a sebzészinthez azt írják, hogy pl.: +1, +2, -1 stb akkor a szintet emeljük meg, vagy + rublikákat jelenti?

Meg még, az, hogy a hatósugár csökkentésére, vagy növelésére ha kockákat tartunk vissza, akkor az azt jelenti, hogy a visszatartott kockákkal a lehetséges energiaszint is csökken?

A varázslatvédelem kockák milyen gyakran frissülnek?
 
adios.muchacos. Arra lennék kiváncsi hogy lehet 1 ilyen karaktert hogy lehet létrehozni és fejleszteni? az sr_argent@freemail.hu-ra írhattok
 
semmi különös. rengeteg meló, kevés játék, még a karaktereink is spórolnak ......
 
Hoi!

Mi újság feléd(tek)?
 
énmeg már nagyon régen jártam itt, de úgy látom mindenki itt van még, sziasztok
 
én is fogok szombaton mesélni...hehe...reszkessenek...
 
Mi most a hétvégén fogunk elkezdeni játszani néhány haverral (5 játékos+1 mesélő), úgyhogy van új generáció is. Csak az a baj, hogy még ennyi embernek is nehéz jó időpontot találni, nem hogy még többnek !
 
No igen egyre nehezebb hosszú kampányokat összeszervezni...
Régen volt már a hőskor amikor még az első kiadással kezdtünk játszani..
 
De igen. Viszont vannak más fórumok is, más shadowrun-os fórumok. ha érdemi hozászólás születik arra általában itt is válaszolok de kezdeményező kedvem most nincs sok....
 
engem érdekel, csak halott topic kevésbé
 
Senkit nem érdekel mostanában annyira a Shadowrun, hogy idetolja az orrát!?
 
Wow érdemi hozzászólás! Majd küld a szegénységi bizonyítványodat aláirtásra.

Nekem mostanában hetente két hetente 1-2 játékalkalom szokott összejönni. Az a baj tucatjával vannak 'érdekelne a játék' meg 'jó lenne játszani' emberek de sajnos ezek 99%-ban utána le is mondják szóval rájuk nem lehet alapozni egy komolyabb kampányt. Én szívesen mesélek és játszok és próbálok megfelelő időt keríteni rá a szabadból. Innentől kezdve meg már csak kedv kérdése.
 
Mintha nem is a szerepjátékról beszélnétek.
 
Jó nektek, én mostanság már az évi 1 alkalomnak is örülnék...
 
Szia!
Dícséretes a lelkesedésed!
Ennyi idős koromban én is játszottam heti több alkalommal.
Mára jó , ha havi egyett össze tudunk hozzni
Azért csak hajrá!
 
Üdv

18 éves lelkes amatőr(kb 4 éve játszom abból egy évet játszottam aktívan) játékos keres játékmestert illetve csapatot , heti 1-4 alkalommal játszani Budapesten és környékén.
Adeptus a favorit, bicskás is közel áll hozzám de sámánt vagy dekást is szívesen játszom bárkivel bárhol ha jó a hangulat.

Email: the.last.low.rider@gmail.com
Telefon: 06/308637848
 
http://www.scribd.com/ Akkor azt már nem mondom, hogy ezen az oldalon is csomó mindent meg lehet találni.
Köszönöm a válaszokat, sokkal előbbre nem kerültem, mondjuk. De egy-két dolog kevésbé lett homályos. ^^
 
Hi!
Megpróbálom leírni érthetően robotokra vonatkozó dolgokat. Persze ez csak az én értelmezésem.
Bővebb és pontosabb infó érdekében én a Rigger ( itt képek is vannak ) a Corporate Security-t és a Fields of Fire-t javaslom, igaz ezek még első és második kiadású könyvek, de mi ezeket használjuk.
Nos két helyzet lehetséges:
1 amikor a rigó irányítja a gépet.
2 amikor automata üzemmódban van.

1. Rigó irányítás.
Először is le kell tisztázni, hogy a robotba épített fegyverek is ugyan úgy működnek mint a kézben fogottak, maximum nem néznek ki úgy, hiszen nem kell. Ebből kifolyólag azt is kell tudni milyen fegyvertípusba tartozik, amit beleszereltek. Nehéz pisztoly, vagy SMG esetleg gránátvető? Amint ezt meghatároztuk a sebzés mellet, azt is tudni fogjuk, hogy milyen üzemmódban képesek ezek lőni, illetve pontosan meghatározható a lőtávolság is!
Tehát már tudunk egy célszámot, amit a rigónak meg kell dobnia, hogy el is találja a célpontját. Ilyen kor jönnek képbe, hogy a robotra szerelt optikai egység mit is tud, ugyan úgy mint egy kiberszem esetében. Ha nincsen benne nagyítási funkció, akkor marad az a célszám mi éppen a távolság miatt adódik. Viszont ha van rajta nagyítás, akkor ugyan úgy csökkenti a távolsági célszámot mint egy távcső, vagy a szembe épített verzió! És igen ha van rajta lézercélzó még az is levonódik, ha megfelel a távolság!
Ezek mellet számolni kell a fegyver visszarúgásával is. Itt is lehet alkalmazni a gázelvezetést és a különféle stabilizátorokat, de azért úgy gondolom egy Condor nem biztos hogy elbír egy giro állványt 
Szóval ezek kellenek csak egy jó lövéshez, no meg a rigó!

2. Automata üzemmód.
Ebben az esetben a rigó a robotra bízza a döntéseket és nem foglakozik vele. Ilyenkor jön képbe, hogy milyen szenzorok vannak beépítve a masinába. Általában a robot leírása tartalmazza ezt az adatot egy szám formában. Illetve az intelligens fegyvereknél az intelligencia jelzi ezt.
Ilyenkor a meghatározott számú kockával végzi a támadást, aminek a célszáma ugyan úgy tevődik össze mint a fenti esetben. Persze ilyenkor lehetséges, hogy a robot nem a képalkotó rendszerét használja hanem mondjuk szenzorokon méri fel a célpont távolságát, de a fegyver szempontjából ez lényegtelen. Ami érdekes lehet, a robot alapvetően nem tesz különbséget a területen tartózkodó harcoló felek között, így szépen kaphat a csapattag is egy jó kis sorozatot. Persze, ha esetleg a csapattagok fel vannak szerelve jeladóval ami alapján a rigó megkülönbözteti a barátot az ellenségtől már más kérdés.

No röviden ennyi, egyébként a listádban egyik általam javasolt könyvet sem találtam! Érdemes boltokban antikváriumokban körbenézni.. viszont nagyon jók!
 
azért ezen ténykedésedet nem kéne pont a magyar eladó portálján reklámoznod már végülis a kutya se nézi ezt a fórumot de azért lécci ne tedd nem szép és árta közerkölcsnek.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.